2010 Şubat Anneleri

wallahi cnm bende onu düşünüyorum. Hiç araştırmadım ama. Benim şefim kızı için saklatıyor. yıllık 1000 euromu demişti. tamda hatırlayamıyorum ama maliyetli tabi.

ben biraz araştırmak istiyorum... önümüzdeki 1-2 ay bu konuya ayırıcam. çünkü çok önemli diye düşünüyorum...
yıllık 1000 € olamaz, çok pahalı olur... ilk yatırılan para 1000-1500 € gibi bişeydir muhtemelen, sonra yıllık en fazla 100-150 € kadardır sanırım canım.

arkadaşlar... lütfen bu kordon kanı saklama - kök hücre konularında fikirlerinizi ve bildiklerini paylaşır mısınız?

herkese iyi geceler.. sanırım kimse yok ortalarda:)
yarın görüşürüz nasipse...

kızlar okumaya çalıştım ama ben gelemiyeli baya ilerlemiş sayfalar aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler rabbim tamamına erdirsin inşallah hepimizi...........

kızlarr günaydın hepinize... bir süredir giremedim siteye.. ne alemdesiniz.. neler oldu.. kimler geldi.. bilmiyorum.. birikenlerde 50 den fazla sayfa okumam olanaksız :)))

umarım herkes iyidir... hepinize ve aranıza yeni katılan hamişlere hayırlı sorunsuz hamilelik geçirmenizi diliyorum...

kordon kanı biraz maddiyata bakıyor tabiki. çıkarıp birdenbire 1000 euro vermemiz zor. bi de yıllıksa oooo...
Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin.

Şimdi volesi okudum ya çok üzüldüm. Niye böyle şeyler oluyor ya ne kötü. Allah sabır versin.

Günaydın kızlar... Herkes iyidir inşallah, böbüşler iyidir..

Fifa canım benim progestan 100 mg mış. Demek ondan doktor 4 defa al diyor...

Kızlar tam geçiyor derken benim bulantılarım 2 gündür iyice kötüleşti. Ne tuzlu ne tatlı ne aç ne tok olmak işe yarıyor. Dramamin yutuyorum o da fayda etmiyor Allah yardımcımız olsun...

Birde arkadaşlar ben en son 6+6 da doktora gittim. Doktor ne zaman geleceğim konusunda bişey söylemedi diye biz de 12. hafta ikili teste gideriz artık dedik. Sizce arayı çok mu açmış oluruz???

Cahilliğime verin ama ben kordon kanı bankasını ilk defa duydum. Demek karşılaşılabilecek hastalıkların tedavisinde kullanılmak üzere saklanıyormuş. Önemli bi konu. ıyice bi araştıralım gerçekten. Allah korusun bu devirde her türlü hastalık aldı başını gidiyor.

Günaydın kızlar,
Volese birşey mi oldu anlayamadım, hayırdır inş. neden üzüldünüz ki...

Bebeği gelişmemiş alacaklarmış diye bir söylenti var geçmiş yazılarda.

Öyle mı?! Ben ama geçmiş yazılarda voles diye okudum. Benden önce birileri karıştırmış olabilir. Ya kimin başına gelse kötü ama voles olunca daha bi üzüldüm ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…