2010 Şubat Anneleri

ben de şimdi düşündüm... çalışan gebeler napsınlar ... ayak uzatma imkanları yok... ağrım var diyip nazlanma imkanları yok.. yok yok... zor !
ben şikayetlerimi gerialıyorum.. llahım daha zorunu vermesin kimseye...
herkese en kolay şekilde meleğini kucaklamayı nasip etsin.

yalelcim gerçekten çok haklısın
ben üniversitede araştırma görevlisiyim, sabahtan akşama kadar işteyim
akşam eve gidince tersim dönüyo,
aslında çok bi sıkıntım yok ama bebişime zaman ayıramadığımı düşünüyorum.
bir de biz daha iki haftalıkken öğrendik bebişimizin olacağını
bu kadar erken kimseye söyleyemiyoruz da içimizde kaldı:)
sadece sizi okuyarak moral buluyorum iyi ki varsınız arkadaşlar:)opuyorumnanaktan

camdankalp bence sen de şanslı sayılırsın. Benim hiç midem bulanmıyor ve ben endişeleniyorum. Ve daha üç hafta sonraya randevum var kese büyüyecek mi kalp atışı olacak mı çok endişeliyim.

gözün aydın ebruli çok sevindim yazıların ı uzaktan takip ediyordum oturmadaydık gelir gelmez bak tım aldım güzel haberi allah tamamına erdirsin

teşekkür ederim allah herkese bu duyguları tatmayı nasip etsin ( iyi olan kısmını )....

kızlar benimde hiç birşeyim yoktu ne iyiydi birkaç gündür bulantıdan perişanım düşününce bile ııııııııyyyyyyyyy kötü oluyorum mafoldumben

kıslar kandiliniz mubarek olsun
bu gece dua gecesi hepimiz için dua edecem, allah hepimize hayırlı, sağlıklı ve akıllı evlatlar versin....
rabbim evlat sahibi olmayanları da en kısa zamanda sevindirir inşallah....
herkesin sıkıntılarını ferahlatsın rabbim....

fifacığım hala uyuyormusun sende bulantı falan yok herhalde rahatla uyuduğuna göre valla ben uykudan uyanıyorum bulantı ile ama olsun yaşadığım korkulardan sonra razıyım........

günaydın kızllarrr, ben de dün izin alıp eve gittim,malum gripten dolayı, 2 günlük geçmiş birikmiş, onları okudum. Fifa senin grip ne alemde, atlattın heralde, inş. Doktora gittim, bana bebeklerin kullandığı ağrı kesici ile burun spreyi verdi. :) Benim onlarla iyileşmemin imkanı yok,1000 mg lık antibiyotiklerden sonra bunlar sivrisinek saz.hapşurmaktan bi hal oldum zaten, kaburgalarım ağrıyo :) Allah hayırlısını versin..

Maşallah maşallah ne kadar çok hamişimiz gelmiş ben yokken. Allah tüm anne adaylarına ve bebişlerin sağlık sıhhat versin.

Hoşgeldin bulbul..

Hoşgeldin shine..

kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım 1 hafta önce öğrendim hamile olduğumu yarın dr gidicem kısmetse 5 haftalık hamileyim hesaplamaya göre 23 şubat doğumum allah hepimizi kurtarsınn

Hoşgeldin sedef83..

bende geliimmmiiii 6. haaftamıza girdik bisde hayırlısyla sağlıkla kucağıma alırız inş bebişlerimizi :kedi:

Hoşgeldin candy..

hoşbuldum,hoşbuldum,hoşbuldum..ben de 2.bebeğimle aranızdayım:lepi:

Hoşgeldin Balböcüü..

Hoşgeldin bengusu..

teyzeleriiiiiiiiiiii bebişim daha minicikmiş o yüzden görememişiz gümbür gümbür atıyordu kalbi 5+6 mış 2.75 mm rabbime şükürler olsun meleğim beni terk etmedi..........

Canım çok şükür, sevindirdin bizi de. ben de seni merak edenlerdendim. Rabbim bu kaygıları bi daha yaşatmasın inş, kimseye.

Hoşgeldin bahar72..

Slm kizlar ben geri geldim subat topigine. 2 gun once dr gittim ve 4 subat dedi dogm tarihine..

Kalp atislarini da duyduk cok heyecanlandim. cok guclu atiyor kalbi dedi dr. cok sevindim.

ins. hepimiz saglikli hamilelik geciririz..

Hoşgeldin xdaisyx..

Hoşgeldin biricik mericik..

Hamiş listemiz

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|hayal2626| | | | |
2|ebru1987| 22|15 nisan ||57|kalp atışını duydu |
3|beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|bebeğin hareketlerini gördü |
4|yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59| kalp atışını duydu |
5|anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85|kalp atışını duydu (120) |
6|yalel|29|27 nisan|1 şubat|59|kalp atışını duydu |
7|zetu|30|30 nisan
8|selmakerem|32|29 nisan||64| kalp atışını duydu |
9|camdankalp38|24|1 mayıs|8 şubat|69| kalp atışını duydu |
10|denizkızıl|31|6 mayıs|8 şubat|67| kalp atışını duydu |
11|guide||28 nisan|2 şubat|58|kalp atışını duydu
12|voles||29 nisan|3 şubat|72|kalp atışını duydu |
13|loveli||27 nisan|1 şubat|||
14|haziran20|24|26 nisan|||kalp atışını duydu
15|fatolina|22|28 nisan|2 şubat|67|kalp atışını duydu
16|zehra_s|28|6 mayıs|10 şubat|64|keseyi gördü
17|derinderen|23|5 mayıs|9 şubat|58|
18|fatima38||13 mayıs|17 subat||keseyi gördü.. 0.73 cm
19|meltemsahin|||||kalp atışını duydu
20|fifa1415|31|9 mayıs|10 şubat|57| kalp atışını duydu..bebek 7.9 mm
21|caneylom|24|2 mayıs||65|kalp atışını duydu
22|hulen|26|8 mayıs|12 şubat|71|keseyi gördü
23|ciciliBicili|
24|bbaran|
25|sevilaykücük|28|5 mayıs|||keseyi gördü.. 8.4 mm
26|selbinyaz||10 mayıs|14 şubat|
27|eslemmmm||10 mayıs|||keseyi gördü..
28|turkkahvesi85|
29|ebruli_59|28|3 mayıs|7 şubat|| kalp atışını duydu
30|gundogmadan||12 mayıs|18 şubat|52|
31|bahar_1987|22|10 mayıs|14 şubat
32|07papatya|29|5 mayıs|5-6 şubat|56|bebeği gördü..
33|fasulyee|
34|toxicdaisy|
35|akpak|24||20 şubat|53|keseyi gördü..
36| bitterciqokata
37| kuru|||17 şubat
38| pofidi|27|5 mayıs||63|kalp atışını duydu.
39|olmuyo
40|hamura|||1-8 şubat||keseyi gördü
41|rüveyda1453|
42|uslu|
43|bengisu_nisa|29||5 şubat|51|kalp atışını duydu
44|sementa82||22 mayıs|26 şubat
45|bulbul|
46|shine|||||kalp atışını duydu
47|sedef83|||23 şubat
48|candy
49|balböcüü
50|bengusu|||28 şubat
51|bahar72
52|xdaisyx|||4 şubat||kalp atışını duydu
53|biricik mericik||2 mayıs|||kalp atışını duydu
[/table]

Son düzenleme:
Kızlar 51 hamiş + 2 ikiz hamiş = 55 + 1 = 56 nazarlık yapıyor ve ben aşağıdaki mesajdan dolayı,nazarlıkları kaldırmak zorunda kaldım. Bunu düzeltmenin bir yolu varmı, bilen var mı?

Mesajınızda veya Kullanıcı imzanızda 56 adet Grafik kullandınız. Öngörülen Grafik sayısı ise 50 adettir. Lütfen geri giderek Grafik sayısını öngörülen adete indirin.

Tüm islam aleminin regaip kandili mübarek olsun. Bu mübarek günlerde Rabbim bebeklerimize va bize, sağlıklı hayırlı günler nasip etsin..Amin.

Kızlar bugünkü dualarımızda birbirimizi unutmayalım En çok ihtiyacımız olan şey..

Benim de sat 20 Mayıs yaş 32 kilo 57 tahmini tarih 27 şubat ve kesyi gördüm beni de ekle yerimseniben

herkese selammm,
kandiliniz mübarek olsun inşallah hepinizin duası kabul olur kızlar, ben de inşallah hepinize dua edeceğim bu gece sağlıkla bebişlerinizi kucaklayın diye

ebruli cnm benim bulantım daha tam başlamadı ara sıra yokluyor ama hafif çok değil, ama acayip uykum geliyor yaa, sabahtan beri saat başı uyanıyorum kafamı kaldıramadan kütt diye geri yatıyorum, öğleden sonra 1-2 saat gene yatıyorum, işe başamam gerekirse ne yaparım bilmem

canım sen kac haftalıktın bu sat a gore mi usg ye goremi benimde aynı seninle o yuzden sordum tickerında 7 hafta 1 gunluk yazıyorda ben de bugun cok halsizim ve cok usuyorum ayaklarım buz gıbı sanırım kansızım ben surekli bi uyku hali var uzerimde sukur mide bulantım yok
bu arada herkesin kandili mubarek olsun

yaren cnm benim grip tam olarak başlamadı gerçi arada hala öksürme ve hapşırmalar oluyor ama şükür zaten raporlu olduğum için evde yatıyorum sana dediklerimi de hemen kendime uyguladım, şimdi daha iyiyim, sende çauk iyileşirsğin umarım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…