cnm 5. haftadan beri var lekelenmem, öncekiler erken düşüklerdi, testlerde bi problem çıkmadı, ams kan pıhtılaşması sorununu ablam yaşamıştı ve bu hafta kontrole gittiğimde ben de soracağım dr.uma acaba bende de var mı diye, ablam cnm 9 ay iğne olmuştu bu yüzden
benim lekelenme veya kanamam şuana kadar hep yorulmaya bağlı oldu, 1 gün işe gitmk bile bana yetiyordu, şimdi eylüle kadar raporluyum
cnm kan pıhtılaşması testini dr sana 2.düşükten sonra yapması gerekirdi aslında.ben ilk kaybımın arkasından tüm önlemleri alayım eğer olursada birdaha Allahımdan olsun dedim.o yüzden yaptırdım biraz sınıra yakın çıktı dr bebek aspirini verdi.belki sende yoktur ama bence yinede yaptır önlemini al cnm Allahım meleğini sana bağışlasın:Saruboceq:
selam cnm, kalp kalbe karşıymış daa dün aklımdaydın acabba taşınma işini hallettin mi nerelerdesin diye, hadi yeni eevin hayırlı olsun cnm güle güle oturun,
inşallah iyi bir doktor bulabilirsin cnm
cnm benim tahliller yapılmıştı ama ayrıntılı olarak ne yapıldı tam bilmiyorum, ilk düşüğüm 6 yıl kadar önceydi, 2. düşük 2008 eylül de oldu, dr bana da coraspirin yazmıştı ama neden verdiğini açıklamadı ben de kullanmadım çünkü mümkün olduğunca ilaç vb. kullanmak istemiyorum, kullansammıki acaba?? kafam karıştı
canımmmm... yapman gereken sadece yatman ve hiç kalkmaman..ben de de oldu igne bile yatırdım.. canımmm lütfen yat ve kalkma wc haricinde.. içini ferah tut.. ama lütfen yat ayaklarının altına yastık koy ve yat. hiç kalkma doktora gidene kdr.. haberdar et dualarım seninle...ben akşamdan beri ağlıyorum çok korkuyorum akşam wc ye girdim sölemesi ayıp kurulandığımda peçetede pembe pembe akıntı gördüm kırmızı değil pembemsiydi, o oldu bi daha gelmedi, fakat sonra kahverengi yani tabiri caizse neskafe rengi gibi devam etti sabaha kadar, şimdi temiz bişey yok. ama nasıl korkuyorum bişey olursa diye anlatamam doktorumu aradım progestan al bugün dedi, sabah gel bi bakalım dedi.
sizde de oldumu böyle bişey nolur yardım edin neydi o öyle, hiç olmamışltım öle kaldığımdan beri. kötü bişey değildir dimi. kırmızı değildi bi kere pembe geldi bi daha gelmedi. sonra kahverengiye döndü şimdi yok bişey.
böyle bişey yaşayan yada bilen varmı nolur yazın delircem. yerleşme kanaması dedikleri bumu oluyo ama zannetmiyorum benimki yerleşeli oldu baya. 7+4üm.
ben akşamdan beri ağlıyorum çok korkuyorum akşam wc ye girdim sölemesi ayıp kurulandığımda peçetede pembe pembe akıntı gördüm kırmızı değil pembemsiydi, o oldu bi daha gelmedi, fakat sonra kahverengi yani tabiri caizse neskafe rengi gibi devam etti sabaha kadar, şimdi temiz bişey yok. ama nasıl korkuyorum bişey olursa diye anlatamam doktorumu aradım progestan al bugün dedi, sabah gel bi bakalım dedi.
sizde de oldumu böyle bişey nolur yardım edin neydi o öyle, hiç olmamışltım öle kaldığımdan beri. kötü bişey değildir dimi. kırmızı değildi bi kere pembe geldi bi daha gelmedi. sonra kahverengiye döndü şimdi yok bişey.
böyle bişey yaşayan yada bilen varmı nolur yazın delircem. yerleşme kanaması dedikleri bumu oluyo ama zannetmiyorum benimki yerleşeli oldu baya. 7+4üm.
günaydın yarenciğim, nasılsın
ben akşamdan beri ağlıyorum çok korkuyorum akşam wc ye girdim sölemesi ayıp kurulandığımda peçetede pembe pembe akıntı gördüm kırmızı değil pembemsiydi, o oldu bi daha gelmedi, fakat sonra kahverengi yani tabiri caizse neskafe rengi gibi devam etti sabaha kadar, şimdi temiz bişey yok. ama nasıl korkuyorum bişey olursa diye anlatamam doktorumu aradım progestan al bugün dedi, sabah gel bi bakalım dedi.
cnm ben de durumlar aynı, lekelenmele ve arada kanama devam ediyor rapor aldım 2 ay evde yatacağım, ama yinede çok şükür bebişim benimle ya yeter, bu hafta kontrole gideceğim inşallah her şey yolunda gider
senin işlerin de en kısa zamanda hallolur inşallah, çok özletme
yaren sen calısıyordun dimi canımm benım kolay gelsin.. sana bu hafta zor gelıcek valla Allah yardımcın olsun
yarenciğim benim de sonradan aklıma geldi bugün çalıştığın, Allah yardıncın olsun cnm, inşallah çok yorucu geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?