arkadaşlar bende dr den geldim kan tahlillerimizi aldı,şu kontrol için test yapıyorlarya onlar için,ben cumartesi tatile gideceğim için erken aldı,sonuçlarda cumartesi çıkacak...
kalp atışlarını duyamadık henüz,12 mm olmuş,büyümüş kese ,ama bebişi göremedik henüz içinde,
alttan bakmadı,sadece karından baktı,
ayın 25 i gibi ancak gözükür dedi,beklicez o güne kadar...
canım tahlil sonuçların inş. iyi çıkar bebeğinin ii olmasına sevindim
mrb arkadaşlar
ALLAH nasip ederse bende şubat annesi olucam bugün meleğim tam 7 haftalık pazartesi kalp atışlarını duyduk hatta kameraya çektik durmadan açıp izliyorum ne muhteşem bir duyguymuş 7 mm daha.bana doktorum 26 şubat dedi doğum için.bu arada okudum bir çoğunuzun bulantısı var ama benim hiç bulantım yok kendimi hamile gibi hissetmiyorum korkuyorumda acaba sağlıklı gebelik geçirmiyorummu diye.inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız
bitanem sağol,kalp atışlarınıda dıuyarız inşallah bir an öne,bu ayın 25 ançak dedi dr,
gülay merhaba dr.a gittinmi ben kalp atışlarını dinledim tekrar 11 mm olmuş yavrum.........
seninki ne alemde........
Essemayit,
Gözün aydın canım. Güzel haberler almışsın doktordan. Sağlıkla kucağına da alacaksın inşallah.
günaydın kızlar..
hoşgeldin canım aramıza. Allah kucağına almayı nasip etsin inş.
selam kızlar geçmişi okuyamadım. maşallah sayfalar çok çabuk ilerliyor. Umarım herkes iyyidir. Ben bugün meleğimin kalp atışlarını duydum. Çooooooook mutluyum. Rabbim herkese bu duyguyu nasib etsin inşallah :) Devamlı pc başındayım wirless ların zararı varmı diye sordum. kanıtlanmış bir şey yok ama yinede pc lerin özellikler wirless ların yaydığı manyetik dalgaların zararı elbette var. olabildiğince fazla vakit geçirme dedi. İşim gereğide bu manyetik dalgaların tam ortasındayım. Allahım bebeğimi korusun nerde varsa:Saruboceq:
slm ebru ewet gittim kalp atışlarını dinleyebildik sonunda :) SAT' e göre 5 gün daha kçük çıktı boyu 9 mm görünüyodu ama dr normal olduunu söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?