slm kızlarrr... kızlarr yaa ben bugün öğle yemeğinden sonra bi uyumuşum saat 4 de uyandım ancak kafamçokkarıştı acayip sersem gibiyim.. gündüz uyumak hiç huyum değildiryaa.. tv izlerken kaymış gitmişim resmen... şaşırdım kaldım uyanınca.. hala rüyada sandım kendimi :))) neden böleoldu ki anlamadım vallaa...
neyse sizler nasılsınız? yalel.. fifa...?
bebeg bende çok yorgun olduğum için saat 5 e kadar uyudum, ve hala da uzanmaya devam, baygın gibiyim, yarın da çok yorulacağım ve bu gece kanamam olmazsa iyi, çünkü ne zaman yorulsam hemen başlıyor, sen de tahlil sonucunu yarın alacakmışsın hayırlısı olur inşallah
bebegcim müjdeli haberlerle gel inşallah canım.........
uyku hali bendede çok aslında normaldede uykucuyumdur amagündüz uyuma adetim yoktu hiç şimdi ne zaman biraz uzun oturuyum dinleniyim desem sonu bir iki saatlik bi uyku oluyo bundan başkada belirtim yok zaten çok nadir bulantı ama o kadar azki normaldede olabilecek tarzda allaham bozmasın ama insan korkuyo bazen .........bebişim iyimi diye geliyo aklına.,........
12.haftada daha iyi olursun.16.hafta hiçbirşey kalmaz keygxfini çıkartacagın zaman geliyor dedi.benim kızımda 16.cı hafta kendime gelebilmiştim.bulantıları çok yogun yaşamıştım,şimdiki hamileligimde bulantı az ama midem sürekli ekşiyor.oda kötü.hem doktor mide bulantısı iyidir çocugun yaşadıgının kanıtıdır diyor.yani şuan sekiz haftalık kaldı geriye dört hafta.canım sen nasılsın bulartılarla
Ya şu bulantım var diyenlere sinir oluyorumÇok üzgünüm çoook Keşke herkes benim de bulantım yok benim de yok bu çok normal falan dese mafoldumben
selam pofidi.. bak ben de aynı senin gibiydim.
artık sinirlerim bozulmaya başlamıştı.... bugün gittim. ama başka doktora gititm. yedek doktor lazım malum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?