kızlar idrar yolu enfeksiyonu beni öldürecek...
mafoldumben
Kusura bakma Voles ya. Tabii ki Allah korusun. Tamamen benim yanlış okumamdan kaynaklı. Bence kötü olma sevin yaşasın benim bebeğim çok sağlıklı diye. Maşallah maşallah da diyelim bebeğine de sana da. Çok özür diliyorum bu yanlış anlama için.
günaydın şekerlerhihoyyyt dün gece bulantıdan uyuyamadım bu saate kadar uyumuşum bebişim acıktı çok ama benim iştahım yok:1no2:volescim şahsen benim için yazılsa bende kötü olurdum ama ömrü uzadı bebişinin öyle derler böyle durumlarda:1hug:bu arada böyle sorunlar yaşıyan arkadaşlarımızada Allahım sabır versin:Saruboceq:
uzasın canım ömürleri hepsi uzun ömürlü sağlıklı bebişler olsunlar inşallah zemuszemus bulantılarında inşallah en kısa zamanda hafifler canım bende çokkkkk çektim çok iyi bilirim ama şükür dün akşamdan beri biraz iyi hissediyorum kendimi.. darısı diğer bulanan arkadaşlarıma inşallah.. sanırım vücudumdaki hcg azalmaya başladı :sm_cool:
günaydın şekerlerhihoyyyt dün gece bulantıdan uyuyamadım bu saate kadar uyumuşum bebişim acıktı çok ama benim iştahım yok:1no2:volescim şahsen benim için yazılsa bende kötü olurdum ama ömrü uzadı bebişinin öyle derler böyle durumlarda:1hug:bu arada böyle sorunlar yaşıyan arkadaşlarımızada Allahım sabır versin:Saruboceq:
kızlar bişey sorucam sizin biraz şiddetli kramplarınız oluyo mu
benim gece 2 kez oldu uykudan kaldırdı
kızlar bişey sorucam sizin biraz şiddetli kramplarınız oluyo mu
benim gece 2 kez oldu uykudan kaldırdı
Benim hala bulanmıyor. Sadece bir kere gece dişimi fırçaladıktan bulantım oldu, çıkardım. Salı günü doktor kontrolüm. Umarım kötü bir durumla karşılaşmam. Bulanmayışını baya dert etmiştim ama buradaki arkadaşların sayesinde artık dert etmiyorum. Fakat salı günü kalbinin atıp atmadığını görene kadar da hep bir kuşkuyla yaşayacağım. Hepimiz için hayırlısı olsun.
oluyo canım telaş etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?