Hosgeldin aramiza canimmerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim s a t 24 mayıs
Yalnız kızlar Zara'da bi şey dikkatimi çekti. Bazı ürünler üzerinde made in china yazıyordu. Siz de mi dedim ya siz de mi?!
ve dün tetanoz aşımı oldum sağlık ocağında.........benim ikili testim iyi çıktı .....aslında üçlüyü yaptırmak istemiyodum bazı arkadaşlarım yaptırmadı ikili iyi çıkınca... fakat doktorum prensibim deince yaptırdım ve riskli çıktı 155/1 ihtimal amniyosentez zamanını geçirdim zatende asla yaptırmam 2 hafta önce çok yakın arkadaşım amniyosentezden 4-5 gün sora erken doğumla bebeğini kaybetti...ve çocukta bişicik yokmuş çok üzüldük....ben bu işlemin korkunç olduğunu düşündüm ve ben bu bebeği çok istiyorum ...yaşım 33 belki risk ondandır diyorum ama herşeyede razıyım Allahıma güveniyorum:Saruboceq:
ve dün tetanoz aşımı oldum sağlık ocağında.........benim ikili testim iyi çıktı .....aslında üçlüyü yaptırmak istemiyodum bazı arkadaşlarım yaptırmadı ikili iyi çıkınca... fakat doktorum prensibim deince yaptırdım ve riskli çıktı 155/1 ihtimal amniyosentez zamanını geçirdim zatende asla yaptırmam 2 hafta önce çok yakın arkadaşım amniyosentezden 4-5 gün sora erken doğumla bebeğini kaybetti...ve çocukta bişicik yokmuş çok üzüldük....ben bu işlemin korkunç olduğunu düşündüm ve ben bu bebeği çok istiyorum ...yaşım 33 belki risk ondandır diyorum ama herşeyede razıyım Allahıma güveniyorum:Saruboceq:
60 kadını kürtaja zorlayan skandal - Mynet Haber kızlar bu haberi okudunuzmu akannehir
bende battaniye modeli arıyorum kendim örmek isitorum güzel ve kolay bişiy isitorum :)
çabuk annene git çek gel cumartesi ip almaya çıkıcam :)
hoşgeldin canım benimde 25 mayıs satım
cinsiyetini öğrendimi
60 kadını kürtaja zorlayan skandal - Mynet Haber kızlar bu haberi okudunuzmu akannehir
MERHABA SEKERLER
Hosgeldin aramiza canim
Evet canim malesef Zara da çin mali var ama çocuk kiyafetleri çok kaliteli tavsiye ederim
yika yika hiç bozulmuyolar
Ben de Zarada magaza sorumlusu olarak çalisiyorum yigenlerime hep ordan ciciler aldim
kızlar ben cıkıyım bu arada lafa daldım :ecrin_bebek:
opuyorum hepınızı sekerlerr bebıslere de kendınıze de ıyı bakınnn opuyorumnanaktan
aykızzz sende hosgeldın bacım opuyorumnanaktan
bende battaniye modeli arıyorum kendim örmek isitorum güzel ve kolay bişiy isitorum :)
çabuk annene git çek gel cumartesi ip almaya çıkıcam :)
hoşgeldin canım benimde 25 mayıs satım
cinsiyetini öğrendimi
kızlar malum domuz gribi alarmı var duymuşsunuzdur hamileler aşı olsun falan diyo bi fikri olan varmı ne yapıcaz
Hulen ben de inan ki çarşıyı hiç bilmiyorum. En son Seyhan otelinde bi seminer vardı oraya gittim. Ben eve okula yapıyorum hep. Bi yere gideceksek de ya Kenen Evrende oluyor ya Özalda. Ya da real göl kenarı. Benim Adanam bunlardan ibaret. Bilmeyince yolunu izini devasa ve korkutucu geliyor.
İsim konusunu hiç sorma ya. Hiç yakın durabildiğimiz isim yok. Ne zormuş. Sudeyi seviyordum anlamı kötüymüş. Hayal ya da Balım diyorum kimse beğenmiyor eşim de dahil. Dün Arya geldi aklıma. Soylu, asil demekmiş. Hem sanatsal da. avea gibiymiş eşim öyle dedi. Bilmiyorum yani. Sen buldun mu?
Ama çin malı çocuk kıyafetleri de var aykız. Ben bu işten hiç hoşlanmadım. Ben evime çin malı hiç bir şey sokmamaya çalışıyorum. Zaranın buna ihtiyacı mı vardı ki?
Canım bence hiç canını sıkma. Hiç de riskli işlere girme. 2'li yapılınca 3'lüye hiç gerek görmüyor doktorlar. Hem 2'li testte bile riskli çıkan bebekler amniyosentezde temiz çıktılar. Sen bilirsin tabii ki ama eğer risk miktarı sınırın biraz üstünde falansa hiç deneme bence. Ya da testi tekrarlattır değişir mi bilmiyorum ama. Çok abartı büyük bir risk varsa belki amniyosentezi yaptırman gerekebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?