sağol canım iyiyim sen nasılsın? unuturmuyum canımın içi sizi... işlerden pek fırsat olmuyo bazen.. genelde okumaya çalışıyorum yazılanları ama bazen cvp yazamıyorum...
sağol canım iyiyim sen nasılsın? unuturmuyum canımın içi sizi... işlerden pek fırsat olmuyo bazen.. genelde okumaya çalışıyorum yazılanları ama bazen cvp yazamıyorum...
fatoşcum korkma canım tansiyonunda bişey yoktur benimde hep düşüktür ama bazen oluyor işte banada dr bir kere yüksek dedi ertesi gün eczanede ölçtürdüm düşmüş seninde öyle oldu demekki bugün git için rahatlasın canım
sağolun canlarım umarım geçer.geçer canım inş. sen biraz sakin ol kafana takarsan olmaz ama çünkü üzüntü ve stresle oluyor öyle şeyler tabi birde hamilelikte bütün dengeler altüst oluyor ya ondandır :1hug:
hoş geldin canım aramıza.kızlar merhaba ben yeni üye oldum kadınlar kulübüne ama doğru yerdeyim galiba hepimiz 2010 şubat anneleri miyiz?
sağol canım zaten bebiş için korkuyorum.senin işin hakkikaten zormuş.. bebek olduktan sonra o tempoya dayanamazsın bence canım..
fatos0808 fatoş ayran falan iç hem bebeğede faydası olur canım
sağol canımSlm gülşah gürültülü ve stresli ortamdan uzak dur bol sıvı al canım
Ayy canım ya sizde nasıl bilmiyorum ama doğum öncesi 8 haftanın 5 haftasını doğumdan sonraya atabiliyosun böyle bi imkanın varsa sonraya at bide iznini falanda kullanda bari yavrum 4 aylık olsun 2 aylıkken bırakma ben oğlumu 7,5 aylıkken bıraktımda halen içim ezik yeterince yanında olamadım diye
saol tatlım öle yapıyorum canıminşallah düşer gülşahçım çok tırsıyorum.[/QUO
geçmiş olsun canım bol bol sıvı alıp tuvalete çıkmaya bak artı bide ayaklarını yukarıya dik uzan en güzeli bu olucak
doğru diyosun canım limon ii gelirAynen benim de eğer sıkışıksam sancı yapıyor canım ya.
Fatoşçum günaydın şekerim. Kafana takma taktıkça düşmez. Ben de cinsiyeti öğreneceğim gün çok kafaya takmıştım. Gittiğimde 15/9 çıkmıştı. Sonra öğrenince yavaş yavaş düştü. Sen üzüldün ya ondan olmuştur. Yorulursan da yükselir yat dinlen. İçebiliyorsan limon sık iç.
Hoşgeldin canım. İnşallah tecrübelerimizi hep birlikte palaşıcaz.
Canım doğumdan önceki 3 haftaya kadar doktorun izin verirse çalışabiliyorsun. 32. haftadan sonra 37 ye kadar çalışabilmek için doktordan rapor almak kanunen zorunlu yoksa işyeri çalıştıramıyor.
kardeşim yaptı.anam dur kız ne kışlık temizliği ben günlük temizliği zor yapıyom delikafadulden
maşallah bebişine canım.günaydın kızlar
şimdi kontrolden geldim. herşey yolunda bebeğimde iyi
yalnız doktorum tetenoz aşısı yaptırsanda olur yaptırmasanda diyor. çok gerekli değil diyor
bende kararsız kaldım
2 hafta sonrada ayrıntılıya gireceğim
sağol tatlımFatoscum gecmis olsun cnm. Uzuntuden olmustur kafana takma taktıkca dusecegi varsa da dusmez bak tatlım..
canım tansiyonum yüksek doktor olmaz böle dedi takibe aldılar bakalım bu gün 3 te yine gidicem.hoşbulduk canım...
fatoşun nesi var kızlar geçmişi okuyamadım merak ettim...
kızlar ben oğluma bebek odası beğendim bakın nasıl
büyük dolbını almıcam sadece beşikle küşük çekmeceli dolab istiyorum
bursada çarşıda sordum 850 dedi ikisini pazarlık etmedik belki indirim yaparlar
yatak baya geniş büyük bebek 4- 5 yaşına kadar yatabilir yani
http://www.belis.com.tr/urun_resimleri/225/buyuk.jpg
esma çok tatlı canım oda.
Günaydın kızlar hatta tünaydın hızınıza yetişmek zor oluyor malum hamileyiz ağır oluyor yaptığımız işlerde kaydirigubbakcemile3
bugün sağlık ocağına gittim aşının 1. dozunu olduk.TIT diye bi idrar tahlili varya ona baktılar İdrar da proteyin çıktı çıkmaması gerekiyormuş normalde tuzu kesiyorsun hemen dedi.toplam da 6 kilo almışım biraz yavaş git dikkat et dedi şişmelerin başlamış gibi dedi.kızımın kalp atışlarına baktı normalde 120 ile 2.. birşey dedi ama anlamadım orasını tam olarak benimki 125 miş bebek uykusuz olabilir senin karnın tam doymamış olabilir bu tip nedenler olabilir dedi.
bende kendi dr umu aradım hastası varmış birazdan tekrar arıyacağım kalp atışları niye yavaş diye birde şu idrar da proteini sorayım ne yapmalıyım diye.
Günaydın kızlar hatta tünaydın hızınıza yetişmek zor oluyor malum hamileyiz ağır oluyor yaptığımız işlerde kaydirigubbakcemile3
bugün sağlık ocağına gittim aşının 1. dozunu olduk.TIT diye bi idrar tahlili varya ona baktılar İdrar da proteyin çıktı çıkmaması gerekiyormuş normalde tuzu kesiyorsun hemen dedi.toplam da 6 kilo almışım biraz yavaş git dikkat et dedi şişmelerin başlamış gibi dedi.kızımın kalp atışlarına baktı normalde 120 ile 2.. birşey dedi ama anlamadım orasını tam olarak benimki 125 miş bebek uykusuz olabilir senin karnın tam doymamış olabilir bu tip nedenler olabilir dedi.
bende kendi dr umu aradım hastası varmış birazdan tekrar arıyacağım kalp atışları niye yavaş diye birde şu idrar da proteini sorayım ne yapmalıyım diye.
esma çok tatlı canım oda.
bu sağlık ocağındakiler beni de sinir etmişlerdi..kanında enfeksiyon var, bebeğe geçebilir dediler. kendi dr'uma gittim, endişelecek bişey yok, zaten bebeğe geçmez,rahat ol dedi.. o yüzden artık sağlık ocağına sadece aşı için gidicem, kene gibi yakamıza yapışıyorlar ama felaket tellallığı yapıyolar..klava:
esmacım o odayı ben de beğenmiştim, belis'in sitesi takibim altında zaten :) belki bebek odalarımız aynı olur..
günaydın kızlar nasılsınız valla gece karnımın altları çok ağrıyo benim kasıklarım sanırım varmı benim gibi olan başka
esmacım ben de beğendim çok şirin güzel günlerde kullanın
fatosun durumu normale dönmüş mü ben geçmişi okumamıştım
canım çok güzel ama yerinde gör bide içi geniş bebek baya yatar büyüyene kadar
ben sağlık ocağındaki kızı tanıyorum eşimin uzaktan akrabası da oluyor ilgili açıkcası.hatta kendi meslektaşı için dedi proteyin ve tansiyon birleşmiş 1 hafta yoğum bakımda yattı bilinçli bir olduğu halde dikkat et burcu falan dedi.dikkat etmek lazım .bu sağlık ocağındakiler beni de sinir etmişlerdi..kanında enfeksiyon var, bebeğe geçebilir dediler. kendi dr'uma gittim, endişelecek bişey yok, zaten bebeğe geçmez,rahat ol dedi.. o yüzden artık sağlık ocağına sadece aşı için gidicem, kene gibi yakamıza yapışıyorlar ama felaket tellallığı yapıyolar..klava:
tünaydın hoşgeldin canım geçmiş olsun aşını olmuşun
benim bebeğimin kalp atışına 130 küsür demişti kız erkek farkediyomu bilmem
canım bende dün gittim aşımı oldum şişme var dedi zaten ayaklarım davul gibi hafif ödem var dedi tuzu kes tansiyonum çok yüksek takibe aldı bebeğimin kalp atışı banada 120 160 olmalı dedi bewnimkide 162 çıktı doktor 2 tane fazla çıkmış dedi ama hiç bişi olmaz dedi öle işte ama bu tansiyonu düşürmemiz lazım.
canım gördüm yerinde. benim baktıklarım düz renkliydi ama mobilyası falan güzel. ben biraz büyük almak istiyorum ama. şifonyer + 3 kapılı dolap + büyüyebilen beşik olcak bakalım. kocacığımı ikna edebilirsem tabi :) malum ekonomi durumları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?