Büyümüştür büyümüştür merak etme sen hergün büyüyorlar maşallah, ben kalp atışlarını 6+2 de duydum çok şükür, 25 temuzda gidicektim ama 12 haftayı bitiripmi gitsem acaba
jazmin bende bilmemiştim hamileligimi.bende antibiyotik kullanmıştım.birkaç ilaçta kullanmıştım doktora hepsini anlatmıştım.etkilemez demişti çok rahatlamıştım.seninkide öyledir merak etme
pofidi.. acnm maşallah meleğine.. büyümüş baya.. allah nazardan korusun.. :Saruboceq:sağlıklı bebeğini hayırlısıyla kucağında koklarsın inş. cnmm.. :Saruboceq:
günaydın herkese nasılsınız kızlar ben iyi değilim sabahtan beri ölüyorum kusmaktan kızlar bişe soracagım sizlere kusarken kasıklarım falan agrı yapıyo bu bebeğime zarar vermez dimi allahım sen bebeğimi koru nolur:Saruboceq:
dr giden arkadaşlar bebeklerinizin resimleri yokmu yaaa koyunda bizlerde görelim yigenlerimizi
İnşallah canım:Saruboceq: Benim de 2 hafta sonra canım randevum.En son gittiğimde geçen hafta 3 hafta sonra geliyorsun,kalp atışlarını duyduğumuzda senden bazı testler isteyeceğim demişti.Bilmiyorum hangi testleri isteyeceğini.Bence sen de dr.unla konuş tatlım ne zaman gelmen gerektiğini.
evet cnm binlerce kez şükür. Benimkide geçen gün ben uyurken evi temizlemiş. bi kalktım ev buz gibi :roflol: hiç duymamışım. alkisalkisalkis
Günaydın Ebru, birşey olmaz inş. ama sen yinede dikkat et, bulantı için ilaç falan alsan kendini ve bebeğini çok yıpratmasan daha iyi olur sanırım
varda evden ekleyebilirim ancak birde çok minikler yaa, az daha büyüsünler koyarız inş. sen de varsa ekle baksın teyzeleri
normal zamanımda gitsemde test için ayrıcamı randevu alsam acaba. ama zaten randevu günümde düğünümüz var teyzemin kızının ben en iyisi arayıp değiştireyim
ben resim falan koyamıyorum arkadaşlar avatarıma resim koymak istiyorum bilgisayarda kayıtlı olan ama olmuyor neden
ben resim falan koyamıyorum arkadaşlar avatarıma resim koymak istiyorum bilgisayarda kayıtlı olan ama olmuyor neden
evet jazmin büyük geliyor ama onuda ayarlıyorlar ama nasıl.culnurcugum teşekkür ederim hemen bi gireyim bakalım olacakmı
Günaydın candy
Günaydın candy cim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?