2010 Şubat Anneleri

kızlar buğün bir arkadaşla konuşurken bilğisayarında
bebege zararı dokunabilir dedi
çok zaman geçirme falan dedi
siz bu konuyu dokturla hiç görüştünuüzmü.
ben kaktüs aldım bilğisayarımın yanında duruyor ama
acaba dedim yani.

siz nedüşünyorsunuz bu konuda.

kraker falan aştım kar etmiyor sadece sabah olsa iyi 24 saat bulantım var uyuyamıyorum kendim bile kokuyorum çok zor durumdayım çok .......kafamçokkarıştımafoldumben

kaynanamdan bahsediyorum canım .....
bu arada benim minik göbüşü koydum şubat annelerinin göbişlerinekaydirigubbakcemile3

cnm walla ben o zaman ne yaparım bilmiyorum. Özel bi şirkette bilgi işlemde çalışıyorum. Camlı bi odam var sistem odası. (routerlar,swtichler,access pointler (wirless), serverlar vs. vs. bi de odanın tepesinde uydu) ve devamlı bu odada pc başındayım yaklaşık 9 saat kadar :) öyle olsaydı derhal benim işimi bırkamam lazımdı. Ama bende çok endişeleniyorum perşembe dr a gittiğimde bu konuyu görüşeceğim cnm. Senin ne olacakki altı üstü tek wirless vardır. o kadardan hiçbir zarar olmaz canım.:1no2:

zararlı olduğunu bende duymuştum canım,kaktüs ne işe yarıyor...?

inş. canım hiç birimize birşey olmaz.
evet canım ben buğün unutmuşum
sorduğunda cevabıda buraya yazarsan
sevinirim.

zararlı olduğunu bende duymuştum canım,kaktüs ne işe yarıyor...?

kaktüss bilgisayarın yaydığı zararlı elektiriği alıyor diye okumuştum
canım .
bende laptopumun yanında kaktüs koydum.
inş. zararı olmaz.

kaktüs olayını raştırayım cnm öyleyse ben odayı kaktüs bahçesi gibi yaparım artık :) Tmm cnm perşembe öğlen gelince hemen yazarım.

ay bende alıp koyayım en iyisimiopuyorumnanaktan

kraker falan aştım kar etmiyor sadece sabah olsa iyi 24 saat bulantım var uyuyamıyorum kendim bile kokuyorum çok zor durumdayım çok .......kafamçokkarıştımafoldumben

bulantı hapı da işe yaramıyor açıkçası.. ben onu içince, kokusundan hemen çıkartıyorum... ilaç da çıkıyordur muhtemelen... işe yaramıyor hatta ters tepiyor bende.

valla canım, beklicez.. geçecek bu günler..

hem şöyle düşün...
seni bilmiyorum ama, ben kendi adıma öyle düşünüyorum yani.. diyorumki, ben bu bebeğe gebe kalana kadar çatladım. aylarca uğraştım. 2 tane düşürdüm... 3.sü bende kalsın diye dua etmekten ağzım yamuldu resmen...
her ne olursa olsun, bugünler geçecek nasipse... en kötü ihtimalle 9 ay işte... 9. ayın sonunda bitecek bu sıkıntılar.
bunlar da özel zamanlar ve her anın kıymetini bilmeliyiz...

kaynanamdan bahsediyorum canım .....
bu arada benim minik göbüşü koydum şubat annelerinin göbişlerinekaydirigubbakcemile3

gördük gördük teyzesi.. maşallah size de...

göbişlerinizi gördüm canımm
maşallahh maşallahh diyorum
Allahım esirgesin.

amiinnn.... :Saruboceq: sizi de bekleriz şekerim :)

kızlar bugün çok yoruldum o yüzden geçmişi okudum ama tek tek cevap yazamayacağım kadar çok birikmiş, hepinizi öpüyorum,

bu arada selkşie ve yalel göbüşler süper çıkmış kızlar kıskanndım delikafadulden bende çekebilisem eklemeye çalışacağım

hemen bekliyoruz göbişini!!!

selam fifacım, naber?
hayırdır şekerim... neden yorgunsun sen bugün bu kadar?

dinlen birazcık, sonra gel :) öpüyoruz seni teyzoş...

ben bişey sorucam arkadaşlar..

kordon kanı bankası hakkında ne düşünüyorsunuz?
hiç düşündünüz mü? araştıran oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…