2010 Şubat Anneleri

basın sagolsun canım evet ole derler kaderi benzer fialn diye ama dedıgın gıbı batıl inanc
eger seni uzmek gibi olmayacaksa sorabilirmiyim nasıl oldugunu

canım dostlar sağolsun Allah kalanlara hayırlı ömürler versin, çok acı bi şekilde kaybettik maalesef cnm, intihar etmiş ya da en azından adli tıp raporuna göre öyle, doğrusunu Allah bilir :çok üzgünüm: mafoldumben mafoldumben

:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:basınız sagolsun tekrar canım Allah sabırlar versin sevdiklerini kaybetmenin acısını yasamayan bilemez rabbim diger sevdiklerini korusun insallah

merhaba arkadaşlar..genelde hafta sonları açamıyorum neti.ama hep yazılarınızı okudum.bende bahar temizligi yaptırıcagım yandımcı bir bayan gelecek onunla ilgileniyorum hamileligimden beri ev çok kirlendi öyle mide bulantılarından hiç yapamıyorum kocişte yetişemiyor.bir kızı bir bana..siz neler yapıyorsunuz bakiiim

ya bende çok merak ediyorum cinsiyetini bende ay sonu gidicem doktora e 2li taramalarda yaklaştı muhtemelen orda görürler.. bebeğim meleğim mercimeğim ağzıma ne gelirse konuşuyorum onla ama kızım yada oğlum demek istiyorum artık... kıyafet her iki cinse bakıyorum..isim bakarken hem kız isimleri hem erkek isimlerine bakıyorum.. tek tarafa yoğunlaşmak istiyorum artık hayırlısıyla...

Başın sağolsun canım. İsmi konusunda için nasıl rahat edecekse öyle davran canım. Hassas bi konu gerçekten. Düşünüyorum da kardeşim dışında hiçkimsenin ismini vermek istemem. Çünkü en çok kardeşimi özledim... Sağolsun da aramız iyi olmasın ziyanı yok. Senin üzüntün çok daha derin. Allah yardımcınız olsun.

kızlar ben hiç olmucak bişeye aşerdim sölesem sizde aşerseniz söelemyem en iyisi ayy ağlıcam şimdi
mafoldumben

valla ben normalde tatlı tuzlu ekşi acı herşeyi severdim ama bu aralar tatlı diye ölüyorum
öyle şerbetli ağır tatlılar değil bende senin gibi pasta kek istiyo canım nutella ve çikolatayı saymıyorum zaten onlar olmazsa olmazlarım zaten
bide çok komik geliyo bana ama inanılmaz derecede iskender kebap yiyorum ve istiyorum hergün yesem doymam o durumdayım
bi arkadaşımda 3.5 aylık hamiş oda verseler sabah akşam menemen peşinde sizdede böyle enteresan istekler varmı yaw:)) normaldede severdim ama hergün yicek kadar diil utanmasam gidip bursada yicem:))

canım az kaldı cinsiyetleri öğrenmeye ama sen yine de iki yönede hazırlıklı ol hep duyuyoruz kız dediler erkek doğdu ya da tam tersi diye, son anda üzülmemek için bence sürprizlere de pay ayırmak lazım,belki ben fazla detaylı düşünüyorumdur hayırlısı olsun daa gerisi hallolur inşallah

sağol cnm Allah sizlere hayırlı ömürler versin, ama öncelikle her şeyinn hayırlısını versin, ama sen yine de imkanınız varsa iyi olmanın yollarını bul cnm, iş işten geçtikten sonra keşkelerin bir anlamı kalmıyor :çok üzgünüm:

kızlar ben hiç olmucak bişeye aşerdim sölesem sizde aşerseniz söelemyem en iyisi ayy ağlıcam şimdi
mafoldumben

cnm söyle bişey olmaz , paylaşmak rahatlatır belki :teselli:

fatmacım başın sağolsun canım çok üzüldüm abinin ismini koymasanda ruhu seninle buna inanabilirsin miniğinde bence abini çok görüceksin canım ... acını hafifletir inşallah ...

kabak tatlısı istiyom hemde çok heryeri aradım ama mevsimi deil diolar :sinifsinif:

olmaz mı cnm, muzlu rulo pasta hergün değil her öğün olsa yiyeceğim valla, bi de lahmacun acayip cnm çekiyor ama ben heryerinkini yiyemediğim için o konuda biraz sıkıntı çekiyorum, haa bi de börek neli olursa olsun aklıma düştü mü bunları almadan edemiyoırum, tabi diğer kek çikolata vb. hariç onlar zaten olmazsa olmaz

neye aşerdin bende çok merak ettim :)) toprak kireç falan yiyolarmış kız yoksa sende onlaramı aşerdin......

kabak tatlısı istiyom hemde çok heryeri aradım ama mevsimi deil diolar :sinifsinif:

Allah iyiliğini vermesin bende korktum e tatlıcılarda falan yok mu ya bulunur mutlaka eşine söyle akşam gelirken bütün tatlıcıları dolaşıp öyle gelsin.... kaydirigubbakcemile3

fatmacım başın sağolsun canım çok üzüldüm abinin ismini koymasanda ruhu seninle buna inanabilirsin miniğinde bence abini çok görüceksin canım ... acını hafifletir inşallah ...

sağol cnm, haklısın hatta kız bile olsa bana rahmetliyi hatırlatacak çünkü o da çocukları çok severdi ve çocukları mutlu edebilmek için hep bişeyler yapardı, bendenn yaşça çok büyüktü bizi küçükken kendi çocukları gibi severdi ........ neysee ben anlatmaya başlarsam günler geçse bitmez bu koonu

hepiniz çok sağolun canlarım, burada sizlerle olmak beni rahatlatıyor, çünkü istanbulda yakınımız yok arkadaşlarımız da hep tayin oldu gittiler, şimdi rapordan dolayı evde olduğum için çok sıkılırdım burası olmasaydı

Kızlar ya benim canım niye bişey istemiyo bendemi bi gariplik var acaba canım hiç bişey çekmiyo bi aşer bişey yap dimi eşim hergün soruyo canın bişey istiyomu ne getiriyim akşam yok bişey istemiyorum diyorum nasıl hamilesin sen ya diyo bana..

Canm kendine cok dikkat etmen gerekiyor bol bol dinlenmelisin. Hiç yataktan kalkmamalısın. ayaklarını dik belinin altına yastık koy . Bu dönemler hepimiz için çok önemli . Sen hamile oldugunu bildiğin için önlemler alabilirsin. Doktor ilaç verir. Benim ilk bebegimde de böyle belirtiler oldu ama ben hamile oldugumu bile bilmediğim için agır falan demedim kaldırdım , hopladım zıpladım . hafif lekelenme geldiğinde de hastalanıyorum sanmıstım.Dikkat et canm Allahım kimseye yasatmasın Allahım bebegini sana bagışlasın. Bol bol dinlen.Üzülmeni istemem.

Canm benm son sat 20 nisan yani bende şuanda 11 haftalık hamile olmam gerekiyor .Hatta 20 nisan da 2 gün adet görmedim bile üstüne görebilme ihtimalim bile vardı. ama bebeğim tahmin ettiğimizden daha küçükmüş doktor hanm başından poposuna ölçtü 1.17 cm cıkmıştı. Yani ozaman 1 buçuk aylık hamileymişim . Acaba annesi gibi minyonmu olacak ki bebegim demiştim doktora oda çok gülmüştü .Anne karnındayken her bebek aynı olur demişti :) Geç döllenme olmuş canm bizim büyük ihtimal sizinde öyledir.

Canm çok sevindim bebeğinin seninle olmasına ama sen bol bol dinlen yinede . Hiç yataktan kalkma boş ver işi miş i eşin annen yapsın.

Amin canm . Uçuk oldugunda tahta kasığın ucunu biraz yakıp uçuk olan yere dokunduruyordum o şekilde geçiyor canm.Dene istersen.

Aramıza hoşgeldin canm. Folik acit demeyin artık öğğğ geldi Midemi daha cok bulandırıyor sanki. Sabah aksam içmek zorundayım . Kusmalardan dolayı boğazlarımda hasar gördü devamlı kanlı kusma onun içinde ayrı ilaçlar kullanıyorum.Artık öğğğ geldi zaten ilaç kullanmıayı hiç sevmem ama işte bebeğim için herşeye katlanıyoruz.

Canm bende çok merak ediyorum bakmadıgım cinsiyet takvimi kalmadı .Bazen erkekmiş gibi hisse kapılıyorum ama örmek için bişeyler baktıgımda kendimi kızlar için örülecek seylere bakarken buluyorum :) Ama hersey allahtan canm. Bebeğimiz saglıklı olsunda kız olsun erkek olsun farketmez.

Canm bende 2 hafta önce hamburger yedim büyük bir iştahla normalde fast food tarzı seyleri hiç sevmem ama işte aşerince nasıl yediğimi bilemiyorum.

Canm başın sağolsun .ALLAH RAHMET EYLESİN.

bu aş ermek birazda mide bulantılarıyla alakalı bence insan midesi bulanırken canı birşey istemiyor.benim kocada işten çıkmadan sorar birşey istiyormusun diye ..şuan bedede bişey yok...kızımdad hiç aş ermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…