2010 Şubat Anneleri

canımmmm.. ben 66 kiloyla Hamiş kaldım dogumda muhtemel 7 şubat ama ikizlerde erken ihtimalı var.. Ama olsun ben şubat annesiyimmmm:umursamaz:banane işteeee subat annesiyim ben..
Ay gebelık cızelgesını yapana kdr canım cıkmıstı şimdi veletler 2 tane gelde ugras 2 bebiş yapmaya

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bebişlerini....opuyorumnanaktan

sevilaycım allah sağlıcakla gününü tamamlamayı yavrularını kucaklamayı nasip etsin canım...........hepimize inşallah.............

vajinalda mesanenin boş olması gerekiyo karındansa sıkışık istiyolar ama bazende hiç bişey söylemiyo doktorlar ben karından girdim sıkışık gel filan demedi. vajinalda zaten gerek yok sıkışık olmana canım

hımm sağol cnm ben karından girdiğimde baa sıkışta gel demişlerdide ondan sordum hep ölemi olucak diye

kıslar bişi sorucam ben her ultrasona girmeden önce sıkışmakmı gerekiyo

sanırım ilk zamanlar keseyi görememe ihtimaline karşı gergin olması için idrara sıkışık istiyorlar tabi karından bakacaklarsa
ama ben 4+6da gitmiştim hiç birşey demedi doktor direk bakmıştı
hatta ben doktora girmden 2 kez gittim tuvalete :kedi:

vajinalse kesin idrara çık öyle gel diyorlar canım bilgin olsun

sağol cnm öğrendiğim ii oldu opuyorumnanaktanhiç vajinal hiç bakılmadı bana

merhaba arkadaşlar.ben hala kötüyüm.ilk kez bu kadar kötüyüm bugun yedigimi çıkardım bogazım acıyo.hiç gunu gününe uymuyor.dün nasıl iyiydim.

Kizlar yardımınıza cok ihtiyacım var....

8 haziranda asılama oldum. 15. gunde beta hcg degerim 198 idi. 21 . gunde ise 1931.

su an 4+5 hamileyim. fakat gebelik kesem cok ufak. anca 3mm. dr : beta hcg ye gore ve gebelşk haftasına gore cok daha buyuk olması ve net gorunmesi gerektigini soyledi.

cok moralim bozuldu kızlar, daha oncede gelismeyen gebelikten kurtaj oldum tekrar boyle bir sey yasamak beni cok korkutuyor. acaba siz 5 haftalıkken keselerinizi net olarak gordunuz mu?

Benim en kötü zamanım 6. haftaydı canım. Şimdi git gide açılıyorum. Tabi arada bazı günler yine tutmuyor değil. 2 saatte bir bişeyler yeme kuralı bende işe yarıyor. Ama canım yemek istemiyor deyip arayı açarsam anlamadan başlıyor midem bulanmaya birdaha da öğürmekten yemek mümkün olmuyor. Nerdeyse baygınlık geçiriyorum.
Çok geçmiş olsun.a.s. şöyle düşün en azından "daha kaç hafta bulanır ki"

Canım öncelikle hayırlısı olsun ve umarım kötü birşey yoktur. Ben geçen perşembe gittim doktora doktorum tahminine göre 4,5 haftalık dedi(Sat'a göre de 7 haftalığım.) ve keseyi gördüm,bebekte 4,2 mm di. Ama karından bakmadı,vajinal baktı.Sen vajinal mi bakıldın?

kızlarrr meraba............şimdi doktordn geldim 8 haftalık olduk ve kalp atısını gordum duydum ınanılmaz bısey vucut olusmus resmen alla gogsunde bole pıt pıt atıyor allahım bu duygunun otesıne bısey tanımıyorum ben allahım tum herkesın bebegını saglıkla buyutsun olmayanlarda versın ....

banada vajinal bakıldı canım. su an 4+5 im asılama ile hamile kaldım.

acaba buyur mu kese?

Canım benim senin için zor ama şuan yapman gereken en önemli şey kafanı dağıtmak diye düşünüyorum. Bebeğinin sağlıklı olup olmadığına karar vermeye çalışma. Sağlıklı olması çin elinden geleni yap. Bunun için de ne kadar zor olursa olsun pozitif düşünmelisin. Kafanı başka şeylerle meşgul etmelisin. Lütfen bana kızma ama burda ne duymak istiyorsun. Biz daha büyüktü dediğimizde kendini mi kahredeceksin. Kime ne faydası var.

Seni çok iyi anladığımı da söylemek isterim. Aynı durumda olsam benim de yapacağım şey buydu muhtemelen. Ama yapma canım. Nasıl yaparsın bilmiyorum ama kafanı dağıtmanın bi yolunu bulmaya çalış. Bebeğinin iyiliği için.

İnşallah hiçbir sorun yoktur. Bebeğinin sağlıklı gelişimini hep beraber burdan takip ederiz. Allah bebeğinin de senin de yardımcısı olsun.

banada vajinal bakıldı canım. su an 4+5 im asılama ile hamile kaldım.

acaba buyur mu kese?

canım ben 5+2 iken gittim keseyi net göremedi doktor ve 7 haftalıkken çağırdı 7. haftada gittim çok şükür gayet sağlıklıydı kalp atışınıda almıştım bozma moralini canım daha çok erken korkma inşallah iyi olur herşey.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…