2010 Şubat Anneleri

canım hatırlamıyorum ama 6 haftayı geçeli kesin oldu sanırım bizim listede vardı ismi

bende böyle duyunca cok tedirgin oluyorum
Allah korusun hepimizi hayırlısıyla doğuralım bebişleri:Saruboceq:
jazmin de yok 2 gündür merak ettim aktif değil

ayrı bir topik var şubat annelerini tıkla orda listede yazıyor şubat anneleri göbüşleri diye

Merhaba kızlar...Nasılsınız?Bebişler de iyidir umarım...Ben bu hafta çok yoğunum maalesef Bugün birde bulantılarım arttı.Sabah kahvaltı bile edemedimmafoldumben

YAREN cim senin doktordan randevu almak gerekiyomu yoksa direk gidilebilirmiyim

canım randevu ile alıyor. son zamanlarda yeni hasta kabul etmiyormuş diye duymuştum. belki bu aralar kabul eder.. zaten randevuruyu da 10-15 gün sonraya veriyolar.. bi ara istersen, inş randevu alırsın, gerçekten çok iyi bi doktor..

geçmiş olsun..

ya kızlar listemizde loveli vardı hatırladınzmı...o birkaç gün sonra kürtaj olacakmış sanırım başka topikte gezerken okudum bebegi gelişmemiş o yüzden.çok üzüldüm.oda şubat annesiydi..

ay çok üzüldüm ya.. böyle haberler okuyunca içimden bişeyler kayıyor, gidiyor..27 nisan son adet tarihiymiş listeye göre. yani nerden baksan 10 haftalık..üff listeden isim silmek çok zor bişe. Rabbim bebeklerimizi sen koru yarabbi..

Acı badem yagı kıllandırmıyor diye duymustum canm tatlı baden yagı kullandırıyormuş
Aktardan bir ürün daha aldım içinde bir kac yag karısımı var krem gibi sürülüyor. Aktarda ki adam onu tavsiye etti.bakalım artık ne olacak ?

Merhaba kızlar...Nasılsınız?Bebişler de iyidir umarım...Ben bu hafta çok yoğunum maalesef Bugün birde bulantılarım arttı.Sabah kahvaltı bile edemedimmafoldumben

Canm bulantı deyince seni cok iyi anlıyorum benm bulantılar 2 gündür daha iyi bakalım artık hayırlısı inşallah gecer bir an önce .

kızlar ben geldim drumu değiştirmeye karar verdim. Perşembe farklı bir doktora gideceğim perşembe meleğim 6 hafta+6 günlük olacak. Kalp atışlarını duyabilirmiyim. Yoksa biraz daha bekleyip öylemi gitsem doktora karar veremiyorum.:1no2:

kızlar ya nerden bakıyosunuz resimlere ben bilmiyorum bende bakmak istiyorum

ne resmine canım?

ya bana uzak allah'a yakın olsun yeter bana!

o kim kızım ya????

içine sinmediyse... hemen değiştir şekercim doktorunu... idare edilmiyor çünkü ... elektrik tutmadıysa tutmaz bi daha.
duyarsın kalp atışlarını inşallah... zaman olarak uygundur yani. daha beklemene gerek yok yani..

kızlar her geçen gün daha kötü bulantılarım ne yapsam geçmıyor ne olur bana fikir verin dayanılmaz hale geldi herşeyden tiksindim..........

kızlar her geçen gün daha kötü bulantılarım ne yapsam geçmıyor ne olur bana fikir verin dayanılmaz hale geldi herşeyden tiksindim..........

ah canım...
sabahları krekeri falan bırak.. :) ben bıraktım rahatladım. ondan iyice tiksinmiştim çünkü.

içinin almadığı hiçbir şey için kendini sorlama.. ne yiyebiliyorsan onu ye. o kadar.

kuru kuru ekmek içi de yiyebilirsin.. beni çok güzel yatıştırıyordu... arada bi kabarıyordu-karışıyordu midem.. alt üst oluyordu... tarifi mümkün değil.... bazen ekmek içi yiyince toparlanıyordu.

bi de aklında olsun... istifra edeceğini hissettiğinde, bol bo lsu iç mutlaka.
benim birkaç kez, nerden çıkacağını şaşırıp burnumdan bile çıktığı olmuştu. asit yoğun çıktığı için inanılmaz yakar boğazını da burnunu da... o sebeple su iç önceden, hafifletir etkilerini..

mrb meleklerin güzel annelerii

ben buğün dokturuma gittim.
kalp atışlarını duyamadım ama 10 sonra gene gidecegiz inş.
ozaman duyarım inş.

bebegim iyiymiş ama ben tansiyonum düşük çıktı
8-4 dü
dokturum çok yorma kendini sıcakta dolaşma falan dedi
şimdilik bir sourun yok.
çok şükür Allahıma.

benimde h
göbek çıktı kızlar
şuan 53 kiloyumm bakalım neler olacakk.

evet cnm çok içime sinmedi ama daha ilk görüşmemizdi doktorlada. Eşimde kızıyor bana ilk muaynede daha istemiyorum dedim diye. ama en baştan bir doktor takip etsin istiyorum o yüzden doktorumu bulmak istiyorum. Kılzar izmirde dr önerileriniz varsa lütfen yazın. izmir kent hastanesine gitmeyi düşünüyorum şimdilik bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…