2010 Şubat Anneleri

bilmem ki kuşum ben dün yazılanlarda loveli diye okudum
dün kaşam üzeriydi 5 falandı saat
ondan sonrasını okumadım hiç
voleste geldi gitti

Ben de baktım şimdi geçmişe loveli yazıyorr. Yanlış okuduğuma inanamıyorummmfisfisfis

Yokya Voles öyle birşey yazmamış, Aman Allah korusun, kim olursa olsun zor bir durum,
Voles yazar şimdi rahatlatır bizi

canlarım günaydın geçmişi okumaktan şimdi gördüm yazdıklarınızı ..

Allah korusun kızlar yok ben değilim loveli için yazmışlardı onu... benim çok şükür hamileliğimde bulantı haricinde bi problemim yok bebeğimin gelişimi vs.. herşey çok yolunda... ama o volesin bebeği gelişmemiş alıcaklarmış yaısını okuyunca inanılmaz kötü oldum çok etkilendim ya Allahım sen koru bebişlerimizi hepsi önce sana sonra bize emanet..

Kusura bakma Voles ya. Tabii ki Allah korusun. Tamamen benim yanlış okumamdan kaynaklı. Bence kötü olma sevin yaşasın benim bebeğim çok sağlıklı diye. Maşallah maşallah da diyelim bebeğine de sana da. Çok özür diliyorum bu yanlış anlama için.

kızlar idrar yolu enfeksiyonu beni öldürecek...
mafoldumben

canım çok zordur eminim ilaç falan veremiyomu doktor ..?

canım benim önemli değil aşkolsun sana kırılmadım hiç.. özür dilenicek bişey yok ortada.. ama lovelinin yerinde bende olabilirdim bi an onu düşündüm.. Allahım sabır versin inşallah ona ...

günaydın şekerlerhihoyyyt dün gece bulantıdan uyuyamadım bu saate kadar uyumuşum bebişim acıktı çok ama benim iştahım yok:1no2:volescim şahsen benim için yazılsa bende kötü olurdum ama ömrü uzadı bebişinin öyle derler böyle durumlarda:1hug:bu arada böyle sorunlar yaşıyan arkadaşlarımızada Allahım sabır versin:Saruboceq:

uzasın canım ömürleri hepsi uzun ömürlü sağlıklı bebişler olsunlar inşallah zemuszemus bulantılarında inşallah en kısa zamanda hafifler canım bende çokkkkk çektim çok iyi bilirim ama şükür dün akşamdan beri biraz iyi hissediyorum kendimi.. darısı diğer bulanan arkadaşlarıma inşallah.. sanırım vücudumdaki hcg azalmaya başladı :sm_cool:

cnm walla bende 2.gün önce düzelio sandım dün gece birden tekrarladı acaba yediklerimizmi etkiliyorCADIARZUgerçi çorba ve salatadan başka birşey yiyemiyorum.

aryaa bende bulantıdan uyuyamıyorum sıcak bide bizim evin köşesinde arabada köfte satan adam var gece 2 lere kadar kokuyo camları açamıyorum açsam kokuyo oturup yatakta ağlıyom tiksindim

kızlar bişey sorucam sizin biraz şiddetli kramplarınız oluyo mu
benim gece 2 kez oldu uykudan kaldırdı

Benim hala bulanmıyor. Sadece bir kere gece dişimi fırçaladıktan bulantım oldu, çıkardım. Salı günü doktor kontrolüm. Umarım kötü bir durumla karşılaşmam. Bulanmayışını baya dert etmiştim ama buradaki arkadaşların sayesinde artık dert etmiyorum. Fakat salı günü kalbinin atıp atmadığını görene kadar da hep bir kuşkuyla yaşayacağım. Hepimiz için hayırlısı olsun.

benim önceden bulantım vardı ama şimdilerde fazla bulantım yok dün doktora gittim bebeğimin kalp atışlarını gördüm gerçi daha öncede görmüştüm bulantın çok olursa kokudan uzak dur mutfağa girme yemek pişirme dedi

2 gün once bacağımda kramp oldu, 2 gündürde nasıl oldu anlamadım ama resmen dağa tırmanmışım gibi bacağım ağrıyor yürümekte zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…