2010 Şubat Anneleri

Sementa,

Acil şifalar canım. ınşallah bu sorunların bir an önce biter, keyfini sürmeye başlarsın hamileliğinin.

hımmm kaynanayı sevmiyoruz sanırım yerimseniben
eşin sölemeden duruyomu benimki hemen söledi klava:

yok bitanem şimdilik durdurdum eşimi,düşük tehlikesi var dedim söyleme kimseye,oda sustu,oğlumda herşeyimi burnumdan getirdi,çok kötü şeyler yaşadım onun yüzünden daha lohusayken,eşim söylersede kendi bilir...ben pek samimi değilim artık kendileriyle...klava:

herada çok teşekkürler canım
umarım hepimiz güzel günler geçiririz bebişlerimizi beklerken

selamin aleyküm hanımlar, nasıllarız bugün bakalım :)
günümüz güzel geçsin.. melekler büyüsün.. yediğimiz-içtiğimiz onlara yarasın..
amiinnnn

benimde canım bişey çekmiyo
zaten 2 hafatada 2 kilo almışım 63 ten 65 e cıkmışım
zaten göbekliydim iyice göbek yaptım
ödüm kopuyo çok kilo almakatan
ama sabahtan beride ekmek peynir yiyiyorum

ahhhh o kilo almak var ya, kabusum oldu.
karnım çıktı iyice... şiştim anam şiştim...
58 idim, 60,5 oldum... 157 boyumlan duba gibiyim... zaten dombiliydim, hepten bet bişey olcam ben yaaa

aynen ben de katılıyorum bacım, hiç anlamıyorum gebeyken diyet yapan zeka küpü kadınları. nasıl bir vicdandır bu bilemiyorum...
doğurur doğurmaz ''taş anne'' olmak için, kendilerini parçalıyorlar, bebeklerini gösteremiyorlar bile... 1,5- 2 kg doğuyor çünkü o yavrular...
kim çeker o vicdan azabını..
yiyin anacım, yiyin.. bebekler de büyuüsün sağlıkla, göbekler de büyüsün..

göbeğimi seviyorum - içinde bebeğim var!!

ben 20 kilo aldığımı hayal bile edemiyorum etmekte istemiyorum:))

aynen ben de.. 20 kg almasam daha iyi olur ama.. şimdiden de bişey dşyemicem :)

inş.almayız canım
ben meyceyi sık yemeye çalışıyorum
süt içiyorum mutlaka.
yürüyüş falan yapmıyorum.
ilerleyen aylarda yaparım inş.

siz neler yiyorsunuz ?

çok şanslıyız aslında bence. meyve taptaze ve bol şu mevsimde... harika. ama işte bazılarımızın midesi kaldırmıyor hepsini... benim de
akşamları kocişle yürüyoruz biz yarım saat falan, ama dinlene dinlene...

süt içemiyorum şu anda, pek bişey de yiyemiyorum.... meyve yiyorum.

ah şekerim... bu sabah farkettim ben de.. göğüslerimin altları çatlamış büyüdü epeyce benim göğüslerim... çatlatmışım bu arada... farkedememişim..
sütyen alıcam bakalım yeni... şimdilik idare ediyorum işte.

aman haaa... birilerinde okudum demin, badem yağı içeren bi karışım.... kızlar badem yağı sürmeyin. kıllandırır!!!

ooo yiyim ben onu..
ebru valla sen şimdi böyle anlattın ya, perşembe biz de gidicez doktora... iyice çatladım meraktan :)

şimdi aramızda en erken bebek bekleyen voles senmisin canım 11.haftayı doldurdunmu

yok kuşum be ne dubası olcan biraz dikkat etmek yeter hihoyyyt
ben zaten göbekliydim şimdi bi tuhaf oldum yediğim göbeğe gidiyo bide bebiş büyücek
yürüyen göbek olurum artıkdelikafadulden

yalel kuşum sen ne kadarlık hamileydin 10. haftaydın dimi
çatlamalar basladımı bende daha bişey yok 9+1 oldum
acı badem sütü kullanmayı düşünüyorum bide yosun özlü sabunla yıkanıyorum hem nem kaybını önlüyomuş
hemde selülit içinmiş

canım ben 10+1 oldum bugün.. çatlamalr başladı. göğüslerim çatladı. benim göğüslerim birden çok büyüdü... sızlıyor hala ama durdu sanki büyümesi... çatlak patlak oldu.. ben farkedene kadar iş işten geçti.

ben henüz özel bişey kullanmıyorum. nemlendirici kullanıyorum - amway'in... yulaf özlü ve e vitaminli..
bakalım doktor başka bişey önerirse, alırız kullanırız..

ama badem yağı içeren bişeyi asla kullanmam-önermem.
ben kaşım-kirpiğim için 3 ay kadar kullandım, son 4 senedir kaştan bezdim... inanılmaz kıllandırır badem yağı.. sakın sakın yani..

ben yeni göbüşümü koydum bizim topiğe..
yok mu yeni göbek fotosu?

ya kızlar listemizde loveli vardı hatırladınzmı...o birkaç gün sonra kürtaj olacakmış sanırım başka topikte gezerken okudum bebegi gelişmemiş o yüzden.çok üzüldüm.oda şubat annesiydi..

yalelcigim göbegini gördüm çok tatlı duruyor benimkide büyüse yook.dümdüz kızdaki gibi dört ayı bulacagız biz sanırım:CüvCüv:

ya kızlar listemizde loveli vardı hatırladınzmı...o birkaç gün sonra kürtaj olacakmış sanırım başka topikte gezerken okudum bebegi gelişmemiş o yüzden.çok üzüldüm.oda şubat annesiydi..

ah canım benim...
aman allahım sabrını versin inşallah.... kimselere-bizlere de göstermesin.. :Saruboceq:

yalelcigim göbegini gördüm çok tatlı duruyor benimkide büyüse yook.dümdüz kızdaki gibi dört ayı bulacagız biz sanırım:CüvCüv:

hehe.. valla ben çok memnun değilim aslında ama, oldu artık...
olsun varsın... seviyorum göbeğimi-bebeğimden ötürü :)

gördüm fotonu baya büyümüş önceki haline göre farketmiş
ben erkeğe benzettim kız kaydirigubbakcemile3

anladım canım insan ne ederse kendine edermiş seni üzdü ama o üzülücek mutlaka birgün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…