ben 20 kilo aldığımı hayal bile edemiyorum etmekte istemiyorum:))
20 kilo alsan bile 62 olursun ki buda normal bi kilo
ama ben su an 65 kiloyum 20 kilo aldığımı düşünürsek
1 65 boyla topaç olurum heraldedelikafadulden
iyi akşamlar kızlar
bendede çok aşırı bel agrısı var kızlar
yarın doktura gidecem .
bakalım ne diyecek.
bende çok kilo almak istemiyorum
yararlı şeyler yiyeyimm diyorum.
benimde boy kısa
20 kilo alsamm düşünemiyorum kendimi
hayırlısı tabi.
iyi akşamlar cnm, bugün herkeste bel ağrısı var galiba, ben de perşembe gideceğim kontrole bakalım benimki ne diyecek,,
ben de çok kilo almak istemiyorum cnm alacaksam bebişime yarasın inşallah, 20 kilo alıram tam geçen yıl zamanlarki kiloma dönerim ki onu da hiç istemem ben o kiloları verene kadar neler çekmiştim sırf hamile kalırsam şişmanken kalmayayım diye
Kızlar çatlamaya başlayan varmı ? Ben krem ve badem yagı aldım gece yatarken sürüyorum. Göğüs uçlarım falan hafif hafif çatlamaya başladı. Gögüslerim çok dolgunlaştı ya vucuduma göre zaten büyüktü nadide sultan gibim oldum. :) Üstüne yatamıyorum, dokunamıyorum bile.Doktor um destekli sütyen kullanmayı bırakmamı ve gerekirse onla uyumamı söyledi Hem gögüsler sarkmıyormuş hemde agrısı azalıyormuş .Siz neler yapıyosunuz ?
benim gögsüm sabahları uyandığımda agrıyor.
benim göbegim çıktı kızlar.
canım sen 3 aylık hamileisn galiba.
kaç kilo aldım şimdiye kadar.
Canm ben kilo alamadım daha malesef aksine 3 kilo verdim.Bulantı ve kusmalardan dolayı yemek yemek güçleşiyor. Hiç göbeğim çıkmadıBende çok istiyorum artık belli olmasını.
inş.almayız canım
ben meyceyi sık yemeye çalışıyorum
süt içiyorum mutlaka.
yürüyüş falan yapmıyorum.
ilerleyen aylarda yaparım inş.
siz neler yiyorsunuz ?
Kızlar çatlamaya başlayan varmı ? Ben krem ve badem yagı aldım gece yatarken sürüyorum. Göğüs uçlarım falan hafif hafif çatlamaya başladı. Gögüslerim çok dolgunlaştı ya vucuduma göre zaten büyüktü nadide sultan gibim oldum. :) Üstüne yatamıyorum, dokunamıyorum bile.Doktor um destekli sütyen kullanmayı bırakmamı ve gerekirse onla uyumamı söyledi Hem gögüsler sarkmıyormuş hemde agrısı azalıyormuş .Siz neler yapıyosunuz ?
anladım canım
inş. en kısa zamanda düzelir birşeyler.
bende normalde hafifi göbek vardı
hemen büyüdü göbek.
brnim iştahım biraz garip faydalı şeyleri cnm hiç istemiyor ama nerde gereksşz şey var onları canım istiyor, meyve yemeye çalışıyorum, onun dışında normal yemek yiyemez oldum, kuru şeyler genelde tost sandiviç makarna lahmacun gibi, ama şu tiksinmelerim geçerse herşeyden azar azar yemeye başlarım inşallah, ilk günler ne güzel dikkat ediyordum sonra tiksinmeler başladı süt bile içemiyorum ben de bugün sütlaç yaptım içemiyorsam yiyeyim bari dedim
benim göğüslerim normalde de büyüktü zaten şimdi patlamay hazır bomba gibi oldular evdeyim diye sütyen takmıyordum /takamıyordum desem daha doğru olur, dr.un bırakmanı mı bırakmamanı ı tavsiye etti enlayamadın orasınıı, bi kaç gündür tekrar takmaya başladım sarkmasın diye, benim zaten büyük oldukları için hepsi destekli,
Ayy ne güsel canm. Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bebeğini.
brnim iştahım biraz garip faydalı şeyleri cnm hiç istemiyor ama nerde gereksşz şey var onları canım istiyor, meyve yemeye çalışıyorum, onun dışında normal yemek yiyemez oldum, kuru şeyler genelde tost sandiviç makarna lahmacun gibi, ama şu tiksinmelerim geçerse herşeyden azar azar yemeye başlarım inşallah, ilk günler ne güzel dikkat ediyordum sonra tiksinmeler başladı süt bile içemiyorum ben de bugün sütlaç yaptım içemiyorsam yiyeyim bari dedim
benim göğüslerim normalde de büyüktü zaten şimdi patlamay hazır bomba gibi oldular evdeyim diye sütyen takmıyordum /takamıyordum desem daha doğru olur, dr.un bırakmanı mı bırakmamanı ı tavsiye etti enlayamadın orasınıı, bi kaç gündür tekrar takmaya başladım sarkmasın diye, benim zaten büyük oldukları için hepsi destekli,
normali 10-12 kiloymuş ama annenin kilosuna göre değişiyomuş kızlar zayıf anneler daha fazla kilolu anneler dahada az alabilirmiş bu miktardan sağlıklı olsunda gerçi bebeğim çokta umursamıyorum 162 boy şuan 66 kiloyum bakalım nolcak..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?