arkadaşlar rabbime binlerce şükür bende şubat annesi olacağım allah herkese nasip etsin inşallah.herkese tattrsın
arkadaşlar rabbime binlerce şükür bende şubat annesi olacağım allah herkese nasip etsin inşallah.herkese tattrsın
ben 2 doktora gidiyorum biri ayda bir gel diyor
öbürü 2 hafata bir cağırdı hep
hmm... anladım canım.
ben de 2 doktora gideyim diye dşünüyorum... şu ikili testi bi atlatayım da... sonra kafam netleşecek inşallah.. şimdi tek derdim tasam ikili test..
hoşgeldin fatoş, nasılsın?
burda taze anne adayları varmış...Allah sağlıkla yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşlar..benim kızım nerdeyse 4.5 aylık oldu çok zor bi hamilelik ve doğum geçirdim buna rağmen anne olmak mükemmel bi duygu..
Bana da bir sızı geliyor, artıyor artıyor, azalıyor. Belli aralıklarla oluyor. Sancı sayılır herhalde bu kramp sayılmaz. Ama ben hiç korkmadım çünkü burada bazı arkadaşlar bahsetmişlerdi rahim büyürken kramplar olur diye.
canım dikkat edin hamilelikte variste oluyor oda biliyosunuz ki kramplarla başlıyo bol sıvı tüketmeye çalışın bide doktorunuza bi danışın isterseniz yanlışta bilgilendirmek istemem..
ben 2 doktora gidiyorum biri ayda bir gel diyor
öbürü 2 hafata bir cağırdı hep
hmm... anladım canım.
ben de 2 doktora gideyim diye dşünüyorum... şu ikili testi bi atlatayım da... sonra kafam netleşecek inşallah.. şimdi tek derdim tasam ikili test..
çok sıcak yaaa bide asfalt dökülüyo burda allahıımmmm bayılıcam hem koku hem sıcak hem ses oofff
burda taze anne adayları varmış...Allah sağlıkla yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşlar..benim kızım nerdeyse 4.5 aylık oldu çok zor bi hamilelik ve doğum geçirdim buna rağmen anne olmak mükemmel bi duygu..
İkili test hakkında ne biliyorsun yalelcim ben ne zaman gitsem bilmiyorum doktora birşeyde söylemedi.
umarım kızlar... umarım testler mestler.. hepsi süpper iyi geçer.. hiçbirimiz üzülmeyin inşallah...
rabbim bütün meleklerimizi korusun hastalıklardan.. sağlıkla gelsinler kucaklarımıza.. amiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?