Günaydın kızlar biz dün dr gittik kontrolümüze şükür herşeyimiz yolunda.Ama bizim cimcime iki eliyle yüzünü kapatmış göstermedi bize yüzünü dr dediki bu size küsmüş.sonra bir ara esnedi yine uykucu o zaman bir resim alabildik.sonrada arkasını döndü tamamenmirmirmirmir yani bize şimdiden cadılık yapıo evde de o kadar tembihledim güzel kızım anneye biraz hareket yap uyuma yine dedim ama sanki inat yapar gibi iki eliyle yüzünü kapatmış aman sağlıklı yateyzeleri 305 gr olmuşuz boyumuzda 32 cm dr önden gittiğimizi söyledi Binlerce şükürki bu kontrolümüzde güzel geçti.tetenoz içinse bir doz vurul dedi.serapçım geçmiş olsun cnm acıdımı şu aşımı vurulsam bendebiran önce.
kız ne hızlısı c.tesi buluşmasak çocuğum çıplak kalıcaktı... ben hiç bişey almamıştım aldıklarım ilk daha... resimlerini eklemeye çalışırım...
aa o zaman iyi yapmışsın ne güzel olmuş bak işte harika
maşallah canım kızına bayağı uzun gidiyo boyu... Allah nazarlardan saklasın canım...
evet canım ilk defa aldım bişeyler bende... ekleyebilirsem eklerim resimlerini...
çok sağol canım paylaşım için bu konu beni çok korkutuyordu
ahhh canım sorma bende bütün gün netteyim hangisini alsam şaşırıyorum
çok fena durumum :kedi:
KIZLAR BU ARADA BENİM GECELERİ BAZEN SAĞ BAZEN SOL BALDIRIMA SANCI GİRİYOR SANKİ KAS SIKIŞMASI GİBİ 15-20 SNYE SÜRÜYOR AMA SANCISINA DAYANAMIYORUM VARİSTEN ŞÜPHELENİYORUM AMA SİZDE VAR MI BÖYLE BİR DURUM????
zeynep esra dikkatli olun kızlar
herkes nerde sohbet yokk
kanaltürkte
ben bir anneyim başladı
güzel bi program
Döndüm yemekten. Geç kaldım dönüşte. Lafa dalmışız..Yarım saat geçmiş.
serap valla arkadaşım benimde uykum vardı patron yokken 1 saat uyudum nasıl dinç oldum ki sormaa :)
arada olur oyle kacamaklar
Hulen nereden aldın sen bunları?
kızlar son zamanda kimse göbiş resmi koymadı hadi bakalım görelim büyüdülermi zemuszemus ben başlatimm benim göbiş çokmu aşağıda duruyo herkes öle dio da
neyi soruyorsun anlamadım güzelim. :uhm:
hulen kız profiline baktım güzel hatunmuşun heee :)neyi soruyorsun anlamadım güzelim. :uhm:
kız maşallah buyutmussun gobısı
benımkıde assagıda duruyo daha yenı yawas yawas gobek delıgımızın ustune cıkmaya baslıyolarmıs ondanmıs. ılerıkı haftalarda goguslerımızın altıda dolucak anlıcagın.
esmacım maşallah göbiş süper valla benimkini biliyosun görmüştün zaten ne çok aşağıda ne çok yukarıdaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?