gözün aydın ebruli çok sevindim yazıların ı uzaktan takip ediyordum oturmadaydık gelir gelmez bak tım aldım güzel haberi allah tamamına erdirsin
herkese günaydın...
yeni gelen arkadaşlarımız varmış, hoşgeldiniz aramıza, tebrikler...
ebruli gözün aydın canım, çok sevindim güzel haberlerine...
Ben de kendimi Mart annesi sanıyordum ama doktor şubat sonu dedi. Adetten niye hesaplanıyor ki anlamadım. Kese daha çok küçük üç hafta sonra gel dedi ama benim hiç mi hiç bulantım ve kusmam yok. Adet günümde adet olmadığım zamanlarda bulantım ve hafif baş dönmem vardı ama hepsi kesildi. Üç hafta sonra gidince bakacakmış canlı var mı yok mu diye. Canımı sıkmalı mıyım?mirmirmirmir
Slm kıslar
Ben ocak annesiyim derken subat annesi oldum. Bebeğim umdugumuzdan daha küçükmüş 6 şubat dedi doktor hanm. Artık bende sizinleyim . :) Bebegimi gördüm kalp atışlarını duydum inşallah minik kelebegimin kalbi bir ömür hep öyle atar.
Yalel cim merhaba nasılsın sende subat annesiydin dimi ?
kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım 1 hafta önce öğrendim hamile olduğumu yarın dr gidicem kısmetse 5 haftalık hamileyim hesaplamaya göre 23 şubat doğumum allah hepimizi kurtarsınn
bende geliimmmiiii 6. haaftamıza girdik bisde hayırlısyla sağlıkla kucağıma alırız inş bebişlerimizi :kedi:
hoşbuldum,hoşbuldum,hoşbuldum..ben de 2.bebeğimle aranızdayım:lepi:
selam arkadaşlar,
tahminime göre bende şubat annesi olacağım ama sanırım 28 şubat olacak,daha çok yeni yani hamileliğim,yarın keseyi görmeye gideceğiz,görürüm inşallah,herşey yolunda gider ve sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza opuyorumnanaktan
teyzeleriiiiiiiiiiii bebişim daha minicikmiş o yüzden görememişiz gümbür gümbür atıyordu kalbi 5+6 mış 2.75 mm rabbime şükürler olsun meleğim beni terk etmedi..........
merhaba arkadaşlar
ben de aranıza yeni katıldım. iki hafta önce doktora gittim keseyi gördü. pazartesi kalp atışı için tekrar gidicez. sanırım 6+2 oluyo. çok heyecanlı ve stresliyim. internette arama yaparken bu sitedeki paylaşımları gördüm, çok sevindim. umarım hepimiz hayırlı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Slm kizlar ben geri geldim subat topigine. 2 gun once dr gittim ve 4 subat dedi dogm tarihine..
Kalp atislarini da duyduk cok heyecanlandim. cok guclu atiyor kalbi dedi dr. cok sevindim.
ins. hepimiz saglikli hamilelik geciririz..
Yaşasın sonunda topiğimizi bulduk:)
Slm kızlar ben de hayırlısıyla şubat 2010 da bebişimi kucağıma alacağım.
7. haftadayız. Bulantı, özellikle de halsizlik ve uyku çok rahatsız ediyor ama herşeye razıyım yeterki o iyi olsun. Bazı arkadaşları başka sayfalardan hatırlıyor gibiyim. Onların da hamiş olmasına ayrıca sevindim. Benim son adet tarihim 2 mayıs.
herkese selammm,
kandiliniz mübarek olsun inşallah hepinizin duası kabul olur kızlar, ben de inşallah hepinize dua edeceğim bu gece sağlıkla bebişlerinizi kucaklayın diye
ebruli cnm benim bulantım daha tam başlamadı ara sıra yokluyor ama hafif çok değil, ama acayip uykum geliyor yaa, sabahtan beri saat başı uyanıyorum kafamı kaldıramadan kütt diye geri yatıyorum, öğleden sonra 1-2 saat gene yatıyorum, işe başamam gerekirse ne yaparım bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?