günaydın kızlaaar moralleri yüksek tutalım sıcaklarla mücadeleye devam edelim ben biraz zorlanıyorum ama yapılacak bişi yok hemde çalışırken.
kızlar ben bi kaç kere belimin üzerine düşmüştüm eskiden (biraz sakarımdırda) acısı şimdi çıkıyor kilomda var bazen sağ ayağımın üzerine basamıyorum kitleniyorum sanki 3. ayda hamilelik platesine başlıcam beli kuvvetlendirmek için doktorumla öyle konuştuk bide karnım çok şiş böyle şişliği olan varmı aranızda
mrb kızlar allah hepinizin bebişini sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin bende 2009 şubat annesiyim..bişi sorcam.......folik asit kullanıyomusunuz çok önemli bebekte oluşabilecek bazı kusurları önlüyo.....
kızlar slm Allahım miniklerinizi korusun.Şunu bilinki moral çok etkiliyor bebişlerinizi o yüzden kötü şeyleri aklınızdan atın.:teselli:ben sürekli uçukluyorum kızlar ya ilaçta süremiyorum tabi mafoldumben biri sönüo biri çıkıo.tamda dudağımın kenarında ne konuşabiliyorum ne yemk yiyebiliorum zaten herşeyden tiksiniyorum birde bu çıktı:1no2:
ben bişi yazdımmı herkes kayboluyo ortalıktan vallahi bi daha bişi yazmıcam zaten yeterince alınganım herkes birbiriyle arkadaş ben yazınca kimseden ses çıkmıyo küstüm oynamıyorum ya:sinifsinif:senağlama
mrb kızlar allah hepinizin bebişini sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin bende 2009 şubat annesiyim..bişi sorcam.......folik asit kullanıyomusunuz çok önemli bebekte oluşabilecek bazı kusurları önlüyo.....
şimdi doktordan geldim zor bekledim haftasonu geçsin de doktora gideyim die çok korkmuştum çünkü, neyse gittim vajinal baktı bebeğimi gördüm büyümüş kalbide atıyodu pıt pıt pıt.. sesini de duydum içim rahatladı çok şükür. ama düşük tehlikesi var dedi, bende anlamadım öyle şar şar kanamam olmadıki, sadece 1 defa pembe su geldi o da çok az, akşam da geldi o da bi kerelik. sildim geçti. bi daha kesildi, şimdi hafif kahverengimsi.
benim size sorcağaım şey şu aslında, doktor "progestan" diye bi hap yazdı, aldım hemen, bugün başlıycam ama bu hap konusunda ne biliyosunuz yan etkisi falan varmı kanama yaptırması gibi bişeyler ne bileyim adını duymuştum kullananınız vardır yazsanıza nasıl bi hap bu kanama manama yaptırmıyo dimi.
canım inşallah iyi haberlerle gelirsin, Rabbim bebişini sana bağışlar inşallah, dualarımız seninle cnm
bu arada herkese merhaba, nasılsınız kızlar??
essemayit cnm, özel muayene mi yoksa özel hastane mi diye sormuşsun cnm ama hastanesine ve dr.na göre bile değişebilen bir durum, ben özel hastaneye gidiyorun ve 24 saat muayeneleri var, benim gitmeyi tercih ettiğim dr. ise geceleri ve hafta sonları hiç olmuyordu üstelik özel muayenehanesi varmış onu da söylemiyordu ama ben riskli gebelik olduğum için bana ısrarım sonunda ev muayene cep bütün tel.no.larını verdi ama herkese vermediğinden başka hastalara söyleme dedi
bu arada hem özelde hem devlette kendi dr.un dışında kim muayene ettiyse bugüne kadar nedendir bilmem hep yanlış teşhis koydular o yüzden çevrenden iyice araştır ona göre dr. seç cnm, bi de ne kadar özel muayeneye gitsende tahliller için genelde senin yine hastaneye gitmen gerekecek
kayseriiii
canım ben melikgazi hast. mehmet cahit gözüakça'ya gidiyorum ve dediğim gibi çok memnunum. kayseri'de kime dediysem tanıyor ve daha 1 kişiden bile olumsuz bişey duymadım.
aynen pazartesi günlerini sevmiyorum..
tatlım çok şükür, kalp atışını duymuşsun. senin adına çok sevindim inan.. progestan düşük için. bence de yan etkisini falan boşver, doktor kullan dediyse kullan..Düşük tehlikesi varsa artık 550000 kat daha fazla dinlenmen gerekiyor :) ihmal etme güzellik, hadi gözün aydın yeniden..
kızlar slm Allahım miniklerinizi korusun.Şunu bilinki moral çok etkiliyor bebişlerinizi o yüzden kötü şeyleri aklınızdan atın.:teselli:ben sürekli uçukluyorum kızlar ya ilaçta süremiyorum tabi mafoldumben biri sönüo biri çıkıo.tamda dudağımın kenarında ne konuşabiliyorum ne yemk yiyebiliorum zaten herşeyden tiksiniyorum birde bu çıktı:1no2:
günaydın kızlaaar moralleri yüksek tutalım sıcaklarla mücadeleye devam edelim ben biraz zorlanıyorum ama yapılacak bişi yok hemde çalışırken.
kızlar ben bi kaç kere belimin üzerine düşmüştüm eskiden (biraz sakarımdırda) acısı şimdi çıkıyor kilomda var bazen sağ ayağımın üzerine basamıyorum kitleniyorum sanki 3. ayda hamilelik platesine başlıcam beli kuvvetlendirmek için doktorumla öyle konuştuk bide karnım çok şiş böyle şişliği olan varmı aranızda
ben bişi yazdımmı herkes kayboluyo ortalıktan vallahi bi daha bişi yazmıcam zaten yeterince alınganım herkes birbiriyle arkadaş ben yazınca kimseden ses çıkmıyo küstüm oynamıyorum ya:sinifsinif:senağlama
canım bişey soracağım günde dört tane alıyorum demişsin progestan 100 lük tablet mi yoksa 200 lük tablet mi, ben 200 lük ten günde 3 tane alıyorum, bi de ben dr.a sordum vajinal mi yoksa ağız yoluylamı alacağım diye ağızdan dedi ama benim de kanamalarım oluyor arada acaba o zamanlar vajinal alsammıki??
hamilelikten önce bende kullanmadım folik asid doktora sordum hamileyken zaten 3 ay kullanıcaksın şimdiden başlarsan sıkılırsın dedi iyikide kullanmamışım cidden sıkıldım ya hergün 3 tane koca koca kabak ekirdeği gibi hap yutuyorum kokusuda midemi kaldırıyo ... hamilelik bitenekadar 9 ay hapmı kullanıcaz biz ya yok demiri yok vitamini offfff offff .... bak bebişim sevildiğini bil walla annen tırlatmak üzere....
Merhaba fifacım iyiyiz çok şükür sen nasıl oldun kanaman varmı hala, aman dikkat et kendine, iş falan düşünme ben boşverdim herşeyi, kokucam bu gidişlekaydirigubbakcemile3
ben yaklaşık 4 aydır falan folik asit içiyorum yavaş yavaş bırakmayı düşünüyorum
hamilelikten önce bende kullanmadım folik asid doktora sordum hamileyken zaten 3 ay kullanıcaksın şimdiden başlarsan sıkılırsın dedi iyikide kullanmamışım cidden sıkıldım ya hergün 3 tane koca koca kabak ekirdeği gibi hap yutuyorum kokusuda midemi kaldırıyo ... hamilelik bitenekadar 9 ay hapmı kullanıcaz biz ya yok demiri yok vitamini offfff offff .... bak bebişim sevildiğini bil walla annen tırlatmak üzere....
:1hug:kızlar saolun bende de oluyor o şişlik 3 gün afedersiniz tuvalete çıkamadığım oluyor:kedizaman oluyor özellikle.ya kızlar aranızda bursalı olan varsa hangi dr gidiosunuz bana önerebileceğiniz bir dr varmı.ben acıbademde cemile hnma gidiyordum hakkında kötü şeyle duydum korktum kara kara dr düşünüyorum şimdi:sm_confused:
kızlaaarrrr yardımmm ... midem bulanıyor çok fena ve hiç durmadan.. napcazzz?? bi de ben folic,elevit ve progestan kullanıyorum..ilaçlar nedeniyle bulantım artıyo diye düşünüyorum ne dersinizzz???
kızlaaarrrr yardımmm ... midem bulanıyor çok fena ve hiç durmadan.. napcazzz?? bi de ben folic,elevit ve progestan kullanıyorum..ilaçlar nedeniyle bulantım artıyo diye düşünüyorum ne dersinizzz???
arkadaşlar bel ağrısı olan varmı bende 2 gündür bel ağrısı var
Canım eve gidince bakarım kaç mg olduğuna. Ben de bilmiyordum vajinal alınabildiğini. Aşılamada da kullanmıştım ben progestan orda dememişlerdi vajinal diye. Aşılamalardan biliyordum çok baş dönmesi mide bulantısı yapıyodu bende. Birkaç kişiden daha duydum öyle olduğunu. Hatta biz daha aşılamanın ikinci günü bulantılardan acaba diye düşünüyoduk. sonradan anladık tabi progestan yapıyomuş. Hamilelikte de doktora ben hatırlattım progestan alayım mı diye. Al dedi tedbir amaçlı. Günde 3 tane alırsın dedi. Perşembe hamile olduğumu öğrendik cumartesi kanamam oldu. Doktoru aradığımda 4 e çıkaralım progestanı dedi. Muayenanesine gidince de ordaki sekreter kız "keşke hemen vajinal progestan alsaydın dedi. Sonraki gidişimde söyledim doktora çok midemi bulandırdığını vajinal almıyor musun dedi. 2 sabah 2 akşam vajinal al dedi. Ben de öyle yapıyorum artık. Ama senin için mg ına bakacağım canım.Yerinde olsam kanamalarım olunca bi tane vajinal alırdım. Hatta ben bi gün unutup kocamın arkasından koşmuştum sonra korktum hemen bi tane vajinal... Ben ilişkiden sonra da hep vajinal alıyorum. Zaten günde 4 tane olduğu için bi şekilde 4 e tamamlıyorum...
bende icmeyi unutuyorum bazen icmekte istemiyorum gerci onu icmeye basladıgımdan beri kendimi kilo almıs gibi hissediyorum karnımı goren herkes 3 yada 4 aylık hamile sanıyor bide bulantı kusamda yok benede sureklide yıyorum nolacak sonum bilmiyorm hep acım hep ac mafoldumben
kız beli ağrıyanın oğlu olur derler
hayırlısı tabide zemuszemus
kız beli ağrıyanın oğlu olur derler
hayırlısı tabide zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?