hosgeldin cnm sende a.s.
kizlar bana drum sadece elevit kullan dedi. folic asit vermedi. en son gittigimde sordum folic asid alayim mi diye gerek yok elevit de var dedi kafam karisti simdi,.
Benim hiç bulantım yok gayet sıradan ve normalim. Ama bu senin doktorun dediği kafamı karıştırdı şimdi. Benimki sonuçta altı haftalık oldu ve hala bulantı hissetmiyorum. Son doktora gittiğimde kese var bakalım canlı olacak mı içinde dedi. Randevuma iki hafta var daha.:uhm:
bulbul benim dr.um midem bulanıyo deyince öyle söyledi..ama bulantı olmaması sorun olduğu anlamına gelmez ki :)) bak ben de sağlıkçıyım gönül rahatlığıyla söylüyorum ben sana :)) rahat ol..benim normalde de midem çok hassastır zaten :)) bebişinin kesesini gör rahatlarsın..benim karından görünmedi,vajinal de göründü..ödüm patladı önce..ama çok şükür bebeğimiz bizimle ama çok küçük daha ..pazartesi kesesi 9 mmdi :))
Keseyi gördüm ama embriyo oluşup oluşmadığı konusunda endişem var. Embriyo oluşmadığını varsayarsak o zaman ne yapılıyor bilen var mı?
CANIM BENİM TELAŞLANMA
BENİMDE BULANTIM YOK
ÇOK SEYREK OLUYOR O DA BELKİ PSİKOLOJİKTİR YANİ
HANİ ÖYLE KUSMA FALAN BİRŞEY YOK
BENDE 5 HAFTALIK GİTTİM KESEYİ GÖRDÜK 1O MM
BANADA 15 GÜN VERDİ EN ERKEN O ZMANA GÖRÜRÜZ BEBİŞİNİ DEDİ
BENDE ARASIRA BAŞDÖNMESİ YAPIYOR O DA SERSEMLEME ŞEKLİNDE BİRDE UYKU
AMA KUSMAM FALAN YOK HER BÜNYE BİR DEĞİLKİ HİÇ KORKMA SAĞLIKLA ALACAĞIZ BEBİŞLERİMİZİ KUCAGIMIZA ALLAHIN İZNİYLE :teselli:[/QUOTE
Yaşasın yalnız değilim :1hug: Benim de bulantım yok diyenleri ne çok seviyorum şu günlerde. Şeniz
günaydın herkese umarım herkeste herşey yolundadır.
bulbulcum cnm bendede yok mide bulantısı sadece ara ara bulanır gibi oluyo o kadar endişelenmeyelm cnm inş bebişlerimiz sağlıkla gelir
kızlarrrr ben de varım :)) 5 haftalık artı bi kaç günlük hamileyim :)) pazartesi kesesini gördük bebişimizin :)) sat 19 mayıs :)) ben de sizdenim artık..beni de aranıza alın :))
canım 8. 9. haftalara kadar embriyo oluşmassa boş gebelik denir sadece kese vardır
ve sonlandırılır ya ilaçla yada küretajla
ama bunları nerden cıkarıyosun niye boş olsun
kaç haftalıksın sen
Kızlarr bende geldim. Bneide aranıza alın. Bu arada bende pregesteron kullanıyorum. Yanlış bilgi vermek istemem ama benim bildiğim kadarıyla düşük olmaması için veriliyor. Günde 3 sefer kullanıyorum. Bnede bu gün 5 hafta 5 günlük hamileyim. Son sat 22 mayıs:)
6 haftalık. İlaçla keseyi mi düşürüyorlar :uhm: Allah korusun ya. İnşallah hiçbirimizin başına böyle şeyler gelmez. Doktorumun randevu istemi de dediğin haftalara denk geliyor. O zaman belli olacak demek ki
6 haftalık. İlaçla keseyi mi düşürüyorlar :uhm: Allah korusun ya. İnşallah hiçbirimizin başına böyle şeyler gelmez. Doktorumun randevu istemi de dediğin haftalara denk geliyor. O zaman belli olacak demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?