kabak tatlısı istiyom hemde çok heryeri aradım ama mevsimi deil diolar :sinifsinif:
Allah iyiliğini vermesin bende korktum e tatlıcılarda falan yok mu ya bulunur mutlaka eşine söyle akşam gelirken bütün tatlıcıları dolaşıp öyle gelsin.... kaydirigubbakcemile3
Kızlar ya benim canım niye bişey istemiyo bendemi bi gariplik var acaba canım hiç bişey çekmiyo bi aşer bişey yap dimi eşim hergün soruyo canın bişey istiyomu ne getiriyim akşam yok bişey istemiyorum diyorum nasıl hamilesin sen ya diyo bana..
Canm başın sağolsun .ALLAH RAHMET EYLESİN.
cnm ben de aşermeyi sadece canının bişey çekmesi sanırdım ama bulantılar, tiksinmeler, kusmalar hepsi aşermeymiş sende de bulantı çok olduğu içimn daha canın bişey çekmiyordur, inşallah bulantıların geçince canın bişeyler istemeye başlar
ben 1,5 kilo verdim.hergun tartılıyorum aynıyım.gerçi yiyemiyorum ben....kızlar siz bizleri dördüncü aydan sonra görün iştahımız açılacak oooh.kilo alımları asıl ozaman başlayacak
ben 1,5 kilo verdim.hergun tartılıyorum aynıyım.gerçi yiyemiyorum ben....kızlar siz bizleri dördüncü aydan sonra görün iştahımız açılacak oooh.kilo alımları asıl ozaman başlayacak
kızlar aman diyim çok kilo alıcam diye yemenizden sakın ödün vermeyin allah korusun bebeklerde böbreklerde kalpte sorunlar olabiliyormuş yeterli beslenmeyen annelerde yada gelişimleri geri kalıyormuş hamur işi vs. önermiyorum tabi ama azar azar herşeyden yiyin ben kilo vermişim ama bulantım geçtiği anda düzgün beslenmeye başlıycam allah korusun sırf ben kilo alıcam diye bebeğimin sağlığıyla nasıl oynarım sonra onun vicdan azabını nasıl çekerim...allah korusun....
AY DEME NOLUR ÇOK KİLO ALMAYALIM YEDİKLEİRMİZ BEBİŞLERE YARASIN BİZE DEĞİL:)) :CüvCüv:
banada doktorum fazla kilo almamaya çalış dedi
ama ben 2 hafatada 2 kilo aldım ve tahminim ıvır zıvır seylerden aldım
bol meyve yemek istiyorum ama içimden gelmiyo zorla yiyorum
Benim doktorumda aksine bol bol kilo alabilrsin dedi . Normal bi hamilelik te alınması gereken 11 kiloymuş ama bana 20 kilo falan alabilirsin dedi. Ben kilo almayı bırak kilo verdim 45 kiloyken 42 kiloya düştüm.Bakalım kilo almaya ne zaman başlıyacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?