2010 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar. Resmimizi ekledik size. Doktor amcamız pek güzel çekememiş biraz da tarayıcıya sıkıştırdık-tatlicadiarzu-

6+6 da kalp atışlarını dinlediğimiz usg görüntüsü. Mırmırım burda 8,5 mm. Onun dışında değerlerin yazdığı kısmı özellikle koydum. Nerdeyse hiçbirinin anlamını bilmiyorum. Okunacak kadar büyük olur mu bilmiyorum ama anlamını bilen arkadaşlar benle paylaşırsa çok sevinirim.

Eklentiler

• $baby 001.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 31

CANIM BENİM BENDE MERAKLA SONUCUNU BEKLİYORDUM
HERŞEYDE HAYIR VARDIR SAKIN ÜZÜLME
SEN ÇOK GÜZEL BİR ANNESİN ZATEN
İNŞALLAH BİR KEZ DAHA DA OLACAKSIN
HİÇ ÜZÜLME TEDAVİ İŞE YARAYACAKTIR
EN YAKIN ZAMANDA HAMİŞ OLMAN DİLEĞİYLE
kaydirigubbakcemile5

kızlar ben çok kötüyüm.midem çok bulanıyor yatsam iyi olacak.öpüyorum herkesi

Maşşallahhhh bebişineee...

biricik mericikim maşşallah diyelim kuzum bebişine.
Rabbim ne kadar büyük ya o ufacık şey kocaman insan olucak demiopuyorumnanaktan

Jazmin, candy, culnur teşekkür ederim kızlar.

Öyle küçük olduğuna bakmayın annesine neler çektiriyo o:bbo: Açıkçası olana kadar çektirdikleri şimdi çektirdiklerinin yanında hiç bişi. Çok şükür geldi ya:Saruboceq: ınşallah doğduğunu büyüdüğünü de göreceğiz hep birlikte.

Bu usg de yani kalp atışlarını duyduğumuzda ekranda da göreceğimizi bilmiyordum. Doktor gösterince çok şaşırdım. Küçücük şey ama nasıl atıyo kabi ekranda lüp lüp Keşke babamızda olsaydı o anda yanımızda ama işi vardı gelememişti. Kalbin atışını görse kimbilir ne heyecanlanırdı dimi.

insanın hayatta yaşayacağı en muhteşem duygu dimi biz babamızla ağlamıştık o sesi duyunca rabbim herkesin evlatlarını bağışlasın isteyen herkese tez zamanda versin..... :Saruboceq:

kızlar size bi sorum var
idrarınızı yapınca sanki içerde biraz kalımış hissi oluyomu
ve yine yapınca biraz itelemeyle tekrar idrarınız geliyomu
bende böyle olmaya basladı bugün

ayyy kızlar ne kadar şanslısınız
şu an o kalp atışını bende duyabilmek için neler vermezdim ama
doktor randevum 13ünde nasıl dayanacagım bilmiyorum
ah bende bir görebilsem bebişimi bir duyabilsem kalp atışını
valla sizinkileri okurken sulandı gözlerim
inanılmaz güzel bir duygu

insanın hayatta yaşayacağı en muhteşem duygu dimi biz babamızla ağlamıştık o sesi duyunca rabbim herkesin evlatlarını bağışlasın isteyen herkese tez zamanda versin..... :Saruboceq:

Ben zaten anca o an inanabildim hamile olduğuma. O kadar hüsrana uğrayan tedaviden sonra Allahım bize sürpriz yaptı. İnanırmısın canım gece uyanınca kocamın yüzüne baktım bi gece de gülümseyerek uyuyordu. O kadar sevindi adamcağız.

Allah cümlemizin mutluluğunu daim etsin arkadaşlar. Olmayanların yüzünü de güldürsün. Kimseye yokluğunu yaşatmasın inşallah:Saruboceq:

Merhaba Şubat annişleriii a.s.

Hemen yanıbaşınızda Ocak annişleri listesindeyim ve oradaki sohbetlere katılıyorum.

Tahmini doğum tarihim 29 Ocak ama doktor geç döllenme olduğunu Şubat'a kayabileceğini söyledi. Benim içimden de hep Şubatta olacağı geçiyor.

Allahım hepimize sağlıklı bebişler versin inşallah. Tam doğum tarihim belli olunca söylerim beni eklersiniz olur mu? gamyoncuiremsu

Ocak annişleri mide bulantılarını genelde atlattı ama bakıyorum burdaki arkadaşların seyri benimkiyle aynı...bulantılar tam gaz devam :çok üzgünüm:

Umarım hepimiz en azından bundan sonra rahat bir hamilelik geçiririz...

Slm bayanlar..opuyorumnanaktanyaaa Konular lamış basını gitmiş Masallah hepimize maşallah. Bol bol ıstifradan konusulmuş şöyle bi geçmişe göz attımda... Onu bana sorun mafoldumben Düşükten Tehdidinden sonra şimdide ıstifrayla ugrasıyorum... 3 günüm 3 gündür serumla beslenıyorum aksamları Gündüzleri yiyorum aksama kdr canım cıkıyor birde calısıyorum.. O kdr zorkı anlatamam..
Doktorum ıstifra ettikce vucudun su kaybediyor dedi Hava sıcak zaten kaldıramıyorum.. Bugun aksamda var ve 3 gündür gece 3 de yatıyorum. düşünün... kafamçokkarıştı Ne zaman gecicek diyenlerden biride benım.. ıçim dısıma cıkıyorrrr bi gecsin Valla hamileligin tadını cıkartcam.

hosgeldin canım... Bak ne güzel içine dogmus :CüvCüv:Bütün yenı gelen hamişler Rabbim hepınızı korusun.. hihoyyythihoyyyt

Canımmmmm.. Sende görürsün içini rahat tut. Bak onu düşün Seni seviyorum demeyi de unutma cünkü bi tek senin sesini duycak..zemuszemuszemuszemus

kızlar size bi sorum var
idrarınızı yapınca sanki içerde biraz kalımış hissi oluyomu
ve yine yapınca biraz itelemeyle tekrar idrarınız geliyomu
bende böyle olmaya basladı bugün
kontrole gittiğimde Doktor önde ultrasona almıştı bebişleri göremıyce vajınala alalalım demişti ilk zamanlar... wc gittim geldim doktor dediki aaa sen hiç idrar yapmamıssın sırnaşık şeysırnaşık şeyAy bi utandım anlatamam Normal normal demişti..şakkıdı

amin Canımmmmm amin.... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

masallah.... Nazarlardan Korusun Rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…