2010 Şubat Anneleri

esterya doktor bana 6+3 te gercekten hamilesin demişti
üzülme sakın kese günde 1mm genişliyor
yakında görürsün

ne mutlu sana bir taşla iki minik bebiş :asigim:
ayyyy ne güzeeeeellll opuyorumnanaktan

esteryacım seni aşılama topiğinden hatırlıyorum. ben de 11 mayısta aşılama oldum, hsg değer 780 iken doktor göremedi, 28-29 haziran mıydı neydi, gittiğimde keseyi gördük, kesenin büyüklüğü 9mm'di.

keseyi göremeyince, sonra beklemesi gerçekten çok zor, insanın aklına herşey geliyor, seni anlıyorum canım. hele de senin başından daha önce tatsız bi olay geçmiş, neler neler düşünüyorsundur şimdi..

Ama hayatta hep buna inanırım, insanlar iyi düşündüğü zaman,hep iyilikler ayağına sunulur, kötü şeyler düşündüğü zaman, başına o düşündüğü kötülüğü çeker..

O yüzden bitanem, rabbime sığın ve hayırlısını iste ve hep iyi şeyler olacağını düşün vee bolll boll dinlenmeyi sakın ihmal etme, çok önemli biliyorsun..

Hakkında hayırlısı olsun güzellik,Rabbim gönlündeki dileğini gerçekleştirsin..

arkadaşlar tekrar geldim canım.bir girp bir çıkıyorum.mide bulantısından

yarencim guclu olmaya calısıyorum

carsamba tekrar gidicem doktora insallah kesem buyumus olur

evet biliyorum canım.ama çekince zor oluyor.doktor 4 hafta daha dayan düzelir dedi biliyorum.zaten kısmet olurda dogarsa bu son hamileligim.tadına varmak istiyorum.şöyle rahat günler gelsin artık

arkadaşlar buz gibi su içiyorum.biliyorum o kadar olmamalı ama bulantıma soguk şeyler iyi geliyor anca çok soguk su içebiliyorum.malum buraların havasıda kötü.aceba bebege zararmı

ilk zamanlar ekşi şeyler iyi geliyordu artık yiye yiye ekşide yiyemiyorum midem yolunuyor gibi geliyor.onuda rafa kaldırdım.zaten tatlı asla yiyemiyorum.ekmek asla.yaa ben ne yiyecegim mideme dolduracak birşey bulamıyorum zavallı eşim işten gelmeden ne yersin ne getireyim diyip duruyor.ama yok işte

iyiyim fifacım çok sessiz bugün buralar arkadaşlar hepsi mutfakta galiba aşeriyo bebişleri sanırım:))

gündüz baya hareketliymiş oku oku bitşremedim, bence yoruldular hepsi, bizim kızların çoğu mutfağa yaklaşamıyorlar bile Allah yardımcıları olsn walla, şükür ben yine idare ediyorum o kadar kötü değilim

banada vajinal bakıldı canım. su an 4+5 im asılama ile hamile kaldım.

acaba buyur mu kese?

bende sata göre 7 haftalıkken dr.a gittiğimde bebek görünmemişti dr. 1 hafta sonra gel bebek yine görünmezse kürtaj dedi 1 hafta kahroldum ve kürtaj için hazırlanıp dr.a gittim fakat bebeğim oradaydı ve kalbi gümbür gümbür atıyordu meğerse geç döllenmeymiş ve yavrum 7 haftalık sandığımızda daha 5 haftalıkmış yani kendini üzmenin bir anlamı yok rabbim en doğrusunu kararlamıştır sizin için sabret sakın ol ve dua et.....
umarım bebeğin seni hiç bırakmaz......:Saruboceq: :teselli:

bu arada aramıza yeni katılan hamişlerimiz var sanırım hepsinin bebişleri, hayırlı olsun

selam şanslısın ne deyim bende berbat durumdayım sankı midem çıkcak yerınden birde bulantının yanında ağrı var o dahada kötü kafamçokkarıştı

selam şanslısın ne deyim bende berbat durumdayım sankı midem çıkcak yerınden birde bulantının yanında ağrı var o dahada kötü kafamçokkarıştı

evet cnm çok şükür o yönden çok şanslıyım, aslında bulantım arada oluyor ama sizler kadar değil, ama işte herkeste ayrı bir dert var, biliyorsun bende de düşük riski devam ediyor
senelik rapor hakkım dolmuştu benim o yüzden heyet raporu almam gerekiyordu, yataktan kalkmamam gerekirken hafta başından beri koşturup durdum, çok şükür bugün aldım da rahatladım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…