2010 Şubat Anneleri

SAOL cnm dr da dün 22+4 sün dedi her gittiğimde biraz öne gidiyoruz maşallah.babamız uzun halamız uzun onlara çekicek galiba:)ben ortaboyluyum ama hep uzun olsun istiyorum zaten.sizde cicilerinizi iyi günlerde giyin inşallah.bizde parkyatağını aldık chicco dan dün.beşik almayı düşünmüyoruz.walla insanın herşeyi alası gelio.birde chicco kart çıkartıo adınıza mesela benim şuan 16 ytl lik bonusum oldu.puan biriktirip alışveriş yapıosunuz.

arya maşallah kızına gözün aydın
ya boyunu sölemiş ben geçen hafta gidince 386 drm dedi ama boyu ölçülmüyo söleyemem dedi

saol bitanem.ben sordum boyunu usg de birşeyleri çarptı boyu hesapladı.sen hangi dr gittin bu arada?

hadi canım maşşalh kızına gözün aydın vay uykucu vay
hulen hoş geldin tatlım geçmiş olsun

hoşbulduk güzelim, sağolasın. sen nasıl oldun? takip devam mı?
Aryacım maşallah bebişine. Allah nazardan korusun..
Hulencim güle güle kullansın bebişin inşallah. Çıtçıtlı badi çok kullanılıyo diyolar.

sağol güzelim,daha güzelleri senin miniğe olsun. evet çıtçıtlı badinin kulllanışı olduğunu ben de duydum. çok da abartmamak lazım ama hediye de gelir. :kedi:

güle güle, iyi günlerde giysin güzelim. darısı da diğer eksiklerine inş.

bana geceleri kramp giriyor yaklaşık 1 dakika sürüyor
ve canım o kadar yanıyo ki
bağırıyorum bazen
kalsiyum eksikliği neden oluyormuş buna bende süte yoğurda ağırlık vermeye basladım

Selam arkadaşlar. arya maaşallah bebeğine. Kızlar ben tetanoz aşısını dr.uma sordum. Çok gerekli değil, sana bırakıyorum, istersen vurdur-ister vurdurma dedi. Ben de yaptırmadım.

saol cnm bende dün sordum dr bir doz olsan iyi olur dedi.malum doğum çok planlıda gitmiyor belki başka hastanede yapmak zorunda kalırız Allah korusun ve pis hastane denk gelirse kötü olur.senin doğumunu yapıcağın yer hijyeniktir dr ondan demiştir.şart değil ama olsan iyi olur bence cnm.

bana geceleri kramp giriyor yaklaşık 1 dakika sürüyor
ve canım o kadar yanıyo ki
bağırıyorum bazen
kalsiyum eksikliği neden oluyormuş buna bende süte yoğurda ağırlık vermeye basladım

hayır canım, kalsiyum değil magnezyum eksikliğinden oluyor. magnezyum ilaçları bacak krampları, kasık ağrıları için kullanılıyor. ben o ilaci midemi bulandırdığı için içemiyorum da, doktorumla ayrıntılı konuşma şansım oldu, ordan biliyorum.

kızlar gunaydın nasılsınız...
aryacım masallah bebegıne :1hug:
bız kızımla yıne sokak supurgesı olduk bugunde gezmeye gıdıcez bu aralar fazla gezdık yarından tezı yok evde ıstırahat moduna gecıcem bıraz :asigim:
kızlar bu arada ellerı uyusan varmı bazen ellerım uyusuyo sonra kendılıgınden gecıyo uzerıne yattıgımda ayaklarımda uyusuyor zaman zaman... nette kartal tunel mı ne oyle bı hastalıktan bahsedılıyor. bu konuda bılgısı olan varmı?

saol bitanem.ben sordum boyunu usg de birşeyleri çarptı boyu hesapladı.sen hangi dr gittin bu arada?

canım ben osmangazi tıpa gittim
babası işe başlamadan bi göreyim bebeği bidaha senle gelemem doktora dedi ondan gittik kolumda uyşuyodu çok onuda sordum öenmli bişy deil olur demişti

saol Zeynepcim siz bu ara ana kız iyi gezentioldunuz walla maşallah aama havalarda güzel yakında bozar tadını çıkarın.Yarencim saol paylaşımın için benim eşimde çok ürküo bu durumdan dün usg resminde kordonu çok net gözüküo kordono dioki kızımın boynundan uzak dur:))))) ben kordon boynuma dolanık doğmuşum hemde normal doğum birde ters gelmişim galiba vakkumla çekmişler beni.şükür kafada bir hasar yok:))))

slm kızlar nasılsınız bakalım.bebısler nasıl.
cok yorucu gunler gecırıyorum dınlenebılıyorum arada ama azıcık bısey yapsam bıle cok yoruluyorum.
off kızım çok ezıyet edıyo bana
insallah bu durum duzelır ya
benım gıbı 2. cocuguna hamıle baska kım var kızlar ya sadece benmıyım 2.ye hamıle

canım benimde oluyo benim biraz kötü sağ elim le bişiy kavrayamıyorum el ayak uyuşması normalmiş ama ben elimle bazen peynir bile zor kesiyorum zorluyo valla benim 2 haftadır böle bi kaç kez bahsettim ama nasıl oldun die soran bile olmadı

saolun kızlar ama gr yanlış yazmışım 503 gr:))))babaya çekicek galiba aman uzun olsun bana çekmesin:))))

maşallah canım benim dün akşamki doktor 350 gr dedi
sabahki 330 demişti zemuszemus
akşamki boyu 20 cm dedi

Selam arkadaşlar. arya maaşallah bebeğine. Kızlar ben tetanoz aşısını dr.uma sordum. Çok gerekli değil, sana bırakıyorum, istersen vurdur-ister vurdurma dedi. Ben de yaptırmadım.

canım benim doktorum ben sormadan yazdı aşıyı mutlaka ol dedi
sezeryanda mikrop kapma riskine karşı önemli dedi
ama tabi doğum şekli de göz önüne alınarak söylemiş olabilir

sanada geçmiş olsun canım insanın neresi agrırsa orası bagrırmış derler ya
resmen bacagım en sevdiğim uzvum oldu :kedi:

PUANLADIM KIZLAR SİZİ
BENDE BİRER BARDAK SU İÇİN opuyorumnanaktan

canım ben osmangazi tıpa gittim
babası işe başlamadan bi göreyim bebeği bidaha senle gelemem doktora dedi ondan gittik kolumda uyşuyodu çok onuda sordum öenmli bişy deil olur demişti

anladım cnm ayrıntılıya girdinmi orada ben uzun zamandır takip edemedim ya topiği kusura bakma walla okumadım girdisende çünkü benim dr usg ayrıntılı ya hesapta yapıo bir değişiik mesela kilosuna filan baktığında diğer tüm bebeklerle ortalamayı gösteren bir grafik çıkıo cihazda.ayrıntılıya girdiysen sölemesi gerekirdi usg kağıdında bir ölçüm var onla birşeyi çarpıosun boyu buluyorsun ama neyle neyi çarpıyor bilmiyorum.bilen arkadaşlar vardı.

maşallah canım benim dün akşamki doktor 350 gr dedi
sabahki 330 demişti zemuszemus
akşamki boyu 20 cm dedi

saol cnm seninkine de maşallah benimde 19+3 ken 295 gr dı.maşallah yarımkilo olmuş şimdi hep yarım kilo kıymayı düşünüyorum elimde hafif geliokafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3

canım ayrıntılıya girmedim normaldi doktor ayrıntılı için burtoma yönlendirdi 100 tlmiş
gitmedim daha yarın kendi doktoruma gidicem elimi sormak için ona danışıcam herşeyi sonra doktor ve hastane değiştiricem

selam kızlar nasılsınız?
dün bizim kız tekmeleyerek uyandırdı annesini :roflol:
ayşeyle seldaya puan verebildim sedece
kendinize iyi bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…