CA++ takviyesi için suda eriyen hap verdi doktor.. Kramp varsa isteyin size de versin.. Önemlibana geceleri kramp giriyor yaklaşık 1 dakika sürüyor
ve canım o kadar yanıyo ki
bağırıyorum bazen
kalsiyum eksikliği neden oluyormuş buna bende süte yoğurda ağırlık vermeye basladım
popo kemiği ve ayak kemiğinin 7 katıymış :)))SAOL cnm dr da dün 22+4 sün dedi her gittiğimde biraz öne gidiyoruz maşallah.babamız uzun halamız uzun onlara çekicek galiba:)ben ortaboyluyum ama hep uzun olsun istiyorum zaten.sizde cicilerinizi iyi günlerde giyin inşallah.bizde parkyatağını aldık chicco dan dün.beşik almayı düşünmüyoruz.walla insanın herşeyi alası gelio.birde chicco kart çıkartıo adınıza mesela benim şuan 16 ytl lik bonusum oldu.puan biriktirip alışveriş yapıosunuz.
saol bitanem.ben sordum boyunu usg de birşeyleri çarptı boyu hesapladı.sen hangi dr gittin bu arada?
Maaşallahhhh!!Günaydın kızlar biz dün dr gittik kontrolümüze şükür herşeyimiz yolunda.Ama bizim cimcime iki eliyle yüzünü kapatmış göstermedi bize yüzünü dr dediki bu size küsmüş.sonra bir ara esnedi yine uykucu o zaman bir resim alabildik.sonrada arkasını döndü tamamenmirmirmirmir yani bize şimdiden cadılık yapıo evde de o kadar tembihledim güzel kızım anneye biraz hareket yap uyuma yine dedim ama sanki inat yapar gibi iki eliyle yüzünü kapatmış aman sağlıklı yateyzeleri 305 gr olmuşuz boyumuzda 32 cm dr önden gittiğimizi söyledi Binlerce şükürki bu kontrolümüzde güzel geçti.tetenoz içinse bir doz vurul dedi.serapçım geçmiş olsun cnm acıdımı şu aşımı vurulsam bendebiran önce.
canım papatya ve selma vardı ikinci ve 3. Bebek bekleyenler başka bilmyiorum benim ilk
saol cnm pek gıremıyolar ama galıba
hoşgeldin naber canım
saol cnm aldım puanınıselam kızlar nasılsınız?
Dün bizim kız tekmeleyerek uyandırdı annesini :roflol:
Ayşeyle seldaya puan verebildim sedece
kendinize iyi bakın...
tamam cnm saoolayse cım papatya nın da 2.gebelıgı oda ıkıncı kez anne olucak
esma tatlım walla ınan hıc gormedım yoksa aynı problem bendede oldugundan atlardım dırek.neyse bı sey olmasında uyussun napalım
selda tatlım hosgeldın ıyıyız sen nasılsın
fıkırevı kordon hakkında verdıgın bılgı ıcın sagol walla. Benımde en buyuk korkularımdan bırıdır bu...
bende bıcı bıcı yaptım kızımla :kedi:
Bebek kıyafetleri almışsın ya.
hulen kız profiline baktım güzel hatunmuşun heee :)
bebişinin cicileride çok güzel battaniyeye bayıldım kaydettim senden anama göstercem örsün bana mavi kurdela yaparım kenarına olur demi güle güle kullansın kızın inş.
sağol canım
valla önüme gelen aa aşağıda dio bide benimki debikleri te aşağı atıyo korkuyom bende
zayıf olduğum için öle duruyo galiba evet daha büyünce mideye dayanacaklar :)
kızlar ben toygar ısıklının muzıklerıne ve sarkılarına bayılıyorum. bı tane sarkısı var ninni diye cok guzel kızıma dınletıyorum bende tavsıye ederım dınlerken gozlerım doluyo benım...
sözleri:
Yum usulca gözlerini
Uzat üşümüş ellerini
Sakla o masum yüregini
Zaman gibi sesiz uyu
Bu dünya dibsiz bir kuyu
Pamuktan kalbin solmadan
Hayat yüzüne vurmadan
Uyu yavrum uyu
Bu dünya dipsiz bir kuyu
Uyu melek yüzlüm uyu
Bu dünya dipsiz bir kuyu
valla canım hediye olanlarda var ama burada havlucular var biliyorsan (pandora sokağında- atatürk cad civarı) oradan aldıklarım var. fiyatları uygun sayılmaz ama ürünleri kaliteli. bi de salih bebe var, kesin duymuşsundur: çarşıda 2 yerde ve turgut özalda da şubesi var. oranın fiyatları da uygun ama % 100 pamuklu olmasına dikkat etmek gerekiyor. örme süeteri ben yaptım.
iyi araştırmak gerekiyor aslında. sen aldın mı bişeyler?
Günaydın kızlar biz dün dr gittik kontrolümüze şükür herşeyimiz yolunda.Ama bizim cimcime iki eliyle yüzünü kapatmış göstermedi bize yüzünü dr dediki bu size küsmüş.sonra bir ara esnedi yine uykucu o zaman bir resim alabildik.sonrada arkasını döndü tamamenmirmirmirmir yani bize şimdiden cadılık yapıo evde de o kadar tembihledim güzel kızım anneye biraz hareket yap uyuma yine dedim ama sanki inat yapar gibi iki eliyle yüzünü kapatmış aman sağlıklı yateyzeleri 305 gr olmuşuz boyumuzda 32 cm dr önden gittiğimizi söyledi Binlerce şükürki bu kontrolümüzde güzel geçti.tetenoz içinse bir doz vurul dedi.serapçım geçmiş olsun cnm acıdımı şu aşımı vurulsam bendebiran önce.
Ben daha iyiyim.. daha pozitif düşünüyorum..ben iyi oldukca bebeğimde iyi oluyor.. Ha bire tekmeliyor .hasta olsa o kadar hareketli olmaz diyorum o zaman kendimi daha da iyi hissediyorum.
sizlerde iyi olun emi..öpüyorum hepinizi.. bide sizi çok seviyorum
Ben de ilk defa dün aldım. Kenan Evren'de Çocukistandan. Hastane çıkışı, yelek, bi de yazlık elbiseler(indirime girmiş haliyle ya). Bugün de öğle arası reale gitmiştik. Orda Zaranın üst katı meğer çocuk reyonuymuş. Çok güzel şeyler vardı bayıldım. Ama zaman yoktu bi şey alamadım. Arkadaşım ama bi tane uzun kollu beğendi ordan hediyemizi de aldık yani.
bende de var o, süper yaa. bide geçen meleksen söylemişti: ailemiseviyorum diye bi site var orda bebeğinin ismine göre ninni indiriyosun. ben Miray'ı indirdim. dinleyip dinleyip ağlıyorum. mafoldumben
ninniyi eklemeye çalıştım ama olmuyor.
sağol gülüm, o senin güzelliğin. göbüşün de süper yanii. klay bi modelden o battaniye ama delikli söyleyeyim. annemin yaptığı var, motifli anneme gidince çekeyim resmini koyarım. acele etme yani. evet mavi kurdela ile de güzel olur.
motifli dediğim lila-beyaz ve üstü inci işlemeli. o da beyaz-mavi yapılabilir. model çok aslında bende. yardım lazım olursa emrindeyiz:)
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim s a t 24 mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?