2010 Şubat Anneleri

50 gr. glikoz yükleme testimi yaptırdım bugün. açlık şekerim 65 çıktı düşükmüş. glikozu içtikten sonraki test sonucumu almadım daha. inşallah normal çıkar.

günaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok volescim geçmiş olsun normal durumlar ama sen yinede dikkatli ol doktoruna danış istersen

50 gr. glikoz yükleme testimi yaptırdım bugün. açlık şekerim 65 çıktı düşükmüş. glikozu içtikten sonraki test sonucumu almadım daha. inşallah normal çıkar.

canım daha erken değilmi bu test için herhangi bir zamanı varmıymış yada

sağol canım biraz içimi rahatlattın walla p.tesi gidicem kısmet olursa... bu dr. da ilk kez gidicem gerçi inşallah anlaşabilirim... arkadaşım tavsiye etti çok tatlı falan dedi...

canım inşallah diğerleride iyi çıkar... ben yüksek olmasındansa düşük olması daha iyi diye biliyorum ama tabi gene herşeyin normali en iyisi... sen sonuçlar çıktıkça bizide bilgilendir canım...

serapcım sağol canım... biraz zorluyo beni ama napalım... inşallah fazla uzun sürmez.... sen nasılsın canım?

serapcım sağol canım... biraz zorluyo beni ama napalım... inşallah fazla uzun sürmez.... sen nasılsın canım?

iyidir canım ne olsun aynen devam benimde hafif karnımın altları ağrıyo ama ne yapalım dayancaz galibaaa :bbo:

günaydın kızlarrrrrrrr:CüvCüv: şimdi saglık ocagından geldik ilk aşımızı olduk ikincisi kasım 8 de hıc bırsye hıssetmedım fakat sımdı sımdı agrımaya basladı hareket ettırırken hele cok agrıyor ... ınsallah aksama ates falan olmaz ...

GÜNAYDIN KIZLAR
VOLES ÖZELDEN MSJ ATTIM AMA HAKKIM YOKMUYMUŞ NE
canım dediğim gibi ben pek fazla bilmediğim için gelemem. eşimde cumartesileri çalışıyor. çalışmasaydı o getirirdi. gelmeyi çok isterdim ama inşallah başka bir zaman
KUSURA BAKMAYIN

Kızlar bende kanald dekı doĞumu ızledım Çok duygulandım
epudurelle yaptı hıÇ bırŞey hısstemedı ve bebeĞını hemen kucaĞına aldı ne gÜzel
ama benım doktorum epudurelı tavsıye etmedıĞını sÖylÜyor anlamadım nıye

özlemcim inş. ateş falan olmaz canım.
bende gitmedim daha ya.

ben hiç doğum izlemiyorum
okumuyorumda etkileniyorum.
herkesin doğumu farklı olurmuş
inş. sorun olmazda normal doğum yaparız.

özlemcim inş. ateş falan olmaz canım.
bende gitmedim daha ya.

ben hiç doğum izlemiyorum
okumuyorumda etkileniyorum.
herkesin doğumu farklı olurmuş
inş. sorun olmazda normal doğum yaparız.

İnşallah arkadasım sağolasın... bende izlemem asla allahın taktiri artık nasıl olursa kısmet bu işler öyle yada böyle yapıcaz bir şekilde düşünsekde boş geliyor bana ne olcağı hiç belli olmaz sizde düşünmemeye çalışın vakti gelince elbet olacak bır şekilde...

canım epiduralde anne ağrıyı tam hissetmediği için doğru olarak ıkınamıyormuş.. buda doğum sürecini uzatabiliyormuş... çocuğun doğum kanalında Allah korusun oksijensiz kalmasına neden olabilir bu uzama... o yüzden bazı dr. lar tavsiye etmiyolar... benim dr. da tavsiye etmiyordu ben mecburi değiştirmek zorunda kaldım ama çok iyi dr. du....

eski doktorun kimdi sen şimdi nereye gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…