2010 Şubat Anneleri

İyiyimde, uykudan gözümü açamıyorum, yemesem içmesem sadece uyusam diyorum, sanırım ben 9 ay uyuyacağım bu gidişle, tabi işyerinden ne kadar uyunursa,
sen nasılsın jazmincim a.s.

kaydirigubbakcemile3
İyiyim tatlım bende çok teşekkürler...opuyorumnanaktan gerçekten bende bıraksan uyurum valla..Bir de bunun kışı var canım.Kışın kalkmak daha da kötü:kedi:

bende oda spreylerine karşı çok hassaslaştım önceden kokusunu bile fark etmezdim ama şimdi öyle değil

merhaba arkadaşlar.bende yazmadan kaçırdıgım yerleri okudum geldim.yeni hamişlerimize hayırlı olsun diyorum .maşallah bayagı olduk.benim bu aralar uyku proplemim yok bol bol yüz üstü yazıyorum çok severim yüzüstü yatmayı.nede olsa sonra olmayacak keyfini çıkartıyorum.bulantılarım ama rahat bırakırsa

kocam bu sabah sucuklu yumurta pişirdi ay bi de benim üstüme de sinmiş bayılacağım..
kızlar ben çirkinleştim ya.. yorgunluktan mıdır nedir?!

günaydın herkeze
dün doktora gittim bebişi gördüm rahatladım büyümüş
doktor ultrosanla karnımı salladı hareket etsin diye:)
gördüm hareketlerini 2.5 cm olmuş ben günümü 8+2 diye hesaplamıştım
ultrasona göre 8+6 çıktı çok rahatladım onu görünce
kramplarım normalmiş rahmim büyüdüğü içinmiş

kaydirigubbakcemile3
İyiyim tatlım bende çok teşekkürler...opuyorumnanaktan gerçekten bende bıraksan uyurum valla..Bir de bunun kışı var canım.Kışın kalkmak daha da kötü:kedi:

Ayy evet çok haklısın son aylarımız kışa gelicek ve biz ne halde olucaz Allah bilir:CüvCüv:

Allah bütün topiğimize sağlıklı mutlu hamilelikler versin
nurtopu gibi sağlıklı güzel bebekler versin hepimiz çok mutlu olalımopuyorumnanaktan

Maşallah, kocaman olmuşgamyoncuiremsu benimkisi en son gittiğimde 0,41 cm di, ay sonuda tekrar gidicem, bebeğim annesine baybay yapar inş.kaydirigubbakcemile3

Kızlar ikili test için ne zaman gideceksiniz doktorlarınız herhangi bir şey söyledimi, ben sormayı unuttum oda bişey söylemedi

Ayy evet çok haklısın son aylarımız kışa gelicek ve biz ne halde olucaz Allah bilir:CüvCüv:

Evet canım.Kış ayını sanırım en soğukları evde geçireceğiz.Allah o günleri görmeyi nasip etsin.:Saruboceq: Ben de geçen hafta perşembe günü gördüm bebişimizi 0,42 cm di. Umarım büyümüştür.2 hafta sonra kalp atışlarını duymaya gideceğiz.Ama ben inan çok korkuyorum.Hamile kaldığımı bilmediğim için ilaç kullanmıştım.Dua edin kızlar bize...

ayy cnm çok sevindim şükür. Bakalım benide dr 3 hafta sonra çağırdı. O zaman 8 haftalık olacak. İnşallah Kalp atışlarını duyarım ehr gün dua ediyorum :ecrin_bebek:

bana doktorum üstüne baba söyledi.12.hafta testler başlıyor.kaçırmamamız lagzımmış.bende 28.temmuzda tam 12.haftada oluyorum.şimdiden terslik olmasın diye randevumu aldım fatımacıfım.kimse unutmasın

kızlar benimde yarın randevum var umarım bebişim iyidir ay her randevuda teleşlAnıyorum ya bir sorun varsa diye sizede öyle oluyormu........

Büyümüştür büyümüştür merak etme sen hergün büyüyorlar maşallah, ben kalp atışlarını 6+2 de duydum çok şükür, 25 temuzda gidicektim ama 12 haftayı bitiripmi gitsem acaba

ikili test için 4 ağustosta gideceğim 13 haftalık olunca

bende randevumu değiştireyim en iyisi çünkü kısa süre sonra tekrar gel diyecek kesin...

ayy cnm çok sevindim şükür. Bakalım benide dr 3 hafta sonra çağırdı. O zaman 8 haftalık olacak. İnşallah Kalp atışlarını duyarım ehr gün dua ediyorum :ecrin_bebek:

Ben 6 haftada duydum sen de çok rahat duyarsın inş.

bende 5 agustosta tam 12 yi bitiriyorum, 8 agustosta gitsem yeterli olur sanırım

jazmin bende bilmemiştim hamileligimi.bende antibiyotik kullanmıştım.birkaç ilaçta kullanmıştım doktora hepsini anlatmıştım.etkilemez demişti çok rahatlamıştım.seninkide öyledir merak etme

kızlarr.. uğurlu bol hamileli.. bereketli topiğinizin yeni hamileleri varrmış. maşallah size. a.s. .
yeni hamileleri de tebrik ediyorum.. inş. hepiniz sağ salim.. bebeklerinizi hayırlısıyla doğurup kucağınıza alırsınız :Saruboceq:

pofidi.. acnm maşallah meleğine.. büyümüş baya.. allah nazardan korusun.. :Saruboceq: sağlıklı bebeğini hayırlısıyla kucağında koklarsın inş. cnmm.. :Saruboceq:

günaydın herkese nasılsınız kızlar ben iyi değilim sabahtan beri ölüyorum kusmaktan kızlar bişe soracagım sizlere kusarken kasıklarım falan agrı yapıyo bu bebeğime zarar vermez dimi allahım sen bebeğimi koru nolur:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…