2010 Şubat Anneleri

kıslar nasılsınız ben çok iyiyim bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum çok mutluyum hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş bebeklerimizi

kızlar herkese çok teşekkür ederim cvplarınız çok naziksiniz

cnm bende bugün katıldım bu topiğe :1hug: çok sıcak herkes iyki geldin sende.bu topiği bulmadan önce bir topikte epey moralimi bozdularda.en azından burda guruplaşma yoka.s.

benim 4+3 te bhcg 838 idi. senin benden baya yüksek çıkmış bende keseyi görünce rahatlamıştım. ama doktor bana 1 ay sonra gel dedi. Daha da 2,5 hafta kadar var. gittiğimde 9.haftama girmiş olacağım. Bende senin gibi bi kerecik kalp atışını duysam diyorum. şu an sabırla bekliyorum. Eşimede diyorumki görüyosun dimi daha bize doğmadan sabretmeyi öğretiyorkaydirigubbakcemile3 Herşey gönlünce olsun cnm

cnm 7. haftada duyuluyor genelde o kadar güzel bir duygu ki Allahım yaşatsın sanada.

Alıntı:
c*a*n*d*y kullanıcısından alıntı
kıslar nasılsınız ben çok iyiyim bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum çok mutluyum hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş bebeklerimizi

tebrik ederim cnmseninkide fasulye tanesi kadar o zaman ay çok tatlılar yaben ultrasyona bakıp bakıp seviyorumkaydirigubbakcemile3

Merhabalar kızlar hayırlı cumalar herkese......aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz ..........

cnm bende bugün katıldım bu topiğe :1hug: çok sıcak herkes iyki geldin sende.bu topiği bulmadan önce bir topikte epey moralimi bozdularda.en azından burda guruplaşma yoka.s.

canım benim evet bende çok samimim ve sıcak buldum bu topiği memnun oldum

ay hadi gözünüz aydın canım

sağol cnmcımopuyorumnanaktan

çook sevindim gözünüz aydın cnm:teytey:

teşekkürler cnmopuyorumnanaktan

efet cnm:kedipuyorumnanaktan

Selam kızlar... Yeni arkadaşlar hoş geldiniz sefalar getirdiniz...

Biz de yasaklılardanız ama ucundan yapıyoz gene de:kedi: benim de bi kaç gündür özellikle sormak istediğim ama çekindiğim bi konu vardı bunla alakalı yeri gelmişken sorayım bari. Biz yıllardır istiyoz ya bu bebeği korunmayı unutmuşuz artık. Yani Korunmak gerekir mi? Öbür türlü de sanki adam prostat olur, korkuyom:kedi:

canım kan değerim yükcek çıkınca ikiz olabilir dedi herkes nasıl tırstm anlatamam soluğu sağlık polikliniğinde aldım ama bitane kese gördük
evet sabretmeyide öğretiyolarr ama bikercik dyayım doktor i desin yeter içindeki dürtü hepp buu demi

7 haftalık hayli hayli görürsünnn canımmmmm....
Maşallahhhhhhhh gözün aydın canımmmm...

sizde iyi geldiniz canolar... bozma morelini burası subat topiği azcıkta aşk topiği :kedi::kedi:
ay ne kadar kalabalığız tam14 kişi
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanDAHA COKKKKK çoğalmaya şekercimmmm.nazar deymesinnnn...

hoşbulduk cnmopuyorumnanaktan walla ben korunmamak gerekio die biliyorum kondom zararlıymış hamileyken:kedi:

merhaba arkadaşlar.bakıyorum sohbet bol ne güzel.yeni hamilelerimiz hoşgeldiniz canlarım.bendede kanama olunca doktorlar hemen söylüyorzaten cinsellik yasak diye.kanama bitince şimdilik tehlike geçti normal hayatınıza dönebilirsiniz dedi.eger kanama olursa tekrar cinsellik yasak dedi .yani söylüyorlar kızlar içiniz rahat olsun.ama benim koca kanama oldugundan beri dokunmuyor zavallı şu üç ayı tamamla öyle diyor

bazı bbekler 12.haftada belli ediyormuş.bayagı erken ama genelde 14.hafta belli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…