esmacım ben de beğendim çok şirin güzel günlerde kullanın
fatosun durumu normale dönmüş mü ben geçmişi okumamıştım
sağol canım sanada geçmiş olsun.bakalım 3te tekrar gittçez inşallah düşmüştür.fatoscum yeni okudum çok çok geçmiş olsun canım ya iyi bak kendine. kendini çook sakin tutman lazım canım benim
canım ebnim yazemuszemussağol canım
fatoş gene gidcekti sağlık ocağına
ben sağlık ocağındaki kızı tanıyorum eşimin uzaktan akrabası da oluyor ilgili açıkcası.hatta kendi meslektaşı için dedi proteyin ve tansiyon birleşmiş 1 hafta yoğum bakımda yattı bilinçli bir olduğu halde dikkat et burcu falan dedi.dikkat etmek lazım .
erkek bebek için hep daha kilolu daha iri olur derler ama kalp atışında fark edermiki .ee seninki 130 ise 5 tanenin lafını mı ediyorlar bana heyecan yapayım benim kıza adrelanini yükselteyimde pıt pıt hızlansın kalbi.
sanada geçmiş olsun fatoş een limon ye yada sarmısak at ağzına falan birşey demedilermi en iyi tansiyon ilacı sarmısak derler dengede tutarmış bi dr una danış şimdiden dikkat edersen birşey olmaz üzme kendini.
sağol tatlım eğer düşmezse sorun olacak umarım düşer.gözün aydın canım.
sorun olmamasına sevindim.
fatoşcum geçmiş olsun canım.
umarım bir sorun yoktur.
geçmiş olsun canım
umarım kötü birşey yoktur canım.
yemen içmen nasıl canım.
ben sağlık ocağındaki kızı tanıyorum eşimin uzaktan akrabası da oluyor ilgili açıkcası.hatta kendi meslektaşı için dedi proteyin ve tansiyon birleşmiş 1 hafta yoğum bakımda yattı bilinçli bir olduğu halde dikkat et burcu falan dedi.dikkat etmek lazım .
erkek bebek için hep daha kilolu daha iri olur derler ama kalp atışında fark edermiki .ee seninki 130 ise 5 tanenin lafını mı ediyorlar bana heyecan yapayım benim kıza adrelanini yükselteyimde pıt pıt hızlansın kalbi.
.
selam kızlar. herkes iyidir inşallah. ben çookk fenayım. bu boğaz ağrısı ve öksürük mahvetti beni. hele öksürdükçe kasık ağrıları çok korkutuyor beni. neyse doktoru aradım: korkacak bişey yokmuş. yataktan çıkmak yasak ama yatmaktan da sıkıldım. bi ne var ne yok diye bakayım dedim. geçmişi okuyamıyorum: umarım herkeste herşey yolundadır. :bbo:
selam kızlar. herkes iyidir inşallah. ben çookk fenayım. bu boğaz ağrısı ve öksürük mahvetti beni. hele öksürdükçe kasık ağrıları çok korkutuyor beni. neyse doktoru aradım: korkacak bişey yokmuş. yataktan çıkmak yasak ama yatmaktan da sıkıldım. bi ne var ne yok diye bakayım dedim. geçmişi okuyamıyorum: umarım herkeste herşey yolundadır. :bbo:
valla yararlı birşey yediğimi söyliyemem arada ayran içiyorum yoğurt yiyorum o kadar süt içemiyorum .abur cuburda maşallahım var önüme geleni yiyorum ama yaralı deseler miğdemin bulanası tutuyor.yeni yeni 2 haftadır haftada 1 balık yemeğe başladım.meyveyi çok tüketiyorum.ama işte et ve yumurta yemem lazım özellikle yumurtanın beyazında proteyin fazlaymış.
slm canım hoş geldin geçmiş olsun
geçmiş olsun canım:1hug: dikkat et aman dinlenki çabuk iyileş yoksa hastalık uzun sürüyor Allah korusun:Saruboceq:
bende balık yiyemşyorum nerdeyse hergün 1 yumurta yiyorum ama
inş faydasını görüyodur yavrum
geçmiş olsun canım yaa
valla yararlı birşey yediğimi söyliyemem arada ayran içiyorum yoğurt yiyorum o kadar süt içemiyorum .abur cuburda maşallahım var önüme geleni yiyorum ama yaralı deseler miğdemin bulanası tutuyor.yeni yeni 2 haftadır haftada 1 balık yemeğe başladım.meyveyi çok tüketiyorum.ama işte et ve yumurta yemem lazım özellikle yumurtanın beyazında proteyin fazlaymış.
Dikkat edilmesi gerekenler.Benim dr'un sitesinden alıntı
 Sanıldığının aksine bal ve reçel gebeler için uygun olmayam gıdalardır. Kaçınmanız önerilir.
herşey yasak ya :tomato:Dikkat edilmesi gerekenler.Benim dr'un sitesinden alıntı
Günde 3 dilim ekmeği aşmayın. Pilav, makarna gibi gıdaları 2-3 kaşıktan fazla tüketmeyin.
 Mutlaka 8-10 bardak su için. Kola, gazoz ve şekerli içeceklerden uzak durun. Fazla maden suyu içmeyin. Sıcak günlerde, aldığınız sıvı miktarını artırın.
 Kızartmanın her türlüsünden kaçının.Son zamanlarda, özellikle patates kızartmasının ve cipsin,fetus üzerinde olumsuz etkileri olduğunu gösteren çalışmalar yayınlanmıştır.
 Sanıldığının aksine bal ve reçel gebeler için uygun olmayam gıdalardır. Kaçınmanız önerilir.
 Çikolata, dondurma, bisküvi, kek sizin için hiç uygun olmayan gıdalardır.
 Alkol almayın. Mümkün olduğunca az ve açık çay için. Tercihen kahve içmeyin, ama canınız çok çekerse az miktarda içmenizde de sakınca yoktur.
 Konserve, tatlandırıcı ve hazır gıdaları tercih etmeyin.
 Kendi kendinize tuz kısıtlaması yapmayın. Ama turşu gibi aşırı tuzlu gıdalardan da kaçının.
ne cezası bu ki???arkadaşlar listeye aktım da şimdi, fifaya ne oldu ya, ne bitmez cezaymış bu, ne yaptıki aylardır bitmedi cezası bileniniz var mı
esma'cım tahin pekmez bilmiyorum ama benim dr'm ilk zaman, bal,reçel,pekmez yasak demişti. ama başka hiiiçç kimseden duymadım, ve nedenini de bilmiyorum açıkçası..tahin iyi bir protein kaynağı ve güzel yanı kolesterol içermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?