Kramp dediğin nasıl bişey? Birden bire ağrı mı hissediyorsun?
2 gün once bacağımda kramp oldu, 2 gündürde nasıl oldu anlamadım ama resmen dağa tırmanmışım gibi bacağım ağrıyor yürümekte zorlanıyorum
kızlar ben yarın doktora gidicem 6+4 te bebiş kalp atışı duyulur deilmi acelemi ettim acabaaa
2 gün once bacağımda kramp oldu, 2 gündürde nasıl oldu anlamadım ama resmen dağa tırmanmışım gibi bacağım ağrıyor yürümekte zorlanıyorum
benim kramp nasıl bişey anlamadım 2 günüdür bacaklarım agrıyor, inşallah devamı gelmez
duyulur kuşum duyarsın yarın pıt pıtları gümbür gümbür:hooray:
duyulur kuşum duyarsın yarın pıt pıtları gümbür gümbür:hooray:
kızlar ben yarın doktora gidicem 6+4 te bebiş kalp atışı duyulur deilmi acelemi ettim acabaaa
pıt pıtları gümbür gümbür kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versin..
aryaa bende bulantıdan uyuyamıyorum sıcak bide bizim evin köşesinde arabada köfte satan adam var gece 2 lere kadar kokuyo camları açamıyorum açsam kokuyo oturup yatakta ağlıyom tiksindim
kızlar idrar yolu enfeksiyonu beni öldürecek...
mafoldumben
kızlar bişey sorucam sizin biraz şiddetli kramplarınız oluyo mu
benim gece 2 kez oldu uykudan kaldırdı
sorma kuşum benim yine evhamlarım başladı gecen hafta bugün doktordaydım moralim
düzeldi şimdi 1 hafta gecti yine paniğim tuttu:bbo:
daha 1 hafta var doktora gitmeme
:bbo:kötüymüş cnm ya dayanılmaz walla kokuya.ben hiç yemek pişiremiyorum eşim dışarıya götürüyor bazen orda da sadece çorba içebiliyorum.kocacımda aç kalıo benim yüzümden yazık:çok üzgünüm:
ayy canım inş.. duyam sonra 3 aya kadar gitmeycem diom dayanabilrsem tabi
hastaneye gitmişken bu haftalarda başka testler yapılıyomu acabaa sadece ultrasonmu kan testi felan yaparlarmı
arkadaşlar rabbime binlerce şükür bende şubat annesi olacağım allah herkese nasip etsin inşallah.herkese tattrsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?