hımmm kaynanayı sevmiyoruz sanırım yerimseniben
eşin sölemeden duruyomu benimki hemen sölediklava:
benimde canım bişey çekmiyo
zaten 2 hafatada 2 kilo almışım 63 ten 65 e cıkmışım
zaten göbekliydim iyice göbek yaptım
ödüm kopuyo çok kilo almakatan
ama sabahtan beride ekmek peynir yiyiyorum
kızlar aman diyim çok kilo alıcam diye yemenizden sakın ödün vermeyin allah korusun bebeklerde böbreklerde kalpte sorunlar olabiliyormuş yeterli beslenmeyen annelerde yada gelişimleri geri kalıyormuş hamur işi vs. önermiyorum tabi ama azar azar herşeyden yiyin ben kilo vermişim ama bulantım geçtiği anda düzgün beslenmeye başlıycam allah korusun sırf ben kilo alıcam diye bebeğimin sağlığıyla nasıl oynarım sonra onun vicdan azabını nasıl çekerim...Allah korusun....
ben 20 kilo aldığımı hayal bile edemiyorum etmekte istemiyorum:))
inş.almayız canım
ben meyceyi sık yemeye çalışıyorum
süt içiyorum mutlaka.
yürüyüş falan yapmıyorum.
ilerleyen aylarda yaparım inş.
siz neler yiyorsunuz ?
Kızlar çatlamaya başlayan varmı ? Ben krem ve badem yagı aldım gece yatarken sürüyorum. Göğüs uçlarım falan hafif hafif çatlamaya başladı. Gögüslerim çok dolgunlaştı ya vucuduma göre zaten büyüktü nadide sultan gibim oldum. :) Üstüne yatamıyorum, dokunamıyorum bile.Doktor um destekli sütyen kullanmayı bırakmamı ve gerekirse onla uyumamı söyledi Hem gögüsler sarkmıyormuş hemde agrısı azalıyormuş .Siz neler yapıyosunuz ?
herkese günaydın kızlar allahıma çok şükür olsun dün bebeğimi gördüm gayet saglıklıymış bize naz yapmış bu ara ona günlükte bişeler yazmadım ya galiba dikkat çekmek istedi sıpam allahıma çok şükür ki sağlıgı yerinde 20-30 gr bişeymiş daha buyu 3.5 cm olmuş eli kolu bacagı oluşmuş zıplıyodu yavrum çok şükür allahıma rabbim saglık versin cümlesine inş maşşallah bebeğime üzdüğü gibi de mutlu etti :))))))))
selkie ne kadarlık oldu bebiş
beni hatırladın mı önceki topicten
yok bitanem henüz duymadım,perşembe duyaçağım inşallah!seninde baya büyümüş,2 aylığı geçmiş güzellik!opuyorumnanaktanbende iyiyim canım ben bugün 9+1 oldum
büyümüşkalp atışını duydun mu
selamin aleyküm hanımlar, nasıllarız bugün bakalım :)
günümüz güzel geçsin.. melekler büyüsün.. yediğimiz-içtiğimiz onlara yarasın..
amiinnnn
ahhhh o kilo almak var ya, kabusum oldu.
karnım çıktı iyice... şiştim anam şiştim...
58 idim, 60,5 oldum... 157 boyumlan duba gibiyim... zaten dombiliydim, hepten bet bişey olcam ben yaaa
aynen ben de katılıyorum bacım, hiç anlamıyorum gebeyken diyet yapan zeka küpü kadınları. nasıl bir vicdandır bu bilemiyorum...
doğurur doğurmaz ''taş anne'' olmak için, kendilerini parçalıyorlar, bebeklerini gösteremiyorlar bile... 1,5- 2 kg doğuyor çünkü o yavrular...
kim çeker o vicdan azabını..
yiyin anacım, yiyin.. bebekler de büyuüsün sağlıkla, göbekler de büyüsün..
göbeğimi seviyorum - içinde bebeğim var!!
aynen ben de.. 20 kg almasam daha iyi olur ama.. şimdiden de bişey dşyemicem :)
çok şanslıyız aslında bence. meyve taptaze ve bol şu mevsimde... harika. ama işte bazılarımızın midesi kaldırmıyor hepsini... benim de
akşamları kocişle yürüyoruz biz yarım saat falan, ama dinlene dinlene...
süt içemiyorum şu anda, pek bişey de yiyemiyorum.... meyve yiyorum.
ah şekerim... bu sabah farkettim ben de.. göğüslerimin altları çatlamışbüyüdü epeyce benim göğüslerim... çatlatmışım bu arada... farkedememişim..
sütyen alıcam bakalım yeni... şimdilik idare ediyorum işte.
aman haaa... birilerinde okudum demin, badem yağı içeren bi karışım.... kızlar badem yağı sürmeyin. kıllandırır!!!
ooo yiyim ben onu..
ebru valla sen şimdi böyle anlattın ya, perşembe biz de gidicez doktora... iyice çatladım meraktan :)
yok bitanem henüz duymadım,perşembe duyaçağım inşallah!seninde baya büyümüş,2 aylığı geçmiş güzellik!opuyorumnanaktan
yalel kuşum sen ne kadarlık hamileydin 10. haftaydın dimi
çatlamalar basladımı bende daha bişey yok 9+1 oldum
acı badem sütü kullanmayı düşünüyorum bide yosun özlü sabunla yıkanıyorum hem nem kaybını önlüyomuş
hemde selülit içinmiş
canım ben 10+1 oldum bugün.. çatlamalr başladı. göğüslerim çatladı. benim göğüslerim birden çok büyüdü... sızlıyor hala ama durdu sanki büyümesi... çatlak patlak oldu.. ben farkedene kadar iş işten geçti.
ben henüz özel bişey kullanmıyorum. nemlendirici kullanıyorum - amway'in... yulaf özlü ve e vitaminli..
bakalım doktor başka bişey önerirse, alırız kullanırız..
ama badem yağı içeren bişeyi asla kullanmam-önermem.
ben kaşım-kirpiğim için 3 ay kadar kullandım, son 4 senedir kaştan bezdim... inanılmaz kıllandırır badem yağı.. sakın sakın yani..
ben yeni göbüşümü koydum bizim topiğe..
yok mu yeni göbek fotosu?
ya kızlar listemizde loveli vardı hatırladınzmı...o birkaç gün sonra kürtaj olacakmış sanırım başka topikte gezerken okudum bebegi gelişmemiş o yüzden.çok üzüldüm.oda şubat annesiydi..
yalelcigim göbegini gördüm çok tatlı duruyor benimkide büyüse yook.dümdüz kızdaki gibi dört ayı bulacagız biz sanırım:CüvCüv:
canım ben 10+1 oldum bugün.. çatlamalr başladı. göğüslerim çatladı. benim göğüslerim birden çok büyüdü... sızlıyor hala ama durdu sanki büyümesi... çatlak patlak oldu.. ben farkedene kadar iş işten geçti.
ben henüz özel bişey kullanmıyorum. nemlendirici kullanıyorum - amway'in... yulaf özlü ve e vitaminli..
bakalım doktor başka bişey önerirse, alırız kullanırız..
ama badem yağı içeren bişeyi asla kullanmam-önermem.
ben kaşım-kirpiğim için 3 ay kadar kullandım, son 4 senedir kaştan bezdim... inanılmaz kıllandırır badem yağı.. sakın sakın yani..
ben yeni göbüşümü koydum bizim topiğe..
yok mu yeni göbek fotosu?
yok bitanem şimdilik durdurdum eşimi,düşük tehlikesi var dedim söyleme kimseye,oda sustu,oğlumda herşeyimi burnumdan getirdi,çok kötü şeyler yaşadım onun yüzünden daha lohusayken,eşim söylersede kendi bilir...ben pek samimi değilim artık kendileriyle...klava:
ya kızlar listemizde loveli vardı hatırladınzmı...o birkaç gün sonra kürtaj olacakmış sanırım başka topikte gezerken okudum bebegi gelişmemiş o yüzden.çok üzüldüm.oda şubat annesiydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?