basın sagolsun canım evet ole derler kaderi benzer fialn diye ama dedıgın gıbı batıl inanc
eger seni uzmek gibi olmayacaksa sorabilirmiyim nasıl oldugunu
canım dostlar sağolsun Allah kalanlara hayırlı ömürler versin, çok acı bi şekilde kaybettik maalesef cnm, intihar etmiş ya da en azından adli tıp raporuna göre öyle, doğrusunu Allah bilir :çok üzgünüm: mafoldumben mafoldumben
bende de oluyor zaman zaman bel ağrısı. bugün de böbreklerim ağrıyor..
ya ben artık iyice cinsiyetini merak etmeye başladım. hayırlısını versin rabbim de, hamileliğin başından beri hep erkek olcak gibi geliyo, ama bebeğime hitap ederken hep kızım derken buluyorum kendimi :) 23 temmuzda gitcem dr'a. inş bir ipucu gösterir benim bebiş. çatlıcam yoksa artık :)
canım inşallah kardeşinle biran önce barışırsınız, ben de 7 ay önce abimi kaybettim (o da sarışındı) ve ondan sonra hep oğlum olursa onun adını koymayı istedim ama kaderi benzer diye de korktuğumdan adını koymaya bazen de çekiniyorum, aslında batıl biliyorum kaderi benzemek diye bişey olmaz da ne bileyim işte bu konuda hislerim karışık
walla kızlar ben de normalde ekşi falan çok severdim ama şimdi sadece bulantım olursa 1-2 dilim limon yiyorum ama eskisi gibi severek değil daha çok canım tatlı şeyler özellikle pasta kek tarzı şeyler çekiyor, ben ilk hamiş olduğumu öğrendiğimde nedense kız gibi hissetmiştim ama şimdi ne kız ne erkek hiçbirşey hissetmşiuorum sadece geçen rüyamda oğlum olmuş diye gördüm, bi de benim bi arkadaş tutturdu senin oğlun olacak diye hatta onun da küçük oğlu var oan sorduk neyim olacak diye o da kızı olaca demesin mi , kaydirigubbakcemile3 işin aslı sağlıklı olsun da benim için gerçekten önemli değil çünkü sonuçta ister kız ister erkek olsun ama sonuçta benim bebeğim olsun da artık başkalarının değil kendi bebeğimi kucaklayayım da sağlıkla yeter bana
ya bende çok merak ediyorum cinsiyetini bende ay sonu gidicem doktora e 2li taramalarda yaklaştı muhtemelen orda görürler.. bebeğim meleğim mercimeğim ağzıma ne gelirse konuşuyorum onla ama kızım yada oğlum demek istiyorum artık... kıyafet her iki cinse bakıyorum..isim bakarken hem kız isimleri hem erkek isimlerine bakıyorum.. tek tarafa yoğunlaşmak istiyorum artık hayırlısıyla...
Başın sağolsun canım. İsmi konusunda için nasıl rahat edecekse öyle davran canım. Hassas bi konu gerçekten. Düşünüyorum da kardeşim dışında hiçkimsenin ismini vermek istemem. Çünkü en çok kardeşimi özledim... Sağolsun da aramız iyi olmasın ziyanı yok. Senin üzüntün çok daha derin. Allah yardımcınız olsun.
kızlar ben hiç olmucak bişeye aşerdim sölesem sizde aşerseniz söelemyem en iyisi ayy ağlıcam şimdi
mafoldumben
valla ben normalde tatlı tuzlu ekşi acı herşeyi severdim ama bu aralar tatlı diye ölüyorum
öyle şerbetli ağır tatlılar değil bende senin gibi pasta kek istiyo canım nutella ve çikolatayı saymıyorum zaten onlar olmazsa olmazlarım zaten
bide çok komik geliyo bana ama inanılmaz derecede iskender kebap yiyorum ve istiyorum hergün yesem doymam o durumdayım
bi arkadaşımda 3.5 aylık hamiş oda verseler sabah akşam menemen peşinde sizdede böyle enteresan istekler varmı yaw:)) normaldede severdim ama hergün yicek kadar diil utanmasam gidip bursada yicem:))
kabak tatlısı istiyom hemde çok heryeri aradım ama mevsimi deil diolar :sinifsinif:
fatmacım başın sağolsun canım çok üzüldüm abinin ismini koymasanda ruhu seninle buna inanabilirsin miniğinde bence abini çok görüceksin canım ... acını hafifletir inşallah ...
olmaz mı cnm, muzlu rulo pasta hergün değil her öğün olsa yiyeceğim valla, bi de lahmacun acayip cnm çekiyor ama ben heryerinkini yiyemediğim için o konuda biraz sıkıntı çekiyorum, haa bi de börek neli olursa olsun aklıma düştü mü bunları almadan edemiyoırum, tabi diğer kek çikolata vb. hariç onlar zaten olmazsa olmaz
kızlar ben hiç olmucak bişeye aşerdim sölesem sizde aşerseniz söelemyem en iyisi ayy ağlıcam şimdi
mafoldumben
ben akşamdan beri ağlıyorum çok korkuyorum akşam wc ye girdim sölemesi ayıp kurulandığımda peçetede pembe pembe akıntı gördüm kırmızı değil pembemsiydi, o oldu bi daha gelmedi, fakat sonra kahverengi yani tabiri caizse neskafe rengi gibi devam etti sabaha kadar, şimdi temiz bişey yok. ama nasıl korkuyorum bişey olursa diye anlatamam doktorumu aradım progestan al bugün dedi, sabah gel bi bakalım dedi.
sizde de oldumu böyle bişey nolur yardım edin neydi o öyle, hiç olmamışltım öle kaldığımdan beri. kötü bişey değildir dimi. kırmızı değildi bi kere pembe geldi bi daha gelmedi. sonra kahverengiye döndü şimdi yok bişey.
böyle bişey yaşayan yada bilen varmı nolur yazın delircem. yerleşme kanaması dedikleri bumu oluyo ama zannetmiyorum benimki yerleşeli oldu baya. 7+4üm.
kıslar bişi sorucam ben son satıma göre 7+ 3 günlük hamileyim ama en son doktora gittiğimizde ultrasondan sonra doktor bana 5+5 günlük hamilesin dedi hangisi doğru siz hangisini dikkate alıyosunuz2. doğrudur muhtemelende yinede merak ettim
şimdi doktordan geldim zor bekledim haftasonu geçsin de doktora gideyim die çok korkmuştum çünkü, neyse gittim vajinal baktı bebeğimi gördüm büyümüş kalbide atıyodu pıt pıt pıt.. sesini de duydum içim rahatladı çok şükür. ama düşük tehlikesi var dedi, bende anlamadım öyle şar şar kanamam olmadıki, sadece 1 defa pembe su geldi o da çok az, akşam da geldi o da bi kerelik. sildim geçti. bi daha kesildi, şimdi hafif kahverengimsi.
benim size sorcağaım şey şu aslında, doktor "progestan" diye bi hap yazdı, aldım hemen, bugün başlıycam ama bu hap konusunda ne biliyosunuz yan etkisi falan varmı kanama yaptırması gibi bişeyler ne bileyim adını duymuştum kullananınız vardır yazsanıza nasıl bi hap bu kanama manama yaptırmıyo dimi.
kızlar slm Allahım miniklerinizi korusun.Şunu bilinki moral çok etkiliyor bebişlerinizi o yüzden kötü şeyleri aklınızdan atın.:teselli:ben sürekli uçukluyorum kızlar ya ilaçta süremiyorum tabi mafoldumben biri sönüo biri çıkıo.tamda dudağımın kenarında ne konuşabiliyorum ne yemk yiyebiliorum zaten herşeyden tiksiniyorum birde bu çıktı:1no2:
mrb kızlar allah hepinizin bebişini sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin bende 2009 şubat annesiyim..bişi sorcam.......folik asit kullanıyomusunuz çok önemli bebekte oluşabilecek bazı kusurları önlüyo.....
bende de oluyor zaman zaman bel ağrısı. bugün de böbreklerim ağrıyor..
ya ben artık iyice cinsiyetini merak etmeye başladım. hayırlısını versin rabbim de, hamileliğin başından beri hep erkek olcak gibi geliyo, ama bebeğime hitap ederken hep kızım derken buluyorum kendimi :) 23 temmuzda gitcem dr'a. inş bir ipucu gösterir benim bebiş. çatlıcam yoksa artık :)
selam kızlaaarrr
geçmişi okuyamadım kusura bakmayın.. çok olmuş birikmiş :)
nasıllarız bakalım bugün.. nasıl geçti haftasonu? melekler iyiler inşallah..
aramıza yeni katılanlar varsa.. hoşgeldiler sefa getirdiler... hayırlısıyla meleklerine kavuşurlar inşallah onlar da hepimiz de..
kötü bi haber yoktur diye umuyorum...
biz de iyiyiz.. dün kendimize burger king'te ziyafet çektik kuzumla :) ohhh çok canım istiyordu... hiç bu kadar iştahla fastfood yediğimi hatırlamıyorum ben... hatta eskiden hiç yemezdim.. hiç!! :)
canım dostlar sağolsun Allah kalanlara hayırlı ömürler versin, çok acı bi şekilde kaybettik maalesef cnm, intihar etmiş ya da en azından adli tıp raporuna göre öyle, doğrusunu Allah bilir :çok üzgünüm: mafoldumben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?