selam sende tekirdağdaymışın merkezde misin........
akarahan cım bayıldım yazıya gözlerim doldu teşekkür ederim bizlerle paylaştığın için:1hug:
küsme yalelciğim, bak burdayım işte,
toxicdaisy cnm Allah sabır versin, bende 2 kez yaşadım seni çok iyi anlıyorun (hatta bunda da riskim devam ediyor( :1no2: ) böylesi hayırlıymış demekki, inşallah Rabbim sana en kısa zamanda yeni bir bebiş nasip eder cnm
aramıza yeni gelenler var sanırın, bebişleriniz hayırlı olsun
canım valla bende bugün pek iyi değilim sabah geç kalktım, saat 3 e doğru tekrar uyudum, bi de bugün ağrılarım ve lekelenmem arttı moralim bozulduğu için bişey yazamadım, toxicdaisy nin haberine de çok üzüldüm, yazmak içimden gelmedi
cnm senin ne zamandır lekelenmen var?daha öncede düşüğün olmuş ya ondan merak ettim hiç bir problem yokmu yoksa kan pıhtılaşması filan mı var?
aman haa çok zararlı onlar ne eti oldukları bile belli değil, aslında benim de cnm çekmiyor değil ama zararlı diye unutmaya çalışıyorum, kızartma benim de aklımda ama sanırım o da yarına kalacak
bi de böyle tatlı şeyler ama şerbetli olanlardan değil, pasta kek falan gibi
canım valla bende bugün pek iyi değilim sabah geç kalktım, saat 3 e doğru tekrar uyudum, bi de bugün ağrılarım ve lekelenmem arttı moralim bozulduğu için bişey yazamadım, toxicdaisy nin haberine de çok üzüldüm, yazmak içimden gelmedi
merhaba arkadaşlar,
başım çok ağrıyor ilaçda alamıyorum ne yapsam bilmiyorum çatlıyor resmen sizde de var mı baş ağrısı ya da bana ne tavsiye edersiniz?
olur öyle şeyler... sıkma canını sakın. normal bunlar..
ben başım ağrıyınca, kapatıyorum kendimi odama, karanlık yapıyorum.. perde merde iyice kapatıyorum. uzanıyorum yatağa.. bazen sadece gözlerime tülbent sarıyorum-uyku maskesi gibi.. bazen başıma tülbent sarıyorum-sıkı sıkı... uyumaya çalışıyorum canım.
kuzenim baş ağrısı için, ılık banyo yapardı... küvette otururdu bazen hatta.. iyi geliyormuş.. öyle diyordu.
annem, başıma patates dilimleyip sarmamı önerdi - henüz denemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?