2010 Şubat Anneleri

Kramp dediğin nasıl bişey? Birden bire ağrı mı hissediyorsun?

evet canım alt karnıma rahmin olduğu yere aniden bi batar bi sızı giriyo
sonra geçiyo gecen hafta doktora sordum en az 5 kez
oda rahmin artık büyüyo ondan oluyo dedi
kanaman olmadığı sürece korkma bunlardan dedi

selam arkadaşlar nası gidiyo herşey yolundadır umarım benim bulantılarım başladı yeni yeni sürekli ekşi elma yiyesim geliyo yiyorumda

2 gün once bacağımda kramp oldu, 2 gündürde nasıl oldu anlamadım ama resmen dağa tırmanmışım gibi bacağım ağrıyor yürümekte zorlanıyorum

benim hamilelikten önce uyurken bacağıma kramp girerdi şu anda yok ama hamilelikte oluyormuş bende korkuyorum kramplardan çünkü çok fazla ağrı yapıyor

benim kramp nasıl bişey anlamadım 2 günüdür bacaklarım agrıyor, inşallah devamı gelmez

kızlar ben yarın doktora gidicem 6+4 te bebiş kalp atışı duyulur deilmi acelemi ettim acabaaa

Bana da bir sızı geliyor, artıyor artıyor, azalıyor. Belli aralıklarla oluyor. Sancı sayılır herhalde bu kramp sayılmaz. Ama ben hiç korkmadım çünkü burada bazı arkadaşlar bahsetmişlerdi rahim büyürken kramplar olur diye.

2 gün once bacağımda kramp oldu, 2 gündürde nasıl oldu anlamadım ama resmen dağa tırmanmışım gibi bacağım ağrıyor yürümekte zorlanıyorum

benim kramp nasıl bişey anlamadım 2 günüdür bacaklarım agrıyor, inşallah devamı gelmez

canım dikkat edin hamilelikte variste oluyor oda biliyosunuz ki kramplarla başlıyo bol sıvı tüketmeye çalışın bide doktorunuza bi danışın isterseniz yanlışta bilgilendirmek istemem..

duyulur kuşum duyarsın yarın pıt pıtları gümbür gümbür:hooray:

ayy canım inş.. duyam sonra 3 aya kadar gitmeycem diom dayanabilrsem tabi
hastaneye gitmişken bu haftalarda başka testler yapılıyomu acabaa sadece ultrasonmu kan testi felan yaparlarmı

kızlar ben yarın doktora gidicem 6+4 te bebiş kalp atışı duyulur deilmi acelemi ettim acabaaa

bende 6+4 de gittim duyulmadı bir hafta sonra gittim gördük kalp atışlarını 1 hafta küçükmüş bebeğim eğer senin küçük değilse gösterir

aryaa bende bulantıdan uyuyamıyorum sıcak bide bizim evin köşesinde arabada köfte satan adam var gece 2 lere kadar kokuyo camları açamıyorum açsam kokuyo oturup yatakta ağlıyom tiksindim

:bbo:kötüymüş cnm ya dayanılmaz walla kokuya.ben hiç yemek pişiremiyorum eşim dışarıya götürüyor bazen orda da sadece çorba içebiliyorum.kocacımda aç kalıo benim yüzümden yazık:çok üzgünüm:

kızlar idrar yolu enfeksiyonu beni öldürecek...
mafoldumben

ahh.. bol bol su iç.. bol yani. gerçekten bol su iç.

kızlar bişey sorucam sizin biraz şiddetli kramplarınız oluyo mu
benim gece 2 kez oldu uykudan kaldırdı

bende de oluyor.. takma kafana.. normal.
doktorun magnezyum verir muhtemelen.. bana iyi geldi.

sorma kuşum benim yine evhamlarım başladı gecen hafta bugün doktordaydım moralim
düzeldi şimdi 1 hafta gecti yine paniğim tuttu:bbo:
daha 1 hafta var doktora gitmeme

alla alla, sen 15 günde bir gibi mi gidiyorsun doktora..
biz, ayda bir gidiyoruz. öyle çağırıyor yani... iple çekiyorum :) yarın doktor günümüz mesela zemuszemus

arkadaşlar, şu kordon kanı meselesi ile ilgili, bakın ''bu işin cılkı çıktı'' gibi yorum okudum..
Kordon kanını saklasak mı, saklamasak mı?

var mı inceleyen bu konuyu??

kilo verir biraz eşin de :)
bizim yemek yapıp yiyemediğimiz sürede, eşim de stoklardan tüketti... :) karnından yedi :)
napalımki yani..

ayy canım inş.. duyam sonra 3 aya kadar gitmeycem diom dayanabilrsem tabi
hastaneye gitmişken bu haftalarda başka testler yapılıyomu acabaa sadece ultrasonmu kan testi felan yaparlarmı

benden 7 hafta dolmadan testler istendi
kansızlık bakıldı seker üre kızamık toxoplazma bakıldı bi kaç sey daha vardı unuttum ama
sana bi daha ne zaman geleceğini doktor söyler zaten
canım sen kafana göre ayarlama kontrol işini

arkadaşlar rabbime binlerce şükür bende şubat annesi olacağım allah herkese nasip etsin inşallah.herkese tattrsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…