İyiyimde, uykudan gözümü açamıyorum, yemesem içmesem sadece uyusam diyorum, sanırım ben 9 ay uyuyacağım bu gidişle, tabi işyerinden ne kadar uyunursa,
sen nasılsın jazmincim a.s.
benim bu güne kadar bulantım çok şiddetli olmadı hafif hafif olabiliyor. Ama bu sabah işe geldim yok sanki her yer klorak kokuyor. Temzilik görevlisi klorak kullanmadım diyor:1no2: Bu sabah ilk defa kokular bu kadar ağır geldi cnm kısacası. Yemek konusunda ise bu kadar yersem sonum kötü olacak biraz kısmam gerekiyor cnm :uhm:
kaydirigubbakcemile3
İyiyim tatlım bende çok teşekkürler...opuyorumnanaktan gerçekten bende bıraksan uyurum valla..Bir de bunun kışı var canım.Kışın kalkmak daha da kötü:kedi:
günaydın herkeze
dün doktora gittim bebişi gördüm rahatladım büyümüş
doktor ultrosanla karnımı salladı hareket etsin diye:)
gördüm hareketlerini 2.5 cm olmuş ben günümü 8+2 diye hesaplamıştım
ultrasona göre 8+6 çıktı çok rahatladım onu görünce
kramplarım normalmiş rahmim büyüdüğü içinmiş
Ayy evet çok haklısın son aylarımız kışa gelicek ve biz ne halde olucaz Allah bilir:CüvCüv:
günaydın herkeze
dün doktora gittim bebişi gördüm rahatladım büyümüş
doktor ultrosanla karnımı salladı hareket etsin diye:)
gördüm hareketlerini 2.5 cm olmuş ben günümü 8+2 diye hesaplamıştım
ultrasona göre 8+6 çıktı çok rahatladım onu görünce
kramplarım normalmiş rahmim büyüdüğü içinmiş
Evet canım.Kış ayını sanırım en soğukları evde geçireceğiz.Allah o günleri görmeyi nasip etsin.:Saruboceq: Ben de geçen hafta perşembe günü gördüm bebişimizi 0,42 cm di. Umarım büyümüştür.2 hafta sonra kalp atışlarını duymaya gideceğiz.Ama ben inan çok korkuyorum.Hamile kaldığımı bilmediğim için ilaç kullanmıştım.Dua edin kızlar bize...
ikili test için 4 ağustosta gideceğim 13 haftalık olunca
ayy cnm çok sevindim şükür. Bakalım benide dr 3 hafta sonra çağırdı. O zaman 8 haftalık olacak. İnşallah Kalp atışlarını duyarım ehr gün dua ediyorum :ecrin_bebek:
bana doktorum üstüne baba söyledi.12.hafta testler başlıyor.kaçırmamamız lagzımmış.bende 28.temmuzda tam 12.haftada oluyorum.şimdiden terslik olmasın diye randevumu aldım fatımacıfım.kimse unutmasın
kızlar benimde yarın randevum var umarım bebişim iyidir ay her randevuda teleşlAnıyorum ya bir sorun varsa diye sizede öyle oluyormu........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?