cnm geçmiş ollsun.boğazların için bal önerebilirim ama şekerini yükseltmicek kadar bir kaşık mesela.
Sağol canım sabah kahvaltıda yedim bal ayrıca sıcak içeceklerede ekliyorum. İnşallah faydası olur. Sizede geçmiş olsun eşin rahatsızmış. Sonbaharda kendimize çok dikkat etmemiz lazım aslında..
günaydın kızlar nasılsınız..
ben iyi değilim.. bel ağrısı çok fena yaptı beni...
durup durup ağrıyor. bundan sonra hep böyle olacakmış.
günaydın kızlar,
tetenoz aşısı kaç doz oluyordu yanında aşı karnesi olan varmı ?dün aşı oldum ya ben hayatımda bu kadar kötü bir gece geçirdiğimi pek hatırlamıyorum ateş iöm çıktı 10 dk dahi uyuyamadım üşüyorum birde kolumun ağrısından ne yataktan inebiliyorum ne yatağa uzanabiliyorum.bu aşının ağrısı 2-
gün sürerse diğer dozlar için tereddütteyim mahvoldum ya berbattı bi geceydi.ateşim çıkınca kocamda korktu ne o uyudu ne ben sadece bende mi böyle oldu sizde pek ağrı sızı olmadı galiba.
Geçmiş olsun Doremi neden bundan sonra hep böyle olacakmış.
günaydın kızlar,
tetenoz aşısı kaç doz oluyordu yanında aşı karnesi olan varmı ?dün aşı oldum ya ben hayatımda bu kadar kötü bir gece geçirdiğimi pek hatırlamıyorum ateş iöm çıktı 10 dk dahi uyuyamadım üşüyorum birde kolumun ağrısından ne yataktan inebiliyorum ne yatağa uzanabiliyorum.bu aşının ağrısı 2-
gün sürerse diğer dozlar için tereddütteyim mahvoldum ya berbattı bi geceydi.ateşim çıkınca kocamda korktu ne o uyudu ne ben sadece bende mi böyle oldu sizde pek ağrı sızı olmadı galiba.
ay televizyonda sezeryanla doğumu izledim ay çok kötü oldum ben ya
Kızlar ben dün gribe yakalandım çok kötüyüm şuan..:1no2:
Gece nefes alamadığım için uyuyamadım. Boğazımda acıyor çok.
Gribin etkisini azaltmak için ne yapmam lazım bilginiz varmı?
günaydın kızlar nasılsınız..
ben iyi değilim.. bel ağrısı çok fena yaptı beni...
durup durup ağrıyor. bundan sonra hep böyle olacakmış.
canım ıhlamur içiliyo tabi arkadaşlar hep içtiler bahsettiler burda
bende geçen akşam sanki girip olucam gibi geldi hemenıhlamur yaptım limonlu içine karabiberde ektim kayananam öle yaptırdı iyi geldi 2 fincen içtim
:1ninca: ben izlemiyorum canım normaldan bile korkarım diye hep doğum yapmaktan korkmuşumdur:1shok: ama bir okadar da çocuk delisiyim Allah tüm annelerin ve bebişlerin yardımcısı olsun bir avazda kurtarsın inş. :Saruboceq:
Canım teşekkür ederim birazdan ıhlamur yapacağım bende içine elma kabuğu ve tarçında atayım bari annemden biliyorum bende..
Az önce kanal D de sezeryanla bebeğin doğumunu izledim herşeyi gösterdiler.
Maşallah çok tatlı bir oğlan doğdu.Çok duygulandım mucize gerçekten.. Oğluşumda etkilendi galiba maşallah çok kuvvetlendi hareketleri..
Allah bizede nasip etsin inşallah.:Saruboceq:
Günaydın canım biz iyiyiz çok şükür ,yarın ayrıntılı ultrasona gireceğim için çok heyecanlıyım, doktorum beni başka bir doktora yönlendirdi bakalım o neler söyleyecek ,inş herşey yolundadır.sen nasılsın kızın nasıl ismine karar verdinizmi kızçenin..
Zehracım geçmiş olsun canım..
snm2008 doremi geçmiş olsun canım bel ağrısını bende yaşıyorum çok iyi anlıyorum seni.
Ben hergün 3 saat yolculuk yapmak zorundayım doktor yolculuğa bağlıdır dedi ama bel ağrısı zor gerçekten..
Çok geçmiş olsun kızlar. iyileşirsiniz hemen insallah..
sağol canım bizde iyiyiz diycem ama kızım iyi, benim 2 gündür kasıklarımda ağrı oluyo özellikle sol kasığımda... oturduğum yerden kalkarken tam bi saplanıyo doğrulamıyorum resmen 3-4 sn sonra hafifliyo ama tam olarak geçmiyo yürürken falan hep var... p.tesi dr. bi gidip soriyim diyorum... çok rahatsız ediyo beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?