2010 Şubat Anneleri

evet maşallah 62 anne adayımız var, ve şubatta 64 bebiş dünyaya gelecek Allahın izniyle. Hepsinin canı sağ olsun inş..

yarencim dün geceden beri benim sol kasıgımda bir agrı var neden bilmiyorum ama inş hayırlı bişedir bu arada maşşallah sayımız artmış kızlar kimler ikiz hamile yaa ben takip edemiyorum bilmiyorum unuttum:S kusura bakmayın lütfen nasılsınız hepiniz

usg nin hiçbir zararı yokmuş.ben ilk çocugumdada iki doktora gidiyordum bu yöntemi bu bebektede yapacagım fakat ben 3.aylık dolduktan sonra gitmeye başlayacagım şimdi gitsemde sadece kalp atışını duyacagım.ama daha sonra gelişimi için iki doktor iyi oluyorbzaten randevumuz 28 temmuz o zamana kadar 3 aylık oluyorum kısmetse

bulantılarım var diyene sinir olma sakın arkadaşım ebrunun da dediği gibi bulantının ne demek oldugunu çeken bilir ancak benim çok oluyo mesela ben de bunları yaşamaktan memnun değilim ama bebeğim için katlanıyorum bizde bulantı olmadan hiç bir sorun yaşamadan geçireceğimiz bir hamişlik dilerdik ama kader kısmet belkide senin de bulantıların olacaktır belli olmuyo malesef bunlar rahat bir hamilelik geçiriyorum diye şükrtmen gerek bence senin bizler içinde rabbime kolaylık saglaması için dua etmen :umursamaz:

ayy ikizlerin kim oldugunu ögrendim alalhım saglık versin tüm bebeklere maşşallah ahh bende ikizi çok istemiştim ama kısmet hayırlısı :))))))))

hesaplamalara göre dün tam 8 haftalıktım.bilmem olabilir canım

Yurt dışında ultrasona sık girmek yokmuş görümcemde 2,5 aylık hamile 2-3 ay sonrasına randevu vermiş 6.ayında bakacakmış tekrar

kızlarrrr ben de varım :)) 5 haftalık artı bi kaç günlük hamileyim :)) pazartesi kesesini gördük bebişimizin :)) sat 19 mayıs :)) ben de sizdenim artık..beni de aranıza alın :))

yaren_h canım, benim kilom 64, yaşım 32 bunlarıda eklermisin listeye

fatima yalel nerelerdesiniz canlarım ya özlettiniz kızlar, Yalel maşallah bebişin de iyiymiş, öpüyorm sizleri

Fifacım buralardayımda yoğunluktan ve halsizlikten bakıpta yazma fırsatım olmuyor, sen nasılsın iyimisin.

kızlarrrr ben de varım :)) 5 haftalık artı bi kaç günlük hamileyim :)) pazartesi kesesini gördük bebişimizin :)) sat 19 mayıs :)) ben de sizdenim artık..beni de aranıza alın :))

Hoşgeldin lavinia, gözün aydın hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini inş.

hg lavinia cnm hayırlı olsun rabbim acısını göstermesin inş

hesaplamalara göre dün tam 8 haftalıktım.bilmem olabilir canım

ben bu gün 8+2 diye hesapladım ama bilmem
bide bende hemen bebişi büyütme merakı var sırnaşık şey
gecen haftada kocama tam 2 aylık hamileyim diyodum önden önden gidiyorum ben
oda hayır 7 haftalıksın deyince kızıyodum
neden bebişimizi küçük görüyosun yazık değil mi diyekaydirigubbakcemile3

dua edelim hepimiz :)) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)) kızlar bi de dr.um bana folic plus,elevit bi de progesteron verdi çok değil mi ?? siz ne kullanıyosunuz ??

evet artık tam iki aylık oluyoruz allah tamamını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…