canım ayrıntılıya girmedim normaldi doktor ayrıntılı için burtoma yönlendirdi 100 tlmiş
gitmedim daha yarın kendi doktoruma gidicem elimi sormak için ona danışıcam herşeyi sonra doktor ve hastane değiştiricem
Ben daha iyiyim.. daha pozitif düşünüyorum..ben iyi oldukca bebeğimde iyi oluyor.. Ha bire tekmeliyor .hasta olsa o kadar hareketli olmaz diyorum o zaman kendimi daha da iyi hissediyorum.
sizlerde iyi olun emi..öpüyorum hepinizi.. bide sizi çok seviyorum
cnm ben şahsen eğer 100 ytl burtoma vericeksen benim dr gitmeni tavsiye ederim.onunda 100 ytl muayene ücreti ve bir kontrol hakkın var sonra.cihazı ve bilgilendirmesi süper ama tabi sen bilirsin yinede hem denemiş olursun beğenirsen medicale gidersin sonra.
ayse cım papatya nın da 2.gebelıgı oda ıkıncı kez anne olucak
esma tatlım walla ınan hıc gormedım yoksa aynı problem bendede oldugundan atlardım dırek.neyse bı sey olmasında uyussun napalım
selda tatlım hosgeldın ıyıyız sen nasılsın
fıkırevı kordon hakkında verdıgın bılgı ıcın sagol walla. benımde en buyuk korkularımdan bırıdır bu...
selam kızlarr..
arada yazıyıorum size gözden kaçıyorum galibaa..
sık giremiyorum diye unutmayın beni haaa.. darılırım :sinifsinif: :CüvCüv:
Ben daha iyiyim.. daha pozitif düşünüyorum..ben iyi oldukca bebeğimde iyi oluyor.. Ha bire tekmeliyor .hasta olsa o kadar hareketli olmaz diyorum o zaman kendimi daha da iyi hissediyorum.
haklısın canım ama ben özelde doğum yapmıcam o yüzden medicale gidemem devlet hastanesinde yapıcam kısmetse doğumu şimdi şevketteki doktoruma gidicem çok alıştım vede seviyorum doktoru yarın nasipse kontrole gidicem hastane hakkında bilgi alıcam eğer hala belli deilse açılıcakmı açılmıcakmı çekirge devlet hastanesinde Faruk Dinçşahin var ona devam etmeyi düşünüyorum kuzenim gidio ona özelinde onunda senin Ahmet doktor gibi ayrıntılı usg si varmış.halam hemşire benim 6 aya kadar doktorunu ve hastaneni belirle sonra sorun çıkarıyolar dedi ilgilenmiyebiliyolar dedi.hayırlısı artık
aferim hep böle düşün canımBen daha iyiyim.. daha pozitif düşünüyorum..ben iyi oldukca bebeğimde iyi oluyor.. Ha bire tekmeliyor .hasta olsa o kadar hareketli olmaz diyorum o zaman kendimi daha da iyi hissediyorum.
canım dogru soyluyosun bu konuda. doktorların daımı gelen hastaya bakısı davranısı farklı,tek seferlık gelene farklı oluyor. umarım kafana gore ıyı bı yerde karar kılarsın...
abowww ıstanbul aksam saatlerınden ıtıbaren sıddetlı yagısın etkısı altına gırıyormus ve sıcaklıklar 5-6 derece dusucekmıs. gecede fırtına beklıyolar. kızlar aman dıyım dıkkat edın kendınıze grıp sezonu acılıyor yanı bol c vıtamını alın en az hastalıkla atlatalım şu kışı...
evet inş. valla ya ben doktor hastene muhabbetine sıyırıcam yakında
kız sen bugün gezmeyemi çıkıcaktın çıkma yağmur geliceksel felan olur Allah korusun otur evindeklava:
Biz geldik kızlar nasılsınız?
abowww ıstanbul aksam saatlerınden ıtıbaren sıddetlı yagısın etkısı altına gırıyormus ve sıcaklıklar 5-6 derece dusucekmıs. gecede fırtına beklıyolar. kızlar aman dıyım dıkkat edın kendınıze grıp sezonu acılıyor yanı bol c vıtamını alın en az hastalıkla atlatalım şu kışı...
süpersin hayatım ya işte görmek istediğim selda... bak hep söylüyorum hepte söyliycem o bebiş senden benden daha sağlam... demedi demee... yer onu teyzesi kıpır kıpır maşallah... anne iyi olduğumu anlatmak için daha napim işte tekmeliyorum itekliyorum ya diyo:))
yandık yani... bende dr. gitcem akşam ya... ben gidip gelene kadar yağmasa bari... bide kocişin halı saha maçı var oda eve gelsin sonra yağsın... çok şey mi istedim ki acaba :uhm:
kız alemsın guldurdun benı :roflol:
ıns yagmura yakalanmazsın kalın gıyın yagmurluk semsıye falan al yanına ayaklarını koru madem... kosıcınde yakalanmaz ıns yagmura :Saruboceq:
selam kızlarr..
arada yazıyıorum size gözden kaçıyorum galibaa..
sık giremiyorum diye unutmayın beni haaa.. darılırım :sinifsinif: :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?