2010 Şubat Anneleri

günaydın kızlarr...

caneylom.. sağol cnm iyi dileklerin için...

cnmm çok teşekkürler. Rabbim herkese nasib etsin inşallah. hep beraber bebişlerimi sağlıla kucağımıza alalımkaydirigubbakcemile5

amin cnm amin inşallah hepimiz çoook rahat bi hailelik dönemi geçiririz. Birazda kasmak yerine keyfini çıkarmak lazım dimi ama:kedi:

hayır ben babalar günüde sabah saat 6 da uyandım ve test yaptım 2 çizgi görünce hemen gidip eşimi uynadırdım ve ilk babalar günü müjdesini ona verdim

günaydın kızlarrrr...

evet canım aynıyız :) benim fazla bulantı şikayetim yok fakat iştahım da yok.öğle yemeği hiçç yiyemiyorum.. süt-yoğurt-peynir-yumurta.. ilk zamanlar hevesle hergün yedim fakat şimdi görmek bile istemiyorum,çok fena tiksindim..bende normalde migren var ama çok şükür hamile iken hiç tutmadı inş da bundan sonra tutmaz. ilaç içemeyince ne yapıcam diye düşünüp duruyordum.sıcaklardan halsizlik var işte.. başka da çok şükür bişeyim yok. inş hepimiz kolayca atlatırız kalan günlerimizi..

mrb kızlar bende Allah kısmet ederse
şubat annesi olacagım

buğün öğrendim
hala şoktayımm.

hoşgeldin şekerim aramıza.. yeni evlisin sanırım..rabbim mutluluğunuzu daim etsin..

merhaba aranıza yeni katıldım hamile olan herkese hayırlı olsun almayanlara allah nasip etsin bende hayırlısıyla 2010 şubat annesi olucam hepinize şimdilik iyi akşamlar

hoşgeldin akarahan aramıza. Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

cnm bi düşün fala bakan kişinin kendisine faydası varmı sana olsun. Boşver yaa. Şu an hemen hemen hepimiz endişelerle doluyuz senin gibi. Bak bende çok takıntı yapıyordum yok öylemi olacak böylemi olacak sonra dedimki nasıl olsa her işte vardır bi hayır. Eğer sağlıkla doğacaksa Rabbim zaten nasib edecek. Kendimi sıksamda sıkmasamda bişey değişmeyecek. O yüzden bari kendimi sıkıp bebişimide sıkmayım diye düşünüyorum.

Hamiş listemiz

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|hayal2626| | | | |
2|ebru1987| 22|15 nisan ||57|kalp atışını duydu |
3|beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|bebeğin hareketlerini gördü |
4|yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59| kalp atışını duydu |
5|anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85|bebek 2 cm kalp atışı 177, hareket ediyor |
6|yalel|29|27 nisan|1 şubat|59|kalp atışını duydu |
7|zetu|30|30 nisan
8|selmakerem|32|29 nisan||64| kalp atışını duydu |
9|camdankalp38|24|1 mayıs|8 şubat|69| kalp atışını duydu |
10|denizkızıl|31|6 mayıs|8 şubat|67| kalp atışını duydu |
11|guide||28 nisan|2 şubat|58|kalp atışını duydu
12|voles||29 nisan|3 şubat|72|kalp atışını duydu |
13|loveli||27 nisan|1 şubat|||
14|haziran20|24|26 nisan|||kalp atışını duydu
15|fatolina|22|28 nisan|2 şubat|67|kalp atışını duydu
16|zehra_s|28|6 mayıs|10 şubat|64|keseyi gördü
17|derinderen|23|5 mayıs|9 şubat|58|kalp atışını duydu (150)
18|fatima38|32|13 mayıs|17 subat|64|kalp atışını duydu
19|meltemsahin|||||kalp atışını duydu
20|fifa1415|31|9 mayıs|10 şubat|57| kalp atışını duydu(140)..bebek 13.7 mm
21|caneylom|24|2 mayıs||65|kalp atışını duydu
22|hulen|26|8 mayıs|12 şubat|71|keseyi gördü
23|ciciliBicili|
24|bbaran|
25 |sevilaykücük(ikiz anne adayı)|28|5 mayıs|||iki bebişinde kalbi atıyor..
26|selbinyaz||10 mayıs|14 şubat|
27|eslemmmm||10 mayıs|||keseyi gördü..
28|turkkahvesi85|||||keseyi gördü
29|ebruli_59|28|3 mayıs|7 şubat|| kalp atışını duydu
30|gundogmadan||12 mayıs|18 şubat|52|
31|bahar_1987|22|10 mayıs|14 şubat
32|07papatya|29|5 mayıs|5-6 şubat|56|bebeği gördü..
33|fasulyee|
34|toxicdaisy|
35|akpak|24||20 şubat|53|keseyi gördü..
36| bitterciqokata
37| kuru|||17 şubat
38| pofidi|27|5 mayıs||63|kalp atışını duydu.
39| olmuyo(ikiz anne adayı)
40|hamura|||1-8 şubat||keseyi gördü
41|rüveyda1453|
42|uslu|
43|bengisu_nisa|29||5 şubat|51|kalp atışını duydu
44|sementa82||22 mayıs|26 şubat
45|bulbul|32|20 mayıs|27 subat|57|keseyi gördü
46|shine|23|20 nisan|6 şubat||kalp atışını duydu
47|sedef83|26|19 mayıs|18 şubat|58|keseyi gördü..
48|candy|26|14 mayıs|18 şubat||keseyi gördü
49|balböcüü
50|bengusu|||28 şubat||keseyi gördü
51|bahar72|28|1 mayıs|14 şubat|52|kalp atışını duydu
52|xdaisyx|24|30 nisan|4 şubat|65|kalp atışını duydu
53|biricik mericik||2 mayıs|||kalp atışını duydu
54|elysion9|||||keseyi gördü
55|moonlight28
56|fikirevi|29|22 mayıs|26 şubat|54|keseyi gördü 10 mm
57|gezgor
58|6055|||23 şubat||kal p atışını duydu..
59|arkeos|21|27 nisan|2 şubat|57|
60|jazmin|26|14 mayıs|18 şubat|53|keseyi gördü
61|madd
62|yeb2004
63|lavinia||19 mayıs|||keseyi gördü 9mm
64|culnur||22 mayıs
65|çakırgözlü|
66|akarahan|
[/table]

teşekkür ederim allah herkese hayırlısıyla annelik duygusunu yaşatsın şimdiden çok güzel bir duygu

Son düzenleme:
hayır ben babalar günüde sabah saat 6 da uyandım ve test yaptım 2 çizgi görünce hemen gidip eşimi uynadırdım ve ilk babalar günü müjdesini ona verdim

Cnm bende babalr günmünden bir gün önce öğrenmiştim. babalarımıza gidip babalr günü hediyesi verdik bizdekaydirigubbakcemile3

Herkese günaydın...Bugün dününüzden daha güzel geçsin hepiniz için arkadaşlar...Kocişinizle ve bebişinizle...

Günaydınlarrrr a.s. nasılmış bugün tatlı hamişler, ben bir türlü uyanamıyorum kızlar napıcam bilmiyorum...

Cnm bende babalr günmünden bir gün önce öğrenmiştim. babalarımıza gidip babalr günü hediyesi verdik bizdekaydirigubbakcemile3

çok güzel bir duygu birde bazı sıkıntıları olmasa ama olsun onlar için herşeye değer bulantılarım çok var sizdede varmı akşamları özellikle yemek yiyemez oldum

Günaydınlarrrr a.s. nasılmış bugün tatlı hamişler, ben bir türlü uyanamıyorum kızlar napıcam bilmiyorum...

Günaydın tatlım...Nasılsın?? Ben de aynı konudan şikayetçiyim vallahi...Ne kadar erken yatarsam yatayım sabah kalkmak işkence gibi.

mrb kızlar bende Allah kısmet ederse
şubat annesi olacagım

buğün öğrendim
hala şoktayımm.

merhaba aranıza yeni katıldım hamile olan herkese hayırlı olsun almayanlara allah nasip etsin bende hayırlısıyla 2010 şubat annesi olucam hepinize şimdilik iyi akşamlar

Hayırlı uğurlu olsun kızlar maşallah maşallah nazar değmesin hamiş listemizin ibresi 100'ü vurcak galiba tü tü tü maşallahhhhhh

bende aynı düşünüyorum canım seninle önceden hareketlerimi bile kısıtlamıştım şimdi hamile kalmadan önce nasılsam aynı hareket ediyorum tabi biraz daha dikkat ederek biz ne hissedersek bebeğimizde hissedermiş korktuğumuzda korkar üzüldüğümüzde üzülür yada neşeliyken oda neşelenirmiş.... ona kötü duygular yaşatmaya hakkım yok diye düşünüyorum...

ıyiyimde, uykudan gözümü açamıyorum, yemesem içmesem sadece uyusam diyorum, sanırım ben 9 ay uyuyacağım bu gidişle, tabi işyerinden ne kadar uyunursa,
sen nasılsın jazmincim a.s.

çok güzel bir duygu birde bazı sıkıntıları olmasa ama olsun onlar için herşeye değer bulantılarım çok var sizdede varmı akşamları özellikle yemek yiyemez oldum

benim bu güne kadar bulantım çok şiddetli olmadı hafif hafif olabiliyor. Ama bu sabah işe geldim yok sanki her yer klorak kokuyor. Temzilik görevlisi klorak kullanmadım diyor:1no2: Bu sabah ilk defa kokular bu kadar ağır geldi cnm kısacası. Yemek konusunda ise bu kadar yersem sonum kötü olacak biraz kısmam gerekiyor cnm :uhm:

amin cnm amin inşallah hepimiz çoook rahat bi hailelik dönemi geçiririz. Birazda kasmak yerine keyfini çıkarmak lazım dimi ama:kedi:

gerçekten de biraz keyfini çıkaralım ayyyy kaydirigubbakcemile3
hazır kocişler bizi el üstünde tutarken ohhhhh
karnımızda bebeğimiz, çok şükür küçük dertler dışında sağlık problemimiz yok. en güzeli de BEBEKLERİMİZ SAĞLIKLI
deymeyin keyfimize :lepi:
bol bol şükretmek lazım. sonuçta bebişlerimiz Allahın bir lütfu bizlere. opuyorumnanaktan

Volescim bende aynen bi ara hareketlerimi çok kısıtlamıştım ama şu an eski halime döndüm ama ben biras fazla seri hareket ediyorum. dikkali olmakta fayda var yinede :)

evet cnm binlerce kez şükür. Benimkide geçen gün ben uyurken evi temizlemiş. bi kalktım ev buz gibi :roflol: hiç duymamışım. alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…