2010 Şubat Anneleri

pregesteron düşük için verilmiyormu.onun ikiside normal biri kan yapıcı ilaç digeri folik asit.bende iki tane kullanıyorum.ama pregesteron için birşey söyleyemeyecegim

Yahu siz beni anlamıyorsunuz kimafoldumben ben bebeğim yok mu acaba diye çok endişe ediyorum. Hem bakıyorum herkeste bulantı herkeste bulantı, ama bende yok mafoldumben Burada bulantı yazılarını gördükçe çok üzülüyorum. Ben meraklıyım bulantım olmasına benim olsun ki ben de bileyim bebeğim iyi,sağlıklı ve gelişiyor.

progeston düşük tehlikesi varlığı olabileceği zaman veriliyor
ama merak etme tedbir amaçlıda olabilir
yanlız hareketlerinde dikkatli ol ağır iş yapma bol bol dinlen canım

Kızlarr bende geldim. Bneide aranıza alın. Bu arada bende pregesteron kullanıyorum. Yanlış bilgi vermek istemem ama benim bildiğim kadarıyla düşük olmaması için veriliyor. Günde 3 sefer kullanıyorum. Bnede bu gün 5 hafta 5 günlük hamileyim. Son sat 22 mayıs:)

Destek noktasında dualarım sizinle hiç kuşkunuz olmasın yanlış anlaşıldığıma üzüldüm.benneyaptımki

tedbir amaçlı verdi..yoksa Allah korusun hiçbir sıkıntımız yok..bulantı fazla ve uyku hali :)) ama bulantı gebeliğin sağlıklı devam ettiğinin belirtisidir dedi dr.um ..yani midem bulansın ben mutluyum :))

6 haftamafoldumben

bulbulcum cnm için rahat olsun eminim bebegin seninledir benim bir arkadaşım var inan hiç bir şekilde hamile oldugunu belirten belirtisi yok am a çok şükür ki bebegi gayet iyi ocak anelerinde o da bulantı berbat bişe bebeğin saglıklı olsunda boşver olması
yeni hamişimize hayırlı olsun diyorum hg

bulbul bulantının olmaması bebeğin yok anlamına gelmez canım
benimde çok fazla yok arada bir oluyo oda 3-4 gündür çok hafif
ayıptır söylemesi akşam ciğer kavurup yedim kendim
ben etkilenmiyorum yemek yapmaktan falan mesela
rahat ol bulantının olmaması bebek yok demek değil ne alaka yani

canım bende bebeğimi normal ultrasondan göremedim. vajinal ultrasonla kesesini gördüm. Bu arada herkeste bulantı olacak diye bir şey yok. Bende de bulantı yokki. Bulantı olmayınca bebek sağlıkla gelişmiyor anlamınamı geliyor sanki. Lütfen cnm üzme kendini. ALLAHın izniyle bebişlerimizi sağlıkla doğurcağız inşallah a.s

tedbir amaçlı verdi..yoksa Allah korusun hiçbir sıkıntımız yok..bulantı fazla ve uyku hali :)) ama bulantı gebeliğin sağlıklı devam ettiğinin belirtisidir dedi dr.um ..yani midem bulansın ben mutluyum :))

Onun ki de öyle demişşşşsenağlama

bulbul cugum hiç telaşlanma bebigin iyidir mutlaka sen içini rahat tut.herkesin hamileligi farklı.ne zaman gideceksin muayeneye

Amin canım. İnşallah öyle olur.

dua edelim hepimiz :)) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)) kızlar bi de dr.um bana folic plus,elevit bi de progesteron verdi çok değil mi ?? siz ne kullanıyosunuz ??

valla ben solgarın folicin i bide gene solgarın calcıum magnesıum plus zinc kullanıyorum:))

hosgeldin cnm sende a.s.

pregesteron düşük için verilmiyormu.onun ikiside normal biri kan yapıcı ilaç digeri folik asit.bende iki tane kullanıyorum.ama pregesteron için birşey söyleyemeyecegim

kizlar bana drum sadece elevit kullan dedi. folic asit vermedi. en son gittigimde sordum folic asid alayim mi diye gerek yok elevit de var dedi kafam karisti simdi,.

Onun ki de öyle demişşşşsenağlama

bana dr öyle bişey demedi ama ve bende kramp dışında bariz belirtiler yok ki
kişiden kişiye değişir bunlar canım üzme kendini
içine sinmiyosa git rastgele bi polikliniğe baksınlar ultrasonla gör için rahatlasın
illede kontrolünü bekleme

bulbul cugum artık altı haftalık olmuşsunben bebegimin kalp akışlarını 6+4 deyken duymuştum.istersen sende birkaçgün sonra bi gözük.hatta başka doktora git ne dersin

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz bebişleriniz hayırlı olsun allah sağlık sıhhat versin ......
kucağnıza almayı nasıp etsin........:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…