slm kızlarr... fatmacım sadece sen görünüyosun sayfada :)) nasılsın ?
ancak girebildim ve geçmişi okluyamıcam malesef.. ama bayaa kaynatmışsınız... 309 du en son..
neyse test sonucumu aldım.. tabiki gebelik yok
farlutalı aldım.. ilk hapa başlıcam.. 6 günde bitçek... ama adet olduum gibi dr. gitmem lazımmış.. klomene başlıcaz ya.. onun da hevesi var açıkçası.. bir an önce adet olmak ve dr. gidip yumurtlamamı destekleyici tedaviye başlamak istiyorum.. :))bu ay umutluyum.. içimde bi sevinç var nedensiz.. hast. gelince şiştim ağlarken ama allahın bi lütfu.. bi telefon sevinçten ağlattı beni... ilköğretim kayıtları m.e.b tarafından belirlendi bu sene.. ayrıca kızımın okul kayıt belli olmuş.. anaokuluna gittiği okula sokağımız tutmuyo diye almıcaklardı.. ama netten baktım o okula çıkmış kaydımız.. sevinçten ağladım bu kez de... mevlam neylerse güzel eyler.. neylerse hayırlı eyler... her işte bir hayır vardır.. desteğiniz için sağolun... ama bu ay olmadı.. bakalım temmuzdan umutluyum :)))
Maşallah maşallah pek de sevimliymiş:ecrin_bebek:
nasılsınız kıslaropuyorumnanaktan
Günaydın kızlar. Resmimizi ekledik size. Doktor amcamız pek güzel çekememiş biraz da tarayıcıya sıkıştırdık-tatlicadiarzu-
6+6 da kalp atışlarını dinlediğimiz usg görüntüsü. Mırmırım burda 8,5 mm. Onun dışında değerlerin yazdığı kısmı özellikle koydum. Nerdeyse hiçbirinin anlamını bilmiyorum. Okunacak kadar büyük olur mu bilmiyorum ama anlamını bilen arkadaşlar benle paylaşırsa çok sevinirim.
İyiyim tatlım sen nasılsın?zemuszemus
Jazmin, candy, culnur teşekkür ederim kızlar.
Öyle küçük olduğuna bakmayın annesine neler çektiriyo o:bbo: Açıkçası olana kadar çektirdikleri şimdi çektirdiklerinin yanında hiç bişi. Çok şükür geldi ya:Saruboceq: İnşallah doğduğunu büyüdüğünü de göreceğiz hep birlikte.
Bu usg de yani kalp atışlarını duyduğumuzda ekranda da göreceğimizi bilmiyordum. Doktor gösterince çok şaşırdım. Küçücük şey ama nasıl atıyo kabi ekranda lüp lüpKeşke babamızda olsaydı o anda yanımızda ama işi vardı gelememişti. Kalbin atışını görse kimbilir ne heyecanlanırdı dimi.
insanın hayatta yaşayacağı en muhteşem duygu dimi biz babamızla ağlamıştık o sesi duyunca rabbim herkesin evlatlarını bağışlasın isteyen herkese tez zamanda versin.....:Saruboceq:
bende iyiyim cnm yarını iple çekiyorum :Saruboceq:
Merhaba Şubat annişleriii a.s.
Hemen yanıbaşınızda Ocak annişleri listesindeyim ve oradaki sohbetlere katılıyorum.
Tahmini doğum tarihim 29 Ocak ama doktor geç döllenme olduğunu Şubat'a kayabileceğini söyledi. Benim içimden de hep Şubatta olacağı geçiyor.
Allahım hepimize sağlıklı bebişler versin inşallah. Tam doğum tarihim belli olunca söylerim beni eklersiniz olur mu? gamyoncuiremsu
Ocak annişleri mide bulantılarını genelde atlattı ama bakıyorum burdaki arkadaşların seyri benimkiyle aynı...bulantılar tam gaz devam :çok üzgünüm:
Umarım hepimiz en azından bundan sonra rahat bir hamilelik geçiririz...
ayyy kızlar ne kadar şanslısınız
şu an o kalp atışını bende duyabilmek için neler vermezdim ama
doktor randevum 13ünde nasıl dayanacagım bilmiyorum
ah bende bir görebilsem bebişimi bir duyabilsem kalp atışını
valla sizinkileri okurken sulandı gözlerim
inanılmaz güzel bir duygu
kontrole gittiğimde Doktor önde ultrasona almıştı bebişleri göremıyce vajınala alalalım demişti ilk zamanlar... wc gittim geldim doktor dediki aaa sen hiç idrar yapmamıssın sırnaşık şeysırnaşık şeyAy bi utandım anlatamam Normal normal demişti..şakkıdıkızlar size bi sorum var
idrarınızı yapınca sanki içerde biraz kalımış hissi oluyomu
ve yine yapınca biraz itelemeyle tekrar idrarınız geliyomu
bende böyle olmaya basladı bugün
Ben zaten anca o an inanabildim hamile olduğuma. O kadar hüsrana uğrayan tedaviden sonra Allahım bize sürpriz yaptı. İnanırmısın canım gece uyanınca kocamın yüzüne baktım bi gece de gülümseyerek uyuyordu. O kadar sevindi adamcağız.
Allah cümlemizin mutluluğunu daim etsin arkadaşlar. Olmayanların yüzünü de güldürsün. Kimseye yokluğunu yaşatmasın inşallah:Saruboceq:
Günaydın kızlar. Resmimizi ekledik size. Doktor amcamız pek güzel çekememiş biraz da tarayıcıya sıkıştırdık-tatlicadiarzu-
6+6 da kalp atışlarını dinlediğimiz usg görüntüsü. Mırmırım burda 8,5 mm. Onun dışında değerlerin yazdığı kısmı özellikle koydum. Nerdeyse hiçbirinin anlamını bilmiyorum. Okunacak kadar büyük olur mu bilmiyorum ama anlamını bilen arkadaşlar benle paylaşırsa çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?