evet cnm çok şükür o yönden çok şanslıyım, aslında bulantım arada oluyor ama sizler kadar değil, ama işte herkeste ayrı bir dert var, biliyorsun bende de düşük riski devam ediyor
senelik rapor hakkım dolmuştu benim o yüzden heyet raporu almam gerekiyordu, yataktan kalkmamam gerekirken hafta başından beri koşturup durdum, çok şükür bugün aldım da rahatladım biraz
aman canım dikkatlı ol kendini yormadan dinlenerek gez allah hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza versin sağlıkla inşallah.........:Saruboceq:
dışarıya çıktım bugün. sanki evden uzaklaşınca bulantı azalıyor. düşündükçe mi artıyo bulantı acaba?
alışveriş merkezine gittim ama aklımda birşey kaldı. acaba her mağazanın girişinde olan şu aletler bebeğe zarar verir mi? hani mağazanın ödenmemiş ürünü geçince ötmeye başlayan aletler..
kızlar yarın dr.a gidicem 7+1 oluyorum bu kez karından gözükürmü kalbı duyulurmu ???
kızlar yarın dr.a gidicem 7+1 oluyorum bu kez karından gözükürmü kalbı duyulurmu ???
herkese günaydınnnnn
hepimiz umarım güzel bir gün geçiririz,
biz kocacığımın parfün kokusuyla başetmeye çalışıyoruz, bu günden itibaren yasakladım ya balkonda ya iş yerinde sür dedim evin içinde duracağım yok ama sabah sabah nereye gideyim(( ben de tüm pencereleri açtım ev havalansın diye
ayyyyyyyyyyy sizi okuyunca geçen yıl bu zamamardaki halimi hatırladım.mide bulantısı,düşük tehlikesi...ama Rabbime çok şükürki hepsi geçti ve herşeyede değdi.Allah hepinizede yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşaallah.
günaydın arkadaşlar,
ben bir süre mart anneleri topiğine takıldım çünkü doktorum 1 mart olabilir demişti dün kontrolüm vardı tarihte bir yanlışlık olmuş muhtemel doğum tarihi 25 şubat olacakmış,gerçi ben bir ara buraya uğramıştım,dün bebeğimin kalp atışlarını da duydum çok şükür,o yüzden ben hem burda hem mart topiğinde takılabilir miyim opuyorumnanaktan
aynı sorun bende de var,eşim parfümü balkondan sıkıyor ama onu uğurlarken yine de o koku burnuma geliyor -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?