2010 Şubat Anneleri

maşallah cnmne güzel eşinin yardımcı olması benim eşimde saolsun elinden geleni yapar.ama o kadar yorgun geliyorki eve kıyamıyorum ben pek.işi yorucu biraz.ama dün köfteyi bende ona pişittirdimkaydirigubbakcemile3

folbiol sadece folik asit tasıyor canım içinde yardımcı madde yada koruyucu madde bile yok

saol cnm hoş gördüm opuyorumnanaktan walla çok hoşsun cnm ya alttanı çıkar belki ileride ama sen o zamana doğurursunsırnaşık şey cnm düşük tehlikesi mi vardı neden yasakladı dr?bize yasaklamadı ama biz korkuyoruz kendi kendimize yasakladık:kedi:

allah eşimden razı olsun hamileylen cok yardım ediyodu bana herseyime yetişiyodu eyilemediyim için corablarımı ayakabılarımı giydirirdi yemek hazırlardı camı siler perdeyi takardı ütüsünüde kendi yuapardı bende ona acıdıgım için kendim yapardı oda kızardı bana bişe daha kızlar bi tavsiyede bulunuyim bulantısı olan hanımlar bulantıdan sonra agzınızı temiz yıkayıp dişleriniz fırcayayın sonradan dişlerinizden cekmek istemiyorsanız
ben cektim 4 dişim birlikte cürüdü ve 4 ay agrısını cektim her gece
::1no2:

Benimkinden Allah razı olsun.. 3 gün serum yedım gece 3 kdr ben uyudum o basımda serum degistirdi. 2 aydır hiç elimi işe sürmuyorum.. kıyamam ben ona... o benım herseyim... Allah kocişleri basımızdan eksik etmesin.onlar Nazarlanırsa kötü valla bizlere kimler bakacak :jeyyar:

ya evet Atlattım ama zaten doktor yasaklamasa bile bizim kociş yasakladı... Hakikat olan doktor 3 ay yasak demişti.. bide düşük gecirince Mümkün degil heralde hiç yanasamam yanassamda bizim kociş yapmaz kıyamıyor bana :roflol::roflol:

hamilelik te cinsellik yasak mı tam olarak bu konu hakkında ne biliyosunuzz ben internetten araştırdım düşük tehlikesi yoksa bi sakıncası yok diyor bütün uzmanlar.. ama benim bildiğim ve duyduğum ilişki ilk 3 ay yasakmış. bebek gelişene kadar. hımm??:kedi:

ay canım allah kurtarsın bir an öncede hamileliğinizin tadını çıkarırsınız inşallah hepiniz bulantısı olanlar yani........

yalnız değilmişiz:kedi:

benimde bir kaybım var cnm bizde o yzden korkuyoruzama aslında araştırmalarıma göre bir zararı yokmuşkaydirigubbakcemile3

bizde tam bu konuyu konuşuyordukkaydirigubbakcemile3 cnm walla aslında zararlı değilmiş ama insanın ödü kopuyor birşey olur die.ama geçmişinde bir kaybın yoksa dr da yasaklamadıysa herhalde bir zararı olmaz:uhm:

bana doktor yasak olmadığını yine normal eskisi gibi devam edebileceğimizi söyledi
düşük tehlikeside atlattım ben ama yasak demedi
biz sadece arayı uzattık

zararı olmasada korkudan başka şey gelmiyo insanın aklına:kedi::kedi:

bende şimdi araştırdım şu durumlarda zararlıymış ;

1. Tekrarlayan erken gebelik kayıpları,

2. Tanımlanmış gebelik kaybı (düşük) riski: özellikle vajinal kanama varlığı,

3. Rahim ağzı yetmezliği hikayesi (rahim ağzının gebeliğin ağırlığını taşıyamaması ve genellikle ikinci trimester başlangıcında gebelik kaybı)

4. Plasenta previa: plasentanın rahim içerisinde olması gerektiğinden daha aşağıda rahim ağzına yakın ve rahim çıkışını örtecek şekilde yerleşmesi,

5. Çoğul gebelik,

6. Prematür doğum hikayesi,

7. Çiftlerden birisinde tedavi edilmemiş cinsel yolla bulaşan hastalık varlığı,

8. Amnion zarının açılmış olması,

bana da doktor herhangi birşey demedi yasak, ilişkiden kaçının diye. herşey yolunda dedi.. bu ptesi değil haftaya ptesi randevumuz var o zaman gittiğimde sorcam bakalım..

canım benim doktorum bunu acık acık söylemişti sen doktorunla konusmadınmı hiç ne dedi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…