2010 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun canım ya. Herkesin farklı tabi kimine yan etki yapıyormuş. Ateşin çok yükselmesin aman dikkat et canım. Bana vurulduğumda hemşire ağrırsa buz koy. Eğer dayanılmayacak gibi ağrırsa minoset iç demişti. Eğer çok kötüysen de doktorunu ara sor canım.

Geçmiş olsun Doremi neden bundan sonra hep böyle olacakmış.

canım bundan sonra hep olacak derken...
yani vücut artık ağırlaşıyor ve bel ve sırt bölgesi bununla ilgili ağrı yapıyor..
bel ağrısı gebelik haftaları arttıkça bel ağrısı da kaçınılmaz oluyomuş..
ve hatta bu ağrılar için magnezyum almakda yarar varmış..

geçmiş olsun canıma.s. bende korkttum şimdi çalışmasam önemsemem ama ben daha aşı olmadım ağrırsa çalışmakta zor olur benim için benim dr. doğumdan önce 2 defa doğumdan sonra bir defa toplam 3kez aşı olman gerekiyor dedi gerçi bu aşı işi benim kafamı karıştırıyor herkes ayrı bişey diyor :uhm:

ay televizyonda sezeryanla doğumu izledim ay çok kötü oldum ben ya

:1ninca: ben izlemiyorum canım normaldan bile korkarım diye hep doğum yapmaktan korkmuşumdur:1shok: ama bir okadar da çocuk delisiyim Allah tüm annelerin ve bebişlerin yardımcısı olsun bir avazda kurtarsın inş. :Saruboceq:

Kızlar ben dün gribe yakalandım çok kötüyüm şuan..:1no2:
Gece nefes alamadığım için uyuyamadım. Boğazımda acıyor çok.
Gribin etkisini azaltmak için ne yapmam lazım bilginiz varmı?

günaydın kızlar nasılsınız..
ben iyi değilim.. bel ağrısı çok fena yaptı beni...
durup durup ağrıyor. bundan sonra hep böyle olacakmış.

Çok geçmiş olsun kızlar. iyileşirsiniz hemen insallah..

Canım teşekkür ederim birazdan ıhlamur yapacağım bende içine elma kabuğu ve tarçında atayım bari annemden biliyorum bende..
Az önce kanal D de sezeryanla bebeğin doğumunu izledim herşeyi gösterdiler.
Maşallah çok tatlı bir oğlan doğdu. Çok duygulandım mucize gerçekten.. Oğluşumda etkilendi galiba maşallah çok kuvvetlendi hareketleri..
Allah bizede nasip etsin inşallah.:Saruboceq:

amin canım kolay doğumlar yapalım inşallah hepimiz bende çok korkuyorum rüyama bile girdi beni kesmeyin diye bağırıyordum rüyamda ama bebişlerimiz için deger diye düşünüyorum

Zehracım geçmiş olsun canım..

sağol canım bizde iyiyiz diycem ama kızım iyi, benim 2 gündür kasıklarımda ağrı oluyo özellikle sol kasığımda... oturduğum yerden kalkarken tam bi saplanıyo doğrulamıyorum resmen 3-4 sn sonra hafifliyo ama tam olarak geçmiyo yürürken falan hep var... p.tesi dr. bi gidip soriyim diyorum... çok rahatsız ediyo beni...

snm2008 ıyi dileklerin için teşekkür ederim canım inşallah iyileşiriz.
doremi geçmiş olsun canım bel ağrısını bende yaşıyorum çok iyi anlıyorum seni.
Ben hergün 3 saat yolculuk yapmak zorundayım doktor yolculuğa bağlıdır dedi ama bel ağrısı zor gerçekten..

gerçekten çok duygusal ama ben onun kadar rahat olamam öyle bir durumda epidural istemem

evet yaaaa... çok fena bu bel ağrısı gerçekten..
sana da geçmiş olsun canım..
senin yolculukta tetikliyordur bel ağrını..

Çok geçmiş olsun kızlar. iyileşirsiniz hemen insallah..

saol canım... inşaallah çok sürmez böyle ağrılar...

Arkadaşlar ben ıhlamur içip uzanıcam biraz gece nerdeyse hiç uyuyamadım. Kendinize iyi bakın..
Hastalık sizden uzak dursun inşallah.. :))

volescim geçmiş olsun aynı ağrılar bir iki haftadır ben de de vardı. önce sağ kasığımda oldu bir hafta kadar. sonra o geçti sol kasığımda başladı. şimdi o da geçti. eşim rahim roundunun gerilme ağrısı dedi, önemli değilmiş, bebeğimiz büyüdükçe rahimde büyüyerek geriliyormuş ve kasıklarımızda basınç hissediyormuşuz.sen yine de dr.una sor ama çok kafaya takma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…