2010 Şubat Anneleri

evet canım bana sadece folicplus verdi onu kullanıyorum bide bulantı için bi hap istedim emedur verdi ama bi işe yaramadı bende onuda içmiyorum sadece folicplus içiyorum işte...

canım benim çok nadir bulantım oluyor benim şikayetim sadece midem çok yanıyor doktorum bunun için bana rennie diye bir şurup verdi günde 4 kez içiyorum kullandğımdan beri çok şükür hiç bir şikayetim yok çok uyumak dışında.bu şurup kusma.bulantı.yanma gibi hamilelikte şikayetleri olanlara veriliyormuş bi kullan istersen doktoruna sor önce tabiki tadıda güzel yan etkiside yok.en azından bulantı çekmezsin.birde naneli sakız çiğne sürekli bence en iyi ilaç bu ben sabah kalkar kalkmaz tüm gün çiğniyorum beni çok rahatlatıyor

elysion hoşgeldin canım bebişin hayırlı olsun sağlıkla kucaklarsın inşallah,

kızlar ben de folic plus günde 3 tane bi de progestan kullanıyorum, ama ikisine de daha ne kadar devam edeceğim bilmiyorum,

bende şimdiden kilo almaya başladım sonunda ne olurum bilmiyorum neyse bebişim sağlıklı olsun da ben şişeyim biraz sonra zayıflama kürü yaparız hep beraber

haklısın yalelcim bende daha bir kaç gün sonra 8 haftalık olacağım ama gel görki hiç öyle diyemezsin.şiştikçe şişiyorum.senin doktorun sana ayrıca folik asitte vermiş.bende isteyeceğim.

benimki bana folik asit vermedi aslında.
bu ilgisizliğinden dolayı değiştiricem ben bu doktorumu
ben kendim kullanıyorum folik asit :)
tee ilk randevumuzda da vermedi. ben kendim ''folik asit-solgar kullanıyorum ben'' dedim, hmm iyi o zaman, devam edelim... dedi. o kadar.
eleviti de ikinci mi üçüncü mü gidişimizde, test sonuçlarını almadan evvel, tırnaklarımda beyaz çizgiler oluştuğunu ve bişelerin eksik olduğunu düşündüğümü söyledim. ''o zaman elevit alalım'' dedi.
tahlil sonuçlarımı aldık... ki ben öncesinde, demir takviyesi yapıyordum kendime.. bildiğim için durumumu... tahlil neticesinde, demirim eksikmiş diye söyledim telefonda. ''o zaman ferro sanol kullanalım'' dedi.
hangisnden kaç tane - günde kaç kere... aç mı tok mu... hiç!!! tık yok :)

okuma yazması olmayan-cahil insanlar.. ne yapıyor bu tip doktorlarla?
biz okuyoruz, dibine kadar araştırıp buluyoruz ne yapmamız gerektiğini.. onlar ne yapıyorlar?

haklısın canım hemde çok insan sağlığı bu kadar ucuz mu?sen bilirsin ama bir an önce doktorunu değiştir.baksana o sana değil sen ona doktorluk öğretmişsin.çok kızıyorum böyle bilinçsiz doktorlara.klava:

yalelciğim bence de bir an önce değiştir o dr.u, ya da diplomasını sana versin bari, benim de dr.um aslında iyi ama ben de her istediğimde ulaşamıyorum o kötü oluyo ama pzts kontrole gittiğimde konuşacağım yoksa ben de değiştireceğim bakalım hayırlısı Allahtan,

ben isteyince ulaşıyorum.. zira deli gibi para veriyoruz kendilerine. medikal park'ta.
ya ben zaten hastahaneden hiç memnun değilim.. doktor da batmaya başladı düşününce..
değiştiricem bakalım.
salı günü, 10. hafta kontrolüm var... 1 ay geçmiş olacak muayeneden sonra.
salı günü kendisine gitmicem. burda yakında hisar hastahanesi var, ayşe hanımı methediyorlar orda.. ona gidiyim diyorum...
fikri olan var mı?

canım bende şu ekşi elmalar var ya ithal onları keşfettim... çok rahatlatıyo beni... yani tam olarak hiç bişey geçiremedi bulantımı ama ekşi elma bulantı hapından daha iyi geldi bana ama naneli sakızıda deniyim oda iyi bi fikir gibi geldi sağol :)))))

herkes nerde?

yemek yedik geldik biz kuzumla... ateş bastı - ter bastı... hayırdır inşallah...

Bende inşaallah 2010 Şubat ayında doğum yapacağım Allah izin verirse. 1 hafta oldu öğreneli çok güzel bir duygu. Allah bebek isteyen her kuluna nasip kısmet eder inşaallah. İlk bebeğim eşimin gözündeki sevinç, bende ki heyecan tarifi yok.

kızlar hamilelikte maydonoz ve naneyi fazla tüketmek sakıncalı biliyorsunuz değil mi, düşüğe sebeb olabiliyormuş. Bu yüzden bulantı için falan sakın nane yemeyin, hele de taze nanelerin çıktığı şu yaz döneminde, bulması da kolay zaten..

ben de bişeyler atıştırdım aynı durumdayım serinlemek için bir soda açtım şimdi

Hayırlı olsun moonlight, hoşgeldin aramıza..Sevinciniz, heyecanınız, mutluluğunuz daim olsun bal şeker..

hoşgeldin aramıza allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.....a.s.

slm şubat anneleri,kandiliniz mübarek olsun...
bugün sabah doktora gittim,keseyi görmek için,çok şükür gördüm keseyi,içinde ufacık bir nokta vardı,henüz kalp oluşmamış,erkenmiş ancak rahimde bir yerde kanama başlamış,bu yüzden doktorum progestran hapı verdi,günde 3 kez içmemi söyledi,şu ana kadar kanamam yok ama kasık ağrım oluyor,1 hafta boyunca yatacakmışım,yalnızca tuvalet için kalkmamı söyledi,çok korkuyorum,bir şey olacak diye,bu mübarek günde Rabbim yardım eder inşallah ve bebeğimi kaybetmem,1 hafta sonra tekrar gideceğim,bu arada Medikalpark Bahçelievlere gidiyorum,doktorum Başak Hanım,aranızda kendisine giden var mı?

kızlar bende geldim
4+6yım bugun
doktora gittim
progestan verdi canım sıkıldı biraz
ama gezince sitede şimdi daha iyiyim

ayy maydanoz düşüğe mi neden olyor ben çok severim ve biraz önce bile yine maydanoz yemiştim :bbo:

moonlight fikirevi hoşgeldiniz kızlar, bebişleriniz hayırlı olsun inşallah Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…