2010 Şubat Anneleri

Her bünye Aynı olcak diye bişey yok.. Mümkünse kendinide karamsarlıga kaptırma Bence şükret mide bulantın yok.. Gecenlerde de böyle bi laf etmiştin.. Sende tadını cıkart cünkü bünyen masallah kuvvetli kaydirigubbakcemile5
Günaydın canımmmmm.... seni çok iyi anlıyorum.. Ama ne olursa olsun yemege bak.. Ve ye çıkart özellıkle su Rabbim dayanma gücü verir...

çalışan anneler bebek gelince ne yapacaksınız.benim gibi işten çıkıp bebeginizimi büyüteceksiniz

Nerdeeee... Keşke öyle imkan olsa.. Şartlar zor nasıl cıkıyım.. Eşim sözleşmeli ben özeldeyim. Ev kira.. ay sonunu zor getırıyoruz.. Bebeği veren Rabbim rıskınıda verir ama ben çıkamam.. Götürebildigim yere kadar götürücem canım.. mafoldumben

günaydın sevilaykucuk bende progestan kullanıyorum ve galiba bulantıların sebebi birazda o olsa gerek birde ne iğnesi vuruluyosun

Bende bulantıların artmasını progestana bağlıyorum bitince azalma oldu çünkü

Günaydın annecikleropuyorumnanaktan Bugün nasılsınız...
çalışan anneler bebek gelince ne yapacaksınız.benim gibi işten çıkıp bebeginizimi büyüteceksiniz

Keşke hali hazırda devam edebileceğim bi işim olsa da çalışsam. Ben okuldan daha yeni mezun oldum da, şimdi çalıştığım yer hem sadece öğrenci çalıştırıyor hem de asgari ücret veriyor :sm_confused: Beni de anca doğum iznine kadar idare ederler. O da idare ederlerse:tomato: o yüzden doğumdan sonra kendimi hazır hissettiğimde yeni iş arayacağım. Açıkçası benin canımı sıkan konulardan biri de bu. Keşke kalıcı iş bulduktan sonra hamile kalsaydım hem doğum parasını alabilirdim hem de haftada bir gün emzirme izni kulanabilirdim. Bir yandan da kimse ne zaman iş başı yapacaksın diye sıkıştırmayacağı için şanslıyım. Benim durumum zaten hepten karışık eşimde akşam ne diyor bilseniz!! Arkasından hemen bi tane daha yaparmışız beraber büyüsünler miş:dilcikar: Tamam ben de çok meraklıyım çocuklara ama hiç de kolay bişey olmadığını şimdiden anladım wallahi. O bulantılar, ağrılar, sızılar.. ve açıkçası şimdiden doğum kokusu:1shok: Hem ben mırmırımı sütümün son damlasına kadar emziremeden tekrar hamile kalırmıyım beelmaz:

kızlar ben de progestan 200 lük kullanıyorum ama çok şükür ben de çok fazla bulantı yok, gerçi ben evdeyim işe gidip gelseydim durumum ne olurdu bilmem

kızlar ben progestanda kullanmıyorum ki hiç vermedi doktor Allahım bugünüm son olsun sen yarına iyi et beni daha ne kadar dayanıcam böyle walla bilmiyorum 3,5 haftadır hayatım zindan oldu... şu son 2 gündede maşallah zindanın duvarları sıvandı offf offfffffffffffff

fatımacıgım ya bana doktor pregestana vermedi onun etkisinin olup olmadıgı belli degil.ben vermiyorum dedi.bana progestana olan jel verdi onu kullanıyorum .aceba oda mide bulantıma etkisi olabilirmi.dogru yani 5-6 gündür kullanıyorum 2-3 gündüryogun bulantım var.inşallah onun yüzündendir.hemen geçsin

Ben devlet memuruyum o yüzden iznim ne kadarsa o. Kendimce doğumu marta getirip ikinci dönemi kapatır yaz tatiline birleştiririm demiştim ama yanlış hesap yapmışız. Meğer son adet tarihinden hesaplanıyormuş Ben de döllenme tarihini hesaplıyordum. :kedi:

günaydın sevilaykucuk bende progestan kullanıyorum ve galiba bulantıların sebebi birazda o olsa gerek birde ne iğnesi vuruluyosun
biliyorum canım progestanının yaptıgını ama ben istifra ettiğimin için vajınal kullanıyorum.. Midemde durmuyor ve asla saatini kacırmamam lazım. düşükte kanamam olmustu cok yogun ozaman unutmustum saatini 2 saat sonra içtim daktır amcaya söyledik cok kızdı. O gün proluton diye bi igne vuruldum. Ozamandan beri vurunucam 8 hafta sonuna kdr dedi doktor. Hakftaya kontrol var ozaman bakıcam canımmm..

Bende bulantıların artmasını progestana bağlıyorum bitince azalma oldu çünkü
inş. bende de biter canımmm benim...

allah yardımcınız olsun kızlar bir an önce geçer inşallah bulantılarınız................

Amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sevilaycım seni aramızda yeniden yeniden görmek çokk güzel valla. Bacım Allah sana gani gani yardıım etsin valla, durumunu anlatınca, bir de ikiz..ınş düşük tehlikesi hemen geçer.. ıkizler de doğunca bu sıkınlarının hepsini unutturur inş canım..

voles canımmmm. Nasılda Bunalmıssın kıyamammmmm... kaydirigubbakcemile5bi tane kesme şeker at..iyi gelcektir.2 saattir onunla duruyorum... Şeniz

mrb kızlar
ben yine dün işe gelemedim evden çıkamadım mafoldumben çok kötü bu bulantı yaaa çalışma hayatımı etkiledi:çok üzgünüm:

Günaydın kızlar
benim kendi işim annem eşim kardeşim beraberiz o yüzden fazla sorun olmayacağını düşünüyorum evimle işimde çok yakın birbirine ve annemin evide aynı şekilde . yanımda yardımcımda var zaten şimdidlik bir sorun olacağını sanmıyorum şubatta doğsa yaza kadar evde kalırım zaten o zamanda 5-6 aylık olur yazıda katarsak işin içine iyice ele avuca gelir ben zaten işe 10 dakkada olsa gelmeden yapamam koyarım bebişide arabanın içine geliriz beraber ohh öğrensin canım şimdiden aile şirketi bu dimi ama:))

Canımmmmm canımmmm benım Hepimize yardım etsin yaradan.. Tabi en cok bana..
Bakıcaz teyzesi inş. gecicek azcık sıkıcaz dişimizi 14 haftaya kdr koruma altındaymısız. amin canımmm amin.... Bende cok mutluyumm tekrar burda olamak cok güzelll. Şeniz

kızlar slm bene Allah nasip ederse 20 şubat 2010 da meleğime kavuşacağım.çarşamba günü kalp atışlarını duydum meleğiminama bulantı ve aşerme beni mahvediyor haftalardır yemek görmeyi bırakın adını duymak dahi yetiyor:bbo: birde aşırı kabızlık var o da ağrı yapıyor.3 ay sonra düzelir inşallah kimisinin 9 ay sürüyormuş:1shok: bu arada kan şekerimde yüksek çıktı hiç tatlı birşeyde yiyemiyorum:çok üzgünüm:Ama bebeğim sağlıklı ya hepsine değer diyorum ve atlatmaya çalışıyorum:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…