2010 Şubat Anneleri

voles canımmmm. Nasılda Bunalmıssın kıyamammmmm... kaydirigubbakcemile5bi tane kesme şeker at..iyi gelcektir.2 saattir onunla duruyorum... Şeniz

canım benim nasıl bunaldım hemde anlatamam bende olipsin limonlu portakallı şekerleri var ya ondan aldım sürekli atıyorum ağzıma ama oda bazen iyi geliyo bazen hiç işe yaramıyo ağzımdan son anda çıkarıp lavaboya koştuğumuda biliyorum.. hayırlısı inşallah canım ya walla başka bi sebepten olsa bu kadar tahammüllü olamazdım herhalde bu bebiş nasılda şimdiden parmağında oynatıyo bizi...

geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun seninde... zaten herşeye onlar için katlanıyoruz inşallah hayırlı evlatlar olurlar...

sevilay normal yoldanmı oldu ikiz

hayır canım aşılamayla kaldım ben polıkıstık overlıyım illet bi hastalık Allah kımseye vermesın 2 yıldır istiyordum.. olmuyordu kendiliginden direk igne tedavisiyle kaldım. ilk tedavimde bin şükür olsun Rabbime..

günaydın kızlar
ben şu an işteyim ama çok uykum var erken yattım akşam ama
uykuya doyamadım
bulantıları olan arkadaslar Allah kolaylık verisn az kaldı az en fazla 1 ay kadar
ondan sonra gececek
benim aşırı bulantım yok arada bir oluyo rahatsızlık vermiyo inşaallah böylede gider
bu gün 8+4 oldum ama 2 gün önce ultrasonda 8+6 çıktım
4 gün sonrada elevite baslıcam folit asiti bırakıyorum

geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun seninde... zaten herşeye onlar için katlanıyoruz inşallah hayırlı evlatlar olurlar...

inşallah cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun da şubat ayı çabuk gelsin kavuşalım bebeklerimize hiç haftaların bu kadar yavaş geçtiği olmamıştı bana.geçmişi pek okuyamadım ama sanırım bulantıyı hepimiz yaşıyoruz.burnum tazı gibi oldu herşeyin kokusu 3 kat fazla geliyor:sinifsinif:kaydirigubbakcemile3 ama onu o kadar zamandır istiyoruz ki nazlanmak hakkı tabi.senin ikizlerinmi olucak?süper:lepi:

mrb subat anneleri ilk önce allah inş.yavrularınızı saglıcakla kucagınıza verir ben en son adet tarihim 17 mayısta oldum ve simdiye kadar olmadım hamile olabilirmiyim acaba diyorum daha 7 aylık bi bebeyim var olsa birlikte büyürler diyorum bi yandan bi yandanda cok erken diyorum işin icerisindende cıkamadım
test yapmayada cesaretim yok acılcası

karıştırdım galiba ikizleri olucak olan sevilaymışkaydirigubbakcemile3 herkesi tebrik ediyorum kızlar.aranızda olmak güzel Allahım herkese tattırsın bu duyguyu:Saruboceq:

ya bende foliği bırakmak istiyorum ama doktor devam dedi başkada bişey kullanmıyorum off oda midemi bulandırıyo bide hergün iç iç sıkıldım ya

aryaa hoşgeldin canım aramıza. Canım inş en kısa zamanda bulantıların, şikayetlerin geçer ve bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın..

cnm hemen yap bence bir test emziriyorsan ondan da gecikmiş olabilir.hayırlısı olsun hakkında tatlım:1hug:

tatlım öncelikler hayırlısı olsun hakkında ama şimdiye kadar nasıl test yapmadan durabildin. hesaplayıcıya göre 6+5 günlük hamile çıkıyorsun. eğer adet düzensizliği yoksa bence hamilesin. yazık bebeğin de daha çok küçükmüş, 7 aylık. Emiyor mu? Rabbim hakkında hayırlısını versin, ama bence hemen koş test yapmaya, sonra da bize haber ver :)

aryaa hoşgeldin canım aramıza. Canım inş en kısa zamanda bulantıların, şikayetlerin geçer ve bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın..

saol yaren cim:1hug: bende ne zamandır böyle bir topik arıyordum.inşallah 9 ay gözümüzü açıp kapatasıya geçer.hamileliğin tadını çıkaramayacağız bu gidişle kaydirigubbakcemile3bebişler babalarına kıyamıolar galiba canımız birşey çekmio arattıramıyoruz eşlerimize.

ya bende foliği bırakmak istiyorum ama doktor devam dedi başkada bişey kullanmıyorum off oda midemi bulandırıyo bide hergün iç iç sıkıldım ya

sen folic plus kullanıyosun dimi canım günde 3 tane içilen
ben folbiol kulanıyodum günde 1 tane içiyorum
devam dediyse bırakma sakın canım sıkılsanda içmeye devam
çok önemli bişey folik asit

hoşgeldin cnm,bebişini sağlıkla kucakların inşallah,

bu arada kabızlık çok şiddetli ise dr.na söyledinmi hamile iken kulanabileceğin ilaçlar var, aşermelerin de inşallah çabuk geçr cnm

günaydın kızlar.. hepinize hayırlı cumalar.. nasılsınızz ? okuyorum da aramızda baya kötü olanlar var Allah yardımcınız olsun.. Benim durup dururken midem bulanmıyor ööle koştura koştura lavaboya gitmiyorum çok şükür.. sadece sabahları kahvaltı etmeden önce çok halsiz oluyorum ve de iştahsızz benneyaptımki
bide akşam sölemesi ayıp köfte yoğurcaktım kıymanın paketini açtım kokusu burnuma bi geldi başladım öğürmeye en sonunda öğüre öğüre çıkarttım sabah ne yediysem.. hemen uzandım kolonya falan süründüm serin serin düzeldim o zaman. sağolsun eşim yoğurdu yaptı mıncıkladı. ama pişirince de bi güzel yedim.. o zaman bulanmıyor.. fakat eskisi gibi iştahım yok.. bulantılar da yiyeceklerin kokmasına bağlı olarak gelişiyor..
kızlar sizinde eşleriniz yardımcı oluyolar mı benimki sağolsun herşeye yardım ediyor işte olmadığı zaman .. ev işlerine bile.. Allah razı olsun ondan.. Diyorumki sen olmasaydın napardım ben diye, o da diyo ben olmasaydım bebişi yapamadık beraber yaptık zorluklarını da beraber çekçez hatun diyo.. benimde bi hoşuma gidiyo anlatamam :kedi:

eşleriniz yardımcı oluyomu kızlar sizlere.. Allah eşinin eli hiç bi işe değmeyen kader arkadaşlarımıza yardım etsin inşallah.. çok zor zok..

hoşgeldin cnm,bebişini sağlıkla kucakların inşallah,

bu arada kabızlık çok şiddetli ise dr.na söyledinmi hamile iken kulanabileceğin ilaçlar var, aşermelerin de inşallah çabuk geçr cnm

evet şiddetli cnm söyledim ama ilaç vermek istemediğini söyledi.benim ilk hamileliğim kayıpla sonuçlandığı için fazla ilaç içmemi istemiyor sanırım kayısı filan önerdi ama bıktım kayısı görmek istemiyorum artık:1shok:saol cnm güzel temennilerin için inşallah atlatırım hemen.bu arada kızlar sizi korkutmak istemem ama folibol iyi değil die biliyorum ben mümkün olduğunca folic plus kullanın folbiolun içinde sentetik madde var diye duydum isterseniz bir dr larınıza danışınCADIARZU

benimde kocam yardım eder 9 haziranda düşük tehlikesi atlattım o günden beri yazık pervane oldu etrafımda 1 aydır temizliği o yapar alışverişi bazen yemeği yapar
ben yemek yapabiliyorum
gecen ütü yapıcam yat sen yapma ben burusuk giyerim diyokaydirigubbakcemile3
çok şükür vurdum duymaz değil
adam hem ev işinden hem çalışmaktan zayıfladı vallasırnaşık şey
yazık canım benim

arya hosgeldin....opuyorumnanaktan
Yaaaa ben folic icemıyorum... midemde durmuyor onudamı vajınaldan alsam lülülülülülü ama yasakkkkkk
hersey yasakkkk offf offffff ... kociş bile yasakkkk...kocişle odaları ayırmaya az kaldı.. Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…