moonlight fikirevi hoşgeldiniz kızlar, bebişleriniz hayırlı olsun inşallah Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip eder
hoşbulduk canım
çok sevindim bu topiği bulunca :)
ben bugun doktora gittim sadece keseyi gördük
bu haftada (5) bebegi göremedi
çok üzüldüm
sizin sonuçlar naısl?
doktor vajinadan değil göbekten baktı kese 10 mm dedi
sizlerde durum nasıl?
normal mi benimki?
arkadaşlar ben çok kötüyüm yaaa...
bu demir ilacı mahvetti beni, çok kötü midem bulanıyor.
içmicem bir daha ya dünyam döndü resmen. ne lanet ilaçmış. yalel sende gyno ferro sanol içiyormuşsun sana bulantı yapmıyormu.
benim hiç olmazdı bulantım şimdi nefes aldırmıyor iki gündür. çok kötüyüm çok...
Bende inşaallah 2010 Şubat ayında doğum yapacağım Allah izin verirse. 1 hafta oldu öğreneli çok güzel bir duygu. Allah bebek isteyen her kuluna nasip kısmet eder inşaallah. İlk bebeğim eşimin gözündeki sevinç, bende ki heyecan tarifi yok.
kızlar hamilelikte maydonoz ve naneyi fazla tüketmek sakıncalı biliyorsunuz değil mi, düşüğe sebeb olabiliyormuş. Bu yüzden bulantı için falan sakın nane yemeyin, hele de taze nanelerin çıktığı şu yaz döneminde, bulması da kolay zaten..
ben de bişeyler atıştırdım aynı durumdayım serinlemek için bir soda açtım şimdi
kızlar bende geldim
4+6yım bugun
doktora gittim
progestan verdi canım sıkıldı biraz
ama gezince sitede şimdi daha iyiyim
ayy maydanoz düşüğe mi neden olyor ben çok severim ve biraz önce bile yine maydanoz yemiştim :bbo:
arkadaşlar ben çok kötüyüm yaaa...
bu demir ilacı mahvetti beni, çok kötü midem bulanıyor.
içmicem bir daha ya dünyam döndü resmen. ne lanet ilaçmış. yalel sende gyno ferro sanol içiyormuşsun sana bulantı yapmıyormu.
benim hiç olmazdı bulantım şimdi nefes aldırmıyor iki gündür. çok kötüyüm çok...
canım bizde senin gelmene sevindik a.s.
bebeği görmek için erken daha cnm üzülmene gerek yok keseyi görmen güzel :teselli:
benim çok şükür kalp atışını duyduk ama düşük riskim var ve 3 haftadır evde yatıyorum
senin durumun normal bence dr. aksini söylemediyse tabi, ama iyi düşün iyi olsun cnm
herkese marhabalar uzun zamandır nete giremiyordum misafirlerim var:) yeni hamişlere hoşgeldiniz ve hayırlı olsun diyorum. Dün kontrole gittik Allaha şükür iyiyimiş bebeğim bu arada herkesin kandili mübarek duaları kabul olsun.
fifacım.. yalelcim.. sağolun kızlarr.. desteğiniz için... hamile olmayan herkes gitti.. balsurat bile :)) ama ben hala burdayım.. sizden ayrılamıyorum nedense... sohbetinizi bırakıp defolup gidemiyorum işte :)))
fifacım.. yalelcim.. sağolun kızlarr.. desteğiniz için... hamile olmayan herkes gitti.. balsurat bile :)) ama ben hala burdayım.. sizden ayrılamıyorum nedense... sohbetinizi bırakıp defolup gidemiyorum işte :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?