2010 Şubat Anneleri

cnm bi doktoruna danışsan daha iyi olur. Kendi başımıza karar vermemiz doğru değil.

zaten dr a anlatacam midemin halini belki midem için erken giderim dra
ayyy inşallah benim eski gebeliğimde 4. ayın sonunda bitmişti bulantı ama her gebelik farklı olurmuş. inşallah bunda rahat olurum.
fala bakmak da baktırmak da çok günahtır. belki Allah bu günaha minik bebişinin ortak olmasını(hissetmesini, duymasını) istememiştir de o kızı korkutmuştur.

Hiç ama dimi. Ya abartmadan söyle gördüğünü yada hiç bişi belli etme. Bu ne böyle sonsuz yoruma açık. Zaten kahve iyi bişey değil. Sırf fal için içiyordum bebeğim olmazken. Şimdi de ilk defa şeytan dürttü yine fal diye. İyi oldu da sebep oldu bi daha ne kahve içerim ne de fal baktırırım.Zaten fincanı kapatırken dilek tutuyoruz ya şaşırdım "bu ay hamile kalayım" diye tuttum dileğikaydirigubbakcemile3 Amaan ne gereksiz, komik şeyler aslında. inanılcak hiç bi yanı yok da utanmadan bi de oturup kafaya takıyoruz.:kedi:

ayy.daha yiyeli şurda 15-20 dk oldu hemen midem hoplamaya başladı bende kalktım hemen şu k-fleks ler varya ya onlar çok hoşuma gidiyor bu kırmızılı olan içinde çilek tanecikleri var onlardan yiyorum hem lezzetli hemde süt ihtiyacımı gideriyorum gevreklerle midesi bulananlara tavsiye ediyorum.ben kahvaltı edemiyorum özelliklede peynir asla.bende bu gevrekleri yiyorum tavsiye ederim

Canım sen sıkma canını sorun senin falda değil arkadaşının ruh halinden kaynaklanmış bence... bişeye canı sıkılmış sonrada senin falda patlamış... ama ondan önemlisi bişey diycem kahveyi benim doktorum kesinlikle yasakladı bana sen nasıl içiyosun bişey demedimi doktor... çay kahve bana yasak illa içmek istersen 2 bardak çok açık çay iç dedi gerisi yasak...

lavinia ve culnur hoşgeldiniz canım aramıza.rabbim sağlıklı, hayırlı bebekler nasipt etsin. Amin.

ilkinde dört ay sürdü falan dedinde ne kadarlıkken kaybettin bebegini

kızlar benim prenses uyandı onunla ilgileneyim biraz.kendinize iyi bakın tabii bebişlerrinizede hepinizi öpüyorum by

8 aylıkken :çok üzgünüm:
ama geçti artık yeni bir bebişim var onunla mutlu olmaya çalışıyorum..

Canım üzme tatlı canını.Ne güzel işte Allah sana yeniden bir bebiş vermiş.Umarım bu bebişini sağ salim sağlıkla kucağına alacaksın canım...:Saruboceq:
:1hug:

canım çok teşekkürler epey uğraşmışsın ellerine kollarına sağlık çok iyi oldu bunu taraman sağol... a.s. opuyorumnanaktan

evet ama ilk bebeğimizi kaybettik.
biricik miricik afedersin ben seni de hamile sanmıştım.
Allah sana da nasip etsin en kısa zamanda

ben hamileyim tatlım.
Haklısın en zor dertlerden biri insanın çocuğunun olmaması. Allah kimseye eksikliğini yaşatmasın. Olmayanlara çifter çifter, sağlıkla versin Rabbim.

Son düzenleme:

şekercim seni tebrik ederim bu sıcaklarda üşenmeyipte bu bilgiyi bizimle paylaştığın için eline koluna emeğine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…