kızlar herkese çok teşekkür ederim cvplarınız çok naziksiniz
kızlar 4+1 de kan değerim 3392 çıktı keseyi 4+4 iken gördüm
şimdi 7 haftalık olsun kalp atışlarını duymak için doktora gidicem 11 temmuzda erken deildir deilmi arkadşlar çok evham yapıyosun dio eşim 2. ay dolsun gideriz dio ama ben dayanamıyorum bikerecik kalp atışını duyayım doktor ii desin 3. aya kadarda gitmem bidaha :kedi:
kıslar nasılsınız ben çok iyiyim bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum çok mutluyum hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş bebeklerimizi
kıslar nasılsınız ben çok iyiyim bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum çok mutluyum hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş bebeklerimizi
kızlar 4+1 de kan değerim 3392 çıktı keseyi 4+4 iken gördüm
şimdi 7 haftalık olsun kalp atışlarını duymak için doktora gidicem 11 temmuzda erken deildir deilmi arkadşlar çok evham yapıyosun dio eşim 2. ay dolsun gideriz dio ama ben dayanamıyorum bikerecik kalp atışını duyayım doktor ii desin 3. aya kadarda gitmem bidaha :kedi:
cnm bende bugün katıldım bu topiğe :1hug: çok sıcak herkes iyki geldin sende.bu topiği bulmadan önce bir topikte epey moralimi bozdularda.en azından burda guruplaşma yoka.s.
ay hadi gözünüz aydın canım
çook sevindim gözünüz aydın cnm:teytey:
cnm 7. haftada duyuluyor genelde o kadar güzel bir duygu ki Allahım yaşatsın sanada.
Alıntı:
c*a*n*d*y kullanıcısından alıntı
tebrik ederim cnmseninkide fasulye tanesi kadar o zaman ay çok tatlılar ya ben ultrasyona bakıp bakıp seviyorumkaydirigubbakcemile3
benim 4+3 te bhcg 838 idi. senin benden baya yüksek çıkmış bende keseyi görünce rahatlamıştım. ama doktor bana 1 ay sonra gel dedi. Daha da 2,5 hafta kadar var. gittiğimde 9.haftama girmiş olacağım. Bende senin gibi bi kerecik kalp atışını duysam diyorum. şu an sabırla bekliyorum. Eşimede diyorumki görüyosun dimi daha bize doğmadan sabretmeyi öğretiyorkaydirigubbakcemile3 Herşey gönlünce olsun cnm
7 haftalık hayli hayli görürsünnn canımmmmm....kızlar 4+1 de kan değerim 3392 çıktı keseyi 4+4 iken gördüm
Maşallahhhhhhhh gözün aydın canımmmm...kıslar nasılsınız ben çok iyiyim bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum çok mutluyum hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş bebeklerimizi
sizde iyi geldiniz canolar... bozma morelini burası subat topiği azcıkta aşk topiği :kedi::kedi:cnm bende bugün katıldım bu topiğe :1hug: çok sıcak herkes iyki geldin sende.bu topiği bulmadan önce bir topikte epey moralimi bozdularda.en azından burda guruplaşma yoka.s.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanDAHA COKKKKK çoğalmaya şekercimmmm.ay ne kadar kalabalığız tam14 kişi
Selam kızlar... Yeni arkadaşlar hoş geldiniz sefalar getirdiniz...
Biz de yasaklılardanız ama ucundan yapıyoz gene de:kedi: benim de bi kaç gündür özellikle sormak istediğim ama çekindiğim bi konu vardı bunla alakalı yeri gelmişken sorayım bari. Biz yıllardır istiyoz ya bu bebeği korunmayı unutmuşuz artık. Yani Korunmak gerekir mi? Öbür türlü de sanki adam prostat olur, korkuyom:kedi:
cnm 7. haftada duyuluyor genelde o kadar güzel bir duygu ki Allahım yaşatsın sanada.
amin inş.
keseyi gördüğümde bile nasıl acaip bi heyecan hiç yaşamamıştım daha önce minicik bişiy vardı görünce kalbiim yerinden fırlıcak sandım elim ayağım buz oldu heyecandann kaydirigubbakcemile eşimde kızıyo delimisin sen yaa ne bukadar sıkıyon kendini heyecan yapıyon die sus be sanane dedim annesi benim dedim :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?