bu söylediğin çok ayıp sen bu bulantının ne olduğunu bir bilsen insan yaşamaktan soğuyor kendi kokundan iğreniyorsun su içsen kusuyorsun sinir olacağına bence detek ol keşke bizler de senin kadar rahat olbilsek sanki süreklı kusarak yatarak halsız yorgun bir hamilelik geçirmek güzel birşey bu duruma kımse meraklı değil ama evlat sahıbı olmak için katlanıyoruz..........lmaz:
kızlarrrr ben de varım :)) 5 haftalık artı bi kaç günlük hamileyim :)) pazartesi kesesini gördük bebişimizin :)) sat 19 mayıs :)) ben de sizdenim artık..beni de aranıza alın :))
günaydın herkese canlar nasılsınız.şöyle eski yazıları biraz okudum öyle katılayım dedim.bulbul cugum ya ben korkuttum seni herhalde çok üzüldüm.canım herkesin hamileligi bir olurmu hiç.benim ablam ilk çocugunda herhalde hep hastanede yattı ikincisinde en ufak bile bulantısı olmadı.aynen bende iylinde dört ay neler çektim.ama şimdi ilkine göre fena degil yogun bir bulantı yaşamıyorum.canım bence herşey yolundadır merak etme hem ne kadarlık oldun sen merak ettim
Yahu siz beni anlamıyorsunuz kimafoldumben ben bebeğim yok mu acaba diye çok endişe ediyorum. Hem bakıyorum herkeste bulantı herkeste bulantı, ama bende yok mafoldumben Burada bulantı yazılarını gördükçe çok üzülüyorum. Ben meraklıyım bulantım olmasına benim olsun ki ben de bileyim bebeğim iyi,sağlıklı ve gelişiyor.
Yahu siz beni anlamıyorsunuz kimafoldumben ben bebeğim yok mu acaba diye çok endişe ediyorum. Hem bakıyorum herkeste bulantı herkeste bulantı, ama bende yok mafoldumben Burada bulantı yazılarını gördükçe çok üzülüyorum. Ben meraklıyım bulantım olmasına benim olsun ki ben de bileyim bebeğim iyi,sağlıklı ve gelişiyor.
tedbir amaçlı verdi..yoksa Allah korusun hiçbir sıkıntımız yok..bulantı fazla ve uyku hali :)) ama bulantı gebeliğin sağlıklı devam ettiğinin belirtisidir dedi dr.um ..yani midem bulansın ben mutluyum :))
canım bende bebeğimi normal ultrasondan göremedim. vajinal ultrasonla kesesini gördüm. Bu arada herkeste bulantı olacak diye bir şey yok. Bende de bulantı yokki. Bulantı olmayınca bebek sağlıkla gelişmiyor anlamınamı geliyor sanki. Lütfen cnm üzme kendini. ALLAHın izniyle bebişlerimizi sağlıkla doğurcağız inşallah a.s
bulbul cugum hiç telaşlanma bebigin iyidir mutlaka sen içini rahat tut.herkesin hamileligi farklı.ne zaman gideceksin muayeneye
dua edelim hepimiz :)) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)) kızlar bi de dr.um bana folic plus,elevit bi de progesteron verdi çok değil mi ?? siz ne kullanıyosunuz ??
Kızlarr bende geldim. Bneide aranıza alın. Bu arada bende pregesteron kullanıyorum. Yanlış bilgi vermek istemem ama benim bildiğim kadarıyla düşük olmaması için veriliyor. Günde 3 sefer kullanıyorum. Bnede bu gün 5 hafta 5 günlük hamileyim. Son sat 22 mayıs:)
pregesteron düşük için verilmiyormu.onun ikiside normal biri kan yapıcı ilaç digeri folik asit.bende iki tane kullanıyorum.ama pregesteron için birşey söyleyemeyecegim
Onun ki de öyle demişşşşsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?