2010 Şubat Anneleri

bana geceleri kramp giriyor yaklaşık 1 dakika sürüyor
ve canım o kadar yanıyo ki
bağırıyorum bazen
kalsiyum eksikliği neden oluyormuş buna bende süte yoğurda ağırlık vermeye basladım
CA++ takviyesi için suda eriyen hap verdi doktor.. Kramp varsa isteyin size de versin.. Önemli
popo kemiği ve ayak kemiğinin 7 katıymış :)))
Maaşallahhhh!!
vereliniortak

canım papatya ve selma vardı ikinci ve 3. Bebek bekleyenler başka bilmyiorum benim ilk

saol cnm pek gıremıyolar ama galıba

hoşgeldin naber canım

selam kızlar nasılsınız?
Dün bizim kız tekmeleyerek uyandırdı annesini :roflol:
Ayşeyle seldaya puan verebildim sedece
kendinize iyi bakın...
saol cnm aldım puanını
tamam cnm saool
bende bıcı bıcı yaptım kızımla :kedi:

oh sıhhatler olsun cnm

Bebek kıyafetleri almışsın ya.

valla canım hediye olanlarda var ama burada havlucular var biliyorsan (pandora sokağında- atatürk cad civarı) oradan aldıklarım var. fiyatları uygun sayılmaz ama ürünleri kaliteli. bi de salih bebe var, kesin duymuşsundur: çarşıda 2 yerde ve turgut özalda da şubesi var. oranın fiyatları da uygun ama % 100 pamuklu olmasına dikkat etmek gerekiyor. örme süeteri ben yaptım.
iyi araştırmak gerekiyor aslında. sen aldın mı bişeyler?

sağol gülüm, o senin güzelliğin. göbüşün de süper yanii. klay bi modelden o battaniye ama delikli söyleyeyim. annemin yaptığı var, motifli anneme gidince çekeyim resmini koyarım. acele etme yani. evet mavi kurdela ile de güzel olur.
motifli dediğim lila-beyaz ve üstü inci işlemeli. o da beyaz-mavi yapılabilir. model çok aslında bende. yardım lazım olursa emrindeyiz:)

bende de var o, süper yaa. bide geçen meleksen söylemişti: ailemiseviyorum diye bi site var orda bebeğinin ismine göre ninni indiriyosun. ben Miray'ı indirdim. dinleyip dinleyip ağlıyorum. mafoldumben
ninniyi eklemeye çalıştım ama olmuyor.

Ben de ilk defa dün aldım. Kenan Evren'de Çocukistandan. Hastane çıkışı, yelek, bi de yazlık elbiseler(indirime girmiş haliyle ya). Bugün de öğle arası reale gitmiştik. Orda Zaranın üst katı meğer çocuk reyonuymuş. Çok güzel şeyler vardı bayıldım. Ama zaman yoktu bi şey alamadım. Arkadaşım ama bi tane uzun kollu beğendi ordan hediyemizi de aldık yani.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim s a t 24 mayıs

Gözün aydın canım maşallah kızına

Canım o senden güç alıyor. Sen böyle iyi oldukça o da sana karşılık veriyor yerim ben onuopuyorumnanaktan Biz de sizi çok seviyoruz:içelim:

Yalnız kızlar Zara'da bi şey dikkatimi çekti. Bazı ürünler üzerinde made in china yazıyordu. Siz de mi dedim ya siz de mi?!

aa evet çocukistanı biliyorum ama bize uzak. zaranın üzt katı çocuk reyonu mu? akannehir reale gidince bende bi bakayım. kaliteli olur onlar.
aldıklarını güle güle giysin kızın.
isim düşündünüz mü?

ayy bende ıpegı ındırıyım o zaman sagolasın canım :asigim:

ve dün tetanoz aşımı oldum sağlık ocağında.........benim ikili testim iyi çıktı .....aslında üçlüyü yaptırmak istemiyodum bazı arkadaşlarım yaptırmadı ikili iyi çıkınca... fakat doktorum prensibim deince yaptırdım ve riskli çıktı 155/1 ihtimal amniyosentez zamanını geçirdim zatende asla yaptırmam 2 hafta önce çok yakın arkadaşım amniyosentezden 4-5 gün sora erken doğumla bebeğini kaybetti...ve çocukta bişicik yokmuş çok üzüldük....ben bu işlemin korkunç olduğunu düşündüm ve ben bu bebeği çok istiyorum ...yaşım 33 belki risk ondandır diyorum ama herşeyede razıyım Allahıma güveniyorum:Saruboceq:

kızlar malum domuz gribi alarmı var duymuşsunuzdur hamileler aşı olsun falan diyo bi fikri olan varmı ne yapıcaz

hoşbulduk kızlar hepinize birden nasıl tek tek ekleyeceğimi bilemedim işallah öğrencem teşekkür ederim ...evet kızım olcakmıiş teyzeleri ...küçük duru nur tatlı kızım

bende battaniye modeli arıyorum kendim örmek isitorum güzel ve kolay bişiy isitorum :)
çabuk annene git çek gel cumartesi ip almaya çıkıcam :)
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim s a t 24 mayıs

hoşgeldin canım benimde 25 mayıs satım
cinsiyetini öğrendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…