2010 Şubat Anneleri

Hulen ben de inan ki çarşıyı hiç bilmiyorum. En son Seyhan otelinde bi seminer vardı oraya gittim. Ben eve okula yapıyorum hep. Bi yere gideceksek de ya Kenen Evrende oluyor ya Özalda. Ya da real göl kenarı. Benim Adanam bunlardan ibaret. Bilmeyince yolunu izini devasa ve korkutucu geliyor.
ısim konusunu hiç sorma ya. Hiç yakın durabildiğimiz isim yok. Ne zormuş. Sudeyi seviyordum anlamı kötüymüş. Hayal ya da Balım diyorum kimse beğenmiyor eşim de dahil. Dün Arya geldi aklıma. Soylu, asil demekmiş. Hem sanatsal da. avea gibiymiş eşim öyle dedi. Bilmiyorum yani. Sen buldun mu?

MERHABA SEKERLER

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim s a t 24 mayıs
Hosgeldin aramiza canim

Yalnız kızlar Zara'da bi şey dikkatimi çekti. Bazı ürünler üzerinde made in china yazıyordu. Siz de mi dedim ya siz de mi?!

Evet canim malesef Zara da çin mali var ama çocuk kiyafetleri çok kaliteli tavsiye ederim
yika yika hiç bozulmuyolar
Ben de Zarada magaza sorumlusu olarak çalisiyorum yigenlerime hep ordan ciciler aldim

aramıza hoşgeldin plajcım bebişin hayılrı olsun herşey gönlünce olsunnn

bıseyı yoktur bebegının merak etme... madem her sekılde bebegıne sahıp cıkıcaksın zaten gerek te yokmus yaptırmana... saglıkla kucagına alırsın ınsallah kızını...
benımde sat 21 mayıs

Canım bence hiç canını sıkma. Hiç de riskli işlere girme. 2'li yapılınca 3'lüye hiç gerek görmüyor doktorlar. Hem 2'li testte bile riskli çıkan bebekler amniyosentezde temiz çıktılar. Sen bilirsin tabii ki ama eğer risk miktarı sınırın biraz üstünde falansa hiç deneme bence. Ya da testi tekrarlattır değişir mi bilmiyorum ama. Çok abartı büyük bir risk varsa belki amniyosentezi yaptırman gerekebilir.

kızlar ben cıkıyım bu arada lafa daldım :ecrin_bebek:
opuyorum hepınızı sekerlerr bebıslere de kendınıze de ıyı bakınnn opuyorumnanaktan

hoşbulduk canım kızım olcakmış teyzesi inci tanem pırlantam.....küçük duru nurum

Ama çin malı çocuk kıyafetleri de var aykız. Ben bu işten hiç hoşlanmadım. Ben evime çin malı hiç bir şey sokmamaya çalışıyorum. Zaranın buna ihtiyacı mı vardı ki?

kız pazar ancak giderim anneme. dur netten indirdiklerimi göndereyim sana. özelden msn gönder istersen. mail atayım.

kızlar malum domuz gribi alarmı var duymuşsunuzdur hamileler aşı olsun falan diyo bi fikri olan varmı ne yapıcaz

anacım hikaye onlar yaa. kuş gribinde kaç insan öldü??? tavuklar öldü sadece. ilaç firmalarının ortaya attığı şeyler bence onlar. doktor akrabalarımız var. onlarla konuştuk bu konuyu: hepsi aynı fikirde benimle. ben olmam o aşıyı.

alışveriş için yardım istersen, yardımcı olabilirim canım. çok araştırdım ben.
isim konusu cidden çok zormuş yaa. o kadar araştırdık ama sadece eşimle aklımıza yatan Miray oldu. kesin değil ama bakıcaz artık.

Ama çin malı çocuk kıyafetleri de var aykız. Ben bu işten hiç hoşlanmadım. Ben evime çin malı hiç bir şey sokmamaya çalışıyorum. Zaranın buna ihtiyacı mı vardı ki?

bizim burdaki magazada genelde mallar turkiye fas hindistan espanya ve portekizde üretiliyo arasinda çin mali olanlar da var tabi buna dikkat etmek lazim bende çin malina karsiyim

canım valla ikilim normal çıkmıştı benimyani 56/1 olnalar bile var .....benim 155/1 ihtimal zaten amniyo zamanı geçmiş şimdi yaptırırsam erken doğumla sonuçlanırmış boşver Allah yardımcım olsun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…