2010 Şubat Anneleri

inşallah cnm benim sağlıklı bi şekilde gelir bebişlerimiz:Saruboceq:

cnm ben adaçayının hamillere pek ii gelmediğini biliyorum öle bişi okumuştum sanki iice araştır ondan sonra iç derim

sağolun kızlar o zaman adaçayı içmiyorum.
ama bitki ayı olmadan nasıl yapacam bu mideyle. o kadar zor dayanıyorum ki. midemi kesip atmak istiyorum. :çok üzgünüm:
aman nane içeyim bari diyecektim onu da yazmışsın. :çok üzgünüm:
bu rennin hiçbir işe yaramıyor ama. bu mide beni öldürecek senağlama
zaten herşeye ağlıyorum..

papatyayı da yarım bardak içmiştim ki bıraktım.
baya bir rahatlattı beni. dr.uma danışayım en azından çok zorlandığımda yarım bardak içebilir miyim diye.. ya da ne sıklıkla içebilirim diye sorayım ama randevuya daha bir hafta var.
kızlar bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda ne kadar mutlu olacağız değil mi sırnaşık şey
Allah o günleri yaşamamızı nasip etsin
bir kitap aldım size öneririm : "babalığa ilk adım" ufak bir kitap 4,5 tl. eşime okuması için vereceğim. ama önce ben okuyorum. bebeğimiz doğduğunda ve doğarken bana destek ve yardımcı olmasını çok istiyorum.

Bence de en iyisi doktoruna danışman canım.Ben daha kitap almadım.Sadece bir dergi almıştım.Onu yavaş yavaş okuyorum.Onun dışında kendimi daha heveslendirmek istemiyorum.Ama 2 hafta sonra miniğimizin kalbini bir duyayım hayırlısıyla.O zaman başlarım.

ya ben sürekli yersem doktor iki saate bir ye dedi ama o bile uzun geliyor hemen midem bulanıyor ama bir saate yersem.hatta yarım satte bir yesem yeridir.o zaman ya bulantım olmuyor yada hafif atlatıyorum nasıl iş anlamadım

ya ben sürekli yersem doktor iki saate bir ye dedi ama o bile uzun geliyor hemen midem bulanıyor ama bir saate yersem.hatta yarım satte bir yesem yeridir.o zaman ya bulantım olmuyor yada hafif atlatıyorum nasıl iş anlamadım

çok yemiyorsundur herhalde, hani kilo alacak kadar.
bence midenin sesini dinle ben bilirim o bulantıların verdiği sıkıntıyı.

Canım sen de sık sık ama az ye bari.Bunu tavsiye ediyorlar genelde zaten.Netten bulduklarımı paylaşayım seninle...

* Mideniz boş kalmasın; çünkü boş mide, bulantı hissini daha da kötüleştiriyor. Günde üç ana öğün yerine az miktarlarda ama sık aralıklarla yiyin.

* Aşırı yemek yemeyin.

* Yemekten hemen sonra dişlerinizi fırçalamayın.

* Sabah bulantıları için yataktan kalkmadan önce bir miktar tuzlu çubuk kraker yiyin. Birkaç dakika sindirilmesini bekledikten sonra yataktan yavaşça doğrulun.

* Sizi rahatsız eden koku ve tatlardan uzak durun. Portakal suyu, süt, kahve ve çay genellikle bulantıyı kötüleştirir.

* Susuz kalmayın, bol miktarda sıvı alın. Bunun için gazsız ve taze hazırlanmış içecekleri tercih edin.

* Sindirilmesi güç olduğundan bulantı meydana getiren yağlı ve kızartılmış besinlerden sakının.

* Bulantınızı artırabilecekleri için ilk üç ayda demir hapları kullanmayın. İlk üç ay için bunları almak zaten şart değil.

* İstirahat edin; stres ve yorgunluk bulantıyı kötüleştiriyor.

cnm bi doktoruna danışsan daha iyi olur. Kendi başımıza karar vermemiz doğru değil.

zaten bir kilo verdim.iştahım hiç yok 2,5 haftadan sonra ilk kez bulantım bugun azda yemek yedim eşimde inanamadı.ögle yemegine geliyor onunla yedim.sık sık azar azar yiyorum.inşallah biter bulantım.hepimiz şöyle rahatlarız bi üç aylık olalım hayırlısıyla

kızlarrrr ben de varım :)) 5 haftalık artı bi kaç günlük hamileyim :)) pazartesi kesesini gördük bebişimizin :)) sat 19 mayıs :)) ben de sizdenim artık..beni de aranıza alın :))

Kızlar hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz vatana, millete ve ailesine hayırlı evlatlar olurlar inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin.....

canım bende aynıyım sürekli yesem mutluyum azıcık acıkıyım hemen bulanmaya başlıyorum ve olay lavaboda bitiyo... içim dışıma çıktı walla şu hamileliğin sefasını sürüceğimiz zamanları iple çekiyorum....

voles nerelerdesin canım.güzel günlere az kaldı sabredelim

inşallah canım inşallah.... buralardayım canım mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum yazdıklarınızı ama yazmaya mecalim yok kendimi daha iyi hissettiğim anda daha sık yazıcam inş. canım..

Selam kızlar. Sabahtan beri beynim zonkluyor zaten bir de az önce arkadaşıma kızdım. Türk kahvesi içtik. Fal bakçaktı bana. Bir iki kötü şey söyledi söyledi sonra ayy ben bakmam bu fala dedi bıraktı. Üstelik fincan masada duruyo diye gözüm görünce bile içim ürperiyo götür şunu dedi. Çok canım sıkıldı çok moralim bozuldu. Bakamam de bırak dedim ne içimi karartıyosun. hiç soramadım ne gördün diye. OOOf of ne vardı sanki fincan kapatacak falan. Son olsun valla.

valla kızlar ben sabah kendime sandviç yapıyorum evde genelde kaşar, beyaz peynir domatesten oluşan iş yerimde 1 bardak bol şekerli çayla içiyorum( Çayı hiç sevmemde bi tek sabah 1 bardak oda çok şekerli olucak:))
arkasından hemen ilaçlarımı içiyorum ( folacin-magnesium)
öğlen genelde canım ne istiyorsa onu yiyorum (bugun tavuk suyu çorba içtim mesela)
ikindide bişiler atıştırıyorum zorla bulantılarım öğleden sonra başlayıp tüm gece sürdüğü için doğru dürüst bişi yiyemiyorum
çalışınca yemek çok zor oluyo sürekli dışardasın çünkü.
şimdi yağsız süt alıp içicem canım hiç istememesine rağmen ama napıım ki

bide kabızlık sorunu başlayan varmı?
doktorum bana belli bağırsak yumuşatıcı yiyeceklerin yanı sıra activia yı önerdi
şimdiden önüne geçmye çalışalım çünkü gebeliğin ileriki döneminde daha kötü oluyormuş sıkıntı çekmeyelim dedi

canım kabızlık için kuru kayısıyı öneriyorlar.sabah aç karnınamıydı ne

cnm hiç takma moralinide bosma alt tarafı fal Rabbimden başka kimse bilmez gelecekle ilgili hiçbişeyi sen ii düşün yeterki sakın stres neyim yapma olurmu.
arkadaşında bravo yani insanın durduk yere moralini bozuyo töbe töbe

kızlar şimdi zeytin çekirdeğinin faydalarını okuyorum .. sizlerde bir göz atın mide ülser, basur,kabızlık, cilt lekelerine kadar ii geliyormuş ve midede en hızlı erıyen zeytın çekirdeğiymiş...

Canım ben çekmiyorum kabızlık sorunu.Ama doktora gittiğimde muhakkak soracağım şeyler var.Mesela Activia yiyebilir miyim?Senin dr.un izin vermiş.Sanırım yememizde bir sakınca yok..Ceviz,fındık gibi kuruyemişlerden yiyebilir miyim?Bir de sabah kahvaltısında arada sırada müsliye izin var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…