voles canımmmm. Nasılda Bunalmıssın kıyamammmmm... kaydirigubbakcemile5bi tane kesme şeker at..iyi gelcektir.2 saattir onunla duruyorum... Şeniz
kızlar slm bene Allah nasip ederse 20 şubat 2010 da meleğime kavuşacağım.çarşamba günü kalp atışlarını duydum meleğiminama bulantı ve aşerme beni mahvediyor haftalardır yemek görmeyi bırakın adını duymak dahi yetiyor:bbo: birde aşırı kabızlık var o da ağrı yapıyor.3 ay sonra düzelir inşallah kimisinin 9 ay sürüyormuş:1shok: bu arada kan şekerimde yüksek çıktı hiç tatlı birşeyde yiyemiyorum:çok üzgünüm:Ama bebeğim sağlıklı ya hepsine değer diyorum ve atlatmaya çalışıyorum:Saruboceq:
sevilay normal yoldanmı oldu ikiz
geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun seninde... zaten herşeye onlar için katlanıyoruz inşallah hayırlı evlatlar olurlar...
günaydın kızlar
ben şu an işteyim ama çok uykum var erken yattım akşam ama
uykuya doyamadım
bulantıları olan arkadaslar Allah kolaylık verisn az kaldı az en fazla 1 ay kadar
ondan sonra gececek
benim aşırı bulantım yok arada bir oluyo rahatsızlık vermiyo inşaallah böylede gider
bu gün 8+4 oldum ama 2 gün önce ultrasonda 8+6 çıktım
4 gün sonrada elevite baslıcam folit asiti bırakıyorum
mrb subat anneleri ilk önce allah inş.yavrularınızı saglıcakla kucagınıza verir ben en son adet tarihim 17 mayısta oldum ve simdiye kadar olmadım hamile olabilirmiyim acaba diyorum daha 7 aylık bi bebeyim var olsa birlikte büyürler diyorum bi yandan bi yandanda cok erken diyorum işin icerisindende cıkamadım
test yapmayada cesaretim yok acılcası
mrb subat anneleri ilk önce allah inş.yavrularınızı saglıcakla kucagınıza verir ben en son adet tarihim 17 mayısta oldum ve simdiye kadar olmadım hamile olabilirmiyim acaba diyorum daha 7 aylık bi bebeyim var olsa birlikte büyürler diyorum bi yandan bi yandanda cok erken diyorum işin icerisindende cıkamadım
test yapmayada cesaretim yok acılcası
aryaa hoşgeldin canım aramıza. Canım inş en kısa zamanda bulantıların, şikayetlerin geçer ve bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın..
cnm hemen yap bence bir test emziriyorsan ondan da gecikmiş olabilir.hayırlısı olsun hakkında tatlım:1hug:
ya bende foliği bırakmak istiyorum ama doktor devam dedi başkada bişey kullanmıyorum off oda midemi bulandırıyo bide hergün iç iç sıkıldım ya
kızlar slm bene Allah nasip ederse 20 şubat 2010 da meleğime kavuşacağım.çarşamba günü kalp atışlarını duydum meleğiminama bulantı ve aşerme beni mahvediyor haftalardır yemek görmeyi bırakın adını duymak dahi yetiyor:bbo: birde aşırı kabızlık var o da ağrı yapıyor.3 ay sonra düzelir inşallah kimisinin 9 ay sürüyormuş:1shok: bu arada kan şekerimde yüksek çıktı hiç tatlı birşeyde yiyemiyorum:çok üzgünüm:Ama bebeğim sağlıklı ya hepsine değer diyorum ve atlatmaya çalışıyorum:Saruboceq:
hoşgeldin cnm,bebişini sağlıkla kucakların inşallah,
bu arada kabızlık çok şiddetli ise dr.na söyledinmi hamile iken kulanabileceğin ilaçlar var, aşermelerin de inşallah çabuk geçr cnm
günaydın kızlar.. hepinize hayırlı cumalar.. nasılsınızz ? okuyorum da aramızda baya kötü olanlar var Allah yardımcınız olsun.. Benim durup dururken midem bulanmıyor ööle koştura koştura lavaboya gitmiyorum çok şükür.. sadece sabahları kahvaltı etmeden önce çok halsiz oluyorum ve de iştahsızz benneyaptımki
bide akşam sölemesi ayıp köfte yoğurcaktım kıymanın paketini açtım kokusu burnuma bi geldi başladım öğürmeye en sonunda öğüre öğüre çıkarttım sabah ne yediysem.. hemen uzandım kolonya falan süründüm serin serin düzeldim o zaman. sağolsun eşim yoğurdu yaptı mıncıkladı. ama pişirince de bi güzel yedim.. o zaman bulanmıyor.. fakat eskisi gibi iştahım yok.. bulantılar da yiyeceklerin kokmasına bağlı olarak gelişiyor..
kızlar sizinde eşleriniz yardımcı oluyolar mı benimki sağolsun herşeye yardım ediyor işte olmadığı zaman .. ev işlerine bile.. Allah razı olsun ondan.. Diyorumki sen olmasaydın napardım ben diye, o da diyo ben olmasaydım bebişi yapamadık beraber yaptık zorluklarını da beraber çekçez hatun diyo.. benimde bi hoşuma gidiyo anlatamam :kedi:
eşleriniz yardımcı oluyomu kızlar sizlere.. Allah eşinin eli hiç bi işe değmeyen kader arkadaşlarımıza yardım etsin inşallah.. çok zor zok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?