kız ne hızlısı c.tesi buluşmasak çocuğum çıplak kalıcaktı... ben hiç bişey almamıştım aldıklarım ilk daha... resimlerini eklemeye çalışırım...
maşallah canım kızına bayağı uzun gidiyo boyu... Allah nazarlardan saklasın canım...
arya maşallah kızına gözün aydın
ya boyunu sölemiş ben geçen hafta gidince 386 drm dedi ama boyu ölçülmüyo söleyemem dedi
hadi canım maşşalh kızına gözün aydın vay uykucu vay
hulen hoş geldin tatlım geçmiş olsun
Aryacım maşallah bebişine. Allah nazardan korusun..
Hulencim güle güle kullansın bebişin inşallah. Çıtçıtlı badi çok kullanılıyo diyolar.
kız ne hızlısı c.tesi buluşmasak çocuğum çıplak kalıcaktı... ben hiç bişey almamıştım aldıklarım ilk daha... resimlerini eklemeye çalışırım...
maşallah canım kızına bayağı uzun gidiyo boyu... Allah nazarlardan saklasın canım...
evet canım ilk defa aldım bişeyler bende... ekleyebilirsem eklerim resimlerini...
çok sağol canım paylaşım için bu konu beni çok korkutuyordu
ahhh canım sorma bende bütün gün netteyim hangisini alsam şaşırıyorum
çok fena durumum :kedi:
KIZLAR BU ARADA BENİM GECELERİ BAZEN SAĞ BAZEN SOL BALDIRIMA SANCI GİRİYOR SANKİ KAS SIKIŞMASI GİBİ 15-20 SNYE SÜRÜYOR AMA SANCISINA DAYANAMIYORUM VARİSTEN ŞÜPHELENİYORUM AMA SİZDE VAR MI BÖYLE BİR DURUM????
Selam arkadaşlar. arya maaşallah bebeğine. Kızlar ben tetanoz aşısını dr.uma sordum. Çok gerekli değil, sana bırakıyorum, istersen vurdur-ister vurdurma dedi. Ben de yaptırmadım.
bana geceleri kramp giriyor yaklaşık 1 dakika sürüyor
ve canım o kadar yanıyo ki
bağırıyorum bazen
kalsiyum eksikliği neden oluyormuş buna bende süte yoğurda ağırlık vermeye basladım
saol bitanem.ben sordum boyunu usg de birşeyleri çarptı boyu hesapladı.sen hangi dr gittin bu arada?
geçmiş olsun canım a.s. kız öyle söylemesene Allah korusun:Saruboceq: ciddi bişey mi merak ettim şimdi
Geçmis olsun canim annen yanindayken firsat bu firsat dinlenmene bak
canım oh ne güzel ana gibi yar olmaz geçmiş olsun
kızlar gunaydın nasılsınız...
aryacım masallah bebegıne :1hug:
bız kızımla yıne sokak supurgesı olduk bugunde gezmeye gıdıcez bu aralar fazla gezdık yarından tezı yok evde ıstırahat moduna gecıcem bıraz :asigim:
kızlar bu arada ellerı uyusan varmı bazen ellerım uyusuyo sonra kendılıgınden gecıyo uzerıne yattıgımda ayaklarımda uyusuyor zaman zaman... nette kartal tunel mı ne oyle bı hastalıktan bahsedılıyor. bu konuda bılgısı olan varmı?
saolun kızlar ama gr yanlış yazmışım 503 gr:))))babaya çekicek galiba aman uzun olsun bana çekmesin:))))
Selam arkadaşlar. arya maaşallah bebeğine. Kızlar ben tetanoz aşısını dr.uma sordum. Çok gerekli değil, sana bırakıyorum, istersen vurdur-ister vurdurma dedi. Ben de yaptırmadım.
canım benim bacaklar deilde kollarım uyuşuyo özellikte sağ taraf koca gün uyuşuk bakalım yarın doktora gidicem sağ elimle bazen peynir bile kesemiyorum o derece seninki normal kramp olması çoğu arkadaş bacakları kasıyo die anlatıyodu
canım ben osmangazi tıpa gittim
babası işe başlamadan bi göreyim bebeği bidaha senle gelemem doktora dedi ondan gittik kolumda uyşuyodu çok onuda sordum öenmli bişy deil olur demişti
maşallah canım benim dün akşamki doktor 350 gr dedi
sabahki 330 demişti zemuszemus
akşamki boyu 20 cm dedi
anladım cnm ayrıntılıya girdinmi orada ben uzun zamandır takip edemedim ya topiği kusura bakma walla okumadım girdisende çünkü benim dr usg ayrıntılı ya hesapta yapıo bir değişiik mesela kilosuna filan baktığında diğer tüm bebeklerle ortalamayı gösteren bir grafik çıkıo cihazda.ayrıntılıya girdiysen sölemesi gerekirdi usg kağıdında bir ölçüm var onla birşeyi çarpıosun boyu buluyorsun ama neyle neyi çarpıyor bilmiyorum.bilen arkadaşlar vardı.
canım papatya ve selma vardı ikinci ve 3. bebek bekleyenler başka bilmyiorum benim ilkherkesın ılk bebeğimi yaaaaaaaaaaa
Biz geldik kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?