2010 Şubat Anneleri

20 kilo alsan bile 62 olursun ki buda normal bi kilo
ama ben su an 65 kiloyum 20 kilo aldığımı düşünürsek
1 65 boyla topaç olurum heraldedelikafadulden

Benm boy 160 hayatım boyunca ilk defa 42 nin üstüne cıkmıstım zorla 45 kilo olmustum yanaklarım bile dolgunlaşmıştı. Ama şimdi yine verdim. Onun için kilo almak için sabırsızlanıyorum. kilolu halimin hep daha güsel olacagını düşünüyorum.
Şöyle 53 falan olsam ve hep öle kalsam kaydirigubbakcemile3

Ben böyle dediğimde bazıları kızıyor bana ama aşırı kilo zararlıysa aşırı zayıflıkta zararlı. İmreniyorum vücuduna oturan kıyafetli bi bayan görünce.

kızlarrrrrr kokulardan mahvoldum aklınıza gelebilecek herşey kokuyor kendim bile iyice sinirlerim bozuldu bütün gün ağladım..........

canım moralini bozma sakın bunları yaşamana sebep olan o güzel mucizeni düşün o olduğu için bunları yaşayabildiğini ve pek çok kadının senin yerinde olup da bunlardan daha fazlasını yaşamayı göze aldıklarını unutma, bu günler ne kadar zor olsada sonundaki güzelliği düişün ve mutlu ol her şeye rağmen, çünkü bebeklerimizde bizim neler hissetiğimizi anlıyorlar

bizim işyerinde bi bayan vardı bi türlü çocuğu olmyordu, defalarca düşük yaptı artık herkes kızıyordu yeter diye ama o inatla ve sabırla her yöntemi denemeye devam etti ve inanırmısın tahminim 50 li yaşlarda olmasına rağmen tekrar hamilemkalmıştı ve sonunda anne oldu ama 9 ay hiç attığı yerden kalkamadı hiçbirşey yapamadı ama o bebeği için sabretti ve sonunda bebeğini kucaklamayı Rabbim ona nasip etti,

bir düşün hepimiz ne kadar istiyorduk değil mi hamile kalasıya kadar bu bebekleri bizlerde herşeye razı değilmiydik, hatta hamile kaldıktqan sonra bile en ufak kanama veya ters görünen bir şeyse bebeğim iyi olsun da değer demedik mi cnm, o yüzden eninde sonunda bunların hepsinin geçeceğini düşün ve üzülme cnm yeterki derdimiz bunlar olsun

iyi akşamlar kızlar

bendede çok aşırı bel agrısı var kızlar
yarın doktura gidecem .
bakalım ne diyecek.

bende çok kilo almak istemiyorum
yararlı şeyler yiyeyimm diyorum.
benimde boy kısa
20 kilo alsamm düşünemiyorum kendimi
hayırlısı tabi.

iyi akşamlar cnm, bugün herkeste bel ağrısı var galiba, ben de perşembe gideceğim kontrole bakalım benimki ne diyecek,,
ben de çok kilo almak istemiyorum cnm alacaksam bebişime yarasın inşallah, 20 kilo alıram tam geçen yıl zamanlarki kiloma dönerim ki onu da hiç istemem ben o kiloları verene kadar neler çekmiştim sırf hamile kalırsam şişmanken kalmayayım diye

inş.almayız canım
ben meyceyi sık yemeye çalışıyorum
süt içiyorum mutlaka.
yürüyüş falan yapmıyorum.
ilerleyen aylarda yaparım inş.

siz neler yiyorsunuz ?

Kızlar çatlamaya başlayan varmı ? Ben krem ve badem yagı aldım gece yatarken sürüyorum. Göğüs uçlarım falan hafif hafif çatlamaya başladı. Gögüslerim çok dolgunlaştı ya vucuduma göre zaten büyüktü nadide sultan gibim oldum. :) Üstüne yatamıyorum, dokunamıyorum bile.Doktor um destekli sütyen kullanmayı bırakmamı ve gerekirse onla uyumamı söyledi Hem gögüsler sarkmıyormuş hemde agrısı azalıyormuş .Siz neler yapıyosunuz ?

normali 10-12 kiloymuş ama annenin kilosuna göre değişiyomuş kızlar zayıf anneler daha fazla kilolu anneler dahada az alabilirmiş bu miktardan sağlıklı olsunda gerçi bebeğim çokta umursamıyorum 162 boy şuan 66 kiloyum bakalım nolcak..............

benim gögsüm sabahları uyandığımda agrıyor.
benim göbegim çıktı kızlar.

canım sen 3 aylık hamileisn galiba.
kaç kilo aldım şimdiye kadar.

benim gögsüm sabahları uyandığımda agrıyor.
benim göbegim çıktı kızlar.

canım sen 3 aylık hamileisn galiba.
kaç kilo aldım şimdiye kadar.

Canm ben kilo alamadım daha malesef aksine 3 kilo verdim.Bulantı ve kusmalardan dolayı yemek yemek güçleşiyor. Hiç göbeğim çıkmadı Bende çok istiyorum artık belli olmasını.

Canm ben kilo alamadım daha malesef aksine 3 kilo verdim.Bulantı ve kusmalardan dolayı yemek yemek güçleşiyor. Hiç göbeğim çıkmadı Bende çok istiyorum artık belli olmasını.

anladım canım
inş. en kısa zamanda düzelir birşeyler.
bende normalde hafifi göbek vardı
hemen büyüdü göbek.

inş.almayız canım
ben meyceyi sık yemeye çalışıyorum
süt içiyorum mutlaka.
yürüyüş falan yapmıyorum.
ilerleyen aylarda yaparım inş.

siz neler yiyorsunuz ?

brnim iştahım biraz garip faydalı şeyleri cnm hiç istemiyor ama nerde gereksşz şey var onları canım istiyor, meyve yemeye çalışıyorum, onun dışında normal yemek yiyemez oldum, kuru şeyler genelde tost sandiviç makarna lahmacun gibi, ama şu tiksinmelerim geçerse herşeyden azar azar yemeye başlarım inşallah, ilk günler ne güzel dikkat ediyordum sonra tiksinmeler başladı süt bile içemiyorum ben de bugün sütlaç yaptım içemiyorsam yiyeyim bari dedim

benim göğüslerim normalde de büyüktü zaten şimdi patlamay hazır bomba gibi oldular evdeyim diye sütyen takmıyordum /takamıyordum desem daha doğru olur, dr.un bırakmanı mı bırakmamanı ı tavsiye etti enlayamadın orasınıı, bi kaç gündür tekrar takmaya başladım sarkmasın diye, benim zaten büyük oldukları için hepsi destekli,

bu arada çatlsklara karşı daha hiçbirşeye başlamadım hertürlü tavsiyeye açığım

anladım canım.
bende şimdilerde çok bunaltı yok
benimde yemek canım hiç istemiyorr.

benim gögüslerim küçüktü hafif dolgunlaştı.
ama hala küçükler.:)

Benmde canm zaten büyüktü şimdi daha da büyüdüler bende hep destekli kullandım ama push up ları deil. Doktorum cıkarmamamı söyledim yani takmamı .Agrıyı azaltıyor diye. Acil alışverişe çıkıp 90 yada 95 sütyen bakmalıyım bunlar çok sıkıyor kaydirigubbakcemile3

canım benim boy 169 kilo 57,5 ama kilo almaya çok müsait bir bünyem var o yüzden kilo almaya korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…