cnm bi doktoruna danışsan daha iyi olur. Kendi başımıza karar vermemiz doğru değil.
zaten bir kilo verdim.iştahım hiç yok 2,5 haftadan sonra ilk kez bulantım bugun azda yemek yedim eşimde inanamadı.ögle yemegine geliyor onunla yedim.sık sık azar azar yiyorum.inşallah biter bulantım.hepimiz şöyle rahatlarız bi üç aylık olalım hayırlısıyla
cnm hiç takma moralinide bosma alt tarafı fal Rabbimden başka kimse bilmez gelecekle ilgili hiçbişeyi sen ii düşün yeterki sakın stres neyim yapma olurmu.
arkadaşında bravo yani insanın durduk yere moralini bozuyo töbe töbe
Selam kızlar. Sabahtan beri beynim zonkluyor zaten bir de az önce arkadaşıma kızdım. Türk kahvesi içtik. Fal bakçaktı bana. Bir iki kötü şey söyledi söyledi sonra ayy ben bakmam bu fala dedi bıraktı. Üstelik fincan masada duruyo diye gözüm görünce bile içim ürperiyo götür şunu dedi. Çok canım sıkıldı çok moralim bozuldu. Bakamam de bırak dedim ne içimi karartıyosun. hiç soramadım ne gördün diye. OOOf of ne vardı sanki fincan kapatacak falan. Son olsun valla.
atpak senin ikinci hamileliginmi canım
ilkinde dört ay sürdü falan dedinde ne kadarlıkken kaybettin bebegini
8 aylıkken :çok üzgünüm:
ama geçti artık yeni bir bebişim var onunla mutlu olmaya çalışıyorum..
Teşekkürler Shine. Eline sağlık
Slm kıslar nasılsınız ? Herkesin keyfi iyidir umarım.
Bulantılar hala devam mı ? Ben bu aralar biraz iyiyim şükür olsun.
hamilelik hakkında 2 ayrı kitapçık verdi demiştim doktorum. Sizin için onları tek tek tüm sayfalarını taratıp foruma ekledim. Merak ettiğimiz herşey içinde. Umarım işinize yarar.
Gebelikte Beslenme Rehberi , A' dan Z ' ye gebelik 2 ayrı kitap - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Burada .
canım çok teşekkürler epey uğraşmışsın ellerine kollarına sağlık çok iyi oldu bunu taraman sağol... a.s. opuyorumnanaktan
evet ama ilk bebeğimizi kaybettik.
biricik miricik afedersin ben seni de hamile sanmıştım.
Allah sana da nasip etsin en kısa zamanda
8 aylıkken :çok üzgünüm:
ama geçti artık yeni bir bebişim var onunla mutlu olmaya çalışıyorum..
slm kıslar nasılsınız ? Herkesin keyfi iyidir umarım.
Bulantılar hala devam mı ? Ben bu aralar biraz iyiyim şükür olsun.
Hamilelik hakkında 2 ayrı kitapçık verdi demiştim doktorum. Sizin için onları tek tek tüm sayfalarını taratıp foruma ekledim. Merak ettiğimiz herşey içinde. Umarım işinize yarar.
gebelikte beslenme rehberi , a' dan z ' ye gebelik 2 ayrı kitap - kadınlar kulübü / kadın kadınca kadınlar kulubu
burada .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?