Geçen perşembe gittim canım ben doktora.Salı test yaptım çift çizgi çıktı.Hemen doktorumu aradım,kan testi istedi.Değer de yüksek çıkınca hemen çağırdı beni.Geçen perşembe de keseyi gördün.3 hafta sonra gel dedi.1 hafta geçti bakalım kaldı 2 hafta.İnşallah bir aksilik çıkmaz canım.:Saruboceq:
cnm ben adaçayının hamillere pek ii gelmediğini biliyorum öle bişi okumuştum sanki iice araştır ondan sonra iç derim
Canım bende sürekli öğlenleri dışardan söylüyorum.Tavuklu salata,sebze yemekleri..Bana zararı olmadığını düşündüğüm şeyler;ama baktım bugün olmayacak böyle.Yani nasıl ve hangi şartlarda yapıldığını bilmiyoruz ki... Ben de salata malzemeleri alacağım.Salata yapacağım.Dolma yapmayı düşünüyorum.En azından ısıtmadan yiyebileceğim şeyler bunlar. Ayrıca bana doktorum bitki çayını yasakladı.Daha doğrusu çay,kahve,bitki çayları içemiyorum.Bunun yerine bol bol su,süt,ayran,kayısı yada şeftali suyu.Sabah kahvaltısını da evden getiriyorum.Hergün 1 adet yumurta yiyorum.Sabah kalvaltısı ve akşam yatarkn de süt.
Canım ben adaçayını zararlı diye duymuştum.Düşüğe sebep oluyormuş.Kabak çekirdeği,nane,maydanoz,kimyon da aynı şekilde...
akpak canım medeni halin bekar yazıyor
papatyayı da yarım bardak içmiştim ki bıraktım.
baya bir rahatlattı beni. dr.uma danışayım en azından çok zorlandığımda yarım bardak içebilir miyim diye.. ya da ne sıklıkla içebilirim diye sorayım ama randevuya daha bir hafta var.
kızlar bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda ne kadar mutlu olacağız değil mi sırnaşık şey
Allah o günleri yaşamamızı nasip etsin
bir kitap aldım size öneririm : "babalığa ilk adım" ufak bir kitap 4,5 tl. eşime okuması için vereceğim. ama önce ben okuyorum. bebeğimiz doğduğunda ve doğarken bana destek ve yardımcı olmasını çok istiyorum.
ya ben sürekli yersem doktor iki saate bir ye dedi ama o bile uzun geliyor hemen midem bulanıyor ama bir saate yersem.hatta yarım satte bir yesem yeridir.o zaman ya bulantım olmuyor yada hafif atlatıyorum nasıl iş anlamadım
ya ben sürekli yersem doktor iki saate bir ye dedi ama o bile uzun geliyor hemen midem bulanıyor ama bir saate yersem.hatta yarım satte bir yesem yeridir.o zaman ya bulantım olmuyor yada hafif atlatıyorum nasıl iş anlamadım
sağolun kızlar o zaman adaçayı içmiyorum.
ama bitki ayı olmadan nasıl yapacam bu mideyle. o kadar zor dayanıyorum ki. midemi kesip atmak istiyorum. :çok üzgünüm:
aman nane içeyim bari diyecektim onu da yazmışsın. :çok üzgünüm:
bu rennin hiçbir işe yaramıyor ama. bu mide beni öldürecek senağlama
zaten herşeye ağlıyorum..
kızlarrrr ben de varım :)) 5 haftalık artı bi kaç günlük hamileyim :)) pazartesi kesesini gördük bebişimizin :)) sat 19 mayıs :)) ben de sizdenim artık..beni de aranıza alın :))
Kızlarr bende geldim. Bneide aranıza alın. Bu arada bende pregesteron kullanıyorum. Yanlış bilgi vermek istemem ama benim bildiğim kadarıyla düşük olmaması için veriliyor. Günde 3 sefer kullanıyorum. Bnede bu gün 5 hafta 5 günlük hamileyim. Son sat 22 mayıs:)
voles nerelerdesin canım.güzel günlere az kaldı sabredelim
Selam kızlar. Sabahtan beri beynim zonkluyor zaten bir de az önce arkadaşıma kızdım. Türk kahvesi içtik. Fal bakçaktı bana. Bir iki kötü şey söyledi söyledi sonra ayy ben bakmam bu fala dedi bıraktı. Üstelik fincan masada duruyo diye gözüm görünce bile içim ürperiyo götür şunu dedi. Çok canım sıkıldı çok moralim bozuldu. Bakamam de bırak dedim ne içimi karartıyosun. hiç soramadım ne gördün diye. OOOf of ne vardı sanki fincan kapatacak falan. Son olsun valla.
valla kızlar ben sabah kendime sandviç yapıyorum evde genelde kaşar, beyaz peynir domatesten oluşan iş yerimde 1 bardak bol şekerli çayla içiyorum( Çayı hiç sevmemde bi tek sabah 1 bardak oda çok şekerli olucak:))
arkasından hemen ilaçlarımı içiyorum ( folacin-magnesium)
öğlen genelde canım ne istiyorsa onu yiyorum (bugun tavuk suyu çorba içtim mesela)
ikindide bişiler atıştırıyorum zorla bulantılarım öğleden sonra başlayıp tüm gece sürdüğü için doğru dürüst bişi yiyemiyorum
çalışınca yemek çok zor oluyo sürekli dışardasın çünkü.
şimdi yağsız süt alıp içicem canım hiç istememesine rağmen ama napıım ki
bide kabızlık sorunu başlayan varmı?
doktorum bana belli bağırsak yumuşatıcı yiyeceklerin yanı sıra activia yı önerdi
şimdiden önüne geçmye çalışalım çünkü gebeliğin ileriki döneminde daha kötü oluyormuş sıkıntı çekmeyelim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?