Günaydınnnnn... Canolarrrrrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanherkese Hayırlı cumalar...
Günaydın kızlar. Bence bu mide bulantıları da güzel. Sonuçta bir süre sonra geçecek. Hamile olduğunuzu hissediyorsunuz. Embriyo gelişmedi mi acaba diye benim gibi endişe ve korkuyla günleri iple çekmektense bebeklerinizin sağlıklı olduğunu ve içinizde büyüdüğünü hissediyorsunuz. Yerinizde olmak isterdim. Bu karnında hareket ettiğini hissetmek gibi birşey bence. Tadını, hazzını çıkarın derim ben.
Günaydın canımmmmm.... seni çok iyi anlıyorum.. Ama ne olursa olsun yemege bak.. Ve ye çıkart özellıkle su Rabbim dayanma gücü verir...günaydın şubatın en güzel anneleri....
canım ağzına, gönlüne, ellerine sağlık yine çok güzel bi dua... Allah dualarımızı kabul etsin inşallah...
Kızlar son 2 gündür bulantılarım tavan yaptı hiç bişey yiyemiyorum yediğimi yarım saat geçmeden çıkarıyorum bu sefer acıkıyorum yesem çıkarıyorum yemesem bulanıyorum hcg en üst seviyede sanırım bundan sonra azalması tek ümidim.. o kadar halsizimki oturduğum yerden kalkamıyorum.. iş yerindeyim burdakiler derdimi anlamıyo... tuvalete girdiğim anda midede bişey olsun olmasın otomatiğe bağladım çıkarıyorum ellerimi yıkayamıyorum sıvı sabun katı sabun hiç farketmez kokusu midemi bulandırıyo ama mecbur yıkıyorum sonrada en az yarım saat o kokuyu ellerimden alıyorum napıcam bilmiyorum ağlıycam walla sinirimden hamileliğimden hiç keyif alamadım ya mutlu olamıyorum bi türlü....Allahım sen sabrını ver yarabbim dayanma gücü ver... :sinifsinif: mafoldumben
günaydın kızlar, hayırlı cumalar..
Günaydın canımmm:kedi:...
arkadaşlar günaydın hayırlı cumalar bişey sorcam bugün belim çok ağrıyor sizdede bel ağrısı oluyormu acaba
Günaydın kızlar a.s. nasılsınız bugün....
hayırlı cumalar, rabbim bebişlerimize ve bize sağlık versin inş.
Bende bulantı çok fazla yok, progestan bittikten sonra normale döndü sanki
günaydın Canım.. Amin canım ben progstanı kullanıyorum 1 ay daha kullanıcam. Ayrıca 4 de bir igne vurunuyorumm.
çalışan anneler bebek gelince ne yapacaksınız.benim gibi işten çıkıp bebeginizimi büyüteceksiniz
çalışan anneler bebek gelince ne yapacaksınız.benim gibi işten çıkıp bebeginizimi büyüteceksiniz
biliyorum canım progestanının yaptıgını ama ben istifra ettiğimin için vajınal kullanıyorum.. Midemde durmuyor ve asla saatini kacırmamam lazım. düşükte kanamam olmustu cok yogun ozaman unutmustum saatini 2 saat sonra içtim daktır amcaya söyledik cok kızdı. O gün proluton diye bi igne vuruldum. Ozamandan beri vurunucam 8 hafta sonuna kdr dedi doktor. Hakftaya kontrol var ozaman bakıcam canımmm..günaydın sevilaykucuk bende progestan kullanıyorum ve galiba bulantıların sebebi birazda o olsa gerek birde ne iğnesi vuruluyosun
inş. bende de biter canımmm benim...Bende bulantıların artmasını progestana bağlıyorum bitince azalma oldu çünkü
arkadaşlar günaydın hayırlı cumalar bişey sorcam bugün belim çok ağrıyor sizdede bel ağrısı oluyormu acaba
sevilaycım seni aramızda yeniden yeniden görmek çokk güzel valla. Bacım Allah sana gani gani yardıım etsin valla, durumunu anlatınca, bir de ikiz..İnş düşük tehlikesi hemen geçer.. İkizler de doğunca bu sıkınlarının hepsini unutturur inş canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?