Kızlar hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz vatana, millete ve ailesine hayırlı evlatlar olurlar inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin.....
canım bende aynıyım sürekli yesem mutluyum azıcık acıkıyım hemen bulanmaya başlıyorum ve olay lavaboda bitiyo... içim dışıma çıktı walla şu hamileliğin sefasını sürüceğimiz zamanları iple çekiyorum....
zaten dr a anlatacam midemin halini belki midem için erken giderim dra
ayyy inşallah benim eski gebeliğimde 4. ayın sonunda bitmişti bulantı ama her gebelik farklı olurmuş. inşallah bunda rahat olurum.
fala bakmak da baktırmak da çok günahtır. belki Allah bu günaha minik bebişinin ortak olmasını(hissetmesini, duymasını) istememiştir de o kızı korkutmuştur.
Yarencİm İkİmİzde 9+1 İz bebİŞlerİmİz de bİrlİkte olcak desene
bulantıların falan ne durumda
benİm normalde bİraz kİlom var n aŞırı sıcaktanmıdır bİlmİyorum ama baŞım Çatlıcak Şekİlde aĞrıyo
mrb kızlar bende Allah kısmet ederse
şubat annesi olacagım
buğün öğrendim
hala şoktayımm.
merhaba aranıza yeni katıldım hamile olan herkese hayırlı olsun almayanlara allah nasip etsin bende hayırlısıyla 2010 şubat annesi olucam hepinize şimdilik iyi akşamlar
Hiç ama dimi. Ya abartmadan söyle gördüğünü yada hiç bişi belli etme. Bu ne böyle sonsuz yoruma açık. Zaten kahve iyi bişey değil. Sırf fal için içiyordum bebeğim olmazken. Şimdi de ilk defa şeytan dürttü yine fal diye. İyi oldu da sebep oldu bi daha ne kahve içerim ne de fal baktırırım.Zaten fincanı kapatırken dilek tutuyoruz ya şaşırdım "bu ay hamile kalayım" diye tuttum dileğikaydirigubbakcemile3 Amaan ne gereksiz, komik şeyler aslında. inanılcak hiç bi yanı yok da utanmadan bi de oturup kafaya takıyoruz.:kedi:
şubat annesi olacagım
buğün öğrendim
hala şoktayımm.
hayır ben babalar günüde sabah saat 6 da uyandım ve test yaptım 2 çizgi görünce hemen gidip eşimi uynadırdım ve ilk babalar günü müjdesini ona verdim
Cnm bende babalr günmünden bir gün önce öğrenmiştim. babalarımıza gidip babalr günü hediyesi verdik bizdekaydirigubbakcemile3
Günaydınlarrrr a.s. nasılmış bugün tatlı hamişler, ben bir türlü uyanamıyorum kızlar napıcam bilmiyorum...
şubat annesi olacagım
buğün öğrendim
hala şoktayımm.
merhaba aranıza yeni katıldım hamile olan herkese hayırlı olsun almayanlara allah nasip etsin bende hayırlısıyla 2010 şubat annesi olucam hepinize şimdilik iyi akşamlar
cnm bi düşün fala bakan kişinin kendisine faydası varmı sana olsun. Boşver yaa. Şu an hemen hemen hepimiz endişelerle doluyuz senin gibi. Bak bende çok takıntı yapıyordum yok öylemi olacak böylemi olacak sonra dedimki nasıl olsa her işte vardır bi hayır. Eğer sağlıkla doğacaksa Rabbim zaten nasib edecek. Kendimi sıksamda sıkmasamda bişey değişmeyecek. O yüzden bari kendimi sıkıp bebişimide sıkmayım diye düşünüyorum.
çok güzel bir duygu birde bazı sıkıntıları olmasa ama olsun onlar için herşeye değer bulantılarım çok var sizdede varmı akşamları özellikle yemek yiyemez oldum
amin cnm amin inşallah hepimiz çoook rahat bi hailelik dönemi geçiririz. Birazda kasmak yerine keyfini çıkarmak lazım dimi ama:kedi:
gerçekten de biraz keyfini çıkaralım ayyyy kaydirigubbakcemile3
hazır kocişler bizi el üstünde tutarken ohhhhh
karnımızda bebeğimiz, çok şükür küçük dertler dışında sağlık problemimiz yok. en güzeli de BEBEKLERİMİZ SAĞLIKLI
deymeyin keyfimize :lepi:
bol bol şükretmek lazım. sonuçta bebişlerimiz Allahın bir lütfu bizlere. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?