izledim canım sağolasın.. benim araştırdıklarımı anlatmış o da. aynı şeyleri söylüyor.. herhangi bir olumsuz durum yoksa zararı yok diyolar ama insan yine de korkuyor..
mrb subat anneleri ilk önce allah inş.yavrularınızı saglıcakla kucagınıza verir ben en son adet tarihim 17 mayısta oldum ve simdiye kadar olmadım hamile olabilirmiyim acaba diyorum daha 7 aylık bi bebeyim var olsa birlikte büyürler diyorum bi yandan bi yandanda cok erken diyorum işin icerisindende cıkamadım
test yapmayada cesaretim yok acılcası
evet şiddetli cnm söyledim ama ilaç vermek istemediğini söyledi.benim ilk hamileliğim kayıpla sonuçlandığı için fazla ilaç içmemi istemiyor sanırım kayısı filan önerdi ama bıktım kayısı görmek istemiyorum artık:1shok:saol cnm güzel temennilerin için inşallah atlatırım hemen.bu arada kızlar sizi korkutmak istemem ama folibol iyi değil die biliyorum ben mümkün olduğunca folic plus kullanın folbiolun içinde sentetik madde var diye duydum isterseniz bir dr larınıza danışınCADIARZU
arya hosgeldin....opuyorumnanaktan
Yaaaa ben folic icemıyorum... midemde durmuyor onudamı vajınaldan alsam lülülülülülü ama yasakkkkkk
hersey yasakkkk offf offffff ... kociş bile yasakkkk...kocişle odaları ayırmaya az kaldı.. Çok üzgünüm çoook
ay kızlar bu muhabbet çok hoşmuş.. doktor da bana normal yaşantına devam et,haftada 1-2 ilişki normal dedi, ama benim koçiş de kendi kendine yasakladı, korkuyo bişey olursa diye. benim de işime geliyo valla, daha ne isteyim ki...
merhabalar bende hamileyim 5+4 kesemi gördüm
aslında hesaplayıcılarda 1 mart çıkıyo doğumum ama şubatta olabilir benide alırmısınız aranıza
sohbetlerinize katılmayı çok isterim
cnm hoşgeldin. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasib etsinmerhabalar bende hamileyim 5+4 kesemi gördüm
aslında hesaplayıcılarda 1 mart çıkıyo doğumum ama şubatta olabilir benide alırmısınız aranıza
hoşgeldin cnmm, bbişin hayırlı olsun sağlıkla kucaklarsın inşallah,
kızlar bende düşük riski olduğu için 2 ayrı dr.un ikisi de kesinlikle yasak dediler ama ne zamana kadar bilmiyom, bebişim iyi olsun da gerisi önemli değil
Günaydın kızlar. Bence bu mide bulantıları da güzel. Sonuçta bir süre sonra geçecek. Hamile olduğunuzu hissediyorsunuz. Embriyo gelişmedi mi acaba diye benim gibi endişe ve korkuyla günleri iple çekmektense bebeklerinizin sağlıklı olduğunu ve içinizde büyüdüğünü hissediyorsunuz. Yerinizde olmak isterdim. Bu karnında hareket ettiğini hissetmek gibi birşey bence. Tadını, hazzını çıkarın derim ben.
valla işimize geliyokaydirigubbakcemile3[/QUOTE
şekercim işimize geldiği doğru ama erkeklerle kadınların duyguları maalesef aynı değil onların kafası genelde o işlere daha çok çalışıyor evet kocişler şu anda korkularından yanaşamıyolar belki ama canları mutlaka bişiler istiyodur valla benim doktorum normal yaşantınıza devam dedi biz gene abartmadan haftada 2 kesin yapıyoruz yaramazlıklar. valla benim kociş istemem yan cebime koy diyenlerden:))
bence tam ilişki olmasa bile napıp edip kocalarla ilgilenmek lazım değilmi?
kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysevilay cnm yaa iyi güldürdün beni, walla bana da kociş yasak :kedi: garibim zaten bütün işleri artık o yapıyor ya zaten gündüz de işte yoruluyor akşama benden önce uyuyup kalıyor, kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol:
Bülbül Valla cok sanslısın... ben kendim sormustum hocam bize cinsellik yasakmı diye diye.. Oda evet hemde 3 ay dedim. bizimkiyle göz göze geldik.. Hoca bana asma suratını Sabır sabır sabır demişti...kaydirigubbakcemileBana da yasak falan demedi doktor. Yasak değil de demedi. Konusu hiç geçmedi.CADIARZU
Seninde bizden farkın yok be şekerrrrr vereliniortakay kızlar bu muhabbet çok hoşmuş.. doktor da bana normal yaşantına devam et,haftada 1-2 ilişki normal dedi, ama benim koçiş de kendi kendine yasakladı, korkuyo bişey olursa diye. benim de işime geliyo valla, daha ne isteyim ki...
hoşgeldinnnnnnnnnn ... Canımmmm rabbim korusun senide meleginidemerhabalar bende hamileyim 5+4 kesemi gördüm
valla işimize geliyokaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?