2010 Şubat Anneleri

kabak tatlısı istiyom hemde çok heryeri aradım ama mevsimi deil diolar :sinifsinif:

Allah iyiliğini vermesin bende korktum e tatlıcılarda falan yok mu ya bulunur mutlaka eşine söyle akşam gelirken bütün tatlıcıları dolaşıp öyle gelsin.... kaydirigubbakcemile3

bence de cnm bulunur sadece eşin biraz arayacak ama bazı restaurantlarda da olabiliyor tatlıcılar dışında inşallah bulursun cnm

cnm ben de aşermeyi sadece canının bişey çekmesi sanırdım ama bulantılar, tiksinmeler, kusmalar hepsi aşermeymiş sende de bulantı çok olduğu içimn daha canın bişey çekmiyordur, inşallah bulantıların geçince canın bişeyler istemeye başlar

benimde canım bişey çekmiyo
zaten 2 hafatada 2 kilo almışım 63 ten 65 e cıkmışım
zaten göbekliydim iyice göbek yaptım
ödüm kopuyo çok kilo almakatan
ama sabahtan beride ekmek peynir yiyiyorum

inşallah canım inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ben 1,5 kilo verdim.hergun tartılıyorum aynıyım.gerçi yiyemiyorum ben....kızlar siz bizleri dördüncü aydan sonra görün iştahımız açılacak oooh.kilo alımları asıl ozaman başlayacak

kızlar aman diyim çok kilo alıcam diye yemenizden sakın ödün vermeyin allah korusun bebeklerde böbreklerde kalpte sorunlar olabiliyormuş yeterli beslenmeyen annelerde yada gelişimleri geri kalıyormuş hamur işi vs. önermiyorum tabi ama azar azar herşeyden yiyin ben kilo vermişim ama bulantım geçtiği anda düzgün beslenmeye başlıycam allah korusun sırf ben kilo alıcam diye bebeğimin sağlığıyla nasıl oynarım sonra onun vicdan azabını nasıl çekerim...Allah korusun....

kızlar ben hiçbirşey yiyemiyorum herşeyden tiksiniyorum valla
hele karpuz kiraz önceden bayılırdım şimdi duymaya tahammulum yok
çikolata pasta şeker hastası ben şimdi nefret ediyorum hepsinden
bir tuzlu erik yediğim tek meyve
ama bugun armutu deneyecegim inşallah yiyebiliirm çünkü tüm gün acım yediğimde çıktı
çubuk kraker ve suya bile korku dolu gözlerle bakıyorum
bir günde dağıldım allahım ne olacak bu halim

kızlar ben kızımda 20 kilo almıştım bakalım bunda kaç kilo alacagım

ben 1,5 kilo verdim.hergun tartılıyorum aynıyım.gerçi yiyemiyorum ben....kızlar siz bizleri dördüncü aydan sonra görün iştahımız açılacak oooh.kilo alımları asıl ozaman başlayacak

evet kıalar 4 yadan sonra iştahınız açılıcak merek etmeyin ben bil fiil 4 ay hiç bişey yiyemedim her sabah iş yerine gidene kadar dua ettim minübüste çıarmayım diye düşünün okadar kötüydüm ama kötü haber bnm 5 yadan sonra kusmalarım geçti ama bu seferde mide yanmalarım başladı bu seferde ondan yiyemiydum ne yesem midem yanıyodu kaç kutu rennie şurup içtim hatırlamıyorum her gün 1 tane fikks içiyodum neyse işallah sizdede olmaz çünkü bnm velet baya bi sçalıu doğdu ben ona yoruyom doktorlar alaksı yok desede büyüklerin dedeği çıktı saçlıu oldu bnm oğlan

AY DEME NOLUR ÇOK KİLO ALMAYALIM YEDİKLEİRMİZ BEBİŞLERE YARASIN BİZE DEĞİL:)) :CüvCüv:

tabikide şekercim sağlıklı şeyleri yemek bebeği beslemek önemli olan ıvır zıvır yiyip kendimize zarar vermeamk lazım bakmayın şimdilik böyle gidiyo 1 yiyosak 3 midemiz bulanıo yiyemiyoruz yuvarlanıp gidiyoruz :)) 3.aydan sonra işin şekli değişecek :))

AY DEME NOLUR ÇOK KİLO ALMAYALIM YEDİKLEİRMİZ BEBİŞLERE YARASIN BİZE DEĞİL:)) :CüvCüv:

sorma canım ya...ben ilkinde 20 kilo almıştım doktor ilkinde çok almışsın dedi.ne kadar az kilo alırsan bebek plesantadan daha rahat beslenirmiş bu yüzdende kilo alımı iyi olurmuş.benim kızım 3.300 kilo dogmuştu.doktor 20 kiloyla 3.500 dogurman gerekirdi dedi anlamadım valla..insanın elinde olmuyor canı çekiyor..bu seferde kendimi engellemeyecegim alırsam alırım önemli degil son hamileliginde tadını varmak istiyorum öyle degilmi kızlarlmaz:

denizkızıl çalışmıyordu hatırlıyorsam kocası doktordu degilmi

banada doktorum fazla kilo almamaya çalış dedi
ama ben 2 hafatada 2 kilo aldım ve tahminim ıvır zıvır seylerden aldım
bol meyve yemek istiyorum ama içimden gelmiyo zorla yiyorum

evet yaa nerelerde bi kaç kere baktım profiline ama aktif değildi, umarım iyidir, unutmasın bizi

bende merak ediyorum kötü bişey olsa mutlaka haberini alırdık Allah korusun inşallah türkiyeye izine falan gelmişlerdir

banada doktorum fazla kilo almamaya çalış dedi
ama ben 2 hafatada 2 kilo aldım ve tahminim ıvır zıvır seylerden aldım
bol meyve yemek istiyorum ama içimden gelmiyo zorla yiyorum

Benim doktorumda aksine bol bol kilo alabilrsin dedi . Normal bi hamilelik te alınması gereken 11 kiloymuş ama bana 20 kilo falan alabilirsin dedi. Ben kilo almayı bırak kilo verdim 45 kiloyken 42 kiloya düştüm.Bakalım kilo almaya ne zaman başlıyacağım.

20 kilo alsan bile 62 olursun ki buda normal bi kilo
ama ben su an 65 kiloyum 20 kilo aldığımı düşünürsek
1 65 boyla topaç olurum heraldedelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…