2010 Şubat Anneleri

moonlight fikirevi hoşgeldiniz kızlar, bebişleriniz hayırlı olsun inşallah Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip eder

hoşbulduk canım
çok sevindim bu topiği bulunca :)
ben bugun doktora gittim sadece keseyi gördük
bu haftada (5) bebegi göremedi
çok üzüldüm
sizin sonuçlar naısl?
doktor vajinadan değil göbekten baktı kese 10 mm dedi
sizlerde durum nasıl?
normal mi benimki?

ebruli ben de genelde hafif şeyler yemeye çalışıyorum, yemek yapmak ve yeme düşüncesi beni rahatsız ediyor yani tam olarak bulantı değil, yine de bazen yemek kokusuna tahammül edemiyorum

arkadaşlar ben çok kötüyüm yaaa...
bu demir ilacı mahvetti beni, çok kötü midem bulanıyor.
içmicem bir daha ya dünyam döndü resmen. ne lanet ilaçmış. yalel sende gyno ferro sanol içiyormuşsun sana bulantı yapmıyormu.
benim hiç olmazdı bulantım şimdi nefes aldırmıyor iki gündür. çok kötüyüm çok...

canım bizde senin gelmene sevindik a.s.
bebeği görmek için erken daha cnm üzülmene gerek yok keseyi görmen güzel :teselli:

benim çok şükür kalp atışını duyduk ama düşük riskim var ve 3 haftadır evde yatıyorum
senin durumun normal bence dr. aksini söylemediyse tabi, ama iyi düşün iyi olsun cnm

canım çok geçmiş olsun, demirf eksikliği için ille de bu ilaç mı olmalı başka alternatifleri yokmmu ya da iğnesi falan varsa onları denesen

hayırlı olsun canım, hoşgeldin... allah tamamına erdirsin hayırlısıyla..

aynen öyle... aman ha kızlar...
yemeklerde falan kullanmak sorun değil, ama oturup bir tabak maydonoz yemek yanlış. nane hepten yanlış..

ben de bişeyler atıştırdım aynı durumdayım serinlemek için bir soda açtım şimdi

ya hava çok sıcak.
yine de allahın sevgili kullarıyız.. en rahat zamanlarımız sıcaklara denk geliyor. ağır zamanlarımız serine gelecek nasipse.

kızlar bende geldim
4+6yım bugun
doktora gittim
progestan verdi canım sıkıldı biraz
ama gezince sitede şimdi daha iyiyim

hoşgeldin canım sen de.. hayırlı olsun, allah kucağında göstersin.
sıkma canını.. ne derse doğru der doktorun.. verdiyse kullan, o kadar ! :))

ayy maydanoz düşüğe mi neden olyor ben çok severim ve biraz önce bile yine maydanoz yemiştim :bbo:

bişey olmaz korkma. abarmadıysan sorun yok.
abartıp yediysen çok çok... git kendini kustur derim ben.

ah bacım o demir ilacı sadece bulandırmakla kalmıyor, aynı zamanda şişmeyi de sağlıyor.. bir güzel kilo alıyorsun...
ama ben başkasını da kullandım.. adı neydi unuttum şimdi. o daha pis kokuyordu.
bi de bu kapsülün içindeki zımbırtılar hoşuma gitti... şıkır şıkır yapıyor ya :)

çok sagol canım sen kaç haftalıksın?
banada her ihtimale karşı progestan verdi doktor
bu akşam içmeye başlayacagım
sabah akşam
benim ilk hamileliğim 4 haftalık düşükle sonuçlanmıştı
o yüzden tedbirli olalım dedi
ama kanamam yada sancım yok şükür

yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
bebişleriniz hayırlı olsun
bu grubun en yeni hamilesi bendim iki gün önce şimdi bir hayli rütbe kazandım
hepinize sağlıklı birer hamilelik ve nur topu gibi beişler diliyorum:)

herkese marhabalar uzun zamandır nete giremiyordum misafirlerim var:) yeni hamişlere hoşgeldiniz ve hayırlı olsun diyorum. Dün kontrole gittik Allaha şükür iyiyimiş bebeğim bu arada herkesin kandili mübarek duaları kabul olsun.

canım ben usg ye göre 7+1 im
benimde daha önceden düşüğm var ve bunda da kanama ve lekelenmeler olduğu için progestan 200 lük 3x1 kullanıyorum

sağol cnm senin de kandilin mübarek olsun

fikirevi hoşgeldin canım aramıza. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişini. Kesenin boyutu haftana göre güzel bence endişelenmene gerek yok. Hayırlı olsun canım yeniden.

Denizkızıl geçmiş olsun canım.Ben daha demir hapına geçmedim, o yüzden bişey söyleyemicem ama dikkat et kendine güzellik..

fifacım.. yalelcim.. sağolun kızlarr.. desteğiniz için... hamile olmayan herkes gitti.. balsurat bile :)) ama ben hala burdayım.. sizden ayrılamıyorum nedense... sohbetinizi bırakıp defolup gidemiyorum işte :)))

fifacım.. yalelcim.. sağolun kızlarr.. desteğiniz için... hamile olmayan herkes gitti.. balsurat bile :)) ama ben hala burdayım.. sizden ayrılamıyorum nedense... sohbetinizi bırakıp defolup gidemiyorum işte :)))

aaaaaaaaaaaaaaaaa bak şimdi yaa :)
defolmak ne demek teyzoşumuz...
gitmeee... gitme ki, bizim ilk gebeliklerimiz malum, tecrübelerinden faydalanalım. yerimseniben

Merhaba arkadaşlar, yeni eve girdim hemen yazayım dedim, çok şükür bebeğimi gördüm, kalp atışını duydum, Allahım nazarlardan saklasın doktorum çok iyi dedi, kan idarar tahlilleride istedi onlarda çok iyi çıktı, rahatladım şükürler olsun, henüz minicik 0,41 cm

Allah tüm istyenlere hamiş olmayı tüm hamişlere de hayırlısıyla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin ben daha 6 haftalık hamişim inşallah şubatta anne olacam

canım aşkolsun nasıl söz o öyle duymamış olalım, biz seni sohbetini seviyoruz ve bizi bırakayım deme sakın

gezgor hoşgeldin, hayırlı olsun cnm, Allah sağlıkla kucaklamayı da nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…