2010 Şubat Anneleri

bu arada çatlsklara karşı daha hiçbirşeye başlamadım hertürlü tavsiyeye açığım

Canm ben aktardan acı badem yagı aldım . Ve aktarcı bana bir krem daha önerdi dogum sırasında oluşabilecek catlaklar ve sonrası için diye 15 lira ama badem yağı 3 lira
ben onlara başladım inşallah faydasını görürüm.
anladım canım.
bende şimdilerde çok bunaltı yok
benimde yemek canım hiç istemiyorr.

benim gögüslerim küçüktü hafif dolgunlaştı.
ama hala küçükler.:)

Bulantıların yoksa keyfini cıkar derim.

ayy çok saol canım
Allahım isteyen herkese nasip eder inş.

Amin inşallah canm.

benim bi avantajım var geçen sene çok kiloluydum ben o yüzden göğüsleirm o zaman daha da büyüktü zayıflayınca onlar da biraz küçüldüğü için tekrar sütyen almıştım iyiki eskileri atmamaışım şimdi yine onlar tam gelecek anlaşılan

push up dediğin nasıl cnm, ben minimizer olanlardan kullanıyorum diğer modelleri pek bilmem de

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ohh iyisin hadi.

kızlar bu badem yagını bir zararı yok dimi.
ve nasıl kullanılıyorsunuz
Valla canm herkes catlaklar için badem yagı kullanmış bende araştırıp öyle aldım.Umarım bi zararı yoktur.

push up dediğin nasıl cnm, ben minimizer olanlardan kullanıyorum diğer modelleri pek bilmem de

Push up ların yarıya kadar iç dolgusu var . onun için onları tercih etmiyorum. İçleri dolgusuzlar tercihim.

kızlarr ne olur yardıme edin. ızmirde bir türlü iyi bir kadın doğum dr u bulamadım. ızmirde ikamet edenler siz hangi dr gidiyorsunuz. Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

Push up ların yarıya kadar iç dolgusu var . onun için onları tercih etmiyorum. İçleri dolgusuzlar tercihim.

bacıım neettin sen zaten benim ki yeterince olgun ve dolgun bi de o dediklerinden giymeye kalksam ki bana göresi zaten yoktur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evden dışarı adım atamam galiba :kedi: ben daha tam tersine minimizer (küçük gösteren) olanlara senelerdir deli para ödüyorum, aman daha küçük görünsünler diye şakkıdı

kızlarr ne olur yardıme edin. İzmirde bir türlü iyi bir kadın doğum dr u bulamadım. İzmirde ikamet edenler siz hangi dr gidiyorsunuz. Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

canım kusura bakma yaa yardımcı olamayacağım ama yine de izmirli arkadaşlara denk gelirsem sorayım senin içiin :teselli:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Allah seni kaydirigubbakcemile3

bu arada çatlsklara karşı daha hiçbirşeye başlamadım hertürlü tavsiyeye açığım

anım ben oğlumda badem yağı susam yağı ve saf zeytin yağını eşit mikltarda karıştırıp,kaşındıkça sürüyordum bol miktarda ama her yere yanımda taşıyordum ,ve bir tane bile yırtığım yok hamileliğimde 36 kilo almış olmama rağmen...asla kaşımayın bu arada karnınızı çünkü yırtıklarınız daha fazla oluşur....ve şimdiden kullanmaya başlayınki çildiniz esnesin...ben başladım bile kullanmaya,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cnm ya nasıl 36 kilo aldın ben zaten kiloluyum 73 kiloyum 73+36 = 109 olurum. AYyyyyyy ALLAH korusun. Walla yemeğe korkuyorum en fazla taş çatlasa 15 kilo olmam lazım. Bu arad verdiğin karışım için teşekkürleralkisalkisalkis

Allah razı olsun cnm, opuyorumnanaktan valla sen uyarmasan ben kaşıyıp duruyordum, yok artık mümkün değil kaşımam diycemm de inşallah dalgınlıkla kaşımam, bende neden bu ara bu kadar kaşınıyor diyordum,

bu karışımı bi kere hazırlatıp şişelesek olur mu ki??? yoksa azar azar mı hazırlayıp kullanmalı :uhm:

anım her gün pastalar uçuyordu gözümün önünde:bbo:,,,kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3,eşimde sağolsun benim çanım istiyor diye her akşam eve gelirken büyük boy pasta alırdı!kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 o pastalar sayesinde aldım işte,ama bu sefer pasta yok,birde çok fena su topladı benim vuçüdüm son aylarda...
ama verdim o kiloyu şu anda 67 kiloyum... kaydirigubbakcemile3
bu sefer almak istemiyorum,yediklerime dikkat!

bitanem ben bol miktarda yapıp şiyeye dolduruyordum çabuk bitiyor zaten bebek büyümeye başlayına,kaşındıkça yağlanaçaksın ama unutma bol yağlanaacksın!!!

Son düzenleme:

cnm süpersin walla iyi verebilmişsin ben bazen kaçırıyorum sonra çok pişman oluyorum. Yani zayıf olsam hadi ye ama zaten kiloluyum çook dikkat etmem gerekiyor. Şimdiden 1 kilo aldım bile:1no2:

cnm süpersin walla iyi verebilmişsin ben bazen kaçırıyorum sonra çok pişman oluyorum. Yani zayıf olsam hadi ye ama zaten kiloluyum çook dikkat etmem gerekiyor. Şimdiden 1 kilo aldım bile:1no2:

bende aldım anım bir kilo o kadqr olsun artık!15_20 kiloyla durabilirsm iyi bu sefer,onada razıyım ben....
birde benim boyum 1.78 kilo alınca nasıl olduğumu düşün artık,dev gibi oluyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yine boyun uzun olduğu için kurtarırsın benimde boyum 1.70 kısa değil. Bi de kısa olanlar ne yapsın yuvarlanırlar wallalmaz:

yine boyun uzun olduğu için kurtarırsın benimde boyum 1.70 kısa değil. Bi de kısa olanlar ne yapsın yuvarlanırlar wallalmaz:

63 tüm oğluma hamile kaldığımda 63+36=99 kiloyla doğuma girmişim,6-7 kilo doğumda veriliyor...gerisi kalmıştı üzerimde... ay asla almak istemem o kadar kilo birdaha kimsede almasın inşallah!:Saruboceq::Saruboceq:belim kırılıyordu ağrıdan oğlumun doğmasına tam 1 ay vardı, o ağrı doğumu tetikledi,rahim açılmaya başladı suni sançıyla 1 ay erken doğum yapmak zorunda kaldım....

günaydın arkadaşlar...
nasılsınız? ben ve bebeğim iyiyiz. topici epeydir ihmal ettiğimin farkındayım. ama eşim çok fazla internete girmemi istemiyor. ben de bir başlayınca bırakamıyorum bütün gün başından ayrılamıyorum. bağımlılık yapıyor yani.bir de biz burda modemsiz net kullanıyoruz hani 3G olanlardan. bunun radyasyon tehlikesi daha fazlaymış.ya da eşim beni öyle kandırıyor bilemiyorum. o yüzden uzaklaşmaya çalışıyorum. ama ara ara girip sizlerin geçmiş yazışmalarınızı okuyorum.herkes iyi gördüğüm kadarıyla.
volescim, fifacım diğer arkadaşlar hepinize teşekkürler. beni merak etmişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…