2010 Şubat Anneleri

:roflol::roflol:beni ultrasona aldı doktor.. Dediki 1 tane kese var eşime.. Bizimki Yapmayaaa yaaaa Hocam dedi.. Cok istiyordu ikiz olmasını.. Sonra düşük olupta kanamam olunca 2 keseyi gördük. hastane korıdoruna bi cıktım ben nasıl aglıyorum. Eşim nasıl sarıldı aglıyor.. Hayatta unutamam Ben istedim rabbimden ikitane var diye verdi işte yaradan diye nasıl aglıyordumm..Tırtıstım ama şimdi içimde 2 tane kendimle beraber 3 Kalp atıyor...
Bende kesenin biri digerinin altınamı saklandı göremedik ilk cok enteresandı takiii 6 haftaya kdr canımmm..

:uhm: :1shok: valla kızz ya bendede iki tane varsa biri saklanmışsa zaten boyum kısa :1shok: zaten daha 5,5 haftalığım karnım şişti hayırlısıı artıkk mirmirmirmir

merhabalar bende hamileyim 5+4 kesemi gördüm
aslında hesaplayıcılarda 1 mart çıkıyo doğumum ama şubatta olabilir benide alırmısınız aranıza
sohbetlerinize katılmayı çok isterim

hayırlı uğurlu olsun canım inşallah sağlıkla sıhatle kucağına alırsın bebişini:))

cnm çok tatlı bunlar kırmızıya bayıldım annanesine sölüyeyimde örsün barikaydirigubbakcemile3

Ben geçen akşam kayınvalideme parça iplik varsa yolla dedim. Uğraşma kızım sen cinsiyeti belli olsun biz yaparız dedi. Olsun denicem dedim. Saolsun yollamış o da. Yollamış da nası yollamış... Kahve ile krem yollamış psikolojik baskı yapıyolar bana yaakaydirigubbakcemile3

Şimdi işyerindeyim ama bugün çok sakin biz de kızlarla örüyozkaydirigubbakcemile5

kabızlık için sabah aç karnına 2-3 tane kuru kayısı yiyebilirsin ,birde salatalığın iyi geldiğini duymştum,benim kabızlık sorunum yok belkide kayısı yüzünden olabilir.

benim düşük tehlikem olduğu için hep yatıyorum,ev ise berbat ama sağolsun eşim evi süpürüyor,balkonu yıkıyor,bulaşık makinasını yerleştiriyor,ütüyü yapıyor,hayat müşterek bu bebek ikimizin bebeği ve üstelik senelerdir istiyorduk bu bebeğimizi,o yüzden bir süre de olsa eşlerimizin yardım etmesi gayet iyi oluyor,biz nasıl iş yapıyormuşuz görsünler değil mi :jeyyar:

kıslar nasılsınız ben çok iyiyim bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum çok mutluyum hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş bebeklerimizi

gözünaydın canım,bende dün duydum,hiç kulağımdan çıkmıyor o küt küt atışları,bence insan hayatında yaşabileceği çok ama çok özel zamanlardan birisi bu,inşallah sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de görürüz :Saruboceq:

canım 7 hafta erken değil ama tabi kişiden kişiye değişebilir, bu arada sen o minik pıt pıtları bi duy bakalım asıl ondan sonra büyük aşk başlıyor, walla imkanım olsa alcam eve bi ultrason hergün bebişime bakıp durcam, pıt pıtlarını dinliyeceğim :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan :lepi: :lepi:

inşallah cnm benim seninde gözün aydınopuyorumnanaktan

kıslar nasılsınız ben çok iyiyim bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum çok mutluyum hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş bebeklerimizi

Canım çok sevindim.Darısı benim gibi bebişlerinin kalp atışlarını duymayı bekleyenlerin başına inşallahhh:Saruboceq:

aminnnnnnn.........
kızlan peki sizde asabilik varmı ben çok aşırı sinirliyim sizdede varmı bu durum kızlar ya zaten normaldede pek sakin biri değildim ama son zamanlarda iyice zıvanadan çıkmaya başladım..........

12 ağustosta ikili testim var doktorum belki o zaman cinsiyeti görebiliriz dedi hihoyyyt çok heyecanlıyım zemuszemus cinsiyet farketmez ama insan yinede merak ediyor opuyorumnanaktan

kız valla bende diom hergün eve dönerken yakında olan polikliniğe gidip ultarsaonda göreyim öle eve gidim diom çok heyecanlanıyorum 9 gün var doktora gitmeme daha bikerecik duysam yeter diom doktor ii desin içim rahatlaycekkkkkk zemuszemus

efet cnm bendede var o sinirden hatta kocam eyvah yandık dio kaydirigubbakcemile3

Bende de var canım.ben bağırınca kociş ses çıkarmıyo;ama o normal tonla bile bişey söylese hemen küsüyorum.Yazık adam ne yapcağını şaşırdıkaydirigubbakcemile3

yok ben sinirli degilimdir hiç.. Ama hormonlar degişiyormus hamilelikte.. heleki bu dönemlerde kendini begenmeme hissine kapılma olasılıgı cok fazlaymış..

asabilik yok ama acaip alınganım 1 senelik evliyim hala annemi özlüyorum aklıma gelince ağlıyorum :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…