2010 Şubat Anneleri

cnm kan pıhtılaşması testini dr sana 2.düşükten sonra yapması gerekirdi aslında.ben ilk kaybımın arkasından tüm önlemleri alayım eğer olursada birdaha Allahımdan olsun dedim.o yüzden yaptırdım biraz sınıra yakın çıktı dr bebek aspirini verdi.belki sende yoktur ama bence yinede yaptır önlemini al cnm Allahım meleğini sana bağışlasın:Saruboceq:

şekerciğim benimki de aynı duşunu alır kokular sürünr, kremler falan benden bakımlı da üstelik sigara da içmez içilen ortamda da bulunmaz, ama sanırım hamiş olmanın getirdiği tiksinme bunlar,
hem bak size faydası olur da eşin de bırakır bu vesileyle

cnm benim tahliller yapılmıştı ama ayrıntılı olarak ne yapıldı tam bilmiyorum, ilk düşüğüm 6 yıl kadar önceydi, 2. düşük 2008 eylül de oldu, dr bana da coraspirin yazmıştı ama neden verdiğini açıklamadı ben de kullanmadım çünkü mümkün olduğunca ilaç vb. kullanmak istemiyorum, kullansammıki acaba?? kafam karıştı

selam kızlar biz geldik umarım herkes çok çok iyidir
taşındım nihayet yoktum 1haftadır
şuan kayınvalidemdeyim ordan giriyorum nete
9+6 günlük olduk biz doktor arayışındayım gittiğim doktor doğuma girmiyorum dedi kafamçokkarıştı
şimdide şu ikili testler var önümüzde hadi hayırlısı

selam cnm, kalp kalbe karşıymış daa dün aklımdaydın acabba taşınma işini hallettin mi nerelerdesin diye, hadi yeni eevin hayırlı olsun cnm güle güle oturun,
inşallah iyi bir doktor bulabilirsin cnm

selam cnm, kalp kalbe karşıymış daa dün aklımdaydın acabba taşınma işini hallettin mi nerelerdesin diye, hadi yeni eevin hayırlı olsun cnm güle güle oturun,
inşallah iyi bir doktor bulabilirsin cnm

çok sağol canım bende özledim herkesi
bi yerleşiyim iyice evede alıcaz hemen net
ama şu doktor işi baya kafama takılmış durumda ne yapıcam bilemiyorum
sen neler yapıyosun nasıl gidiyo

cnm ben de durumlar aynı, lekelenmele ve arada kanama devam ediyor rapor aldım 2 ay evde yatacağım, ama yinede çok şükür bebişim benimle ya yeter, bu hafta kontrole gideceğim inşallah her şey yolunda gider
senin işlerin de en kısa zamanda hallolur inşallah, çok özletme

canım benim babamda coraspin kullanıyoru,kalp hastasıydı,kan pıhtilaşmasın diye vermişti dr!BELKİ SENDEDE O AMAÇLI KULLANDILAR...

bilmiyorum ki cnm, sadece bunuda yazayım kullan dedi, ama ablam da dr.u pıhtılaşma yüzünden iğne vermişti ve 9 ay boyunca o iğne yapmıştı her gün

ben akşamdan beri ağlıyorum çok korkuyorum akşam wc ye girdim sölemesi ayıp kurulandığımda peçetede pembe pembe akıntı gördüm kırmızı değil pembemsiydi, o oldu bi daha gelmedi, fakat sonra kahverengi yani tabiri caizse neskafe rengi gibi devam etti sabaha kadar, şimdi temiz bişey yok. ama nasıl korkuyorum bişey olursa diye anlatamam doktorumu aradım progestan al bugün dedi, sabah gel bi bakalım dedi.
sizde de oldumu böyle bişey nolur yardım edin neydi o öyle, hiç olmamışltım öle kaldığımdan beri. kötü bişey değildir dimi. kırmızı değildi bi kere pembe geldi bi daha gelmedi. sonra kahverengiye döndü şimdi yok bişey.
böyle bişey yaşayan yada bilen varmı nolur yazın delircem. yerleşme kanaması dedikleri bumu oluyo ama zannetmiyorum benimki yerleşeli oldu baya. 7+4üm.

canımmmm... yapman gereken sadece yatman ve hiç kalkmaman..ben de de oldu igne bile yatırdım.. canımmm lütfen yat ve kalkma wc haricinde.. içini ferah tut.. ama lütfen yat ayaklarının altına yastık koy ve yat. hiç kalkma doktora gidene kdr.. haberdar et dualarım seninle...

cnm kendini yoracak bişey yaptın mı?? üzülme bi tanem ben 5. hatadan beri çekiyorum bu derdi, hatta hafif pembe ne kelime resmen adetten betr kanamam bile oldu sankki içimde bir yeri bıçakla kesmişler gibi yattığım çekyata bkadar her yer battı, ama çok şüküt arkasından bebişimin kalp atışlarını duymuştum, (o kanamam 6+32 de olmuştu 6+5 de kalp atışlarını duydum ilk olarak, ben de neredeyse 5. haftadan beri progestan kullanıyorum, bu süre içinde neredeyse hiç lekelenmem kesilmedi hatta bi kaç gündür de arttı bile
öncelikle sakin ol bazen bu lekelenmeler 4.aya ya da sonuna kadar devam edebilirmiş, sen moralini yülsek tut ve saın bir iş yapma ayaklarının altına da bi kaç yastık koy ayakların havada olacak şekilde uzan, progestana da hemen başla

bendede oldu aynı şey 5. haftada doktor progestan verdi ve ben çalışıyorum 1 hafta istirahat verdi sadece yemek yemeye ve tuvalete kalk dedi bende yaptım zaten sadece o gün olan bişeydi devamı olmadı allahtan sende yat ve sadece tuvalete kalk bir sorun yoktur üzme kendini

günaydın yarenciğim, nasılsın

günaydın canım, yazılanları okudum kimse olmayınca çıkmıştım, seni göremedim yani, özür olsun. iyiyim çok şükür,herşey yolunda, bir de pazar günü çalışmak olmasa, tam süper olacak

geçmiş olsun tatlım, arkadaşların da dediği gibi bol bol dinlenmene bak, iyi gelecektir eminim ve içini rahat tut, aklından sürekli bişey olmayacak diye geçir, beynine söz geçir yani.. öptüm şeker,tekrar geçmiş olsun..

yaren sen calısıyordun dimi canımm benım kolay gelsin.. sana bu hafta zor gelıcek valla Allah yardımcın olsun

yarenciğim benim de sonradan aklıma geldi bugün çalıştığın, Allah yardıncın olsun cnm, inşallah çok yorucu geçmez

cnm adet günlerinde bazı hamilelerin öyle lekelenmeleri oluyor ve geçiyor üstüne görme diyorlar.durması iyi yani.benim arkadaşımda da oldu ve 1 hafta önce doğum yaptı o yüzden stres yapma ve dinlen ağırkaldırma.yordunmu kendini ne yaptın?ya da bu aralar hamile olmasaydın adet mi olucaktın?hep pozitif düşün sakınbebeğini kaybedeceğini düşünme biliosun beyne ne gönderirsen o olur.:1hug:

aman canım dikkat et kendine yat dinlen
bende özletmek istemiyorum en kısa zamanda dönerim aranıza inşallah

türkkahvesi canım aman dikkat et kendine önemli bişey değildir inşallah
yat dinlen bol bol su iç ilişkiden uzak olan bu aylar çok sakıncalı sağlıkla gelsin miniklerimiz

yaren sen calısıyordun dimi canımm benım kolay gelsin.. sana bu hafta zor gelıcek valla Allah yardımcın olsun

yarenciğim benim de sonradan aklıma geldi bugün çalıştığın, Allah yardıncın olsun cnm, inşallah çok yorucu geçmez

sağolun canlarım benim..inş zor geçmez dicem ama, oturmaktan afedersiniz kuyruk sokumu mu diyolar, ordaki kemiğim ağrıdı :) arada kalkıyorum falan ama, yine de evde ayaklarını uzatıp dinlenmek gibi olmuyor.. bence kıymetini bilin, izindeki ve evdeki hanımlar..benim yerime de uzanın azcık şöyle ohhh... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…