2010 Şubat Anneleri

hee bak bir de.. geçenlerde tesadüfen denedim.. tuttu bengusu.. mutlaka en önce bunu dene bence.

kolonyalı mendil yap.. pamuk da olabilir..
iki kulağının da arkalarına kolonyalı pamuk yerleştir.. çok iyi geliyor.
kolonya soğuk olursa daha da iyi oluyor.

hayırdır kızlar.. bugün hepimizde bi maraz var...
ne iş? nazara mı geldik nedir?

bende tansiyon yerlerde sabahtan beri.. kıpırdayamayacak gibiyim.. fifa kanamalı hafiften... toxic bizi çok üzdü bugün... bengusu baş ağrısı içinde.. ebruli bulantıdan şikayetli...
noluyor???

valla haklısın aman bebişler sağlıklı olsun da ne yapalım dayanmaya çalışacağız......
gerçi çok zor ama...

al işte... atv'de başladı yine benim küçük şarkıcılar...
gel de ağlama bunlarla yani...

al işte... atv'de başladı yine benim küçük şarkıcılar...
gel de ağlama bunlarla yani...

:1hug: cnm dediğin progtamı bilmiyorum ama, ben e nerde çocuk görsem dayanamıyorum, kendi bebişimin de doğduğunu falan hayl edip duygulanıyorum gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

selam kızlar fifacım dikkat et kendine .......
bende bulantıdan birşey yapamıyorum bugün bütün gün uyudum........

sağol cnm sen de dikkat et kendine

olabillir cnm, dur en iyisi ben namazdan sonra hepimize niyetle biraz okuyayım bari, Allah korusun nazar adamı çatlatır derler

valla haklısın aman bebişler sağlıklı olsun da ne yapalım dayanmaya çalışacağız......
gerçi çok zor ama...

evet cnm herşey onlar iyi olsun diye, kendşim için olsa bu kadar uğraşmam

sağol canım ...
dualarını eksık etme:Saruboceq:

:1hug: cnm dediğin progtamı bilmiyorum ama, ben e nerde çocuk görsem dayanamıyorum, kendi bebişimin de doğduğunu falan hayl edip duygulanıyorum gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

ah aynen...

olabillir cnm, dur en iyisi ben namazdan sonra hepimize niyetle biraz okuyayım bari, Allah korusun nazar adamı çatlatır derler

ah canım benim.. ağzın bal yesin... allah kabul etsin, makbul olarak değerlendirsin inşallah dilinden dökülen dualarını...
cümle meleklerimizi korusun sakınsın allahım...
senin ağzından rabbime gitsin .... amin :Saruboceq:

geçmiş olsun fifacım.
kendini yormaman gerekiyor demekki canım.

merhaba arkadaşlar,
başım çok ağrıyor ilaçda alamıyorum ne yapsam bilmiyorum çatlıyor resmen sizde de var mı baş ağrısı ya da bana ne tavsiye edersiniz?
sanada geçmiş olsun canım.
bendede oluyor arasıra
benim birde birde ateşim çıkıyor
duş alıyorum falan rahatlıyorum.
ilaçta alamıyoz.
selam kızlar fifacım dikkat et kendine .......
bende bulantıdan birşey yapamıyorum bugün bütün gün uyudum........

geçmiş olsun canım
birşeyler yiyebiliyormusun ebru.

ben bi duş alıcam..
yoksa kendime gelemicem kızlar.
kociş gelmeden toparlıyım kafamı bi....

öptüm sizi.. görüşürüz.

hayır canımyesemde mideme ulşmadan çıkıyor kendi kokumdan bile kusuyorum ben kafamçokkarıştı

geçmiş olsun fifacım.
kendini yormaman gerekiyor demekki canım.

sağol cnm evet kendimi yormamalıyım, aslında pek bişey de yapmıyorum bu yüzden cnm
sağolsun kocişim yardım ediyor herşeyi o yyapıyor ben sadece arada yemek yapabilirsem o kadar işte

sağol cnm evet kendimi yormamalıyım, aslında pek bişey de yapmıyorum bu yüzden cnm
sağolsun kocişim yardım ediyor herşeyi o yyapıyor ben sadece arada yemek yapabilirsem o kadar işte

anladım fifacım
hayırlısıyla şu ilk 3 ay geçseydi.

ay ben bu siteyi, sizi çok seviyorum kızlar.

demin resmen kendi kokumdan tiksindim... başımın ağrısı, tansiyonumun düşüklüğü falan filan bahaneydi... kokladım bi kendimi-nefret ettim... gittim duş aldım geldim.
şimdi mis gibi banyo jeli kokuyorum :)

bende seni ve buraki herkesi çok seviyorum cnm, iyiki varsınız opuyorumnanaktan :teytey:

iyi yapmışsın cnm, temizlik gibisi yok zaten ben de akşamüstü yapmıştım, ben de bazen kendi kokumdan bile tiksiniyorum, ama işin daha kötüsü kocişimin kokusu da bana kötü geliyor, ama ona söyleyemedim daha üzülmesin diye çünkü titizdir temizliğine çok dikkat eder ama ben huylandım ya bi kere :kedi:

ah hiç sorma.. bizim de var aynı problemimiz.
eşim çok bakımlıdır.. hakkatten hakkını yiyemem yani.. ben bazen üşenirim eve gelince duşa almaya.. o ihmal etmez.
muhakkak sabah-akşam banyodadır... kokulanır falan... tertemiz adamcık yani.

bitek sigara içiyor işte.. dışarda içiyor.. eve gelince içmiyor.

ama dün bana bir pis koktu.. öpemedim adamı.
o sigara kokusu sinmiş gibi sanki üstüne.. halbuki çok dikkatlidir, üstüne sigara migara sindirtmez asla.
ama bana öyle geldi sanırım.
ben onu öpmeyince küstü.. gitti içerde yattı falan..

çok üzüldüm. haksızlık gibi oldu garibim sevgülüme.. ama napıyım yani. içim kalkıyor sevmediğim kokulardan

ama bu iyi bişeye vesile oldu sanırım. sigarayı bırakmaya niyetlendi...
bakalım bu akşam görücez... işi geç bitecekti - gelir birazdan.. içti mi içmedi mi anlıcaz :)

kızlar kokulara karşı bendede başladı duyarlılık iki gündür ne kadar çıkarmasamda hiç rahat değil midem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…