2010 Şubat Anneleri

canım hiç acımadı hiçte bişey olmadı yada şuan için yok yani bende tek doz vuruldum

aynen o durum bende de var o kadar acıyoki anlatamam ağlıyorum resmen acısından gece

zeynep esra dikkatli olun kızlar

herkes nerde sohbet yokk

valla bi uykum geldiki sorma esmacımmm

Döndüm yemekten. Geç kaldım dönüşte. Lafa dalmışız..Yarım saat geçmiş.

serap valla arkadaşım benimde uykum vardı patron yokken 1 saat uyudum nasıl dinç oldum ki sormaa :)

kızlar son zamanda kimse göbiş resmi koymadı hadi bakalım görelim büyüdülermi zemuszemus ben başlatimm benim göbiş çokmu aşağıda duruyo herkes öle dio da

Eklentiler

• $Görünt011.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 21
kızlar son zamanda kimse göbiş resmi koymadı hadi bakalım görelim büyüdülermi zemuszemus ben başlatimm benim göbiş çokmu aşağıda duruyo herkes öle dio da

kız maşallah buyutmussun gobısı
benımkıde assagıda duruyo daha yenı yawas yawas gobek delıgımızın ustune cıkmaya baslıyolarmıs ondanmıs. ılerıkı haftalarda goguslerımızın altıda dolucak anlıcagın.

esmacım maşallah göbiş süper valla benimkini biliyosun görmüştün zaten ne çok aşağıda ne çok yukarıdaaa

kızlar ben toygar ısıklının muzıklerıne ve sarkılarına bayılıyorum. bı tane sarkısı var ninni diye cok guzel kızıma dınletıyorum bende tavsıye ederım dınlerken gozlerım doluyo benım...
sözleri:

Yum usulca gözlerini
Uzat üşümüş ellerini
Sakla o masum yüregini
Zaman gibi sesiz uyu
Bu dünya dibsiz bir kuyu

Pamuktan kalbin solmadan
Hayat yüzüne vurmadan
Uyu yavrum uyu
Bu dünya dipsiz bir kuyu
Uyu melek yüzlüm uyu
Bu dünya dipsiz bir kuyu

neyi soruyorsun anlamadım güzelim. :uhm:
hulen kız profiline baktım güzel hatunmuşun heee :)
bebişinin cicileride çok güzel battaniyeye bayıldım kaydettim senden anama göstercem örsün bana mavi kurdela yaparım kenarına olur demi güle güle kullansın kızın inş.

sağol canım
valla önüme gelen aa aşağıda dio bide benimki debikleri te aşağı atıyo korkuyom bende
zayıf olduğum için öle duruyo galiba evet daha büyünce mideye dayanacaklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…