2010 Şubat Anneleri

slm kızlar valla ben bir geliyorum bir gidiyorum bulantılar yüzünden:bbo:herhalde haftasonu ya herkes biryere kaçtıkaydirigubbakcemile3

küsme yalelciğim, bak burdayım işte,

toxicdaisy cnm Allah sabır versin, bende 2 kez yaşadım seni çok iyi anlıyorun (hatta bunda da riskim devam ediyor ( :1no2: ) böylesi hayırlıymış demekki, inşallah Rabbim sana en kısa zamanda yeni bir bebiş nasip eder cnm

aramıza yeni gelenler var sanırın, bebişleriniz hayırlı olsun

ah bu riskler bi bitse de... biz de tadını çıkarabilsek şu sürecin :)

nerdesiniz bacım yaaaa
bekledim bekledim yoksunuz....
saçma sapan topiklere takıldım.. okuyup duruyorum ::)

bugün tansiyonum yerlerde geziniyor... kıpırdayamayacak kadar halsizim..
yemek bile pişiremedim valla...
burnuma da yumurtalı ekmek kokuları geliyor.. bu sıcakta kalkıp kızartaıcam da... offff
annemi istiyorummmm

walla ben alışveriş için 5. ayı beklerim zaten evim küçük olduğu için bebek odası falan alamayacağım, anca bir beşik olur (bu eve sığdırabileceğim) onun dışında çok fazla şey almaya gerek görmüyorum çünkü o kadar hızlı büyüyorlar kii, benim 13 tane yeğenim var ve bunların yarısından fazlası büyürken yanlarındaydım, çoğu alınan şeyleri daha giymeden bi de bakmışsınız büyümüşler

ama yine de iş almaya başlayınca değişir mi bilmem kaydirigubbakcemile3

canım valla bende bugün pek iyi değilim sabah geç kalktım, saat 3 e doğru tekrar uyudum, bi de bugün ağrılarım ve lekelenmem arttı moralim bozulduğu için bişey yazamadım, toxicdaisy nin haberine de çok üzüldüm, yazmak içimden gelmedi

ayy yalelciğim benim de sabahtan beri cnm börekk çekiyor ama yapacak halim yok

dün kızartma istemiştim.. bi cesaretle geçtim ocak başına... bolca kızarttım.. hala var. ama, şu anda yumurtalı ekmek istiyorum. ve uğraşamıcak kadar yorgun hissediyorum kendimi...
nefes almak istemiyorum valla ya..

fastfood yesem, iyi olmaz dimi? hamburger falan gibi... kociş getirse mesela... ama zararlı tabi.
offffffffffffffffffff

aman haa çok zararlı onlar ne eti oldukları bile belli değil, aslında benim de cnm çekmiyor değil ama zararlı diye unutmaya çalışıyorum, kızartma benim de aklımda ama sanırım o da yarına kalacak

bi de böyle tatlı şeyler ama şerbetli olanlardan değil, pasta kek falan gibi

cnm senin ne zamandır lekelenmen var?daha öncede düşüğün olmuş ya ondan merak ettim hiç bir problem yokmu yoksa kan pıhtılaşması filan mı var?

cnm senin ne zamandır lekelenmen var?daha öncede düşüğün olmuş ya ondan merak ettim hiç bir problem yokmu yoksa kan pıhtılaşması filan mı var?

cnm 5. haftadan beri var lekelenmem, öncekiler erken düşüklerdi, testlerde bi problem çıkmadı, ams kan pıhtılaşması sorununu ablam yaşamıştı ve bu hafta kontrole gittiğimde ben de soracağım dr.uma acaba bende de var mı diye, ablam cnm 9 ay iğne olmuştu bu yüzden

benim lekelenme veya kanamam şuana kadar hep yorulmaya bağlı oldu, 1 gün işe gitmk bile bana yetiyordu, şimdi eylüle kadar raporluyum

vall bak.. şimdi de pasta cinsi bişey yemek istedim.

en iyisi bu yeme içme konusunu kapatalım biz fifa :)

ben bunu atlamışım kuşum... geçmiş olsun.
aman dinlen.. kapat bilgisayarı milgisayarı.. kapat gözlerini.. uyu canım benim.

merhaba arkadaşlar,
başım çok ağrıyor ilaçda alamıyorum ne yapsam bilmiyorum çatlıyor resmen sizde de var mı baş ağrısı ya da bana ne tavsiye edersiniz?

merhaba arkadaşlar,
başım çok ağrıyor ilaçda alamıyorum ne yapsam bilmiyorum çatlıyor resmen sizde de var mı baş ağrısı ya da bana ne tavsiye edersiniz?

olur öyle şeyler... sıkma canını sakın. normal bunlar..

ben başım ağrıyınca, kapatıyorum kendimi odama, karanlık yapıyorum.. perde merde iyice kapatıyorum. uzanıyorum yatağa.. bazen sadece gözlerime tülbent sarıyorum-uyku maskesi gibi.. bazen başıma tülbent sarıyorum-sıkı sıkı... uyumaya çalışıyorum canım.

kuzenim baş ağrısı için, ılık banyo yapardı... küvette otururdu bazen hatta.. iyi geliyormuş.. öyle diyordu.

annem, başıma patates dilimleyip sarmamı önerdi - henüz denemedim.

sağol canım öneriler için hemen deneyeceğim :lepi:

selam kızlar fifacım dikkat et kendine .......
bende bulantıdan birşey yapamıyorum bugün bütün gün uyudum........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…