tamam:kedi:
yarencim benim son satım 14 mayıs yaşım 26 tahmini doğum tarihimde 18 şubat geçen cuma keseyi gördüm
Seninle aynıyız canım.Benim de SAT 14 Mayıs.Yaş 26.Tahmini doğum 18 Şubat... Bulantı,kusma var mı canım sende? Ben de bulantı kusma yok.Yemek bile yapabiliyorum..Ama sabah kahvaltı sırasında biraz bulantı oluyor.Ayrıca eşim Amerika sitelerinden okumuş mide bulantısı ve kusma için ne midenizi çok boş bırakın ne de çok dolu..Kararında yani. Bende öyle yapıyorum ama folik asit midemi taş gibi yapıyor...
HOŞGELDİN CULNUR SENLE AYNI GÜN HAMİŞİZ opuyorumnanaktan
BENDE PROGESTAN KULLANIYORUM BAŞTA ÇOK KORKTUM AMA ŞİMDİ RAHATIM
BENİM HİÇ BELRİTİM YOK DOKTOR SABAH AKŞAM VERDİ
BEBEGİN TUTUNMASI İİN ZATEN KENDİ VUCUDUMUZ BU HORMONU SALGILIYORMUŞ
DOKTORUM BUNU VERMESİNİN AMACI YETERSİZ KALMASI HALİNDE İLAÇ DESTEĞİYLE BEBEGİ KOUMAKMIŞ
HİÇ KORKMAYIN PROGESTAN ZARARLI DEGİL
AYRICA ELEVİT VE FOLİK ASİTTE VUCUT DİRENCİ AÇISINDAN YARARLI
BEN ŞUAN GÜNDE 3 TANE FOLİK ASİT 2 TANE PROGESTAN KULLANIYORUM
BANA ELEVİT VERMEDİ AMA ELEVİT VİTAMİN HAPI YANİ KORKMAYA GEREK YOK
keşeke bide çalışmadan evde serin serin uyuyo olsak
aa ne güsel ayn herbişeyimizkaydirigubbakcemile5
cnm bulantıda kusmada yok bende .bende yapabiliyorum yemek :kedi:
ara ara midem bulanır gibi oluyo o kadar iştahta yok ama :çok üzgünüm: zorla yiyorum
internette bir araştırma yaptım..
midem beni öldürmeden bir aresini bulmalıyım
bakın ne buldum
ADAÇAYI
Mide ve bağırsak gazlarını giderir. Mide bulantısını keser. Hazım sisteminin düzenli çalışmasını sağlar. Kan dolaşımını hızlandırır. Kanamaları keser. Göğsü yumuşatır. Öksürüğü keser. Astım hastaları için yararlıdır. Böbrekleri çalıştırır. Sindirime iyi geliyor. Ağız, boğaz ve dişeti antiseptiği olarak kullanılıyor.
Evet canım herşeyimiz aynı:) Benim de ara ara midem bulanıyor;ama iştah konusunda herşey yerinde. Sadece çalıştığımdan dolayı öğlen ne yesem diye kara kara düşünüyorum.Sanırım artık evden getireceğim...Bizim 2 hafta sonra dr.la randevumuz var kalp atışları için.Umarım bir aksilik çıkmaz.Senin ne zmn?
kızlar biliyoruz ki hazır yemememiz lazım. jazmin yazınca hatırladım ben de.
ben ne yiyeceğimi şaşırıyorum zaten hiçbirşey yiyemiyorum. midemi yatıştırmak için biskivü veya kraker yerken bile tereddütteyim.
bi de canım hamburger çekiyor ama içinde ne olduğunu bilmediğim bi köfte çiğ yumurtalı mayonez ve keccap çok zararlı
cnm ben en son geçen cuma gittim doktora o zaman sadece kesem göründü bebeğim görünmemişti daha kendime bi doktorda bulabilmiş değilim aslında bu cuma başka bi doktora gidicem inş onda karar kılarım ve bebğimi görürüm:Saruboceq:
sen gördünmü cnm bebeğini kesen ne zaman görünmüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?