2010 Şubat Anneleri

dr giden arkadaşlar bebeklerinizin resimleri yokmu yaaa koyunda bizlerde görelim yigenlerimizi

Büyümüştür büyümüştür merak etme sen hergün büyüyorlar maşallah, ben kalp atışlarını 6+2 de duydum çok şükür, 25 temuzda gidicektim ama 12 haftayı bitiripmi gitsem acaba

İnşallah canım:Saruboceq: Benim de 2 hafta sonra canım randevum.En son gittiğimde geçen hafta 3 hafta sonra geliyorsun,kalp atışlarını duyduğumuzda senden bazı testler isteyeceğim demişti.Bilmiyorum hangi testleri isteyeceğini.Bence sen de dr.unla konuş tatlım ne zaman gelmen gerektiğini.

jazmin bende bilmemiştim hamileligimi.bende antibiyotik kullanmıştım.birkaç ilaçta kullanmıştım doktora hepsini anlatmıştım.etkilemez demişti çok rahatlamıştım.seninkide öyledir merak etme

İnşallah papatyacığım.Umarım hiçbirşeyciği yoktur bebişimin.Dr. bana da korkacak birşey yok;ama bundan sonra içme sakın dedi.Ağrıdan ölsemde içmem.yeter ki bebişime bir zarar gelmesin.

ebrucugum bendede olurdu kusarken kasıklarım agrırdı o neden oluyor biliyormusun kusarken kaslar kasılıyor ve agrı oluyor hiç telaşlanma

Günaydın Ebru, birşey olmaz inş. ama sen yinede dikkat et, bulantı için ilaç falan alsan kendini ve bebeğini çok yıpratmasan daha iyi olur sanırım

dr giden arkadaşlar bebeklerinizin resimleri yokmu yaaa koyunda bizlerde görelim yigenlerimizi

varda evden ekleyebilirim ancak birde çok minikler yaa, az daha büyüsünler koyarız inş. sen de varsa ekle baksın teyzeleri

normal zamanımda gitsemde test için ayrıcamı randevu alsam acaba. ama zaten randevu günümde düğünümüz var teyzemin kızının ben en iyisi arayıp değiştireyim

ya ben resim koymaya çok çalıştım ama koyamadım.kabul etmiyor yardım edinde bende koyayım

Normal zamanında gittiğin de normal rutin kontrolün mü olacak? Eğer rutinse ve 12. haftan da yakınsa o zmn gitmekte fayda var.Ama dr.unla mutlaka konuş..

cnm ilaç alıyorum zaten ama faydası olmuyo ben de var ama bit kadar küçüçük bişe nasıl görebilirmisiniz bilmiyorum ama koyabilirim

ayyyyyyyy olmadı yapamıyorum sayfa görüntülenemiyor diyo resim yüklenmiyo :S

ben resim falan koyamıyorum arkadaşlar avatarıma resim koymak istiyorum bilgisayarda kayıtlı olan ama olmuyor neden

Günaydın kızlarrrr. Öğlen olmuş gerçi ama ancak bilgisayarın başına oturabildim ve bir sürü de sohbet olmuş dünden beri. Yeni gelenlerimize hoşgelmişler diyorum. Hayırlısıyla inşallah hepimiz sağ salim alırız bebeklerimizi kucaklarımıza.

evet jazmin büyük geliyor ama onuda ayarlıyorlar ama nasıl.culnurcugum teşekkür ederim hemen bi gireyim bakalım olacakmı

evet jazmin büyük geliyor ama onuda ayarlıyorlar ama nasıl.culnurcugum teşekkür ederim hemen bi gireyim bakalım olacakmı

Canım resmi paintte aç.Resim seçeneğine gel ve oradaki yeniden boyutlandır/eğ tıkla.Açılan yeni penceredeki yeniden boyutlandır kısmındaki yatay ve dikey deki yazan 100 sayısını 40 yap tamam de.Sonra resmi farklı kaydet de.Resim küçülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…