ah canım...
sabahları krekeri falan bırak.. :) ben bıraktım rahatladım. ondan iyice tiksinmiştim çünkü.
içinin almadığı hiçbir şey için kendini sorlama.. ne yiyebiliyorsan onu ye. o kadar.
kuru kuru ekmek içi de yiyebilirsin.. beni çok güzel yatıştırıyordu... arada bi kabarıyordu-karışıyordu midem.. alt üst oluyordu... tarifi mümkün değil.... bazen ekmek içi yiyince toparlanıyordu.
bi de aklında olsun... istifra edeceğini hissettiğinde, bol bo lsu iç mutlaka.
benim birkaç kez, nerden çıkacağını şaşırıp burnumdan bile çıktığı olmuştu. asit yoğun çıktığı için inanılmaz yakar boğazını da burnunu da... o sebeple su iç önceden, hafifletir etkilerini..
ne resmine canım?
o kim kızım ya????
içine sinmediyse... hemen değiştir şekercim doktorunu... idare edilmiyor çünkü ... elektrik tutmadıysa tutmaz bi daha.
duyarsın kalp atışlarını inşallah... zaman olarak uygundur yani. daha beklemene gerek yok yani..
kızlar buğün bir arkadaşla konuşurken bilğisayarında
bebege zararı dokunabilir dedi
çok zaman geçirme falan dedi
siz bu konuyu dokturla hiç görüştünuüzmü.
ben kaktüs aldım bilğisayarımın yanında duruyor ama
acaba dedim yani.
siz nedüşünyorsunuz bu konuda.
kızlar buğün bir arkadaşla konuşurken bilğisayarında
bebege zararı dokunabilir dedi
çok zaman geçirme falan dedi
siz bu konuyu dokturla hiç görüştünuüzmü.
ben kaktüs aldım bilğisayarımın yanında duruyor ama
acaba dedim yani.
siz nedüşünyorsunuz bu konuda.
inş. canım hiç birimize birşey olmaz.cnm walla ben o zaman ne yaparım bilmiyorum. Özel bi şirkette bilgi işlemde çalışıyorum. Camlı bi odam var sistem odası. (routerlar,swtichler,access pointler (wirless), serverlar vs. vs. bi de odanın tepesinde uydu) ve devamlı bu odada pc başındayım yaklaşık 9 saat kadar :) öyle olsaydı derhal benim işimi bırkamam lazımdı. Ama bende çok endişeleniyorum perşembe dr a gittiğimde bu konuyu görüşeceğim cnm. Senin ne olacakki altı üstü tek wirless vardır. o kadardan hiçbir zarar olmaz canım.:1no2:
zararlı olduğunu bende duymuştum canım,kaktüs ne işe yarıyor...?
inş. canım hiç birimize birşey olmaz.
evet canım ben buğün unutmuşum
sorduğunda cevabıda buraya yazarsan
sevinirim.
kaktüss bilgisayarın yaydığı zararlı elektiriği alıyor diye okumuştum
canım .
bende laptopumun yanında kaktüs koydum.
inş. zararı olmaz.
ay bende alıp koyayım en iyisimiopuyorumnanaktan
göbişlerinizi gördüm canımm
maşallahh maşallahh diyorum
Allahım esirgesin.
evet bende gördüm çok güzeller maşallah
kraker falan aştım kar etmiyor sadece sabah olsa iyi 24 saat bulantım var uyuyamıyorum kendim bile kokuyorum çok zor durumdayım çok .......kafamçokkarıştımafoldumben
kaynanamdan bahsediyorum canım .....
bu arada benim minik göbüşü koydum şubat annelerinin göbişlerinekaydirigubbakcemile3
göbişlerinizi gördüm canımm
maşallahh maşallahh diyorum
Allahım esirgesin.
hemen bekliyoruz göbişini!!!kızlar bugün çok yoruldum o yüzden geçmişi okudum ama tek tek cevap yazamayacağım kadar çok birikmiş, hepinizi öpüyorum,
bu arada selkşie ve yalel göbüşler süper çıkmış kızlar kıskanndım delikafadulden bende çekebilisem eklemeye çalışacağım
yarına denerim, bu gün o kadar yogunum kii,
kızlar bugün çok yoruldum o yüzden geçmişi okudum ama tek tek cevap yazamayacağım kadar çok birikmiş, hepinizi öpüyorum,
bu arada selkşie ve yalel göbüşler süper çıkmış kızlar kıskanndım delikafadulden bende çekebilisem eklemeye çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?