Arkadaşlar ben ıhlamur içip uzanıcam biraz gece nerdeyse hiç uyuyamadım. Kendinize iyi bakın..
Hastalık sizden uzak dursun inşallah.. :))
50 gr. glikoz yükleme testimi yaptırdım bugün. açlık şekerim 65 çıktı düşükmüş. glikozu içtikten sonraki test sonucumu almadım daha. inşallah normal çıkar.
volescim geçmiş olsun aynı ağrılar bir iki haftadır ben de de vardı. önce sağ kasığımda oldu bir hafta kadar. sonra o geçti sol kasığımda başladı. şimdi o da geçti. eşim rahim roundunun gerilme ağrısı dedi, önemli değilmiş, bebeğimiz büyüdükçe rahimde büyüyerek geriliyormuş ve kasıklarımızda basınç hissediyormuşuz.sen yine de dr.una sor ama çok kafaya takma.
50 gr. glikoz yükleme testimi yaptırdım bugün. açlık şekerim 65 çıktı düşükmüş. glikozu içtikten sonraki test sonucumu almadım daha. inşallah normal çıkar.
canım daha erken değilmi bu test için herhangi bir zamanı varmıymış yada
Günaydın herkese a.s.
serapcım sağol canım... biraz zorluyo beni ama napalım... inşallah fazla uzun sürmez.... sen nasılsın canım?
Günaydın herkese a.s.
özlemcim inş. ateş falan olmaz canım.
bende gitmedim daha ya.
ben hiç doğum izlemiyorum
okumuyorumda etkileniyorum.
herkesin doğumu farklı olurmuş
inş. sorun olmazda normal doğum yaparız.
Kızlar bende kanald dekİ doĞumu İzledİm Çok duygulandım
epudurelle yaptı hİÇ bİrŞey hİsstemedİ ve bebeĞİnİ hemen kucaĞına aldı ne gÜzel
ama benİm doktorum epudurelİ tavsİye etmedİĞİnİ sÖylÜyor anlamadım nİye
canım epiduralde anne ağrıyı tam hissetmediği için doğru olarak ıkınamıyormuş.. buda doğum sürecini uzatabiliyormuş... çocuğun doğum kanalında Allah korusun oksijensiz kalmasına neden olabilir bu uzama... o yüzden bazı dr. lar tavsiye etmiyolar... benim dr. da tavsiye etmiyordu ben mecburi değiştirmek zorunda kaldım ama çok iyi dr. du....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?