2010 Şubat Anneleri

aman canım dikkatlı ol kendini yormadan dinlenerek gez allah hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza versin sağlıkla inşallah.........:Saruboceq:

aman canım dikkatlı ol kendini yormadan dinlenerek gez allah hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza versin sağlıkla inşallah.........:Saruboceq:

sağol canm, (amiinn inşallah)

ya beni dışarı çıkmış olmak bile yeterince yoruyor, Rabbime şükürler olsun benden çok başkaları benim için koşturdu yoruldu , hepsinden de Allah razı olsun beni yormamak için ellerinden geleni yaptılar, şimdi 2 ay raporluyum çok şükür

dışarıya çıktım bugün. sanki evden uzaklaşınca bulantı azalıyor. düşündükçe mi artıyo bulantı acaba?
alışveriş merkezine gittim ama aklımda birşey kaldı. acaba her mağazanın girişinde olan şu aletler bebeğe zarar verir mi? hani mağazanın ödenmemiş ürünü geçince ötmeye başlayan aletler..

onlarda azda olsa zararlıymış güvenlıkten geçerken şu ana girişler de dahıl hamıleyım deyıp yandan geçmek gerekıyomuş......

selamlar hepinize kızzzzlaaarrrrr
nasıllarız bakem bugün :)

okuyamadım ben yine geçmişi...
birinci okunmamış mesaja git diyorum sayfanın tepesinde.. hemen son mesaja geliyor. kaçıncı sayfada kaldığımı da bilemiyorum... okuyamadım dolayısıyla :)

ne var ne yok??

kimzeler yok

biz uyumaya gidiyoruz teyzoşlar. hepinizi öpüyoruz. iyi geceler-tatlı rüyalar...

kızlar yarın dr.a gidicem 7+1 oluyorum bu kez karından gözükürmü kalbı duyulurmu ???

sağol canım cevapladığın için. ana girişten girmedim hamileyim dedim ama mağazalar en kenarlara koyuyorlar aletleri. kenarda geçecek yer kalmıyor.
ben 5 haftalıkken gittim karından kese göründü. 10 gün sonra gel kalbini dinleyelim dedi dr.
inşallah duyarsın bebeğini opuyorumnanaktan

bu sırada listede benim sat yok. son adetim 16 mayısta başlamıştı.

sat 12 mayıs, muhtemel doğum 19 şubat. kese göründü, kalbini inşallah 10 gün sonra falan duycam, doktor o zaman gün verdi nası geççek zaman, çatlıycam yaa..pöff.. zaten hava sıcak günler sanki yıl gibi..

su gibi geçer inşallah canım
iyi geceler hepinize..............

herkese günaydınnnnn
hepimiz umarım güzel bir gün geçiririz,
biz kocacığımın parfün kokusuyla başetmeye çalışıyoruz, bu günden itibaren yasakladım ya balkonda ya iş yerinde sür dedim evin içinde duracağım yok ama sabah sabah nereye gideyim (( ben de tüm pencereleri açtım ev havalansın diye

ayyyyyyyyyyy sizi okuyunca geçen yıl bu zamanlardaki halimi hatırladım.mide bulantısı,düşük tehlikesi...ama Rabbime çok şükürki hepsi geçti ve herşeyede değdi.Allah hepinizede yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşaallah.

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar,
ben bir süre mart anneleri topiğine takıldım çünkü doktorum 1 mart olabilir demişti dün kontrolüm vardı tarihte bir yanlışlık olmuş muhtemel doğum tarihi 25 şubat olacakmış,gerçi ben bir ara buraya uğramıştım,dün bebeğimin kalp atışlarını da duydum çok şükür,o yüzden ben hem burda hem mart topiğinde takılabilir miyim opuyorumnanaktan

aynı sorun bende de var,eşim parfümü balkondan sıkıyor ama onu uğurlarken yine de o koku burnuma geliyor -tatlicadiarzu-

Gözümüzden gözyaşını, gönlümüzden selâmını,
Dilimizden birbirimize ettiğimiz duayı alma Ya Rab

Hiçbir zaman bizi birbirimizle imtihan etme
Aramızdan uhuvvet ve muhabbeti arttır Ya Rab.

Kalbimizi su-i zandan, ağzımızı gıybetten
Nazarımızı tenkitten arındır Ya Rab.

Canımızı birer uyum kahramanıolarak al
Bizi sahabe kardeşliği gibi bir kardeşlikle şereflendir.
Birlikten beraberlikten doğacak,
Rahmet ve feyzinden mahrum kalmaktan sana sığınırız Ya Rab

Bizleri cennetin en yüksek tepesinde,
Dostlarımızla ve Senin hak dostlarınla beraber,
Habibinin (sav) yanında haşreyle
AMıN.....

Cumanız mübarek olsun kızlar, Rabbim dualarınızı kabul ve makbul eylesin (amin)

Saol cnm, inşallah bizlerde seneye bu zamanlar bebişlerimizi kucaklarız, Rabbim cümlemizin evladına sağlık sıhhatt versin inşallah

canım kapımızher zaman açık sen yeter ki gel :1hug:

aynı sorun bende de var,eşim parfümü balkondan sıkıyor ama onu uğurlarken yine de o koku burnuma geliyor -tatlicadiarzu-

walla bundan sonra önce vedalaşırım öperim onu ondan sonra balkona mı çıkar sıkar yoksa işte ya da yolda mı gerisi ona kalmış kaydirigubbakcemile3

Herkese günaydınlar.Hayırlı cumalar arkadaşlar.Gününüzün güzel geçmesi dileğiyle..zemuszemus

günaydın rkadaşlar ,ben aslında mart annesiydim beklenen doğum tarihi 2 mart ama dün dr daha erkende olabilir dedi,yani şubatın son haftasında ,ben size de katılabilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…