ne kadarlık hamileydi loveli
canım hatırlamıyorum ama 6 haftayı geçeli kesin oldu sanırım bizim listede vardı ismi
YAREN cim senin doktordan randevu almak gerekiyomu yoksa direk gidilebilirmiyim
kızlar merhaba
kaç haftadır hiçbirşeyim yok çok rahatım derken iki gündür ölüyorum resmen.
mide bulantısından halsiz düştüm. yemek yemek uyumak yürümek hiçbirşey fayda etmiyor.
tansiyonum çok düşüyor ve bayılacak gibi oluyorum.
üç gündür sürekli yatıyorum.
gece serum taktılar acilde ama o da kısa süreli etkili oldu.
şimdi yine kötüyüm.
işe de gidemiyorum.
yarın doktora gidecem bu böyle devam ederskafamçokkarıştıe bir ay bile dayanamam ben yahu:)kafamçokkarıştı
ya kızlar listemizde loveli vardı hatırladınzmı...o birkaç gün sonra kürtaj olacakmış sanırım başka topikte gezerken okudum bebegi gelişmemiş o yüzden.çok üzüldüm.oda şubat annesiydi..
Merhaba kızlar...Nasılsınız?Bebişler de iyidir umarım...Ben bu hafta çok yoğunum maalesefBugün birde bulantılarım arttı.Sabah kahvaltı bile edemedimmafoldumben
anladım canım insan ne ederse kendine edermiş seni üzdü ama o üzülücek mutlaka birgün
hoş geldin merak ettim seni iyi olduğuna sevindim
ayrı bir topik var şubat annelerini tıkla orda listede yazıyor şubat anneleri göbüşleri diye
selamin aleyküm hanımlar, nasıllarız bugün bakalım :)
günümüz güzel geçsin.. melekler büyüsün.. yediğimiz-içtiğimiz onlara yarasın..
amiinnnn
ahhhh o kilo almak var ya, kabusum oldu.
karnım çıktı iyice... şiştim anam şiştim...
58 idim, 60,5 oldum... 157 boyumlan duba gibiyim... zaten dombiliydim, hepten bet bişey olcam ben yaaa
aynen ben de katılıyorum bacım, hiç anlamıyorum gebeyken diyet yapan zeka küpü kadınları. nasıl bir vicdandır bu bilemiyorum...
doğurur doğurmaz ''taş anne'' olmak için, kendilerini parçalıyorlar, bebeklerini gösteremiyorlar bile... 1,5- 2 kg doğuyor çünkü o yavrular...
kim çeker o vicdan azabını..
yiyin anacım, yiyin.. bebekler de büyuüsün sağlıkla, göbekler de büyüsün..
göbeğimi seviyorum - içinde bebeğim var!!
aynen ben de.. 20 kg almasam daha iyi olur ama.. şimdiden de bişey dşyemicem :)
çok şanslıyız aslında bence. meyve taptaze ve bol şu mevsimde... harika. ama işte bazılarımızın midesi kaldırmıyor hepsini... benim de
akşamları kocişle yürüyoruz biz yarım saat falan, ama dinlene dinlene...
süt içemiyorum şu anda, pek bişey de yiyemiyorum.... meyve yiyorum.
ah şekerim... bu sabah farkettim ben de.. göğüslerimin altları çatlamışbüyüdü epeyce benim göğüslerim... çatlatmışım bu arada... farkedememişim..
sütyen alıcam bakalım yeni... şimdilik idare ediyorum işte.
aman haaa... birilerinde okudum demin, badem yağı içeren bi karışım.... kızlar badem yağı sürmeyin. kıllandırır!!!
ooo yiyim ben onu..
ebru valla sen şimdi böyle anlattın ya, perşembe biz de gidicez doktora... iyice çatladım meraktan :)
Merhaba kızlar...Nasılsınız?Bebişler de iyidir umarım...Ben bu hafta çok yoğunum maalesefBugün birde bulantılarım arttı.Sabah kahvaltı bile edemedimmafoldumben
cnm sanırım aşağıdaki linki arıyorsun
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/291197-2010-subat-annislerinin-gobusleri.html
kızlar ya nerden bakıyosunuz resimlere ben bilmiyorum bende bakmak istiyorum
ya bana uzak allah'a yakın olsun yeter bana!
kızlar ben geldim drumu değiştirmeye karar verdim. Perşembe farklı bir doktora gideceğim perşembe meleğim 6 hafta+6 günlük olacak. Kalp atışlarını duyabilirmiyim. Yoksa biraz daha bekleyip öylemi gitsem doktora karar veremiyorum.:1no2:
kızlar her geçen gün daha kötü bulantılarım ne yapsam geçmıyor ne olur bana fikir verin dayanılmaz hale geldi herşeyden tiksindim..........
içine sinmediyse... hemen değiştir şekercim doktorunu... idare edilmiyor çünkü ... elektrik tutmadıysa tutmaz bi daha.
duyarsın kalp atışlarını inşallah... zaman olarak uygundur yani. daha beklemene gerek yok yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?