2010 Şubat Anneleri

izledim canım sağolasın.. benim araştırdıklarımı anlatmış o da. aynı şeyleri söylüyor.. herhangi bir olumsuz durum yoksa zararı yok diyolar ama insan yine de korkuyor..

izledim canım sağolasın.. benim araştırdıklarımı anlatmış o da. aynı şeyleri söylüyor.. herhangi bir olumsuz durum yoksa zararı yok diyolar ama insan yine de korkuyor..

bu öyle bir mucizeki Kimisinin çok kolay elde ettiği ama sokaklarda bıraktığı kimisininde sahip olmak için yıllarca uğraştığı (Allahım isteyenlere en hayırlı zamanda versin)o yüzdende insan kaybetmekten tabiki çok korkuyor o yüzden madem bazı korkularımız var onun için fedakarlık yapmamızda çok doğal.Ama şöyle bir gerçek var eğer sağlıklı bir bebek taşıyorsanız ne yaparsanız yapın birşey olmaz onun yiyecek ekmeği varsa gelir.benim arkadaşım tam ayrıldığı gün hamile olduğunu öğrendi yatlardan atladı yüzdü sırf bebek düşsün die düşmedi.yüce rabbim ne derse o olur.biz kadınların bu evhamı hiç bitmez zatenkaydirigubbakcemile3

çok haklısın canım...ama işte laf anlatamıyoz kendimize sekizsene bekledim bebeğimi sekis ay sabretmek hiç zor gelmiyo bana rabim başka yaramazlık vermesin yeterki

son 3 ayda karnımız iyice şişeceği için zor olur
ben son 3 ay düşünmüyorum asla
bu aralarda 7-8 günde falan ve spermler rame girmeden geri geliyomuş rahim ağzı sıkıca kapalı olduğu için
hakketen hemen geri geliyolar ben farkettim onu

canım bence bir an önce test yap, inşallah hakkında hayırlısı olur, sonuçtan bize de haberdar etmeyi unutma

cnm bende de seninle aynı durumdayım üstlik benim daha önceden 2 düşüğüm olmasına rağmen dr. duphalac şurup verdi hatta ben zararı olmasın diye ara sıra çok tıkandığımda içiyordum ama dr. um duyunca kızdı ve hiç zararı olmadığını düzenli içmem gerektiğini söyledi, ayrıca benim kuzrn doğumhanede ebe hemşire ve kendisi de hamile o da aynı şurubu tavsiye etmişti aynı durumda olan hamişlere de rahatça verd,klerini söyledi, tabi yine de kendi dr.un tavsiyesi daha önemli , olmazsa başka bir dr.a da danış istersen

sevilay cnm yaa iyi güldürdün beni, walla bana da kociş yasak :kedi: garibim zaten bütün işleri artık o yapıyor ya zaten gündüz de işte yoruluyor akşama benden önce uyuyup kalıyor, kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Bana da yasak falan demedi doktor. Yasak değil de demedi. Konusu hiç geçmedi.CADIARZU

ay kızlar bu muhabbet çok hoşmuş.. doktor da bana normal yaşantına devam et,haftada 1-2 ilişki normal dedi, ama benim koçiş de kendi kendine yasakladı, korkuyo bişey olursa diye. benim de işime geliyo valla, daha ne isteyim ki...

merhabalar bende hamileyim 5+4 kesemi gördüm
aslında hesaplayıcılarda 1 mart çıkıyo doğumum ama şubatta olabilir benide alırmısınız aranıza
sohbetlerinize katılmayı çok isterim

valla işimize geliyokaydirigubbakcemile3

aslında hesaplayıcılarda 1 mart çıkıyo doğumum ama şubatta olabilir benide alırmısınız aranıza

hoşgeldin cnmm, bbişin hayırlı olsun sağlıkla kucaklarsın inşallah,

kızlar bende düşük riski olduğu için 2 ayrı dr.un ikisi de kesinlikle yasak dediler ama ne zamana kadar bilmiyom, bebişim iyi olsun da gerisi önemli değil

aman Allah korusun kuşum bebiş iyi olsunda o hiç
önemli değil

walla bubul kızıyorum artık sanaklava: dün benimde bulantım vardı ama bugün o kadar dinçimki ne bulantı ne uyku acayip enerjiğim maşallah diyelim. Beni annemde bana hamile iken hiç anlamamış nasıl bir hamilelik geçirdiğini. Bebek bulantıyla hissedilmez. Kalben hissedilir. Bulantım yok ama sıcaklığı kalbimi yakıyor. Çok daha fazla hissediyorum. Lütfen artık bu gereksiz konu için üzme kendini.
:1hug::içelim:

tabi ki canım seve seve. hoşgeldin. bizim topiğimiz uğur getirsin sana ve bebişine yerimseniben

kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

Bana da yasak falan demedi doktor. Yasak değil de demedi. Konusu hiç geçmedi.CADIARZU
Bülbül Valla cok sanslısın... ben kendim sormustum hocam bize cinsellik yasakmı diye diye.. Oda evet hemde 3 ay dedim. bizimkiyle göz göze geldik.. Hoca bana asma suratını Sabır sabır sabır demişti...kaydirigubbakcemile

Seninde bizden farkın yok be şekerrrrr vereliniortak
hoşgeldinnnnnnnnnn ... Canımmmm rabbim korusun senide meleginide
... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

valla işimize geliyokaydirigubbakcemile3

kızlar 4+1 de kan değerim 3392 çıktı keseyi 4+4 iken gördüm
şimdi 7 haftalık olsun kalp atışlarını duymak için doktora gidicem 11 temmuzda erken deildir deilmi arkadşlar çok evham yapıyosun dio eşim 2. ay dolsun gideriz dio ama ben dayanamıyorum bikerecik kalp atışını duyayım doktor ii desin 3. aya kadarda gitmem bidaha :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…