- 22 Şubat 2007
- 273
- 1
- 641
:roflol::roflol:beni ultrasona aldı doktor.. Dediki 1 tane kese var eşime.. Bizimki Yapmayaaa yaaaa Hocam dedi.. Cok istiyordu ikiz olmasını.. Sonra düşük olupta kanamam olunca 2 keseyi gördük. hastane korıdoruna bi cıktım ben nasıl aglıyorum. Eşim nasıl sarıldı aglıyor.. Hayatta unutamam Ben istedim rabbimden ikitane var diye verdi işte yaradan diye nasıl aglıyordumm..Tırtıstım ama şimdi içimde 2 tane kendimle beraber 3 Kalp atıyor...canım kan değerim yükcek çıkınca ikiz olabilir dedi herkes nasıl tırstm anlatamam soluğu sağlık polikliniğinde aldım ama bitane kese gördük
evet sabretmeyide öğretiyolarr ama bikercik dyayım doktor i desin yeter içindeki dürtü hepp buu demi
Bebekler İçin Converse Patikler
Kızlar yapılışı da var çok hoş... Bizim cinsiyetimiz ne zaman belli olacak yaa
:roflol::roflol:beni ultrasona aldı doktor.. Dediki 1 tane kese var eşime.. Bizimki Yapmayaaa yaaaa Hocam dedi.. Cok istiyordu ikiz olmasını.. Sonra düşük olupta kanamam olunca 2 keseyi gördük. hastane korıdoruna bi cıktım ben nasıl aglıyorum. Eşim nasıl sarıldı aglıyor.. Hayatta unutamam Ben istedim rabbimden ikitane var diye verdi işte yaradan diye nasıl aglıyordumm..Tırtıstım ama şimdi içimde 2 tane kendimle beraber 3 Kalp atıyor...
Bende kesenin biri digerinin altınamı saklandı göremedik ilk cok enteresandı takiii 6 haftaya kdr canımmm..
merhabalar bende hamileyim 5+4 kesemi gördüm
aslında hesaplayıcılarda 1 mart çıkıyo doğumum ama şubatta olabilir benide alırmısınız aranıza
sohbetlerinize katılmayı çok isterim
valla işimize geliyokaydirigubbakcemile3[/QUOTE
şekercim işimize geldiği doğru ama erkeklerle kadınların duyguları maalesef aynı değil onların kafası genelde o işlere daha çok çalışıyor evet kocişler şu anda korkularından yanaşamıyolar belki ama canları mutlaka bişiler istiyodur valla benim doktorum normal yaşantınıza devam dedi biz gene abartmadan haftada 2 kesin yapıyoruz yaramazlıklar. valla benim kociş istemem yan cebime koy diyenlerden:))
bence tam ilişki olmasa bile napıp edip kocalarla ilgilenmek lazım değilmi?
canım walla ilgilenmek lazımda bu kadar bulantının halsizliğin içinde insanda iştah kalmıyo ki..... zaten benim kocişte beni öyle görünce sarılmaktan ileri gidemiyo garibim "geçicek hayatım geçicek sabret" ah zavallı kocacım gıkı bile çıkmıyo
cnm çok tatlı bunlar kırmızıya bayıldım annanesine sölüyeyimde örsün barikaydirigubbakcemile3
hayırlı uğurlu olsun canım inşallah sağlıkla sıhatle kucağına alırsın bebişini:))
tşk ederim canım amin niş. cümlemiz Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin
kızlar slm bene Allah nasip ederse 20 şubat 2010 da meleğime kavuşacağım.çarşamba günü kalp atışlarını duydum meleğiminama bulantı ve aşerme beni mahvediyor haftalardır yemek görmeyi bırakın adını duymak dahi yetiyor:bbo: birde aşırı kabızlık var o da ağrı yapıyor.3 ay sonra düzelir inşallah kimisinin 9 ay sürüyormuş:1shok: bu arada kan şekerimde yüksek çıktı hiç tatlı birşeyde yiyemiyorum:çok üzgünüm:Ama bebeğim sağlıklı ya hepsine değer diyorum ve atlatmaya çalışıyorum:Saruboceq:
günaydın kızlar.. hepinize hayırlı cumalar.. nasılsınızz ? okuyorum da aramızda baya kötü olanlar var Allah yardımcınız olsun.. Benim durup dururken midem bulanmıyor ööle koştura koştura lavaboya gitmiyorum çok şükür.. sadece sabahları kahvaltı etmeden önce çok halsiz oluyorum ve de iştahsızz benneyaptımki
bide akşam sölemesi ayıp köfte yoğurcaktım kıymanın paketini açtım kokusu burnuma bi geldi başladım öğürmeye en sonunda öğüre öğüre çıkarttım sabah ne yediysem.. hemen uzandım kolonya falan süründüm serin serin düzeldim o zaman. sağolsun eşim yoğurdu yaptı mıncıkladı. ama pişirince de bi güzel yedim.. o zaman bulanmıyor.. fakat eskisi gibi iştahım yok.. bulantılar da yiyeceklerin kokmasına bağlı olarak gelişiyor..
kızlar sizinde eşleriniz yardımcı oluyolar mı benimki sağolsun herşeye yardım ediyor işte olmadığı zaman .. ev işlerine bile.. Allah razı olsun ondan.. Diyorumki sen olmasaydın napardım ben diye, o da diyo ben olmasaydım bebişi yapamadık beraber yaptık zorluklarını da beraber çekçez hatun diyo.. benimde bi hoşuma gidiyo anlatamam :kedi:
eşleriniz yardımcı oluyomu kızlar sizlere.. Allah eşinin eli hiç bi işe değmeyen kader arkadaşlarımıza yardım etsin inşallah.. çok zor zok..
kıslar nasılsınız ben çok iyiyim bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum çok mutluyum hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş bebeklerimizi
kızlar 4+1 de kan değerim 3392 çıktı keseyi 4+4 iken gördüm
şimdi 7 haftalık olsun kalp atışlarını duymak için doktora gidicem 11 temmuzda erken deildir deilmi arkadşlar çok evham yapıyosun dio eşim 2. ay dolsun gideriz dio ama ben dayanamıyorum bikerecik kalp atışını duyayım doktor ii desin 3. aya kadarda gitmem bidaha :kedi:
kabızlık için sabah aç karnına 2-3 tane kuru kayısı yiyebilirsin ,birde salatalığın iyi geldiğini duymştum,benim kabızlık sorunum yok belkide kayısı yüzünden olabilir.
benim düşük tehlikem olduğu için hep yatıyorum,ev ise berbat ama sağolsun eşim evi süpürüyor,balkonu yıkıyor,bulaşık makinasını yerleştiriyor,ütüyü yapıyor,hayat müşterek bu bebek ikimizin bebeği ve üstelik senelerdir istiyorduk bu bebeğimizi,o yüzden bir süre de olsa eşlerimizin yardım etmesi gayet iyi oluyor,biz nasıl iş yapıyormuşuz görsünler değil mi :jeyyar:
gözünaydın canım,bende dün duydum,hiç kulağımdan çıkmıyor o küt küt atışları,bence insan hayatında yaşabileceği çok ama çok özel zamanlardan birisi bu,inşallah sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de görürüz :Saruboceq:
cnm 7. haftada duyuluyor genelde o kadar güzel bir duygu ki Allahım yaşatsın sanada.
amin inş.
keseyi gördüğümde bile nasıl acaip bi heyecan hiç yaşamamıştım daha önce minicik bişiy vardı görünce kalbiim yerinden fırlıcak sandım elim ayağım buz oldu heyecandann kaydirigubbakcemile eşimde kızıyo delimisin sen yaa ne bukadar sıkıyon kendini heyecan yapıyon die sus be sanane dedim annesi benim dedim :lepi:
Adamda nasipini Almışşşş naniknanik
Bebekler İçin Converse Patikler
Kızlar yapılışı da var çok hoş... Bizim cinsiyetimiz ne zaman belli olacak yaa
Üsperlerrrrr Hepsi bacımmm.. 4 aylıkken ögrenicez cinsiyetlerini Bacım.. Azcık daha sabır kaydirigubbakcemile5
kıslar nasılsınız ben çok iyiyim bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum çok mutluyum hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş bebeklerimizi
Canım çok sevindim.Darısı benim gibi bebişlerinin kalp atışlarını duymayı bekleyenlerin başına inşallahhh:Saruboceq:
7 haftalık hayli hayli görürsünnn canımmmmm....
Maşallahhhhhhhh gözün aydın canımmmm...
sizde iyi geldiniz canolar... bozma morelini burası subat topiği azcıkta aşk topiği :kedi::kedi:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanDAHA COKKKKK çoğalmaya şekercimmmm.nazar deymesinnnn...
canım 7 hafta erken değil ama tabi kişiden kişiye değişebilir, bu arada sen o minik pıt pıtları bi duy bakalım asıl ondan sonra büyük aşk başlıyor, walla imkanım olsa alcam eve bi ultrason hergün bebişime bakıp durcam, pıt pıtlarını dinliyeceğim :ecrin_bebek:opuyorumnanaktan :lepi: :lepi:
aminnnnnnn.........
kızlan peki sizde asabilik varmı ben çok aşırı sinirliyim sizdede varmı bu durum kızlar ya zaten normaldede pek sakin biri değildim ama son zamanlarda iyice zıvanadan çıkmaya başladım..........
aminnnnnnn.........
kızlan peki sizde asabilik varmı ben çok aşırı sinirliyim sizdede varmı bu durum kızlar ya zaten normaldede pek sakin biri değildim ama son zamanlarda iyice zıvanadan çıkmaya başladım..........
aminnnnnnn.........
aminnnnnnn.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?