selam kızlar
sabahtan beri 3 günlük gçmişi okuyorum amma yazmışsınız :)
nasılsınız?
ben bugun fenayım
bulantılarım kusmaya dönmek üzere çok zorlanıyorum
çubuk krakerde fayda etmiyor artık
ilk kez böyle oldum fenayım
zaten artık ne tatlı yiyorum ne yemek
tuzlu limonlu salata falan resmen açım
ben nasıl besleyecegim bebişimi
çok üzülüyorum
kız beli ağrıyanın oğlu olur derler
hayırlısı tabide zemuszemus
bende de oluyor zaman zaman bel ağrısı. bugün de böbreklerim ağrıyor..
ya ben artık iyice cinsiyetini merak etmeye başladım. hayırlısını versin rabbim de, hamileliğin başından beri hep erkek olcak gibi geliyo, ama bebeğime hitap ederken hep kızım derken buluyorum kendimi :) 23 temmuzda gitcem dr'a. inş bir ipucu gösterir benim bebiş. çatlıcam yoksa artık :)
valla ben bel ağrısından duramıyorum bazen çoğunluklada tatlı yiyorum hiç tuzluyla ekşiyle aram yok nutellayı kaşık kaşık götürüyorum valla benimde içimden erkek gibi geliyor tabi hayırlısı olsun ama hamile kalmadan önce içimden geçirmiştim hamile kalırda oğlum olursa babacığımın adını koyucam bizde erkek olmadığından soyadı yürümicek ama adı bizimle olsun hep diye babamı 2 sene evvel kaybettimdeneden bilmiyorum kendimi şartlamıyorumda ama içimden hep erkek geçiyo Allahım hayırlısını sağlıla versin kucaklarımızı şimdiden acılarını göstermesin yarabbim
rabbim hepimizin gonlune gore verisn insallahh
cnm geçmiş olsun, yemek için biraz zorlasan olmuyor mu cnm, ya da başka hafif bulantı yapmayacak şeyler yok mu yiyebileceğin, biraz sabret cnm inşallah sen ve aynı durumdaolan herkesin bulantıları en kısa zamanda geçer[/QUOT
bu haftaya hatta bugune kadar çok iyiydim tamam iştahım yoktu ama en azından bulantı bu derece zorlamıyordu
kustum biraz rahatladım ama 1 bardak ayran içebildim sadece o da zorla
progestanda tok karnına offf allahım güç ver
sağlıklı sıhhatlı alayım yavrumu kucagıma :Saruboceq:
valla ben bel ağrısından duramıyorum bazen çoğunluklada tatlı yiyorum hiç tuzluyla ekşiyle aram yok nutellayı kaşık kaşık götürüyorum valla benimde içimden erkek gibi geliyor tabi hayırlısı olsun ama hamile kalmadan önce içimden geçirmiştim hamile kalırda oğlum olursa babacığımın adını koyucam bizde erkek olmadığından soyadı yürümicek ama adı bizimle olsun hep diye babamı 2 sene evvel kaybettimdeneden bilmiyorum kendimi şartlamıyorumda ama içimden hep erkek geçiyo Allahım hayırlısını sağlıla versin kucaklarımızı şimdiden acılarını göstermesin yarabbim
kayınvalidem söylemişti mideniz bulandığında solunuza yatın ben yapıyorum işe yarıyor.
birde armut yiyin armut bulantıyı azaltıyo şimdi heryerde minik minik armutlar varya alın onlardan ara ara atıştırın bulantıyı kesiyo ben çubuk krakerden çok armutu tercih ediyorum bunuda bi ablam söylemişti:)
kayınvalidem söylemişti mideniz bulandığında solunuza yatın ben yapıyorum işe yarıyor.
birde armut yiyin armut bulantıyı azaltıyo şimdi heryerde minik minik armutlar varya alın onlardan ara ara atıştırın bulantıyı kesiyo ben çubuk krakerden çok armutu tercih ediyorum bunuda bi ablam söylemişti:)[/QUOT
armut bulantıya iyi geliyor ben sürekli armut yiyorum çantamda bile armutla dolaşıyorum eşimde gülüyor bana çanta değil manav taşıyosun diye yemekle aram yok şu günlerde tek yediğim meyve şimdiden 2 kilo vermişim
walla kızlar ben de normalde ekşi falan çok severdim ama şimdi sadece bulantım olursa 1-2 dilim limon yiyorum ama eskisi gibi severek değil daha çok canım tatlı şeyler özellikle pasta kek tarzı şeyler çekiyor, ben ilk hamiş olduğumu öğrendiğimde nedense kız gibi hissetmiştim ama şimdi ne kız ne erkek hiçbirşey hissetmşiuorum sadece geçen rüyamda oğlum olmuş diye gördüm, bi de benim bi arkadaş tutturdu senin oğlun olacak diye hatta onun da küçük oğlu var oan sorduk neyim olacak diye o da kızı olaca demesin mi , kaydirigubbakcemile3 işin aslı sağlıklı olsun da benim için gerçekten önemli değil çünkü sonuçta ister kız ister erkek olsun ama sonuçta benim bebeğim olsun da artık başkalarının değil kendi bebeğimi kucaklayayım da sağlıkla yeter bana
Benim malesef erkek kardeşimle aram bozuk:gitme: İnşallah kardeşime benzeyen sapsarı bi oğlum olur da aramızın düzelmesine de vesile olur. Bana kalsa adını bile kardeşimin adı koyacağım
Kızım olursa da çooook sevinirim. Walla kız erkek ikisinede çok sevinmek için yüzlerce sebebim var. Ama inşallah cinsiyeti biran önce belli olur da ciciler almaya başlarız.
Benim malesef erkek kardeşimle aram bozuk:gitme: İnşallah kardeşime benzeyen sapsarı bi oğlum olur da aramızın düzelmesine de vesile olur. Bana kalsa adını bile kardeşimin adı koyacağım
Kızım olursa da çooook sevinirim. Walla kız erkek ikisinede çok sevinmek için yüzlerce sebebim var. Ama inşallah cinsiyeti biran önce belli olur da ciciler almaya başlarız.
canım inşallah kardeşinle biran önce barışırsınız, ben de 7 ay önce abimi kaybettim (o da sarışındı) ve ondan sonra hep oğlum olursa onun adını koymayı istedim ama kaderi benzer diye de korktuğumdan adını koymaya bazen de çekiniyorum, aslında batıl biliyorum kaderi benzemek diye bişey olmaz da ne bileyim işte bu konuda hislerim karışık
selam kızlaaarrr
geçmişi okuyamadım kusura bakmayın.. çok olmuş birikmiş :)
nasıllarız bakalım bugün.. nasıl geçti haftasonu? melekler iyiler inşallah..
aramıza yeni katılanlar varsa.. hoşgeldiler sefa getirdiler... hayırlısıyla meleklerine kavuşurlar inşallah onlar da hepimiz de..
kötü bi haber yoktur diye umuyorum...
biz de iyiyiz.. dün kendimize burger king'te ziyafet çektik kuzumla :) ohhh çok canım istiyordu... hiç bu kadar iştahla fastfood yediğimi hatırlamıyorum ben... hatta eskiden hiç yemezdim.. hiç!! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?