günaydın kızlar.. hepinize hayırlı cumalar.. nasılsınızz ? okuyorum da aramızda baya kötü olanlar var Allah yardımcınız olsun.. Benim durup dururken midem bulanmıyor ööle koştura koştura lavaboya gitmiyorum çok şükür.. sadece sabahları kahvaltı etmeden önce çok halsiz oluyorum ve de iştahsızz benneyaptımki
bide akşam sölemesi ayıp köfte yoğurcaktım kıymanın paketini açtım kokusu burnuma bi geldi başladım öğürmeye en sonunda öğüre öğüre çıkarttım sabah ne yediysem.. hemen uzandım kolonya falan süründüm serin serin düzeldim o zaman. sağolsun eşim yoğurdu yaptı mıncıkladı. ama pişirince de bi güzel yedim.. o zaman bulanmıyor.. fakat eskisi gibi iştahım yok.. bulantılar da yiyeceklerin kokmasına bağlı olarak gelişiyor..
kızlar sizinde eşleriniz yardımcı oluyolar mı benimki sağolsun herşeye yardım ediyor işte olmadığı zaman .. ev işlerine bile.. Allah razı olsun ondan.. Diyorumki sen olmasaydın napardım ben diye, o da diyo ben olmasaydım bebişi yapamadık beraber yaptık zorluklarını da beraber çekçez hatun diyo.. benimde bi hoşuma gidiyo anlatamam :kedi:
eşleriniz yardımcı oluyomu kızlar sizlere.. Allah eşinin eli hiç bi işe değmeyen kader arkadaşlarımıza yardım etsin inşallah.. çok zor zok..
evet şiddetli cnm söyledim ama ilaç vermek istemediğini söyledi.benim ilk hamileliğim kayıpla sonuçlandığı için fazla ilaç içmemi istemiyor sanırım kayısı filan önerdi ama bıktım kayısı görmek istemiyorum artık:1shok:saol cnm güzel temennilerin için inşallah atlatırım hemen.bu arada kızlar sizi korkutmak istemem ama folibol iyi değil die biliyorum ben mümkün olduğunca folic plus kullanın folbiolun içinde sentetik madde var diye duydum isterseniz bir dr larınıza danışınCADIARZU
arya hosgeldin....opuyorumnanaktan
Yaaaa ben folic icemıyorum... midemde durmuyor onudamı vajınaldan alsam lülülülülülü ama yasakkkkkk
hersey yasakkkk offf offffff ... kociş bile yasakkkk...kocişle odaları ayırmaya az kaldı.. Çok üzgünüm çoook
folbiol sadece folik asit tasıyor canım içinde yardımcı madde yada koruyucu madde bile yok
günaydın kızlar.. hepinize hayırlı cumalar.. nasılsınızz ? okuyorum da aramızda baya kötü olanlar var Allah yardımcınız olsun.. Benim durup dururken midem bulanmıyor ööle koştura koştura lavaboya gitmiyorum çok şükür.. sadece sabahları kahvaltı etmeden önce çok halsiz oluyorum ve de iştahsızz benneyaptımki
bide akşam sölemesi ayıp köfte yoğurcaktım kıymanın paketini açtım kokusu burnuma bi geldi başladım öğürmeye en sonunda öğüre öğüre çıkarttım sabah ne yediysem.. hemen uzandım kolonya falan süründüm serin serin düzeldim o zaman. sağolsun eşim yoğurdu yaptı mıncıkladı. ama pişirince de bi güzel yedim.. o zaman bulanmıyor.. fakat eskisi gibi iştahım yok.. bulantılar da yiyeceklerin kokmasına bağlı olarak gelişiyor..
kızlar sizinde eşleriniz yardımcı oluyolar mı benimki sağolsun herşeye yardım ediyor işte olmadığı zaman .. ev işlerine bile.. Allah razı olsun ondan.. Diyorumki sen olmasaydın napardım ben diye, o da diyo ben olmasaydım bebişi yapamadık beraber yaptık zorluklarını da beraber çekçez hatun diyo.. benimde bi hoşuma gidiyo anlatamam :kedi:
eşleriniz yardımcı oluyomu kızlar sizlere.. Allah eşinin eli hiç bi işe değmeyen kader arkadaşlarımıza yardım etsin inşallah.. çok zor zok..
saol cnm hoş gördüm opuyorumnanaktan walla çok hoşsun cnm ya alttanı çıkar belki ileride ama sen o zamana doğurursunsırnaşık şey cnm düşük tehlikesi mi vardı neden yasakladı dr?bize yasaklamadı ama biz korkuyoruz kendi kendimize yasakladık:kedi:
kızlarr ya bişey sorcam ama utanıyorummm
Amİnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn amİnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn amİnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn amİnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
saol cnm hoş gördüm opuyorumnanaktan walla çok hoşsun cnm ya alttanı çıkar belki ileride ama sen o zamana doğurursunsırnaşık şey cnm düşük tehlikesi mi vardı neden yasakladı dr?bize yasaklamadı ama biz korkuyoruz kendi kendimize yasakladık:kedi:
ya evet Atlattım ama zaten doktor yasaklamasa bile bizim kociş yasakladı... Hakikat olan doktor 3 ay yasak demişti.. bide düşük gecirince Mümkün degil heralde hiç yanasamam yanassamda bizim kociş yapmaz kıyamıyor bana :roflol::roflol:
kızlarr ya bişey sorcam ama utanıyorummm
hamilelik te cinsellik yasak mı tam olarak bu konu hakkında ne biliyosunuzz ben internetten araştırdım düşük tehlikesi yoksa bi sakıncası yok diyor bütün uzmanlar.. ama benim bildiğim ve duyduğum ilişki ilk 3 ay yasakmış. bebek gelişene kadar. hımm??:kedi:
hamilelik te cinsellik yasak mı tam olarak bu konu hakkında ne biliyosunuzz ben internetten araştırdım düşük tehlikesi yoksa bi sakıncası yok diyor bütün uzmanlar.. ama benim bildiğim ve duyduğum ilişki ilk 3 ay yasakmış. bebek gelişene kadar. hımm??:kedi:
zararı olmasada korkudan başka şey gelmiyo insanın aklına:kedi::kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?