- 22 Şubat 2007
- 273
- 1
- 641
canımmmm.. ben 66 kiloyla Hamiş kaldım dogumda muhtemel 7 şubat ama ikizlerde erken ihtimalı var.. Ama olsun ben şubat annesiyimmmm:umursamaz:banane işteeee subat annesiyim ben..
Ay gebelık cızelgesını yapana kdr canım cıkmıstı şimdi veletler 2 tane gelde ugras 2 bebiş yapmaya
İnşallah hayırlı ve mutlu haberler alırsın canım:Saruboceq:
vajinalda mesanenin boş olması gerekiyo karındansa sıkışık istiyolar ama bazende hiç bişey söylemiyo doktorlar ben karından girdim sıkışık gel filan demedi. vajinalda zaten gerek yok sıkışık olmana canım
kıslar bişi sorucam ben her ultrasona girmeden önce sıkışmakmı gerekiyo
sanırım ilk zamanlar keseyi görememe ihtimaline karşı gergin olması için idrara sıkışık istiyorlar tabi karından bakacaklarsa
ama ben 4+6da gitmiştim hiç birşey demedi doktor direk bakmıştı
hatta ben doktora girmden 2 kez gittim tuvalete :kedi:
vajinalse kesin idrara çık öyle gel diyorlar canım bilgin olsun
merhaba arkadaşlar.ben hala kötüyüm.ilk kez bu kadar kötüyüm bugun yedigimi çıkardım bogazım acıyo.hiç gunu gününe uymuyor.dün nasıl iyiydim.
Kizlar yardımınıza cok ihtiyacım var....
8 haziranda asılama oldum. 15. gunde beta hcg degerim 198 idi. 21 . gunde ise 1931.
su an 4+5 hamileyim. fakat gebelik kesem cok ufak. anca 3mm. dr : beta hcg ye gore ve gebelşk haftasına gore cok daha buyuk olması ve net gorunmesi gerektigini soyledi.
cok moralim bozuldu kızlar, daha oncede gelismeyen gebelikten kurtaj oldum tekrar boyle bir sey yasamak beni cok korkutuyor. acaba siz 5 haftalıkken keselerinizi net olarak gordunuz mu?
Kizlar yardımınıza cok ihtiyacım var....
8 haziranda asılama oldum. 15. gunde beta hcg degerim 198 idi. 21 . gunde ise 1931.
su an 4+5 hamileyim. fakat gebelik kesem cok ufak. anca 3mm. dr : beta hcg ye gore ve gebelşk haftasına gore cok daha buyuk olması ve net gorunmesi gerektigini soyledi.
cok moralim bozuldu kızlar, daha oncede gelismeyen gebelikten kurtaj oldum tekrar boyle bir sey yasamak beni cok korkutuyor. acaba siz 5 haftalıkken keselerinizi net olarak gordunuz mu?
banada vajinal bakıldı canım. su an 4+5 im asılama ile hamile kaldım.
acaba buyur mu kese?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?