2010 Şubat Anneleri

Yarencım ıkımızde 9+1 ız bebıŞlerımız de bırlıkte olcak desene
bulantıların falan ne durumda
benım normalde bıraz kılom var n aŞırı sıcaktanmıdır bılmıyorum ama baŞım Çatlıcak Şekılde aĞrıyo

tatlım beslenme yüklendi
ama diğerinde sorun var
yüklenmiyor :sinifsinif:

selam kızlar bugün baya kaynatmışsınız çok şükür okuyarak geldim bi yaramazlık yok kimsede hep böylesorunsuz devam etsin inşallah.............

Canım üzme tatlı canını.Ne güzel işte Allah sana yeniden bir bebiş vermiş.Umarım bu bebişini sağ salim sağlıkla kucağına alacaksın canım...:Saruboceq:
:1hug:

canım ya üzüldüm.ama yeniden hamilesin ne güzel allah tamamına erdirir.hepimizi inşallah:teselli:

sağolun canlarım...
bebeğimi dört gözle bekliyorum.
sağlığı için hergün iğnenin acısına katlanıyorum. o sağlıklı olsun yeterki opuyorumnanaktan

slm kızlarr... fatmacım sadece sen görünüyosun sayfada :)) nasılsın ?

ancak girebildim ve geçmişi okluyamıcam malesef.. ama bayaa kaynatmışsınız... 309 du en son..

neyse test sonucumu aldım.. tabiki gebelik yok
farlutalı aldım.. ilk hapa başlıcam.. 6 günde bitçek... ama adet olduum gibi dr. gitmem lazımmış.. klomene başlıcaz ya.. onun da hevesi var açıkçası.. bir an önce adet olmak ve dr. gidip yumurtlamamı destekleyici tedaviye başlamak istiyorum.. :))bu ay umutluyum.. içimde bi sevinç var nedensiz.. hast. gelince şiştim ağlarken ama allahın bi lütfu.. bi telefon sevinçten ağlattı beni... ilköğretim kayıtları m.e.b tarafından belirlendi bu sene.. ayrıca kızımın okul kayıt belli olmuş.. anaokuluna gittiği okula sokağımız tutmuyo diye almıcaklardı.. ama netten baktım o okula çıkmış kaydımız.. sevinçten ağladım bu kez de... mevlam neylerse güzel eyler.. neylerse hayırlı eyler... her işte bir hayır vardır.. desteğiniz için sağolun... ama bu ay olmadı.. bakalım temmuzdan umutluyum :)))

mrb kızlar bende Allah kısmet ederse
şubat annesi olacagım

buğün öğrendim
hala şoktayımm.

canım hayırlısı olsun, bakarsın mart annesi olursun, yine de herşeyin hayırlısı tabi
edanın okuluna sevindim cnm bak Rabbim ne güzel hüznü sevince döndürmüş

şubat annesi olacagım

buğün öğrendim
hala şoktayımm.

canım hayıtlı olsun bebişin, Allah sağlıkla kucalamayı da nasip etsin
şoktayım demişsin, düşünmüyormuydunuz yoksa

düşünüyordum canım.
ama bir süre korununca biraz geç olabilir diye
düşünüyordum.
ama çok şükür oldu.
teşekürler iyi dileklerin için

Herkese merhabalar... kızlar annemler bizdeydiler, bu akşama doğru gittiler. ben de koştum geldim yanınıza..
ancak okudum geçmişi :)
nasılsınız? kaçırdığım bişeyler vardır muhakkak-hepsini okuyamadım açıkçası..

Karnı ağrıyan var mı kızlar? Çok üzgünüm çoook

vaar, benim karnımda gaz mıdır nedir bilemediğim bişeyler var... bir de kabızım.
feci zor durumdayım. of offf

kızlarrrr ben de varım :)) 5 haftalık artı bi kaç günlük hamileyim :)) pazartesi kesesini gördük bebişimizin :)) sat 19 mayıs :)) ben de sizdenim artık..beni de aranıza alın :))

merhaba lavinia, çok sevindim seni de burda gördüğüme..
erken belirtiler başlığından hatırlıyorum seni de...
hayırlı olsun canım, tamamına erdiğini görelim inşallah hepbirlikte..

var var bende var kabızlık.
kayısı ve erik kaynattım ben.. karışık.. blenderdan geçirdim, posalı posalı içiyorum arada bi.. henüz faydasını pek görmedim.. ama daha iyiyim galiba.

şubat annesi olacagım

buğün öğrendim
hala şoktayımm.

hoşgeldin çakırgözlü, hayırlı olsun.. neden şoktasın canım?

merhaba aranıza yeni katıldım hamile olan herkese hayırlı olsun almayanlara allah nasip etsin bende hayırlısıyla 2010 şubat annesi olucam hepinize şimdilik iyi akşamlar

hoşbulduk canım
olsun istiyordum amahadi olmazsa diye ümitlenmekte istemiyordum.
çok şükür oldu.

sizler dokturlrınıza göründünüz galiba.

merhaba aranıza yeni katıldım hamile olan herkese hayırlı olsun almayanlara allah nasip etsin bende hayırlısıyla 2010 şubat annesi olucam hepinize şimdilik iyi akşamlar

iyi akşamlar canım
bende buğün öğrendim anne olacagımı.

sizdemi buğün öğrendiniz.

fifa... amin fatmacım.. hayırlısı olmamasıdır belkide.. rabbim öyle kararladıysa öyle olmalıymış demekten başka çaremiz yokki..

valla canmm karışık duygulu bi gündü benim için ..:sinifsinif: . ama rabbim demekki kul daralmadan yetişmiyomuş imdadına... hep derler ya.. aklından çıkarr.. düşünmeyince oluyo diye.. bakarsın eda mın okuluyla meşgulken oluverir.... hee.. olabilirmi sence? olur bence yaa..:lepi: ben bu ay daha bi ümitliyim cnmm.. rabbim ümitlerimi boşa çıkarmasın.... :Saruboceq:

* gerçi klomen kullandıktan sonra dr. günler vercek bebiş için çalışmamız gereken.. :kedi: nasıl aklımızdan çıkçak bilmiyorum ama pek takılmama kararı aldım bu sefer.. hayırlısı böyleymiş.. inş. hayırlı olduğu zamanda gelcek benim bebişimde :ecrin_bebek: :Saruboceq:

bugün giremedim.. hepiniz iyisinizdir inşalah.. ben iyiyim.. yalnız yiyeceklere karşı aşırı isteksizliğim var.. kahvaltı hele o kadar zor geliyoki.. bulantı yok ama böle bişey var bende de.. yalnızca peynirden tiksiniyorum ayrıca sucuk salam sosis.. böğğğğğğğğ.....
sizde de varmıı? gerçi zaten bunları hamileliğim boyunca yememem lazım onu biliyorum yemicektim zaten ama paketlerini bile görünce içim kalkıyo yahuu..

sağlık olsun canım inşallah adetin bir an önce düzelsin bebeğine adımda problem olmasın inşallah sana hakkında hayırlısı olsun canım.........

şubat annesi olacagım

buğün öğrendim
hala şoktayımm.

hoşgeldiniz kızlar allah tamamına erdirsin inşallah..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…