Slm kıslar nasılsınız ? Herkesin keyfi iyidir umarım.
Bulantılar hala devam mı ? Ben bu aralar biraz iyiyim şükür olsun.
hamilelik hakkında 2 ayrı kitapçık verdi demiştim doktorum. Sizin için onları tek tek tüm sayfalarını taratıp foruma ekledim. Merak ettiğimiz herşey içinde. Umarım işinize yarar.
Gebelikte Beslenme Rehberi , A' dan Z ' ye gebelik 2 ayrı kitap - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Burada .
Canım üzme tatlı canını.Ne güzel işte Allah sana yeniden bir bebiş vermiş.Umarım bu bebişini sağ salim sağlıkla kucağına alacaksın canım...:Saruboceq::1hug:
canım ya üzüldüm.ama yeniden hamilesin ne güzel allah tamamına erdirir.hepimizi inşallah:teselli:
slm kızlarr... fatmacım sadece sen görünüyosun sayfada :)) nasılsın ?
ancak girebildim ve geçmişi okluyamıcam malesef.. ama bayaa kaynatmışsınız... 309 du en son..
neyse test sonucumu aldım.. tabiki gebelik yok
farlutalı aldım.. ilk hapa başlıcam.. 6 günde bitçek... ama adet olduum gibi dr. gitmem lazımmış.. klomene başlıcaz ya.. onun da hevesi var açıkçası.. bir an önce adet olmak ve dr. gidip yumurtlamamı destekleyici tedaviye başlamak istiyorum.. :))bu ay umutluyum.. içimde bi sevinç var nedensiz.. hast. gelince şiştim ağlarken ama allahın bi lütfu.. bi telefon sevinçten ağlattı beni... ilköğretim kayıtları m.e.b tarafından belirlendi bu sene.. ayrıca kızımın okul kayıt belli olmuş.. anaokuluna gittiği okula sokağımız tutmuyo diye almıcaklardı.. ama netten baktım o okula çıkmış kaydımız.. sevinçten ağladım bu kez de... mevlam neylerse güzel eyler.. neylerse hayırlı eyler... her işte bir hayır vardır.. desteğiniz için sağolun... ama bu ay olmadı.. bakalım temmuzdan umutluyum :)))
mrb kızlar bende Allah kısmet ederse
şubat annesi olacagım
buğün öğrendim
hala şoktayımm.
canım hayırlısı olsun, bakarsın mart annesi olursun, yine de herşeyin hayırlısı tabi
edanın okuluna sevindim cnm bak Rabbim ne güzel hüznü sevince döndürmüş
canım hayıtlı olsun bebişin, Allah sağlıkla kucalamayı da nasip etsin
şoktayım demişsin, düşünmüyormuydunuz yoksa
Karnı ağrıyan var mı kızlar? Çok üzgünüm çoook
kızlarrrr ben de varım :)) 5 haftalık artı bi kaç günlük hamileyim :)) pazartesi kesesini gördük bebişimizin :)) sat 19 mayıs :)) ben de sizdenim artık..beni de aranıza alın :))
valla kızlar ben sabah kendime sandviç yapıyorum evde genelde kaşar, beyaz peynir domatesten oluşan iş yerimde 1 bardak bol şekerli çayla içiyorum( Çayı hiç sevmemde bi tek sabah 1 bardak oda çok şekerli olucak:))
arkasından hemen ilaçlarımı içiyorum ( folacin-magnesium)
öğlen genelde canım ne istiyorsa onu yiyorum (bugun tavuk suyu çorba içtim mesela)
ikindide bişiler atıştırıyorum zorla bulantılarım öğleden sonra başlayıp tüm gece sürdüğü için doğru dürüst bişi yiyemiyorum
çalışınca yemek çok zor oluyo sürekli dışardasın çünkü.
şimdi yağsız süt alıp içicem canım hiç istememesine rağmen ama napıım ki
bide kabızlık sorunu başlayan varmı?
doktorum bana belli bağırsak yumuşatıcı yiyeceklerin yanı sıra activia yı önerdi
şimdiden önüne geçmye çalışalım çünkü gebeliğin ileriki döneminde daha kötü oluyormuş sıkıntı çekmeyelim dedi
şubat annesi olacagım
buğün öğrendim
hala şoktayımm.
Herkese merhabalar... kızlar annemler bizdeydiler, bu akşama doğru gittiler. ben de koştum geldim yanınıza..
ancak okudum geçmişi :)
nasılsınız? kaçırdığım bişeyler vardır muhakkak-hepsini okuyamadım açıkçası..
vaar, benim karnımda gaz mıdır nedir bilemediğim bişeyler var... bir de kabızım.
feci zor durumdayım. of offf
merhaba lavinia, çok sevindim seni de burda gördüğüme..
erken belirtiler başlığından hatırlıyorum seni de...
hayırlı olsun canım, tamamına erdiğini görelim inşallah hepbirlikte..
var var bende var kabızlık.
kayısı ve erik kaynattım ben.. karışık.. blenderdan geçirdim, posalı posalı içiyorum arada bi.. henüz faydasını pek görmedim.. ama daha iyiyim galiba.
hoşgeldin çakırgözlü, hayırlı olsun.. neden şoktasın canım?
merhaba aranıza yeni katıldım hamile olan herkese hayırlı olsun almayanlara allah nasip etsin bende hayırlısıyla 2010 şubat annesi olucam hepinize şimdilik iyi akşamlar
şubat annesi olacagım
buğün öğrendim
hala şoktayımm.
hayırlı olsuuuunnnnnn
hayırlı uzun ömürlü sağlıklı olsun
opuyorumnanaktan:dance:
slm kızlarr... fatmacım sadece sen görünüyosun sayfada :)) nasılsın ?
ancak girebildim ve geçmişi okluyamıcam malesef.. ama bayaa kaynatmışsınız... 309 du en son..
neyse test sonucumu aldım.. tabiki gebelik yok
farlutalı aldım.. ilk hapa başlıcam.. 6 günde bitçek... ama adet olduum gibi dr. gitmem lazımmış.. klomene başlıcaz ya.. onun da hevesi var açıkçası.. bir an önce adet olmak ve dr. gidip yumurtlamamı destekleyici tedaviye başlamak istiyorum.. :))bu ay umutluyum.. içimde bi sevinç var nedensiz.. hast. gelince şiştim ağlarken ama allahın bi lütfu.. bi telefon sevinçten ağlattı beni... ilköğretim kayıtları m.e.b tarafından belirlendi bu sene.. ayrıca kızımın okul kayıt belli olmuş.. anaokuluna gittiği okula sokağımız tutmuyo diye almıcaklardı.. ama netten baktım o okula çıkmış kaydımız.. sevinçten ağladım bu kez de... mevlam neylerse güzel eyler.. neylerse hayırlı eyler... her işte bir hayır vardır.. desteğiniz için sağolun... ama bu ay olmadı.. bakalım temmuzdan umutluyum :)))
şubat annesi olacagım
buğün öğrendim
hala şoktayımm.
merhaba aranıza yeni katıldım hamile olan herkese hayırlı olsun almayanlara allah nasip etsin bende hayırlısıyla 2010 şubat annesi olucam hepinize şimdilik iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?