2010 Şubat Anneleri

canım benimde çok fazla şişliğim oluyo hatta bazen karnım patlıycak gibi hissediyorum 9 aylık hamile biriyle kapışırım yani öyle şişiyorum Allah yardım etsin hepimize...

Allah bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri bizede göstersin inşallah sende sağlıklı sıhatli büyütürsün inşallah bebeğini... folik bi çoğumuz kullanıyoruz bazılarımızda doktor tavsiyesiyle folik yerine geçen farklı haplar kullanıyorlar...

canım geçmiş olsun,Allah kısa zamanda şifa versin.

:) evet bence de sen çok alıngansın. ama tatlım unutma burada herkes hamile :) kim kime naz yapsın, kim kimin nazını çeksin..yazdıklarımızın okunmaması hepimizin başına gelebilir, ya da 3-5 saat sonra okunmuş olabilir, takma bunları kafana, hamileliğinin tadını çıkar..

ben folikasiti 2 hafta kullandım sonra elevite geçtim. hamilelikten önce de kullanmadım. dr böyle istedi..

:1hug:kızlar saolun bende de oluyor o şişlik 3 gün afedersiniz tuvalete çıkamadığım oluyor:kedi zaman oluyor özellikle.ya kızlar aranızda bursalı olan varsa hangi dr gidiosunuz bana önerebileceğiniz bir dr varmı.ben acıbademde cemile hnma gidiyordum hakkında kötü şeyle duydum korktum kara kara dr düşünüyorum şimdi:sm_confused:

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, progestan bende kullandım, hiç bir zararı yokmuş, ama bende çok fena baş dönmesi yaptı. onada razıyım açıkçası bebeğim tutunsun annesinede....

Merhaba fifacım iyiyiz çok şükür sen nasıl oldun kanaman varmı hala, aman dikkat et kendine, iş falan düşünme ben boşverdim herşeyi, kokucam bu gidişlekaydirigubbakcemile3

Sen Kayseri demiydin yarencim neden dikkatimi çekmemiş hayret bir durum, ben önceki gebeliğimde melikgazi hastanesinden ibrahim beye gitmiştim çokta memnundum ama doğumda tercih etmediğimden şimdi bayan doktor olsun istiyorum.

Geçmiş olsun canım bende aynı dertten muzdaribim, dudaklarımın içi dışı yara vitaminsiz kalıyorum sanırım, çok iştahsızım yemek yiyemiyorum sadece meyva ve yogurt

Geçmiş olsun canım, aman dikkat et gebelikte bel sağlığı çok önemli hemde doğumda şimdiden başla bence, bu arada 2 aylık gebeyim ama resmen 4 aylık gibi karnım oldu şişiyorum sanırım

Yok ya öyle düşünme gözden kaçıyordur sadece, bende alınganım ama iyiye yormaya çalışıyorum

ben yaklaşık 4 aydır falan folik asit içiyorum yavaş yavaş bırakmayı düşünüyorum

hamilelikten önce bende kullanmadım folik asid doktora sordum hamileyken zaten 3 ay kullanıcaksın şimdiden başlarsan sıkılırsın dedi iyikide kullanmamışım cidden sıkıldım ya hergün 3 tane koca koca kabak ekirdeği gibi hap yutuyorum kokusuda midemi kaldırıyo ... hamilelik bitenekadar 9 ay hapmı kullanıcaz biz ya yok demiri yok vitamini offfff offff .... bak bebişim sevildiğini bil walla annen tırlatmak üzere....

Canım eve gidince bakarım kaç mg olduğuna. Ben de bilmiyordum vajinal alınabildiğini. Aşılamada da kullanmıştım ben progestan orda dememişlerdi vajinal diye. Aşılamalardan biliyordum çok baş dönmesi mide bulantısı yapıyodu bende. Birkaç kişiden daha duydum öyle olduğunu. Hatta biz daha aşılamanın ikinci günü bulantılardan acaba diye düşünüyoduk. sonradan anladık tabi progestan yapıyomuş. Hamilelikte de doktora ben hatırlattım progestan alayım mı diye. Al dedi tedbir amaçlı. Günde 3 tane alırsın dedi. Perşembe hamile olduğumu öğrendik cumartesi kanamam oldu. Doktoru aradığımda 4 e çıkaralım progestanı dedi. Muayenanesine gidince de ordaki sekreter kız "keşke hemen vajinal progestan alsaydın dedi. Sonraki gidişimde söyledim doktora çok midemi bulandırdığını vajinal almıyor musun dedi. 2 sabah 2 akşam vajinal al dedi. Ben de öyle yapıyorum artık. Ama senin için mg ına bakacağım canım.Yerinde olsam kanamalarım olunca bi tane vajinal alırdım. Hatta ben bi gün unutup kocamın arkasından koşmuştum sonra korktum hemen bi tane vajinal... Ben ilişkiden sonra da hep vajinal alıyorum. Zaten günde 4 tane olduğu için bi şekilde 4 e tamamlıyorum...

bende icmeyi unutuyorum bazen icmekte istemiyorum gerci onu icmeye basladıgımdan beri kendimi kilo almıs gibi hissediyorum karnımı goren herkes 3 yada 4 aylık hamile sanıyor bide bulantı kusamda yok benede sureklide yıyorum nolacak sonum bilmiyorm hep acım hep ac mafoldumben

güzel duaların için sağol , inşallah Rabbim senin bebişine de sağlıklı güzel bir ömür nasip eder, folik asit uyarın içn sağol sanırım bizim topikte kullanmayan yok gibi, ben de neredeyse 1 yıldır kullanıyordum hamiş kalmadan 3-4 ay kadar önce sıkılıp bırakmıştım ama o dönemde de yediğim gıdalar çok şükür folik asit yönünden zengin gıdalarmış, öğrenr öğrenmezde hemen tekrar başladım folik asite

merhaba fatmacığım, evet maalesef kanama lekelenme arası devam ediyor hafta sonu yine korkuttu beni ama bu sefer ağrılarım da vardı ama şimdi daha iyiyim, zaten iş güç hiçbişeye karıştığım yok hepsi kocamın ellerinden öpüyor :lepi: kaydirigubbakcemile3 biraz da o yapsın laf aramızda şimdiden anlamaya başladı kadın olmak ne kadar zormuş diyor kaydirigubbakcemile3 ben de sen sadece iş kısmını yaşıyorsun bi de bizim yaşadığımız bunları yaşasanız ne yapardınız diyorum,

haklısın voles cnm bebişler değerlerini bilsinler ama değil mi ben demir ilacına da başladım, demir, progestan, folik, kabızlık için şurup İ(gerçi onu da çok düzenli kullanmıyorum ya ) derken dr. coraspirin vermiş onu unutmuşum kullanmayı yeni farkettim, bu hafta progestan ile folik asitim bitiyor dr. a soracağım devam mı diye tahminin progestan devam olacak da folik için ne der bilmiyorum,

bi de eleviti folik bitince mi başlıyorlar o ne kadar kullanılması gerekiyor bilen var mı

kızlaaarrrr yardımmm ... midem bulanıyor çok fena ve hiç durmadan.. napcazzz?? bi de ben folic,elevit ve progestan kullanıyorum..ilaçlar nedeniyle bulantım artıyo diye düşünüyorum ne dersinizzz???

aryacığım bende de kabızlık ddaha beter 1 hafta olmasa olmuyor düşük riski var diye ıkınmaya bile korkuyorum ondan daha da kötü oluyor, dr. bana şurup verdi hiçbir zararı da yok rahatça kullan dedi ama sonuçta ilaç işte bende çok kullanamıyorum korkumdan bebişime bişey olmasın diye , birde sabah kalkınca 1 bardak ılık su iç kahvaltıdan önce taze kayısı ve kiraz ye yerken arasında bol ılık su iç onun da biraz faydası var bi dene istersen

kızlaaarrrr yardımmm ... midem bulanıyor çok fena ve hiç durmadan.. napcazzz?? bi de ben folic,elevit ve progestan kullanıyorum..ilaçlar nedeniyle bulantım artıyo diye düşünüyorum ne dersinizzz???

cnm elevit dışındakileri ben de kullanıyorum ama çok şükür bulantım fazla değil, kraker falan bastırmıyorsa bi dilim limonu tuzla ye,ya da armut da iyi geliyor, bazı arkadaşlar da naneli sakız demişlerdi bi dene istersen hangisi kolayına geliyorsa, geçmiş olsun cnm

canım ne diosun bendeki bulantıda aynı gece gündüz hiç geçmiyo eşimi çıldırttım

sağol cnm haber verirsen sevinirim, ben de olmazsa bir tanesini vajinal alayım, opuyorumnanaktan

canım ben de ilk önce kilo almıştım ama sonra arada bulantım oldukça iştahım kesildi ve kilo vermeye başladım ama evde sürekli yattığım için tekrar kilo almamyakındır, :kedi: bi de herşeye rağmen bazen akılma öyle şeyler takılıyorki yemezsem rahat edemiyorum, biraz önce olduğu gibi keşke faydası ola şeyleri çekse bi de canım nerdeee, nerde faydasız boş şeler hepsi benim aklımda

arkadaşlar bel ağrısı olan varmı bende 2 gündür bel ağrısı var

evet cnm maalesef bende ara ara oluyor yatsam bir türlü yatmasam bir türlü kafamçokkarıştı

ben folicin kullanıyorum solgarın günde bir tane
günde 3 gerçekten çokmuş ya folikasidi 3 aya kadar kullanıcaz tatlım

kız beli ağrıyanın oğlu olur derler
hayırlısı tabide zemuszemus

bende de oluyor zaman zaman bel ağrısı. bugün de böbreklerim ağrıyor..

ya ben artık iyice cinsiyetini merak etmeye başladım. hayırlısını versin rabbim de, hamileliğin başından beri hep erkek olcak gibi geliyo, ama bebeğime hitap ederken hep kızım derken buluyorum kendimi :) 23 temmuzda gitcem dr'a. inş bir ipucu gösterir benim bebiş. çatlıcam yoksa artık :)

valla bana soranlara 4 aylık diyorum göbeğim anca 4-5 ayı kaldırır 10 haftalık demeye dilim varmıyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…