hayırdır kızlar.. bugün hepimizde bi maraz var...
ne iş? nazara mı geldik nedir?
bende tansiyon yerlerde sabahtan beri.. kıpırdayamayacak gibiyim.. fifa kanamalı hafiften... toxic bizi çok üzdü bugün... bengusu baş ağrısı içinde.. ebruli bulantıdan şikayetli...
noluyor???
al işte... atv'de başladı yine benim küçük şarkıcılar...
gel de ağlama bunlarla yani...
selam kızlar fifacım dikkat et kendine .......
bende bulantıdan birşey yapamıyorum bugün bütün gün uyudum........
hayırdır kızlar.. bugün hepimizde bi maraz var...
ne iş? nazara mı geldik nedir?
bende tansiyon yerlerde sabahtan beri.. kıpırdayamayacak gibiyim.. fifa kanamalı hafiften... toxic bizi çok üzdü bugün... bengusu baş ağrısı içinde.. ebruli bulantıdan şikayetli...
noluyor???
valla haklısın aman bebişler sağlıklı olsun da ne yapalım dayanmaya çalışacağız......
gerçi çok zor ama...
sağol cnm sen de dikkat et kendine
olabillir cnm, dur en iyisi ben namazdan sonra hepimize niyetle biraz okuyayım bari, Allah korusun nazar adamı çatlatır derler
evet cnm herşey onlar iyi olsun diye, kendşim için olsa bu kadar uğraşmam
:1hug: cnm dediğin progtamı bilmiyorum ama, ben e nerde çocuk görsem dayanamıyorum, kendi bebişimin de doğduğunu falan hayl edip duygulanıyorumgamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
olabillir cnm, dur en iyisi ben namazdan sonra hepimize niyetle biraz okuyayım bari, Allah korusun nazar adamı çatlatır derler
cnm 5. haftadan beri var lekelenmem, öncekiler erken düşüklerdi, testlerde bi problem çıkmadı, ams kan pıhtılaşması sorununu ablam yaşamıştı ve bu hafta kontrole gittiğimde ben de soracağım dr.uma acaba bende de var mı diye, ablam cnm 9 ay iğne olmuştu bu yüzden
benim lekelenme veya kanamam şuana kadar hep yorulmaya bağlı oldu, 1 gün işe gitmk bile bana yetiyordu, şimdi eylüle kadar raporluyum
sanada geçmiş olsun canım.merhaba arkadaşlar,
başım çok ağrıyor ilaçda alamıyorum ne yapsam bilmiyorum çatlıyor resmen sizde de var mı baş ağrısı ya da bana ne tavsiye edersiniz?
selam kızlar fifacım dikkat et kendine .......
bende bulantıdan birşey yapamıyorum bugün bütün gün uyudum........
geçmiş olsun fifacım.
kendini yormaman gerekiyor demekki canım.
sanada geçmiş olsun canım.
bendede oluyor arasıra
benim birde birde ateşim çıkıyor
duş alıyorum falan rahatlıyorum.
ilaçta alamıyoz.
geçmiş olsun canım
birşeyler yiyebiliyormusun ebru.
hayır canımyesemde mideme ulşmadan çıkıyor kendi kokumdan bile kusuyorum ben kafamçokkarıştı
geçmiş olsun fifacım.
kendini yormaman gerekiyor demekki canım.
sağol cnm evet kendimi yormamalıyım, aslında pek bişey de yapmıyorum bu yüzden cnm
sağolsun kocişim yardım ediyor herşeyi o yyapıyor ben sadece arada yemek yapabilirsem o kadar işte
anladım canım geçmiş olsun.
bende sabahları uyanınca var miğde bulantısı.
ama kokudan huylanma yok daha bende.
bende seni ve buraki herkesi çok seviyorum cnm, iyiki varsınız opuyorumnanaktan :teytey:
iyi yapmışsın cnm, temizlik gibisi yok zaten ben de akşamüstü yapmıştım, ben de bazen kendi kokumdan bile tiksiniyorum, ama işin daha kötüsü kocişimin kokusu da bana kötü geliyor, ama ona söyleyemedim daha üzülmesin diye çünkü titizdir temizliğine çok dikkat eder ama ben huylandım ya bi kere :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?